Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke! Látom, leányzódnak is megmaradt a kék szem! Édes babó!

Ami! Örülök, hogy bevállt a lánc. Ma vettünk mi is, bár még eddig nem mondanám, hogy nyűgös volt Szaffi, az eladó mondta, hogy tegyük a bokájára, ő azt szokta ajánlani. Úgyhogy rendes nyakláncot vettünk, csak bokaláncként használjuk :D

Kép
bettó
 
 


Ami! Azért nem bánnám, hogyha a pocakról az arcomra menne egy kis plussz :lol:

Kép
bettó
 
 

 
 

Lecso! Mostmár értem. Csak nekem meglepő volt. Nem néztem utána :oops:

Kriszta! A hasamon nekem is maradt, tesóm nyugtatott, azt bizony tornával lehet eltüntetni :roll:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Haláli jó volt. Főleg az, hogy az én 2 szép gyerekem, aki eddig szó nálkül lefeküdt és elaludt este, napok óta ŐRJÖNG vacsi után, és éjszaka fölsírnak többször. Gyilkolhatnékom van, hogy rohadna meg a világ!!!!! Ha valaki mégegyszer azt mondja nekem, hogy friss levegő, meg jót tesz ha kimozdulunk, abba bele fogok rúgni!!!

Ne haragudjatok, de az egyetlen pozitívum ebben a francos egyedül nevelésben eddig az este volt, amikor szusszanhattam kicsit, mert fixen elaludtak szarakodás nélkül. Most fél órája őrjöngenek. Tele van a tököm!
ÉS ELEGEM VAN MINDENBŐL!!!!!
Vendég
 


Jujj Vivien! Nagyon sajnálom! Meg azt, hogy nem tudok segíteni! :cry:
Már ott sem aludtak el egyedül?

Kép
bettó
 
 


Vivien!

Nem volt segítséged ezek szerint? Nálam, amikor rokonoknál vagyok, kicsit leveszik a vállamról a terhet :) Tegnap nyugiban megmostam a hajam, és még ki is tudtam vasalni :)

Mi szombaton megyünk nyaralni 1 hétre. Addig már nem leszek neten! Mindenkinek kellemes nyarat míg vissza nem jövünk!

Puszó

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Jó reggelt!

Bocsi, hogy tegnap kiakadtam, gondolom ma is ki fogok.. :cry:
Retenetes volt az este. 1 órát őrjöngtek. Ilyet fél éve nem csináltak. Az egyetlen másfél órám a napban a fél9-10-ig terjedő időszak este. Majdnem wc-re is ekkor tudok csak menni, erre ennek is annyi.

Segítség, lássuk csak. Majdnem anyós segített, de mivel a kedvespapa és após folyamatosan ugráltatta, nem sok ideje volt. Egész nap főzött, mosogatott,pakolt, várta a kenyeres, zöldséges, fagyis stb kocsikat a ház előtt, mert nem képzelje senki, hogy kedvespapa majd segít bármiben, mert Ő PIHENNI jött!!!
Gyerekekkel a ténykedése napi 3-4x 10 perc volt. Egész nap számítógépezett, evett meg aludt. Mikor ezt utolsó nap a szemére vetettem, minden szemét voltam, és közölte, hogy beárul a szüleinek a viselkedésem miatt. Na, ezen röhögnöm kellett. :lol: Nálam ez a beárulósdi már az óvodában sem jött be. Nem is ijedtem meg.

Vidéki csend? Nos: a szemben lévő földeken ment a marhatenyésztés. Bőgtek mint állat egész nap. A gazda az ablakunktól 5 méterre szerelte a traktort vasárnap délében. A szomszéd kutyája egész éjjel ugatott és morgott. Mivel ez nagyon vidék, így hozzák a pékárut, zöldséget, dinyééééét, postát, libákat (libatelep is van pár 100 méterre). Ezek csilingelős kocsival egész nap szállítanak felváltva. ÉÉÉs, ami felteszi az i-re a pontot: cross-motorosok gyakorolnak rendszeresen a ház előtti úton!! Meg van nem messze valami motor-pálya, ahol versenyezni szoktak. :shock:

Azért annyira nem volt rossz, de Lilinek nagyon bezavart. Enni csak velem volt hajlandó, kakilni, nem kakilt az első napon, onnan is csak 1x max naponta, és éjjel fölsírt, elaludni nem akart. Jázmin olyan hisztiket vágott le, hogy csak néztem. Indulás előtt az volt a baj, hogy nem vehet a szájába egy sárga régi könyvet. Percekig ordított.

Teszek képeket az albumba.
Vendég
 


Mi holnap megyünk nyaralni, reggel indulunk, de apa délutános, úgyhogy elment dolgozni, ezenkívül bedurrant a dereka (mindig vagy karácsonykor, vagy nyaraláskor szokott).
Már fáj a fejem, mert a pakolás mellett most sütöttem 4 tepsi sajtos masnit, reggel fodrásznál voltam, világos lett a hajam és most tele van melírrel.
De legalább Niki nagyon jó kislány.

Vivien
Tényleg sajnálom, hogy így bekavart a nyaralás a piciknek, remélem nálunk nem fog.
Mi júniusban voltunk 3 napot nyaralni, akkor volt először, hogy Niki baba 1x ébredt éjszaka.
Az nagyon szupi volt, pedig nem volt épp jó idő, akkor elaludt a babakocsiban, pedig előtte az sem volt jellemző.

Szóval remélem jó lesz a nyaralás.

Panka Neked jó nyaralást kívánok, merre mentek a Balatonhoz, mert mi is oda megyünk, Balatonboglárra?

Lehet már csak olvasni tudok, vagy még azt sem, szóval mindenkinek kellemes hetet, jövő pénteken jövök.

Puszi

Driennke

Kép
driennke
 
 


Jó nyaralást Driennke, Panka!
Mi nem megyünk, de mivel Vivien is így járt, valahogy én nem is bánom. Olyan lutri, vagy jól viseli a változást vagy nem.
Én még itthon is félek, totál átalakítjuk a szobát. Mivel régi ház, 3 m a belmagasság és csinálunk galáriát. Ott lesz a mi ágyunk, az ágy alatt meg Kincsőnek csinálok külön kis kuckót. Már tök jól elképzeltem. Remélem nem fog nagyon bezavarni. Majd ott legyeskedünka srácok körül mikor csinálják, látja a folyamatot és hátha nem lesz gond. Majd teszek fel képeket.

Vivien! Remélem hamar visszaállnak a régi szokásukhoz a csajok! :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Csajok,valaki küldje mar el privibe a fotoalbum jelszavat!

Köszi!

Kép
ami6
 
 


Jo nyaralast az eppen oda keszülöknek! :wink:

Betto,a hasamon nekem is van egy kis fölösleg.Ha mar nem szoptatok,akkor elkezdek majd tornazni.

Vivien,többször eszembe jutottal hogy vajon mi lehet...Ezek szerint a csajoknak felfordult most az eletük ezzel a par nappal.Mar en is felek,hogy fog a manom reagalni ha elutazunk.

Kép
ami6
 
 


a csajoke ..na meg a tied!.. :(

Kép
ami6
 
 


Közben eszembe jutott a jelszo is. :lol:

Kép
ami6
 
 


Én már most készülök pár napja tornázni. Nem megeröltetőt, csak úgy mégis, mert annak ellenére, hogy sokat cipelem Kincső popóját érzem, hog ynagyon el vagyok tunyulva. :roll:
Ma megdicsértek, hogy milyen sima az arcom, nem is látszik, hogy bébi van a lakásban, kipihentnek tűnök. :lol: hmm.... ezek szerint jól álcázom? :lol:

Kép
bettó
 
 


Driennke,most vettem eszre a kepeket.Gyönyörü szemei vannak Nikinek! :shock:

Betto,latod -latod :D :wink:

Kép
ami6
 
 


Ami! Majd nézd már meg a miénket is, mert nekem a legújabb feltött képeknél egy nagy X van :cry:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Driennke én is emlékszem rád!Jó hgoy ujra itt vagy.Gyönyörű Niki baba!
Vivien sajnálom,hogy ilyen a "majdnem rokonságod".Meg vagy áldva velük.:(
Az éjszakáink nekünk is elég fárasztóak-van,hogy másfél óránként ébred Dorka,és akkor hiába adok neki vizet/teát,csak néz rám nagy szemekkel,hogy mit akarok elérni vele.Aztán persze marad az,hogy veszem ki az ágyából,és kapja a cicit.Eszik 3-4 kortyot,és már alszik is rajta.Aztán mikor rakom be a kiságyba,megint felébred....stb stb.
Lenne egy kérdésem: nektek is csinálnak olyat,hogy a fülüket markolásszák?És ez mitől van,mrt nem sír közben,szóval nem hiszem,hogy fájna neki.Most fedezi fel,hogy nini,itt meg van valami?Vagy olvastam,hogy a fogzás miatt is csinálhatnak ilyet.Szerintetek???

Kép

Kép
ildikó82
 
 


Ildikó,
szopi közben nekem is markolássza a fülét, néha már tök vörös neki az egész, én azt szoktam csinálni, hogy odateszem az ujjam, akkor azt markolássza legalább, ha meg ez sem jön be, akkor óvatosan lefogom a fülét, igy megintcsak az ujjamat kapja el. Egyszer igy már sikerült leszoktatni erről, de most elkezdte megint.

Betto,
az én arcom mára kisimult, végre este 10-tól reggel 6-ig aludtunk, még a vihar sem ébresztette fel. Aztán meg 1/2 7-től 1/2 9-ig, király volt.:)

Lányok
Ti mit csináltok a gyerkőcökkel, ha kaja közben fújják az ételt? Szemmel láthatólag játszik vele, pedig éhes még, mert ha kicsit leállok és elterelem a figyelmét, akkor a következő 3-4 kanál simán célt ér a gyomorban,aztán kezdődik előröl a fújás.

Kép
k.krisztina78
 
 


sziasztok

Van olyan baba aki nem akarja elfogadni a kaját (kanállal)?Több félét próbáltam már,nem akarom elhinni hogy nem tetszik neki semmi! :?
1-2 hete nektarin még lecsúszott+néha az alma is,de most semmi.Még a száját is összeszorítja nehogy betudjam rakni a hamit,de a cici az jöhet :roll:
Alma,barack,sütőtök,répa,krupli volt próbálva,de nem menő.A tökből még eszegetett is,de a krumpli tiszta tabu,a répa meg jött vissza ahogy bement.
Mit javasoltok mit próbáljak ki?Hogy szerettessem meg vele a kanalas evést,ételeket?
Levivel nem volt ilyen gond,ő mindent megevett amit a szájába tettem. :wink:

Köszike előre is az ötleteket!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Halihó!

Kriszta! Irígy-irígy az éjszaka miatt. Mi két napja megint kétszer ébredtünk, de érdekes nem sírt, hanem beszélt!!!! :lol: Nevettünk Gézával egy jót. Aztán cici és ugyanúgy csucsu tovább.

Lecsó! Hogy próbáltad a hamikat? Saját levükben turmixolni, vagy anyatejcsivel? Próbáld meg tejcsivel, először én a helyedben olyan hígabbra csinálnám, hogy érezze a tejcsit, de a másik hami ízét is és szép lassan növelni a szilárdat benne. Vagy hülyeséget beszélek?
Nálunk a sütőtök nem jött be. Két fajtát is próbáltunk, mostmár nem is erőltetem, majd egy jó hónap múlva hátha.

Kép
bettó
 
 


Ja amúgy Kincső kezében mondog van egy textil pelus szopi közben és azzal "játszik".

Kép
bettó
 
 


bettó próbáltam anyatejjel is és jó híg akkor is ha nincs benne tejcsi,de nem tetszik neki.Kis finnyás gyerkőc ?!:? De azért köszi!

Kép

Kép
lecso
 
 


kár :cry: Nincs több ötletem :(

Kép
bettó
 
 


6 hónapja ilyenkor toltak be a műtőbe :D

Kép
bettó
 
 


Bettó,
Boldog szülinapot Kincsőnek!!!
Hiheteltenül megy az idő, mikor hóforduló van én is mindig nosztalgiázom:)) Bármikor lennék újra terhes, annyira szerettem azt az állapotot, még meg is szülném, de a "végtermék" most nem kellne, örülök, hogy viszonylag nagy már Kristóf..
Háááát baromi kiváncsi leszek a mai éjszakára, én szerintem ez csak véletlen volt. Időnként neki is ki kell aludnia magát, mikor már totál fáradt, és nappal sem aludt mostanság sokat. Ma mindnet bepótolt, déleőtt is aludt majd 2 órát..)

Lecso,
sajnálom, én szerintem ne erőltesd neki, próbáld meg pár nap múlva, hátha addigra megváltozik a véleménye.:) A sütőtök nálunk sem megy, de ma brokkoli-krumpli volt, és csak úgy tátotogg rá, mikor elfogyott még hiszti is volt. Mióta megcsaréltük, hogy előbb főzelék, aztán cici, egész szépen eszik. Menni fog az, ne aggódj, én mint tapasztalt anyuka.:)))))))))))))

Kép
k.krisztina78
 
 


Betto,penteken mikor neztem,csak az egyik kepnel volt egy X.Vajon miert? :? Amugy nagyon jok a kepek,vegigneztem öket. :D
Boldog 6-hos SZülcsinapot Kincsönek!!!!*nagy öleles*

Mindenkinek megneztem az albumat.Gyönyörüek a babak!!!!!!!!!!!A kedvesem es anyum is latta,nekik is nagyon tetszettek.Tegyetek majd meg kepeket,legyszi,imadom nezni a sok kis szepseges manot. :D

Kepzeljetek,vettünk ma habtapit,Marknak nagyon-nagyon tetszik.Ja,es kibujt a masodik fogacska is! :lol:

Lecso,remelem lesz itt valaki akinek van valami jo ötlete,mert nekem gözöm sincs hogy mi lenne jo.. :?

Kriszta,nalunk meg nem volt ilyen hogy fujja a kajat,pedig pont az volt eszemben mikor a repapüret ette. :lol: Tereld el a figyelmet valamivel.

Driennke,en is emlekszem meg rad es örülök hogy itt vagy! :wink:

Ildiko,az enyem mikor kisebb volt akkor markolaszta a fület,de mar egy ideje abbahagyta.

Kép
ami6
 
 


Vajon mi lehet Jutival,biztos megvarrt mar egy csomo Juti babot.Szegenykem,nem fog tudni igy pihenni.

Jo ejt mindenkinek!!

Kép
ami6
 
 


sziasztok!

Épp olvasgatok cikkeket a neten a hozzátáplálásról és el is döntöttem,hogy fityiszt a pépnek ha nem kell neki!MAJD!!!!!!!!Ő biztosan tudja mi jó neki,nem?
Hála tejcsi van(igaz Tomi is tesz érte az éjszakai zabálásával )
Néha majd próbálkozunk hátha már megérett rá,de nem erőltetjük :wink:

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó! Én is pont ezt akartam javasolni, hogy ne erőltesd, mert csak még jobban megutálja, pár nap múlva esetleg lehet megint egy kis kanál valami édesebb gyümölcsből. Bár nekem nincs ebben tapasztalatom, mert Szonja mindent elfogadott, Ábrist meg még nem táplálom hozzá, mert még csak 5 hónapos és szopik. De van egy olyan gyanúm, hogy nem lesz olyan könnyű vele, mint a nővérével, mert tettünk már a szájához dinnyét, barackot (csak megnyalintani) és nagyon fintorgott. Meg ugye a cumisüveget se komálja. :lol:

Régebben volt téma a hosszú szopizás, hát, én is ismerek egy Szonjával egyidős kislányt, aki szopik még :o Tök durva, voltunk náluk, és húzta fel az anyja pólóját. Szerintem ez elég beteges.
Szonja másfél évesen hagyta abba, és nem is kellett leszoktatni, hanem magától abbahagyta. Tök szupi volt, kb. addigra már én is azt szerettem volna, hogy leszokjon, csodáltam is, hogy ilyen könnyen megy, mert amúgy nem volt túl könnyű a csajszival. :)

Anyukáméknál vagyunk, Ábris nagyon sokszor ébredt éjszaka. Nappal Szonja ébreszti mindig fel Ábrist, éjszaka fordítva lenne, de szerencsére SZonja elég mélyen alszik.

Vivien, én nem csodálkozom a kiborulásodon, mert 2 gyerekkel, kialvatlanul én néha dühöngő őrültté változom. :lol: Vállalom, ez van. :lol: És azért nem mentünk nyaralni, mert 2 kicsivel (eggyel még csak-csak), nomádabb körülmények között, mint otthon, egyáltalán nem pihentető a nyaralás, sőt, pakolni, mosni stb... Persze ha lenne egy bébiszitterünk, vagy egy nagymama, aki csak a gyerekekért van, akkor más lenne a helyzet.

Kriszta ezzel én is így vagyok, nagyon szerettem terhesnek lenni, szülni, de most neken nagyon nehéz, nem szeretnék terhes lenni. Viszont ha valaki szül, terhes a környezetemben, annak nagyon örülök mindig!
Ezt elküldöm, nehogy elszálljon

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Köszönjük szépen! :D Meg is ünnepeltük, háromszor bemászott a kiságy alá. És mostmár támasz nélkül négykézlábra áll és hintázik. :D

Lecso! Szerencsére még van időtök és hogyha a tápértéke is elég neki akkor tényleg nincs gond. Még azóta is ébred este?

Nekünk sem volt hagyományos esténk. Nem csak mi nosztalgiáztunk apával, hanem Kincső is :lol: Este 7-kor kidőlt majd 9 előtt ébredt. Nem is aludt el, csak 10 után. Viszont legközelebb hajnal 5-kor ébredt :D
Csajok olyan édes férjem van :D Emlékszik arra is, hogy mikor indultunk be a kórházba és tegnap küldte az sms-t, hoyg AKCIÓ INDUL! Olyan édes volt. :D

Ami! Mi az a habtapi? :oops:

Kriszta! Én is imádtam és olyan szivesen átélném megint, annak ellenére, hogy a toló fájásoknál a doki úgy döntött, hogy császár. :roll: Nehéz ezt feldolgozni csajok! De a lényeg, hogy makk egészségesek vagyunk :D
Tényleg császárosok ti hogy vagytok ezzel a dologgal?

Kép
bettó
 
 


Ildikó, Ábris karmolássza a fülét, sajna sokszor meg is karmolja magát, pedig mindig levágom a körmét, nem tudom, hogyan csinálja. Szerintem az van kéznél, esetleg viszket a fogínye, és a fülét-orrát fogdossa helyette. Én is a kezét szoktam megfogni.

Ami, Ábris még Szonjától örökölte a habtapit, szerintem is szuper, a legjobb a forgolódásra. Ábris a hátrefelé menet néha előre is vetődik, ilyenkor jó nagyon halad előre, de nem mindig csinálja. :) Meg 360 fokban tesz egy kört hason.

Bettó, féléves a nagylány! Olyan döbbenet kimondani, nem? Emlékszem, fodrásznál voltam, amikor sms-eztünk, és pár napos volt Kincső, és mutattam a barátnőmnek a képet, amit küldtél, hogy milyen szép kislány. Mintha most lett volna. :)

Ági, tökre eltűntél!!! Hogy vagytok??? Mostanában többször voltunk Dunakeszin a barátnőmnél, eszembe jutottatok!

Laura, azon gondolkozunk, hogy hova költözzünk és hogyan tudnánk megtartani a mostani lakásunkat a házvétel mellett: Nehéz döntés, mert véglegesen szeretnénk letelepedni ott.

Pussz mindenkinek:
Lili, akit lefárasztanak a porontyai :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Bettó,
nekem mindig változik, hogy hogyan élem meg a császárt!
Van, hogy örülök neki, mert Szonja simán született, és elakadt kitolásnál, és azt sokkal nehezebben éltem meg, hogy nagyon megviselte a születés. Máskor meg nagyon hiányzik az a fantasztikus élmény, amit SZonjával átéltem, hogy kicsusszan a kis teste.
Sokat gondolkoztam ezen, hogy hogyan lett volna jobb, mert Szonja nagyon okos lett, és nem is látszik rajta a dolog, de engem az elején nagyon megviselt, hogy jó pár hónapba beletelt, mire olyan lett, mint a többi baba.
Aztán meg, biztos furán hangzik, de a császárból sokkal hamarabb és könnyebben felépültem, mint a hüvelyiből.
Remélem, hogy legközelebb majd meglesz minden, ami ezekből a szülésekből hiányzik. Én szívesen beszélgetek erről, mert engem is sokat foglalkoztatott a dolog.

De ti eljutottatok a tolókig? Úgy emlékeztem korábban döntöttek úgy. írtál végül szüléstörténetet?

Na megyek főzni

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Manka! Nem el kellett jutni, mert megnézte a doki, hogy kiférne-e Kincső. :wink:
Tényleg fodrásznál voltál akkor. Emlékszem.
Nagyon durva ez a fél és, még most hoztuk haza :D

Csajok! Miért van az, hogy feltettem képeket és mindegyiknél az utolsó látszik. Mintha 10-szer tettem volna fel más néven :shock: :twisted:

Kép
bettó
 
 


Én is mindig máshogy érzek. Hiányzik az az érzés, amit írtál, hogy kicsusszan, viszont tényleg hamar elépültem én is, és ami nagyon fontos, hogy nem lett semmi baja a kis Drágámnak.
Na míg nem jön nekem rendbe az album teszek fel ide is a kis féléves huncutról:
Apa ölében ülök:
Kép

Huncut:
Kép

Ágy alatt: Kép

Kép
bettó
 
 


Manka! Épenn a császár miatt nem írtam konkrétan szépen megfogalmazott történetet. Nem mondtam, de sokáig nehéz volt elfogadni a "majdnem szülést" :roll:

Kép
bettó
 
 


Bettó,
nagyon szép a kiscsaj. :wink:
Én írtam szüléstörténetet, és nem minden happy benne, mert nekem nagyon fájt a vajúdás, nem annyira, mitn Szonjánál, hanem sokkal jobban, és csomó minden még nincs is benne, mert ezek az érzések később jöttek. Szerintem azért jó megírni, mert így az ember jobban el tudja fogadni azokat a dolgokat, amit máshogy szeretett volna, és nem úgy történtek. És tökre nem bírom azokat a full happy szüléstörténeteket, amik mindent rózsaszínben írnak le. Mert alapvetően életen legfantasztikusabb élményei a szüléseim, de az minden fájdalommal, nehézséggel az. Sajnos egyszer sem élhettem át, hogy rámteszik a bébit, de legközelebb remélem nem marad el!

És mivel szűk volt a medencéd, neked is nagy esélyed lett volna az elakadásra, és sokkal nehezebb lett volna neked azt feldolgozni, hogy a babát nagyon megviselte, mint azt, hogy császárral szültél. Legalábbis nekem utóbbit könnyebb volt elfogadni, szóval nem véletlenül történt így, és így jó, hidd el!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Látszik, hogy fáradt vagyok :roll: Értelmetlen volt a mondat. Szóval mert a szüléseimben volt sok fájdalom és nehézség, éppen azért (is) voltak fantasztikusak.

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Manka! Nekem pont ezért nem is tudott volna kijönni, nem hogy nehezebb lett volna kitolni. Vagyis lehet kijött volna, de akkor szegénykém nem lenne egészséges.
Na majd nekiülök :wink:

Jutinak küldtem sms-t. A szülőknél vannak, nagyon jól érzik magukat, Milcsi pedig kényeztetve van ezerrel :lol:

Kép
bettó
 
 


Sebaj Manka! Én meg úgy értelmeztem, ahogy most írtad :wink:

Köszi! Tudod mit akartam már régen kérdezni? Volt Szonján tavasz körül egy ruha. Szülinapján azt hiszem. Az olyan stílusú rucikat hol vetted neki? Annyira tetszenek!
Amúgy belőlem is van úgy, hogy kijön az állat, pedig egy gyerekem van. Mióta állapotos voltam, én is érzékeny vagyok a frontra :evil: Amikor most is jött az eső, mindketten ingerültek voltunk Kincsővel. Ilyenkor mostmár fogom, el apához, ott mindketten megnyugszunk. Nem hiába Ő a nyugalmam szigete :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Betto, Manka
Nekem nem császáros volt Kristóf, szép emlékként marad meg bennem az egész, de azt a fájdalamt nem lehet elmondani, leírni, pláne, hogy a toló fájások nagyon nem akartak jönni. Mikor a korházban feküdtem és Kristóf is tök megvislten feküdt mellettem, tökre haragudtam a dokira, hogy nem császározott meg, kezdettől mutatta az uh, hogy nagyobb, a végénél már tudtuk, hogy 4 kg felett lesz, de ő csak állította, hogy ki fog férni. Persze ki is fért, de én úgy kivéreztem, hogy vért akartak adni, kristófnak meg a feje és a szeme is durván be volt vérezve, majd 1 hónaps volt mire a szeméről lehúzodott a bevérzés. Ja és a kórházban is mondték a csecsemősök, hogy szerencsém van,hogy nem tört Krstófnak semmilye a méretei miatt. Mikor 6 hetes kontorllon voltam kérdőre vontam a dokit, aki csak azt hajtogatta, hgoy mondta ő hoy kifér, és legyek büszke a teljesítményemre. Persze az is vagyok, de ha bármelyikünknek valami baja lett volna, akkor mi okosat mondott volna???
De a lényeg, hogy egészségesek vagyunk, azóta természetesen a vérem is rendeződött, de sosem felejtem el, hogy 2 napig felkelni nem tudtam, a szédüléstől, hála a szobatársaknak, ők nagyon sokat segítettek, lelkileg is. És én még váltig állítom, ha nincs ez a tortúra velem, és kezdettől Kristófra tudtam volna koncentrálni, akkor talán a tejcsi is rendben lett volna, és az a depi is elkerül ami az elején elkapott, de igy alakult, és örülünk, hogy egybenvagyunk ,és mindenki egészséges.:)

Kép
k.krisztina78
 
 


Uhh Kriszta! Neked sem volt könnyű. Én a dokit kérdeztem, hogy mekkorára saccolja Kincsőt. Mondta, hogy kb. 3300 gramm (3360 lett :D ) És egyből rávágta, hogy 50-50%-ot ad. Szóval őő fel volt készülve a császárra. Inkább műt. minthogy kockáztasson!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk, kösziiiiii az aggódást!!! Minden tökéletesen rendben, mindenki jól érezte magát otthon.

Holnap majd többet írok, mert most még ki kell pakolnom, Milcsi szépen alszik, a saját ágyában!!!!!!!!

Puszi

jutiboszi
 
 


Jajj de jó, hogy végre vagy! Hiányoztál! Készültek képek?

Kép
bettó
 
 



Kép Lili meg van illetődve
Kép Jázmin huncutkodik
Vendég
 


Sziasztok!

Én sem fogtam fel tragédiaként a császárt.Bár mi is tudtuk előre,hogy nagy baba lesz,és mindig is azt az elvet vallottuk,hogy ha így biztonságosabb,és jobba babónak,akkor legyen.De ugye nekem is sima szülésnek indult,bár a papirra,amivel felmentem a szülészetre,a doki már ráírta,hogy átlagon felüli magzat.Nekem is a magzat-csípő téraránytalanság miatt döntött a doki a császár mellett.A burokrepesztés után nálam leállt a tágulás.3 ujjnyi,és sehova tovább,közben meg már tolófájások voltak.Irány a műtő,a doki mondta,hogy nem divatolunk a vágásnál,ugyhogy nekem függőlegesen vágott,hogy könnyebb legyen kiivenni a babát,és a válla még így is beakadt :shock: .Alig tudta kiszedni,mert valljuk be,hogy ő is a 4300 grammal és 58 cm a nem mindennapi babák táborába tartozik.Utána mondták,hogy ha a feje nem is,a válla biztos beakadt volta természetes szülésnél is.És ő is nagyon összetört volna,meg én is belülről.Szóval így lett egy teljesen egészséges,fo

Kép

Kép
ildikó82
 
 


sziasztok!

Levi császárral született(téraránytalanság 152cm-hez 3820kg 52cm volt+ a szívverése is leesett),Tomi meg simán.A császárból hamarabb felépültem mint a hüvelyi útiból,sőőőt a szex mai napig nem olyan mint kellene(akinek volt hüvelyi szülése gátmetszéssel az lehet tudja miről beszélek :roll: )
Ha fordítva van a sorrend akkor szerintem én is érezném a hiányát "valaminek" mint te Manka.De Tomi előtt én reméltem hogy császárral fog ő is születni.De szívből örülök hogy nem így történt,mert így átélhettem egy csodát!!!A szülést maga bármikor végigcsinálnám,de a vajúdást szívesen lepasszolnám :wink: .

DE A LÉNYEG MINDIG AZ HOGY BÁRMILYEN MÓDON IS SZÜLETIK A BABA NE SÉRÜLJÖN SE A MAMA SE A BABA!!!!!!!!!!!UGYANOLYAN JÓ ANYUKA VÁLIK ÍGY IS MINDENKIBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó!

Igazad van!!! A lényeg az egészség, ebbe beletartozik, hogy sérülésmentesen jöjjön a világra a baba. Nekem szerencsém volt Milánnal, az utolsó UH-n egy doki 3 kg-ra saccolta Milánt, és 3070 lett, 51 cm-rel, nem mondható túl nagy babának. Bár a papírjára ráírták, hogy alacsony születési súlyú, de szerintem pont jó volt így!!! Én bevallom, szégyelltem magam a szülés után, meg közben is, mert miután megkaptam az oxitocint, nagyon fájtak a fájások, előtte szó nélkül "tűrtem", de utána nem bírtam magammal, és minden fájásnál kiabáltam, ahogy csak tudtam. A doki meg is kérdezte, hogy akkor kevésbé fáj, ha kiabálok?! Akkor ezt nem találtam épp viccesnek, de nem győztem elnézést kérni, rettentően szégyelltem. Főleg az fájt, hogy kézzel tágított a doki, mert nem akartam tágulni. De az tényleg csodálatos érzés, amikor kicsusszan, lehet, hogy az is fáj, de akkor már nem érez fájdalmat senki, az már annyira fájhat, hogy már azért nem fáj...nem tudom, de szép élmény mindenesetre. Nekem az volt a legszebb érzés, amikor kipottyant Milán, és a kis lábával hozzáért a combomhoz. Még akkor nem láttam, de már éreztem, nagyon megható volt. És amikor rátették a mellkasomra, rámnézett, és azt a nézést sosem felejtem el. Olyan könnyűnek éreztem a testét, megfoghattam, simizhettem, és nézhettem. Na, akkor elszállt minden fájdalom....jajjjj, de szép is ez......hüpp-hüpp, kicsi Manóm....

jutiboszi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?