sziasztok!
először is köszönöm, hogy ennyire aggódtatok értem/értünk! tökre jól esett!
másodszor pedig, elmentettem mindenkinek a számát, Lei, a tiéd már korábbról megvolt, szóval üzentem volna, csak mindig az van a fejemben, hogy Te is rohangálsz vizsgálatokra, szóval ezért nem akartalak "zaklatni"
és akkor, hatalmas gratula Julcsinak!!! remélem, hogy ide is kapunk egy kis üzit, vagy fotót, vagy valamit!
és akkor a mi kis történetünk! természetesen még egyben, bár most már passzolom, hogy meddig!
mikor délelőtt kijött az az adag cucc, nem tudtam, hogy mitévő legyek, így végül felhívtam az SZTK-t és beszéltem a dokival, mert ma pont rendelt, és mondta, hogy menjek be, megnéz! apa dolgozott, így őt vadásztam! pont meetingen ült és állítólag nem is esett le neki, hogy komolyan hívnám... szóval tesómat is riasztottam, hogy jöjjenek értem, mert menni kell, millió a csomag, stb. stb.
lezuhanyoztam, előkészültem kicsit, hátha szülünk (borotválás), aztán csak megjött az uram és bementünka városba, persze pakkostól!
a doki nem tudta megállapítani 100% pontossággal, hogy magzatvíz-e vagy sem, mert nem színeződött el a papír, amivel ezt vizsgálják, viszont ő is találkozott azzal a véres, barnás cuccal, ami folyik...
aztán azt mondta, hogy irány a kórház, mert ez nem játék, ott figyeljenek meg, aztán lesz valami!
végül a kórházban csináltak ctg-t, fájások max. 30-s, vérnyomi, vizelet rendben, aztán megvizsgált az ügyeletes orvos, aki szintén nem mondta 100%-ra, hogy magzatvíz-e vagy sem, így meg kellett várnom az ügyeletes főorvost, aki újra megvizsgált! ... hát nem mondom, hogy kellemes volt, de ez van, inkább menjünk a tutira, mint, hogy valami gáz legyen!
az SZTK-ban még meg uh-zott a doki, és azt mondta, hogy kevesebb magzatvízet lát, hát nem tudom.
végül, 3,5 óra várakozás után a főorvos elbocsátott, mondván, hogy nem magzatvíz, de holnap reggel uh, aztán másnaponta ctg. szóval a program meg lesz!
ja, és az ügyeletes, aki kiadta a zárójelentést, vagy ambuláns lapot, azt mondta, hogy elkezdett valószínű nyílni a méhszájam, és attól van a véres folyás, de persze még mindig zárt leletet kaptam, szóval annyira nem nyílhattam még ki mégsem!
a másik meg, hogy azért tök jó, hogy három orvos vizsgált ma meg, egymástól függetlenül, és egyik sem mondta rá 100%-ra, hogy nem magzatvíz, így most jól elvagyok! persze hazaengedtek, így bízom benne, hogy nem lesz gebasz, de értitek, mindegyik ott vacillált, hogy akkor az, vagy nem az.
a legjobb, hogy az ügy. főorvos még először azt mondta, hogy "gyerekek, itt szivárog a magzatvíz", mikor meg megnézte azzal a csíkkal, akkor mondta, hogy "neeem", ez nem az, mert nem színeződött el a papír, illetve, "ha a feje be lenne ékelődve a babának, akkor itt ömlenie kellene a víznek", ugyanis nekünk még kimozdítható!
a hasam fájdogál, de csak mensis szerű görcseim vannak, illetve a derekam akar leszakadni, durvább nincs!
anno, 28 éve, én is pont így születtem!
úgyhogy most várom az éjszakát, illetve a holnapi uh után, állítólag bent lesz a dokim a kórházban, és akkor megmutatom neki a leletet...
ezzel kapcsolatban még annyit, hogy tökre furi dolog, de én az SZTK-ba járok, és kb. 3x megbeszéltük már a dokival, hogy ő vezeti a szülésemet is, konkrétan az előző héten, és ma megint rákérdezett, hogy ki vezeti majd! mondom, hogy ő, erre tökre szarul vette ki magát, mert még én éreztem kellemetlenül magam, hogy nem emlékszik, így most marha jó. persze utána elnézést kért, de akkor is...
ez most kicsit szarul jött ki, de ez van!
hát ez volt a mai izgi nap, eddig! most vacsi, mert reggeli óta egy szendvicset ettem, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz!
na, hát ennyi a történetem, ha lesz valami éjjel, mert ki tudja, akkor majd üzenek, hogy ne maradjatok le semmiről!