Sziasztok!
Hát nem biztos hogy mindenre tudok még emlékezni kinek mit akartam írni!!!!
Gyugyi
Nagyon jó lett a lakás, hozzánk is jöhetnél egy kis tuning festésre!!!!!
Luca, Baba, Krisz, Nati
Kérünk a nyaralásról képeket!!!!!
Közben Vickyt is megláttam véletlen és Ők meg osztrákban voltak a hétvégén, így tőle is kérnénk szép képeket!!!!!
Zsu
Neked nagyon-nagyon-nagyon drukkolok, bizti rendben lesz minden és ma már haza is jöhetsz!!!!!
Vicuska
Neked is nagyon drukkolok, egy kék és egy rózsaszín masnisnak!
Nekem a kutyám nyírta ki a szomszéd macsekját csütörtökön!!!!
Csak hatalmas ugatásra lettem figyelmes, és hiába szóltam rájuk nem hagyták abba. Aztán amikor kimentem látom, a kenel és a kerítés közé bement a macsek és ott billegteti magát, hát persze a kutyáknak sem kellett egyéb. Hiába zavartam el a macsekot rám sem hederített. Aztán amikor háttal fordultam, még jobban ugattak a kutyák, hát akkor látom hogy a kis nyamvadt macsek pofozza a kutyámat kenelen keresztül, hát annak sem kellett egyéb elkapta a lábát és behúzta, aztán rövid menekülést kapott, de nem tudott már menekülni mert újra elkapta.
De ezt csinálják a szomszéd macskák, vannak 5-en+még egy most jött hozzájuk, a kenel előtt "villogtatják" magukat, mert tudják hogy a kutyák be vannak zárva és csak ingerlik őket!!!!!
Fenci
Na milyen jó volt megálmodni a házikótokat? Hány szobás lesz????
Ticsi, Mami
Kérünk pocakfotót!!!!!
Tünde
Milyen nagy pocid van már, de jó!!!!!!
Ja, valamelyik nap elfelejtettem írni hogy a cisztám is eltűnt, úgy örültem neki!!!!!!
A lagzinak is vége, igazi sátras, helyi hagyományokkal, hát igazán szuper volt!!!!!
Régen nevettem ennyit és táncoltam!!!!!
A Páromék már szerda reggeltől készülődtek, meg előtte a legénybúcsú, hát azt hiszem elég is volt ennyi!
A lagzi meg három napos, pénteken ajándékhordás, a menyaszonny házánál kakassétáltatás, szombat lagzi, tegnap ebéd!
Ma pedig sátor bontás, de ott is lesz még ivászat-evészet, én mától 1 hét szabi, mert le vagyok maradva itthon is, meg kell egy kis pihi, a Párom is melózik már ma!
De kikövetelték hogy esküdjünk újra a Párommal és fasza sátras lagzit rendezzünk!!!!
Bocsi akit kihagytam!!!!!
Vicuska
Azóta már túl is vagy a beültin!