Sziasztok!
Tegnap este jöttünk haza az egy hetes Erdélyi nyaralásból, nagyon jó volt!!
Az idő szuper volt, csak egy reggel esett, a többi napon rengeteget kirándultunk, láttunk hegyeket, patakokat, gyönyörű tájakat, és igaz magyar embereket....Ja, és isteni erdélyi kajákat ettünk!
A gyerekeknek hatalmas élmény volt, mert ahol laktunk, a családnak van mindenféle állat, minden este nézték, hogy fejik a tehenet, cumiztatják a kis bocit, votl, barika, nyuszi, ló, csikó....voltunk szekerezni, szóval szerintem ez nekik többet ért, mintha valami fullos wellness szállodába mentünk volna! Majd képeket rakok valahova, bár nem tudom, mikor érek oda, de igyekszem!
Márti!
Gondoltam rád....de Marosvásárhelyre nem mentünk be, épp elkerültük, tudod, úgy mentünk tovább. Majd írd meg, mi volt uh-n.
Nati!
Sajnálom a cukrot....
Én is nagyon izgultam, mi lesz, de szerencsére az éhgyomri 4,1 lett, a terheléses meg 6,2. Bajban is lettem volna a diétával Erdélyben, olyan jókat ettünk....és ami a pláne, hogy ma reggel a védőnőnél egy deka hízást sem mutatott a mérleg!
De ez biztos a sok túrának, kirándulásnak köszönhető!
Ja, megjött a szopipárna is, amit rendeltem! Ma hozom el a postáról, már reggel voltam érte, de olyan nagy terjedelmű, hogy a bicajon nem tudtam elhozni, majd kocsival megyek érte. Kiváncsi vagyok, milyen lesz.....
Viri!
De voltunk mi is koncerten!
Csak mi a Gyergyószentmiklósi EMI-táborban! Én is gondoltam rád.....
Szuper volt, láttad volna Atit, ahogy kiabálja a dalokat zászlóval a kezében......
Magdi!
Sajnálom a depit...nekem is volt szülés után, de kb. 2-3 hétig tartott, és a 2. babával már nem volt vészes, mert fel voltam rá készülve. Lehet, hogy Liza is azért nyűgös, mert érzi, hogy te sem vagy jól.....
Odri!
Szorítok a péntekhez!!!!!!!
Holka!
Veronikával én is 20-án szerettem volna szülni, (akkorra voltam kiírva) végül a csajszi 18-án meggondolta magát!
Magzatvíz: van róla tapasztalatom, pont a csajszimmal......Szóval 18-án éjjel 1-kor kimentem pisilni, ami akkor már szinte fel se tűnt, annyit kellett rohangálnom.....aztán egy óra múlva 2-kor megint éreztem, de mondom ez nem lehet, hogy annyira kelljen, hogy be is pisiltem.....
Felültem az ágyban, és már tiszta víz volt minden........alig tudtam a fürdőig elmenni, úgy ömlött belőlem.......Zuhany, stb.......betettem egy óriás betétet, és mire a kórházhoz értünk totál át kellett öltöznöm....Még jó, hogy nyár volt, és éjszaka.....a parkolóban váltás ruha stb........Nem is tudom, hogy jött ki belőlem annyi víz! Na, nem ijesztgetni akarlak, de nekem így történt.....Ez elég ciki lett volna, ha épp nem otthon vagyok!
Andy!
Neked is hajrá! Tök jó, hogy a cukrod is rendeződött!
Mágnes!
Tündér a csajszi!!
Ja, Holka, még annyit akartam kérdezni, hogy ugye a bébi még megfordulhat ugye??? Mert még most is harántfekvésben van......Nem szeretnék császárt!!!
Bocs, ha nem írtam mindenkinek, de megyek, mert még egy adag szennyest bedobok a gépbe!
Ditta