Boeske!
Sok sikert Barnának az ovihoz! Ő most kezdi? Bocs, de lehet, hogy teljesen hülye kérdés, de tényleg nem emlékszem...
Ügyes a Márk! És hát tényleg izgi a padlóra pisilni!
Gratula Andrisnak az első fogacskához! És már áll???
Nem semmi a kiscsávó!
Tök jó, hogy tudsz zongorázni! Én sajna ezekhez antitálentum vagyok. Még egy boci-boci tarkát sem igen tudok eljátszani.
Reni!
Mesélj majd, hogy milyen volt az első ovis nap! Kíváncsi-fáncsi vagyok! Szerintem ne izgulj azon, hogy "elszakítod" őket egymástól! Fognak ők még eleget játszani együtt!
Nálunk most az eszméletlen hisztik kora van. De komolyan ti még ilyet nem láttatok (vagy mégis...
)! Ha bármi nem úgy történik ahogy a kisasszony azt gondolja egyből megy a visítás, de nem a pityergés vagy valami szolídabb kiadás, neeem! Visít, mint akit nyúznak, vagy üvölt, de úgy hogy a feje vörösödik. Persze ettől Bulcsú általában megijed, és akkor itt van nekem két síró bébi.
Hurrá! Ma pl. az történt, hogy pizzát rendeltünk ebédre, mert nem volt időm főzni. Ráadtam Lilire egy műanyag előkét, amibe tud potyogni a kaja, ha kiesik a szájából, vagy hasonlók. De ebben nem tudta mind a két kezével megfogni a pizzaszeletet. Én marha gondoltam egyet, és legyintettem, hogy sebaj, ha koszos lesz a ruha, de egyen kényelmesen a lány. Levettem róla, egyből indult a hiszti, hogy én ezt hogy képzelem. Elég egy aprócska változtatás, és máris jelzi, hogy Őnaccsága ezt így nem akarja.
Szóval már kiidegel!
A másik fele meg a fiam. Ő meg egész nap sír. Én nem tudom, hogy most mi van, de katasztrófa. Megint tök sűrűn kajál, de a tejemen kívűl nem kell neki semmi más. Se gyümölcs, se krumpli, se tápszer, se semmi... Ha nem foglalkozom vele sír, ha elmegyek mellőle sír. Sokszor már ezek miatt fogalmam sincs, hogy mi a baja. Ilyenkor jön az, hogy számba kell venni a dolgokat: éhes-e, pisis-e, kakis-e, unatkozik-e, melege van-e, fáradt-e, fáj-e a foga, vagy mi a jó fene van-e.
Szóval fogy a türelmem rendesen...