sziasztok
csajok, egy kicsit sajnáltatom magam. szombat este óta beteg vagyok, 38-39 közötti lázzal, amit sem lázcsillapító, sem hüütőfürdő, sem priznic {így írják?} nem visz le 37,4 alá. kivagyok, mint a liba. Laura anyukámmal van vasárnap reggel óta, mert Apája vagy itthon van, vagy nincs, és mozdulni nem bírok az ágyból. tök gáz, nem ?
rettentően hiányzik a kislányom!!!! én is neki, mondja anyukám is, meg Apája is. ha hazajönne pár órára, csak rosszabb lenne, mert nem értené, h. 2 óra múlva miért kell elmenjen. de egyszerüüen nem bírom most ellátni. szóval minden elismerésem, aki betegen segítség nélkül nyomja a gyerekkel.
egyébként még jó, h. van Olimpia, így legalább el vagyok itthon fekve.
Edis, nem gáz, én is így tettem, de én az SZTK-ba sétáltam le, hogy időt, és pénzt spóroljak. tőlünk baromi messze a János. más kérdés, h. nekem benézték az eredményt {P3}, halálra ijesztett az a hentes-mészáros, így irány a dokim magánba. ott kiderült, h. nincs vész, de 2 havonta kontrollra kell járnom. eddig a magánba mentem, de rájöttem, h. nekem jó lesz a János is, így legközelebb oda megyek.
sajna a GYED-es időszak nem az, amikor 10ezreket ne gondoljunk meg.. inkább költsd Lucára, rögtön nem lesz "lelkifurid"
Niki, kellemes kikapcsolódást !
nagyon ügyi Emma. Laura mai napig azt mondja, ha megkérdezem hogy hogy hívják h. Gergely Én.
viszont az én nevemet, meg az Apukájáét tudja.
Klári, hová mentek nyaralni ?
mi amikor a nyaralónkba vagyunk, akkor sajnálom, h. nincs kertünk. ráadásul elég nomád a hely, de Laura nagyon szereti. csináltunk neki a nyáron homokozót, meg hintát, full komfort mostmár.
gratula a beszédhez !
férjed mit szól, h. ilyen tüneteket vált ki az anyja ?
Timi, nem jöttél !!
légyszi képeket Daniról és szüléstörit, meg meséld el mit szólt Bala a síró csomaghoz !
Nelly, jobbulást Szonjának !! NO PARA !
Kriszti, ígértél hajvágós képeket, hol vannak??