Anna,
gratula Szofiákához!!! Szép súlya van, minden rendben lesz, szerintem be is fog fordulni, mire kell!!!!
Babakocsi vásár hogy áll??
Ani,
további sok boldogságot kívánok az évfordulótokhoz!!! Emlékszel még, pont az esküvő előtt lett negatív a teszt
de aztán jött a pozitív is hamarosan!!!!
Vikcy,
szerintem nagyon formás pocid van és 7 kiló az tényleg semmi!!! Mit csináltok ti ott Csehivel hogy ilyen keveset szedtetek magatokra???
Tündi,
köszi a múltkori privit
, majd lehet, hogy élek vele (csak most még teljes időhiányban szenvedek
). Milyen bulit csapsz majd a hétvégén a fiúknak?? Barnika szülinapját ünneplitek?
Enikő,
a vásárlásnak sosincs vége
Mi most jöttünk rá, hogy akár két nap alatt is elmegy egy popsitörlő csomag, ha Bencus éppen tojik
és a kis csomag pelus is úgy fogy, mint a cukor
nem is gondoltam volna...
szülésre készülő kismamik: csak egy jótanács - vigyetek magatokkal egy kisméretű türcsit (vagy akár kettőt), mert szülés után szinte minden pisi után javasolt a sima vizes zuhany és sokkal kényelmesebb egy kisebbel törülközni odalenn és azt sűrűn cserélgetni, mint a nagyot. Legalább is nekem jobban bevált volna, ha lett volna.
Nálunk alakul a helyzet, bár napközben Bencus csak kézben van el, aludni továbbra sem alszik, csak éjszaka, de akkor jó sokat
. Tejcsi viszont estére elfogy
. Reggel sokat szopizik, este viszont már alig van
. Pedig délben azért igyekszem egy csendespihit beiktatni... Apa már mától dolgozik, így egyedül vagyok
. Néha szakad a cérna, de azért szerintem egész jól bírom
Lányok, nálatok a védőnő bejelentkezik és mond kb időpontot, hogy mikor érkezik??? S meg szokta mosni a kezét érkezés után???
Szerdán megyünk tanácsadásra, lesz mázsálás is, nagyon kíváncsi vagyok (az itthoni mérleg a védőnő szerint nem pontos, mert mozog, majd ő megméri és megmondja a pontosan
)