Sziasztok!
Megint jó régen nem voltam...
A.M. ez most már tényleg izgi!!! Csak 2 hét!
El is hiszem, hogy be vagy zsongva!
És ha esetleg Gyuszi hamarambb jönni akar, akkor még annyi sincs hátra!
Gwini, nagyon csini a pocid! Nóri édes nagyon!
Tiggrincs, nem semmi volt a költözésetek! Én is vígjátékba illőnek éreztem, persze mindezt átélni 8 hónapos terhesen biztos nem volt olyan mulatságos... Lényeg, hogy átköltöztetek! Gratula!!
Márti, hajmosáshoz én nagon sokáig egyáltalánnem használtam sampont Dorkánál sem és most sem fogok addig, amíg a "rendes" haja nem nő... Addig a habfürdős fürdővízben mostam meg a buksiját. Azóta Oriflame-s babasampont használok Dorkánál.
Jobbulást Nektek!!!
Holka, igen, én is észrevettem , hogy ahogy egyre nagyobb a pocim, Dorka egyre többször jön és bújik oda. Bárhol bármikor bárki rákérdez, hogy hogy vagyok, már ott is van és ölelgeti, puszilgatja. Regel, ha felébred, nem én kapom az első puszit hanem a pocakom
És rengeteget babázik. Na és nagyon anyás lett amióta mondogatjuk neki hogy naya kórházba fog menni ha megszületik a kistesó. Megvettük az anna és peti sorozat Kistestvér érkezik c. kötetét, az a "biblia", visszük mindenhová, minden nap mesélni kell neki belőle...
Honey, Ádám is rengeteget csuklik, én is úgy tudom, hogy ez csak jó, gyakorolja a légzést!
Konan, annyira kislányos a babaszoba! Igazi habos-babos, nagyon tetszik!!!
Humanka, Minyu, alakulnak a pocik szépen!
Lola, polcokat én is akaroooook!!!!! Hetek óta ígéri a párom, hogy bepolcozza a gyerekszobai szekrény akasztós felét Ádámnak... Ruhák a kiságyban, szeretném már átmosni és bepakolni a helyére őket!
Mosás. Én eleinte külön fogok mosni a babának, Dorkára is külön mostam kb. egy éves koráig. Viszont ugyanazzal a mosószerrel és öblítővel, amivel magunknak.
Rólunk. Hétvégén bevásároltunk rendesen, már nem sok minden hiányzik, hordozót nem kaptuk még meg, kádállványt és pelenkázó lapot kell venni meg nekem egy-két apróságot.
Viszont kiakadtunk nagyon. Dm-ben vettük meg a pelust, Libero-t, egy kis csomag 1-es és egy nagy csomag 2-es méretűt. Volt amit nem kaptunk ott, átmentünk az Auchanba. És ott a két csomag pelenka együtt 800
forinttal drágább lett volna, mint a dm-ben! Dobozos Nivea törlőkendőt ott kaptunk, azzal rá is fáztunk, mert az meg ott volt 400
forinttal drágább mnit a Tescoban!
direkt átugrottunk összehasonlítani az árakat, nincs messze a kettő egymástól
Nagyon meg kell nézni, hogy hol mit érdemes megvenni, hihetetlen különbségek vannak, nem is gondolnánk!