Lecsó! Én is pont ezt akartam javasolni, hogy ne erőltesd, mert csak még jobban megutálja, pár nap múlva esetleg lehet megint egy kis kanál valami édesebb gyümölcsből. Bár nekem nincs ebben tapasztalatom, mert Szonja mindent elfogadott, Ábrist meg még nem táplálom hozzá, mert még csak 5 hónapos és szopik. De van egy olyan gyanúm, hogy nem lesz olyan könnyű vele, mint a nővérével, mert tettünk már a szájához dinnyét, barackot (csak megnyalintani) és nagyon fintorgott. Meg ugye a cumisüveget se komálja.
Régebben volt téma a hosszú szopizás, hát, én is ismerek egy Szonjával egyidős kislányt, aki szopik még
Tök durva, voltunk náluk, és húzta fel az anyja pólóját. Szerintem ez elég beteges.
Szonja másfél évesen hagyta abba, és nem is kellett leszoktatni, hanem magától abbahagyta. Tök szupi volt, kb. addigra már én is azt szerettem volna, hogy leszokjon, csodáltam is, hogy ilyen könnyen megy, mert amúgy nem volt túl könnyű a csajszival.
Anyukáméknál vagyunk, Ábris nagyon sokszor ébredt éjszaka. Nappal Szonja ébreszti mindig fel Ábrist, éjszaka fordítva lenne, de szerencsére SZonja elég mélyen alszik.
Vivien, én nem csodálkozom a kiborulásodon, mert 2 gyerekkel, kialvatlanul én néha dühöngő őrültté változom.
Vállalom, ez van.
És azért nem mentünk nyaralni, mert 2 kicsivel (eggyel még csak-csak), nomádabb körülmények között, mint otthon, egyáltalán nem pihentető a nyaralás, sőt, pakolni, mosni stb... Persze ha lenne egy bébiszitterünk, vagy egy nagymama, aki csak a gyerekekért van, akkor más lenne a helyzet.
Kriszta ezzel én is így vagyok, nagyon szerettem terhesnek lenni, szülni, de most neken nagyon nehéz, nem szeretnék terhes lenni. Viszont ha valaki szül, terhes a környezetemben, annak nagyon örülök mindig!
Ezt elküldöm, nehogy elszálljon