Sziasztok!
De jó látni, hogy újra él a topic
Heni!
Jajaj szegénykém
Bevallom, csodálom azokat, akik tandem szoptatnak. Én nem lennék rá képes. Így is olyan érzékenyek a mellbimbóim, hogy a párom simogatását már elhárítom, most perpill. az a legnagyobb élvezet, ha senki nem ér hozzá. Pedig tényleg szuper ideális a helyzetem, Petra csak 5x szopizik egy nap és azt is 5-10 perc alatt befejezi. Csak olyan erővel szívja, hogy ihaj....
Te tényleg visszafogod magad, mikor Boldival foglalkozol? Én soha, inkább arra figyelek, hogy minden alkalmas pillanatban Doncit is szeretgessem, ölelgessem... Eddig működött.
Márti!
Hogy telt a mai napotok? Nem lehet, hogy a pocakja fájt Vilkának? Petra akkor ilyen nyugtalan-nyűgös-üvöltős, mikor sűrűn eszik. Ha kivárom a 3-4órát a szopik között, akkor nyugodtan, hosszan alszik
Gyógyok mennek!!!!
Bár lehet, hogy a köhögés is zavarja Vilkát, nem???? Majd, ha meggyógyul, biztos kialussza magát
Csak addig bírd ki!!!!
Cory!
Hú, jót mosolyogtam a szopipoziciódon
Neked kényelmes?
Norci!
Figyu, van esetéeg valami plüssállat...amivel alszik Vili? Nem lehetne most valami ilyesmit bevetni, hogy aludjon?
Köszi a meghívást, talán jövő héten összejön
vagy most hétvégén? Nektek mikor lenne jó?? Ahhoz alkalmazkodnánk!
Bogancsi!
Jó szilveszterezést a Balcsin!!! Belegondoltam, hogy mi mikor megyünk el majd gyerkőcök nélkül bulizni
hú de messze van még!
BMárti!
De jó hogy visszavették a telefont és visszaadták a pénzt
De a karácsonyt akkor is elcseszték vele
Mi nem jártunk ilyen jól. A párom mindene a Call of duty nevű számítógépes játék, azt akarta karácsonyra. A Média Marktban találtam egyet, egy utolsót. Úsztam a boldogságban, hogy sikerült
Szenteste a párom ki akarta próbálni, akkor derült ki, hogy a 2 cd-s játékban mindkét cd a második részt tartalmazza
Visszamentünk a MédiaMarktba, azt se mondták, hogy bocs, hogy elszúrtuk a karácsonyukat. Pénzt nem adtak vissza, csak egy utalványt, levásárolhatjuk
De sajna azt a játékot nem tudtuk megvenni, mert hogy nem kapható egyik MédiaMarktban sem
Szóval a párom kicsit kivan... én még jobban, szegény nem kapott így semmit tőlünk karácsonyra
Na azért még reménykedünk, állítólag januárban lehet, hogy kapnak új árut...
Magunkról röviden: DONCI MA ELŐSZÖR PISILT BILIBE!!!!!!!!!!
Rendesen ragozva beszél, az igéket is ragozza és a múlt időt is hasznája. Már nem "Dodó eszik" van, hanem "Ebédet eszem" pl
Most már mindent kommentál játék közben: "Ezt kinyitom, odateszem a szék mellé, melyiket válasszam? Nem ezt, a pirosat. Kéket is..." Csak lesek
Puszi, most már befejezem, nagyon hosszú lett, pedig még annyi embernek szerettem volna pár szót mondani... Majd holnap!
Nyuszimanóék (ma 3 hónapos Petra
)