Sziasztok!
Nem voltam pár napig, mert leutaztunk anyuhoz 2 hétre és milyen jó hírre érek vissza??????
ZSIBIMA GRATULA NEKED!!!!!!!!!!
Vigyázz magatokra , no para és szedd az utrót rendületlenül...
Nálunk sajna aza a helyzet, h. a tejcsit ki kell már egészíteni tápival, mert nagyon lecsökkent a tejcsi, hiába volt a gyerkőc 2 óránként cicin és fejtem rendületlenül, elzáródott (úgy néz ki örökre) jópár járatom, a Kaposvári nőgyogyász nem merte a tetejét megszúrni (úgy néz ki mint egy pattanás, csak ez a bimbón van).
Viszont elfogadja hálistennek a tápit is, csak még a mennyiséget kell kitapasztalni, mert eddig 135 ml-t evett, de az szerintem lehet, h. kevés neki (igaz előtte mindig rárakom a cicire, h. szívja ki azt a keveset ami benn van és jön a többi járatból).
Viszont ettünk már a barack, almán, banánon kívül husilevesből kivett répát, krumplit összeturmixolva egy kis levessel és mell husival és nagyon ízlett neki (nem úgy mint a banán).
Mindegy így is fél évig sikerült szopizni, amit kellet már megkapott, csak sajnálom, mert jó volt összebújni ilyenkor, meg az utóbbi időben csak cicin volt hajlandó elaludni.
Alvás: hát kipróbáltuk ezt a homeopátiás Vibrucol kúpot, ami úgy néz ki használt valamit abban az időben, de csak 3 napig tudtam adni neki, mert nagyon rühellte a kúpot, és amikor levettem a pelust már ment az üvöltés, úgyhogy most kipróbáljuk azt amit Alziza és Panny már régóta javasolt...
Úgy egyébként jól vagyunk, nagyon sokat fejlődött értelmileg és mozgásilag is, már nyúl a dolgokért (asztalterítő, telefonzsinór, stb..) és amit elér azt le is húzza.Nagyon meg szeretné fogni itt lenn vidéken akutyámat is, de az folyton menekül előle (nem is értem miért
). Mászni még nem mászunk, de már egyszer kétszer négykézlábra állt.
Na jó, megyek, mert mostanában az éjszakákat is fenn tölti, így ki kell használni az időt és aludni kell!
Vera