Sziasztok!
Hát újra itt
Megjöttünk Balcsiról, nagyon-nagyon szuper volt... Végre van egy kis színünk is! Fürdeni mi sem fürödtünk a Balatonba, (ahogy Nikiék sem) mert hideg volt víz!
Apropó! Minden baba nagyon cuki! Anna, Levike nagyon édes, gyönyörő szemei vannak
És Réka baba is csodaszép.
Utólag minden babának NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!!!
Póbáltam visszaolvasni, jó sokat írtatok szerencsére
Az éjszakai felébredéshez azt tudom csak hozzáfűzni, hogy biztos van abban valami, hogy az anyatejes babák kelnek fel inkább, valószínű azért mert megszokták. Viszont Patrik mielőtt kibújt a foga simán átaludta az éjszakát, azóta viszont nem! Tejem már alig-alig... Éjjel is felkelt, gondoltam nem etetem meg, loszoktatom a felkelésről. Ennek az lett a vége, hogy fent voltunk vagy 2 órát. Sem a tápszer nem kellett neki, sem a víz! Éjjel újra kezdjük
Valamit még nagyon akartam, de elfelejtettem
Na, mindegy! Patrik nő mint a gomba, volt egy 15 hónapos kisfiú a strandon, gyakorlatilag olyan magas volt mint Patrik. Folyton állni akar... hihetetlen erő van a lábában, nem szeretném, hogy álljon, de amikor kicsit segítek neki a felülésnél kifeszíti a combját, térdét és egyből feláll. Imádja
olyan gyorsan kúszik, hogy nem győzöm elkapni...
Múlt héten mondta először, hogy BABA!!! Annyira édes volt, először csak némán formálta a szót aztán jött a hangja is.... Hát komolyan elbőgtem magam, annyira édes volt... aznap este már megvolt a MAMMA is
A babát azóta is rendszeresen mondja! Imádja a gyerekeket és a kutyákat.... persze mindenkit az újja köré csavar 1 perc alatt! Már jó sokat eszik, szereti a gyümölcsöket, a kiflit, a kenyérhéjját....
Anna, már én is nagyon várom a babaúszást.... változatlanul imádja Patrik a vizet.... szerintem hiányzik neki is, legalábbis remélem
Na, befejezem, nem untatlak benneteket, elég volt belőlem ennyi
Pár képet azért teszek fel:
Huncutkodás:
Kiflimajszolás:
Balatonon lavórban fürdés :
Strand:
Itt pedig épp belemászik a szatyorba: