Mami
Nem is olyan nagy a pocid, és különben is, te dupláztál, úhogy még szép, hogy nagy.
Flóra szép név!!
Gröni
Éljen!!! Végre még egy lányos kismami! Már azt hittem, egyedül maradok.
És milyen szép neve lesz.
A konyha nem az enyém.
Albérlet. Nekem kicsit más az ízlésem, de végül is nem rossz. Csak a mosogatásba nyomorodik bele az ember.
Én nem tudom, ki találta ki, hogy a ferde fal alá rakja a mosogatót, de kívánom, hogy egész életében ott kelljen állnia!
Melltartó: gondoltam is, hogy levágom a kép szélét, de aztán mégsem.
Nem tudom, Réka ragtapaszait láttad-e?! Eccer ragasztottuk be a térdét, mert vérzett. Na, utána állandóan be kellett ragasztani a bibiket. Volt, hogy mindkét térdén és kézfején volt ragtapasz – pedig nem is volt bibije. Szerencsére egy ideje már elfeledkezett róla.
Ticsi
Kivárom!
Mármint a hosszút! Hol a kép ticsiműről?????
Zsunak továbbra is mennek a drukkok! Jól értettem, hogy megint barnázik? Nem tudni mitől? Haematoma vagy más? Én már írtam amúgy a haematomára a Rutascorbint. Ártani biztos nem fog.
Na, én meg pont azon gondolkodtam, hogy nekem is lassan mosnom kőne, meg átnézni a rucikat. De majd csak ha hazamentünk. Ott van minden. Ja, meg még az lesz szép. Innen hazacuccolni. Igaz, a nagyobb dolgokat majd később hozza Apa. De akkor is. Úúúúútálom!!! És ősszel/télen meg irány Bp. Hú, belegondolni is fárasztó!
Törpördögnek Nagyon Bódogot!!! Nemsokára mi jövünk!
Gyugyi
Bizony! Én is csak lesek néha! Főleg, hogy majdnem 2x olyan magas/hosszú, mint amennyivel született. Ja, meg sem dícsértelek! A fogyás meg a festés miatt!! Nagyon ügyi vagy!!
Ditke
Baromi jól nézel ki!! Csini a rucid!
Vicky
De szép!! Merre van ez pontosan?! Csatlakozom Kolibrihez! Én sem ellenkeznék, ha oda kellene költöznöm.
Vicus
Jippi!! Most akkor pihi ezerrel!! Drukkok mennek!
Fenci
Építkezés: mi is próbálkozunk.
Alap már megvan, mert el kellett kezdenünk. Uis már sok éve halasztgatjuk, aztán tavaly megint újra be kellett volna adni az egészet engedélyezésre, ezért gyorsan elkezdtük. Idénre még tervben van a falak+tető, de szerintem nem lesz belőle semmi.
Nekünk is gyűjteni kell rá a zsét. Pedig már úgy beköltöznék! Merrefelé lesz a ház? Bp-en kívül?
Mi (vagyis előbb csak Apa) októbertől megy Bp-re. Úhogy fővárosi lakosok leszünk mi is. Most már csak vmi jó albit kellene találni. Az Őrs környékén keresünk, úhogy ha vki tud vmi jópofát, akkor szóljon!! Köszi!!