Új privát üzeneted érkezett!

édesdrága manókislány!!! nagyon cuki!!!!!!!!!

niki: nekem is az jön be!!! samunak olyan van!!! Kép
kerekpocak
 
 


Balázs haja már most is punkos :D ,így született.Az a baj,hogy annyira kerek a kis buksija,hogy nem tudom hogy áll majd neki a rövid haj.Annyira megszoktam,hogy ilyen kis hajasbaba,hogy elképzelni nem tudom,milyen lesz röviden.
Jajj nekem is mindig rövidre vágták a frizurámat,annyira gyűlöltem :evil: Mivel vékonyszálú a hajam folyton össze volt gubancolódva hátul.

Az oldalrafésülős frizkóról jut eszembe,ezen behaltok.
Kép
Kép Hitlerke

macarella
 
 


Iiigen, tényleg! :lol: Ez a klasszikus forma :lol:

Kép
niki30
 
 

 
 

Krisztiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Háhhhh
Drága Hitlerfrizkós, megzabálom! :lol:

Már pont akartam írni, h. Zsófival marha jól elbeszélgetünk :) :)

Kép
niki30
 
 


Niki-de jó képek.Annyira nagylány már ez az Emma.Milyen szép ruhácskája van.Én is én is szeretnék egy kislányt,hogy ilyen kis tündért lehessen varázsolni belőle.

macarella
 
 


Zsófi, milyen cuccokat vettél a tescoban?

Jut eszembe, nálatok a bölcsiben adnak benntre ruhát vagy nektek kell bevinni?

Kép
niki30
 
 


Kriszti, hát jah, én ezért vagyok inkább lányos anyuka :oops: :)

Kép
niki30
 
 


Nahhh,ha nem haragszotok lelépek,apa már vár :oops: ,és amugy is hulla vagyok.
Jó éccakát mindenkinek.

macarella
 
 


Én is elköszönök. Engem apa nem vár, ő olvas, de én elteszem magam mára.
Jó éjt!!!

Kép
niki30
 
 


kriszti de édes drága! milyen cuki a pofija!!!!!! én a helyedben egységesre vágatnám. aztán úgyis megnő és mindenütt szép egységes göndör lesz a gyönyörű kis haja!!!


pólókat-pulcsikat vettem, de most nem volt türelmem lefotózni.
vinni kell ruhát be. sztem sehol nem adnak. :shock: :shock:
hát igen. nem csak emma gyönyörű hanem a ruhája is!
kerekpocak
 
 


én is szeretnék kislányt!!!!!!
(vagy még egy fiút. -az miksa lesz-)
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Nem semmi, mennyi a termés. :lol: :lol: :lol:

Marcsi! Anyu nyugdíjas, íés így volt ideje jól elkényeztetni Petrát. Nagyon nehéz volt itthagyni, s meg is fogadtam, h nélküle soha többet.

Edis! jaj de jó h Luca sebe szép. Olyan szörnyű érzés hallani amikor ordít az ember gyereke. A függönyös kép az én kedvencem is.

Kriszti! Balázs annyira cuki kis manó! Tuti h nem marad éhes! Majd eszik ha kell neki. Még hogy te nagydarab??? Szeretnék én ilyen nagydarab lenni.

Zsófi! Tök szupi az altatás menete, nekem tetszik. Nagyon ügyes vagy szobatisztaság ügyben is! Samu meg édes a csúszdán! Gondolom nagyon élvezte. Jónás meg annyira cuki ahogy "forog"

Fatima! Tök szupik a képek Tarekról, és kettőtökről! Jó hallani/olvasni, h már jobban vagytok. kaja ügyben: nálunk az vált be, h délben vmi tartalmas levessel indítottunk. Ezt megszokta és nem kérte a tápit. Azóta is a nagy kedvenc a paradicsom, utána nem is kér mást enni.

Klári! Hogy én mennyire irigyellek az anyós-mentes életért....

Képeket holnap rakok, m sokat kell válogatni.... :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Éjjeli bagoly lettem, most fejeztem be egy hímzést, egy anyuka fűnyíró mintát kért, mert az a kisfia kedvence, hát beszereztem neki
:lol:
Ennyi mindent csak lóugrásban tudok elolvasni, de sebaj.
A képeknél időztem inkább többet...

Kriszti, szerintem nagyon csinos vagy! Balázsról a habos hitleres kép vicces, amúgy meg helyes kis pofija van, sántít nagyon a hasonlóság!!

Fatima, Tarek barna szemei továbbra is gyönyörűek!!! Kisugárzása van amúgy az egész kisfiúnak!

Zsófi, nagyon ügyi Samu evvel a magasra mászással, Beni ma a fél méteres csúszdáról is lepottyant, ráadásul rá egy kislányra, tökre égtem... JÓNÁS NAGYON ÜGYESEN FOROG!!! KIS CSOMAGOCSKA A KÉPEN ahogy az oldalán fekszik :lol:
Hát igen: én is vágyódom egy ugyanilyen kis csomagocskára kislány kiadásba...... Ja és áradozz csak a bilizős szuperhősről, jó a jó híreket is hallani, nem csak a fránya hörghurutot és ficamot!

Marcsi, a bölcsiről azt írtam régebben hogy legkésőbb 2 évesen kell mennie, mert addig tartják a pozicióm szabadon a munkahelyemen. Ez a hímzésproject arra nem elég hogy kockáztassak, de ha mégis akkor ráérek utána dobbantani vagy legalább két lábon állok és nem kell parázni mi van ha engem dobnak.
Nem Zuglóba megyünk, hanem a XI. kerületbe, szeptember elején kell beiratkozni, ha lesz hely januárban, ha nem akkor amikor lehet.

Niki, Emma gyönyörűséges és nagyon ízléses szép ruhái vannak!!! Apán alvós fotó díjnyertes! Hihetetlen hogy hogy beszél a csajod!!! Ma Beni azt mondta hogy GYEREEE MAMMAMMA, mikor kijöttem a Tescoból és toltam vissza az üres kocsit és ilyenkor elgondolkodom hogy ez most direkt volt vagy véletlen, na majd ha megismétli rájövök. Valahogy olyan hihetetlen hogy a pici kis újszülöttünk már dumál!

Teri: Töltődj fel Petrával, gyorsan bepótoljátok a két hetet! Mondjuk én nem bírtam volna nélküle, de az út is fontos, gondolom nem gyakran jutsz el ilyen helyekre és hát Svájc tényleg kihagyhatatlan. Képek várom, Petráról is.

Beni dícséreteket köszönjük szépen!!!
(Rólam nincs is kép, mert nem is hagyom fótózni magam, de majd kérek a családtagoktól, néha azért lekapnak, én ha meglátom magam, törlöm a gépünkről..)

Frizura: nekem egyenesen biliszerűre vágta anyukám, úgy néztünk ki a nővéremmel egy időben mint két Beatles tag, de azért legtöbbször hagyta hadd legyen copfunk is!

Kép
viky30
 
 


Fatima: a virtuális seggberuhások jöhetnek gyakrabban is!! :wink: Tényleg nagyobb kedvvel jövök így, hogy életet leheltél a csevejbe!

Kép
viky30
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm Zsófinak, hogy megírta nektek Danink érkeztét és köszönöm a gratulációkat!

Próbálok holnap jönni mese-mese mátkánkkal is, meg egy-két képpel. El kezdtem most leírni nektek, hogy mi is történt velünk aze elmúlt napokban, de azt hiszem nem lesz túl rövid, így most inkább flbehagytam, mert ha nem pihenek most le, akkor Danink nem tudom mit fog enni éjjel, mert a tejcsit pihivel tudom csak egyenlőre produkálni neki. Úgyhogy megyek is, mert kikapok Apától, utána meg Danitól, hogy hát "Anya! Valami nem stimmel! Ez nekem kevés!" Ugyanis Balával ellentéteben másodszülöttünk egy kis vámpír :D . Hihetetlen hogy követeli a kaját, s ezerrel kiszív belőlem mindent. :shock:

Remélem holnap tényleg tudok jönni.
Mégegyszer köszönöm a gratulációkat, s talán a napokban olvasgatni is tudok majd, Azt ugyan nem ígérem, hogy időben vissazfele fel tudom venni a fonalat, de igyekszem majd.
Mindenesetre a képeket már átpörgettem, s hihetetlen gyönyörű minden gyerkőc!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok!

Elutaztunk anyósomékhoz, vasárnap jövünk!

Mindenki vigyázzon magára és a gyerkőcökre, majd olvasok, ha megjöttünk.
Puszi

Edis

Kép
ediske
 
 


Zsófi-a tegnap elfelejtettem megdícsérni forgolódós Jónás babát.Hihetetlen ügyeske ő is.
Azt hiszem hallgatok rátok,és megy az öszes haj.Amugy is meleg szegénykémnek,állandóan vakarja a fejét.

Edis-jó kikapcsolódást,és kellemes hétvégét!!!

Jövök még reagálni,csak Balázs ma elképesztően nyűgi baba.Éjszaka minimum tízszer felébredt,keservesen zokogva,és elképzelésem nincs mi baja lehetett.Szerintetek már álmodhat rosszakat?Vagy valami tipp,hogy mitől lehetett,mert mindig mikor bementem hozzá,még nem volt teljesen magánál,hanem félálomban,kicsit simiztem,cumi szájba és aludt tovább,csak épp reggelre totál lefáradtam,mert mire visszaaludtam volna mehettem megint.

macarella
 
 


Timi-jó,hogy életjelt adtál magatokról.Pihenj sokat,az most nagyon fontos.Neked el van nézve szerintem ha mostanság ritkábban írsz.Nagyon kíváncsi vagyok már Dani gyerekre.Bala hogy fogadta?

macarella
 
 


Ma mi is elutazunk anyukámékhoz, úgy néz ki vasárnap Emma nélkül jövünk vissza. Két éjszakát fog ott tölteni.
Hétfőn kimegyünk a 0. napra a szigetre erre a Magyar Dal napjára, táncolunk, bulizunk egyet a barátainkkal.

Na pusza Mindenkinek, szép hétvégét!

Kép
niki30
 
 


Niki-jó szórakozást nektek is!!!

macarella
 
 


na itt vagyok, köszi csajok!!!
alakul a helyzet azért zárt osztályra nem kell mennem :wink: De nagyon durva hoyg a stressz miket képes produkálni.

Juliról kérdeztetek:

Nagyon jól érzi itt magát, nagyon szereti a házat (mi is, bár csak béreljük, nem saját). Van nagy kert, nem olyan szép egyelőre de veteményesem már van, szépen nő a cukkini meg a répa is :wink:

A szomszédban van 3 kiscica kb 2 hónaposak lehetnek már nagyon megszoktak minket (meg Julit is), ahogy kimegyünk a kertbe megjelennek. Julitól eleinte féltek mert meg akarta őket fogni, meg dobott nekik tobozt (hehe kutyája volt eddig csak) de most már érti hogy a cicákkal hogy lehet bánni. A kert alatt van egy nagy rét, szedünk virágot, sétálunk, meg vannak szénabálák, azokon ugrálunk.

Amióta itt vagyunk, meg amióta folyékonyan beszél gyerekek társaságában is, nagyon kinyílt, és egyre vagányabb. Most már egyáltalán nem féltem az ovitól, kezd nagyon társasági gyerkőc lenni, persze azért a maga visszafogott módján.

Az haláli ahogy beszél, olyan szavakat használ rendszeresen mint "egyébként, szerintem, ráadásul".

elküldöm

Klári
Kép
ganti
 
 


Anyukámnak ilyet szólt be egyszer:

Mama, egy kérdésem van: szabad-e vakondot nézni?

Szóval ilyen kis választékos a drágám :oops: :lol:

Haj: nekem világéletemben hosszú hajam volt, egyszer levágták rövidre sírtam egy hétig (9 éves voltam), soha többet. Julinak is növesztjük, de jövő héten azért igazítunk egyet rajta a fodrásznál.

Niki Emma nagyon szép kislány!!! Ráncos körme Julinak is volt, szerintem ez nem kálciumhiány. A tejben egyébként elenyésző a kálcium a mai technológiák mellett. Én Calcium Sandoz pezsgőtablettát szoktam adni, de csak egy negyedet többet nem szabad egy nap!!!!

Zsófi Samu nagyon ügyes a bilivel meg a mászással is!!! Úgy látszik ez a bili dolog tényleg érettség kérdése (is). Mi ott tartunk hogy alváshoz kell pelus, de van hogy teljesen száraz reggelre egyébként bugyi. Ha elfelejdkezik magáról akkor néha bepisil de csak pár csepp és onnan visszatartja a biliig. A kaki meg keménységtől függ, ha kemény neki akkor csak pelusba hajlandó :shock: :roll:


Másfél hét és megyünk nyaralni!!!!!!!!!!! Hurrá!!

Timi pihenj sokat!!! Végül Dani időre jött vagy előbb? Valahogy azt hittem szeptemberi baba, de lehet hogy lemaradtam :wink:

Mindenkinek jó hétvégét!!

Klári
Kép
ganti
 
 


mindenkinek szép időt.....
jó 7végét.
mi leszünk mert csaba dógozik ma.
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
Az éjszakánk megint brutál volt,óránként ébredtünk,inkább beköltöztem a gyerekszobába,mert így legalább nem kellett kikeljek az ágyból.Csak nagyon félek,hogy megszokja,hogy velem alszik.
Ma nekem is sűrű napom van,a barátnőmék kell érkezzenek Olaszországból bármelyik pillanatban,így sütök,főzök,és apának volt szülinapja,így ő is kap egy szép tortát,emiatt én is kicsit ritkábban leszek.

Klári-nem semmi,micsoda szókincse van Julinak,és milyen választékosan beszél.Milyen ügyes nagylány már.Ezek után tényleg nincs miért aggódj az ovi miatt.

macarella
 
 


Dobok még pár képet gyorsan.
Kép
Kép
Kép

macarella
 
 


Sziasztok!

Tatabányáról jelentkezem. :)

Klári, nagyon jól hangzik, h. ti milyen feelingben éltek. Nagyon irigyellek. Egészen másképp telik egy ilyen gyereknek a nyara, mint aki panelban, lakótelepen él.
Pont most beszéltük a barátnőmmel, h. jövőre lemegyünk együtt a nagyszüleihez, mert ott vannak tyukok, kacsák, malacok és még nagyon sok háziállat.
A gyerekeknek egy nagy élmény.
Szóval a szénabálák, kis állatok és a réten sétálgatni igazán klassz lehet nektek. Kikapcsolja az embert ebből monoton, gépies és néha igencsak unalmas világból.

Juli cuki lehet! Rakjál majd fel képet róla!!!

Jövök még, lassan fektetem Emmát.
Egyébként tök jól elvagyunk itt. Ma esett az eső, nem nagyon tudtunk kinnt lenni, mentünk dédikhez.

Kép
niki30
 
 


Kriszti, annyira cukii Balázs! Nagyon kis egyedi a sérója!

Kép
niki30
 
 


Átgondoltam a dolgokat, és úgy döntöttem, ha van kedvem jövök, ha nem akkor nem.

MOst sajnos egy ksi segítségre lenne szükségem. Szonja 3 napja lázas. Ezen kívül nincs más tünete, de nagyon kis bágyadt, bújós kiscica. Most voltunk dokinál aki szabin van, és a helyettese du. rendel, de a védőnő azt mondta, hogy van most egy vírus, 2-3 napig lázzal jár, és utána tiszta kiütés lesz a gyerek teste.
Zsófi, ha jól emlékszem Samunak volt ez nemrég, ugye? Bocs, ha nem.
Amikor kiütéses lett a láza már lement teljesen? Utána a kiütéseken kívül semmi? Mikorra múlt el?
Bocs a sok kérdésért. Holnap mentünk volna Balcsira nyaralni 2 hétre, de úgy tűnik ezt későbbre halasztjuk.
Szonja nem volt még beteg, és annyira aggódom.
Köszi segítsget.

Nelly

Kép
breeki
 
 


Nelly, helyes :) :)

Én sajnos nem tudok segíteni, nem is hallottam a vírusról.
Remélem a többiek jönnek és adnak tanácsot.
Mindenesetre ne ess kétségbe, du. megnézi a doki, addig is kitartást!!!!

Kép
niki30
 
 


Lányok, borzasztóan hiányzik a kisasszony.
Tegnap otthagytuk anyuméknál és hazafelé annyira szar volt. Egy csomó ideig nem is tudtam lazulni.
Aztán elromlott a központi zár és az elektromos ablak a kocsiban, aztán jól megszívtuk, mert egy pillanatra jó volt, le is húztuk az ablakot, de már vissza nem tudtuk. Azt terveztük, megállunk a rakparton és sétálunk, fagyizunk, de így nem jött össze.
Hazahoztuk a kocsit, betettük a szomszéd garázsába és bemetróztunk a Ferenciek terére. Ott beültünk a Bonnie és Clyde-be (itt randiztunk először), vacsiztunk, majd sétáltunk egy nagyot a belvárosban. Marha jó volt, jó volt csak egymásra figyelni.
Aztán itthon együtt fürödtünk, pont mint régen, meg hangosan néztük a tévét, hihi, szóval jó volt.

Ma meg hívtam anyukámat, állítólag 3-5-ig sírt Emma és ismételgette "ana, ana" :cry: :cry: Keresett, nézett az ajtó felé, az ágy felé, keresett.
Napközben nincs gond, csak hát az éjszaka. De nem gondoltam volna, hiszen már nem cicifüggő, viszont anyafüggő.
Délelőtt ablakotpucoltam, majd turkálóztam, most meg itthon....rossz így egyedül.
Tegnap este is bekapcsoltuk a kis zenélőjét a kiságyban és néztük az üres ágyat, meg utánoztuk, h. táncol, ilyenek.
Mi itthon, Pityi sehol (persze tudom, tök jó helyen van, ki van nyalva a feneke), hiányzik nah!

Bocs, ha kicsit sok lettem. :oops:

Kép
niki30
 
 


Nelly! Ez a beszéd!!! Gyere, ha van kedved.... :)

A többieknek: Nellyvel asszem tisztáztuk a dolgot! Remélem nem is haragszik rám! :roll:

Na szóval Nelly nem Zsófiéknak volt kiütése, hanem nekünk. :( Mi takonykórral kezdtük, aztán volt egy éjszaka + másnap lázunk, majd egy hétre rá kb 2-3 napig magas láz vagy hőemelkedés. A végére lett tök kiütés Tarek egész felsőteste. Az arca, a nyaka, háta egészen le a popsijáig/fütyijéig. :( De elmúlt tök gyorsan. Maga a kiütés csak 2 napig tartott.

Kitartás! Minden OK lesz. Valószínűleg Fenistil cseppeket fog felírni a doki. Meg lázcsillapítót.

Gyógyulj meg Szoni baba!!!

Niki! Ismerős ez az érzés. Jó kettesben apával, de rossz a csemeténk nélkül. :) Ez már mindig így lesz!!!! :)
Szegény Emmácska kereste anyáját. Egyem a kis szívét!!!! Na majd holnap jól megdögönyözheted!!! (ha engedi.. :)) Ma mentek kis SZIGET-re, ugye??? Jó szórakozást! Mi szombaton megyünk! Salimék játszanak!!! Már nagyon várom! Nem voltam a koncertjükön tavaly május óta! :(

fatima
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk tegnap anyósoméktól, szuper volt, jól éreztük magunkat.
Sajna Luca tart tőlük, mert nagyon ritkán látják egymást, reméljük ez idővel javulni fog. Az én szüleimmel már nagy barátságban van, imádja őket.

Képzeljétek tudunk kettőig számolni. :lol: Eddig tudta az egyet, tegnap mondtuk neki, hogy "egy-kettő". Erre ő: széttárja a kicsi karjait majd megszólal: egy, 'ettő. Azt hittem megzabálom. Azóta is gyakorolja, mert tudja, hogy utána taps jár. :)

Niki: megértem, hogy hiányzik Emma, én nem is tudnám otthagyni egy napra sem. :oops: Kissé önző vagyok, nem? Mondjuk ő még kicsi hozzá.
Nagyon szépséges abban a csini ruciban a lap tetején, imádni való.

Kriszti: Hitleres kép :lol: :lol:

Nelly: ez tuti, hogy a 3 napos láz. 3 napig láz, majd pöttyökkel végződik. Nyugi, ne idegeskedj. Szerintem mehettek is nyaralni, bár 1-2 napot talán még maradjatok.

Klári: jobban vagy már?

Csajok, lenne egy kérdésem. Rákszűrésre kellene mennem, igaz már akkor kellett volna amikor Luca 6 hónapos volt. Tök ciki.. :oops:
Arra gondoltam, hogy besétálok a Jánosba járóbeteg rendelésre és megcsináltatom ott, nincsen kedvem ezért kiadni egy csomó pénzt magánba. Szerintetek ez nem gáz az orvos felé? Sajna ott bent nem rendel, csak magánba lehet menni hozzá. Viszont amúgy is a Jánosban csinálnák meg a szűrést...tessék, már magyarázkodom.

Edis

Kép
ediske
 
 


nelly, smau nak ilyen nem volt, de ez egy tipikus betegség! 3 napos láznak hívják.

semmi tünet, csak 3 napig láz. utána ártalmatlan kiütések.

nem kell megijedni tőle.
örülök, h mégis maradsz!!!

niki: szegénykém! mikor kapjátok vissza emmát?
fatima: de jó nektek!! hajrá sziget, meg koncert!

jövök este részletesebben.
kerekpocak
 
 


De jó Nektek Niki és Fatima, hogy mentek a Szigetre. Én is úgy mennék, de nem tudok sajna. Meg amúgy is 8.000 a napijegy, nagyon sok. :cry: Pedig Kornél is zenél, én sem voltam már nagyon régen koncerten, hiányzik is.

Edis

Kép
ediske
 
 


edis: sztem nem.
kerekpocak
 
 


klári: gratula julinak a beszédhez! hihetetlen , h folyékonyan beszél! jó, h anyóüs nélkül szuper helyen vagytok!!
nagyon klassz lehet. ez egy más életminőség, nem?

kriszti: BALÁZS NAGYON ÉDES! MILYEN SZÉP A POFIJA!!!!
kerekpocak
 
 


Jaja, megyünk erre a 0. napra vagy mi.
11-ig tart, úgyhogy nem fogunk éjszakázni, viszont délután már kimegyünk.
Csak 2500 mára a jegy. 8 ezerért nem mennék ki.

Holnap vesszük át az Emma nevű "csomagot". Jó lesz.
:)

Edis, 10 hónaposan még én sem passzoltam így le Emmát, de egyszer el kell kezdeni és én már úgy voltam vele, h. annyira van már nagylány, h. egy-két éjszakát kibírjon anya nélkül, főleg úgy, h. imádja a mamát/papát.
De persze ana csak egy van. :lol:

Fatima, tök jó lesz biztos, kicsit Te is lazítassz.
Egyedül mész vagy barátosnődékkel?

Kép
niki30
 
 


Luca kettőig számol? :shock: Aztamindenit! De kis ügyes!

Emma meg képzeljétek meg tudja mondani, h. hívják.
Még jó, h. ilyen kis egyszerű neve van, nem pedig Lukrécia :lol:

Kép
niki30
 
 


Köszi lányok a válaszokat!
Sajnos most már hasmenése is van. Du. meglátjuk mit mond a doki.
Idő közben rájöttem hogy Tarek-nak voltak kiütései. Bocsi.

Nelly

Kép
breeki
 
 


sziasztok

csajok, egy kicsit sajnáltatom magam. szombat este óta beteg vagyok, 38-39 közötti lázzal, amit sem lázcsillapító, sem hüütőfürdő, sem priznic {így írják?} nem visz le 37,4 alá. kivagyok, mint a liba. Laura anyukámmal van vasárnap reggel óta, mert Apája vagy itthon van, vagy nincs, és mozdulni nem bírok az ágyból. tök gáz, nem ?
rettentően hiányzik a kislányom!!!! én is neki, mondja anyukám is, meg Apája is. ha hazajönne pár órára, csak rosszabb lenne, mert nem értené, h. 2 óra múlva miért kell elmenjen. de egyszerüüen nem bírom most ellátni. szóval minden elismerésem, aki betegen segítség nélkül nyomja a gyerekkel.
egyébként még jó, h. van Olimpia, így legalább el vagyok itthon fekve.


Edis, nem gáz, én is így tettem, de én az SZTK-ba sétáltam le, hogy időt, és pénzt spóroljak. tőlünk baromi messze a János. más kérdés, h. nekem benézték az eredményt {P3}, halálra ijesztett az a hentes-mészáros, így irány a dokim magánba. ott kiderült, h. nincs vész, de 2 havonta kontrollra kell járnom. eddig a magánba mentem, de rájöttem, h. nekem jó lesz a János is, így legközelebb oda megyek.
sajna a GYED-es időszak nem az, amikor 10ezreket ne gondoljunk meg.. inkább költsd Lucára, rögtön nem lesz "lelkifurid" :wink:

Niki, kellemes kikapcsolódást !
nagyon ügyi Emma. Laura mai napig azt mondja, ha megkérdezem hogy hogy hívják h. Gergely Én. :D
viszont az én nevemet, meg az Apukájáét tudja.

Klári, hová mentek nyaralni ?
mi amikor a nyaralónkba vagyunk, akkor sajnálom, h. nincs kertünk. ráadásul elég nomád a hely, de Laura nagyon szereti. csináltunk neki a nyáron homokozót, meg hintát, full komfort mostmár.
gratula a beszédhez !
férjed mit szól, h. ilyen tüneteket vált ki az anyja ?

Timi, nem jöttél !! :cry: légyszi képeket Daniról és szüléstörit, meg meséld el mit szólt Bala a síró csomaghoz !

Nelly, jobbulást Szonjának !! NO PARA !

Kriszti, ígértél hajvágós képeket, hol vannak??

Marcsi

KépKép
alon
 
 


mi szombaton fogaskereküüzni voltunk, Laura nagyon élvezte. elakartunk menni kisvasutazni is, de ott a hegyen eljátszóztuk az időt, így ez elmaradt.
utána lettem beteg ráadásul... :cry:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Voltunk dokinál, azt mondja semmi baja Szonjának, valószínű jön a foga. Ezek a tünetek lehetnek attól is, vagy egy kezdődő torokgyulladás. Ezt nem hiszem, mivel már 3 napja lázas, és sem az orra nem folyik, se nem köhög. Viszont ma ment a hasa, és pár kekszen kívül nem evett semmit, még tápit sem. A hangulata viszont jobb volt. Olyan rossz ez. Reméljük holnapra jobb lesz, az éjszakáról nem is beszélve...
Köszi lányok a törődést, és a megnyugtatást!

Gratula a cserfes csajszikhoz! Szoni még kismajmot játszik egyenlőre. Utánoz sokmindent, aztán egy jó darabig nem hallod tőle.

Fatima, sokat voltál az eszemben a napokban, hogy aggódtál Tarek miatt, most átélem én is. :(

Marcsi jobbulást!

Nelly

Kép
breeki
 
 


[quote="breeki"] írta:breekivagy egy kezdődő torokgyulladás. Ezt nem hiszem, mivel már 3 napja lázas, és sem az orra nem folyik, se nem köhög. .............pár kekszen kívül nem evett semmit


minden lehet, mert ezt 1:1-ben mintha rólam írtad volna.
alig bírok beszélni-nyelni, most már értem miért nem esznek a torokfájós babók.
de remélem tényleg csak a foga !

meg sem dicsértem a fotókat ! mindenki eszetlen édes ! Balázs, Emma, Samu !
nagyon kis tüchtig ruhája van Emmának ! csak azt ne mond Niki, h. ezt is turiztad, mert menten falnak megyek ! bár én is jókat tudok kifogni a kilósban.. de ilyen kis tündérruhára még nem akadtam.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


na most olyan vagyok, mint Colombo, megint eszembe jutott vmi.
Niki, Laurának is olyan a körme mind2 lábujján, de én nem tulajdonítottam neki jelentőséget. majd ha mind a 10+10 olyan lesz.
egyébként ha jól tudom a köröm és hajproblémák az nem Ca, hanem A és E vitaminhiány, de légyszi cáfoljatok meg. de lehet, h. B1 ? :oops: de tuti nem calcium !

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi! JOBBULÁST!!!! Remélem hamar meggyógyulsz és akkor együtt lehettek újra Lolóval. Voltál dokinál? Lehet tudni, hogy mi ez a nyavalya??? Valami vírus???

Amúgy én is pont attól voltam ki, hogy nem elég, hogy Tarek beteg volt és szarrá aggódtam magam, még én is lebetegedtem. Ilyen soha nem volt még, hogy magamra nem is figyeltem. Sokszor olyan szarul voltam, hogy csak na, de tartottam magam, hogy el ne hagyjam magam. :cry: Azt pl észre sem vettem, hogy esetleg voltam-e lázas, pedig bizti voltam, csak nem akartam vele foglalkozni!

Nelly! A franc se tudja mi lehet szegény Szonival. Az orvosok is sokszor csak tippelnek ezt-azt. (nekünk a kiütésre mondta egy ügyeletes dokinő, hogy melegkiütés :twisted: persze nem az volt) Reméljük nem egy kezdődő torokgyuszi. Inkább fogzás miatt legyen. :? Mindenesetre gyógyulgassatok és kitartás az ápoláshoz. Tudom milyen nehéz. Bizony én is nagyon ki voltam borulva. :(

Zsófi! Merre vagy????

fatima
 
 


Fatima, ti kaptatok valamilyen gyógyszert a Fenistilen kívül?

Marcsi, én is remélem hogy csak a foga, és HOLNAPRA SOKKAL JOBBAN LESZ!

Niki, én félre érthettem amit írtál Emma körméről. SZonjának is furi volt, de csak a lábán a nagylábujj körmei. gyakorlatilag mintha egy hüllő vedlett volna, a felső, de normál kröm vastagságú réteg vált le. A védőnő szerint ez normális, elég extrém formában tudnak körmöt váltani a gyerkőcök. Szoninak kétszer leesett, majd újra levált, és most már normálisan nő.

Nelly

Kép
breeki
 
 


samu megint beteg.
nocomment.
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Először is:

Marcsi, gyógyulj meg mielőbb.
Elhiszem, h. hiányzik a kicsi lány, de így legalább ki tudod feküdni ezt a...bármit.

Szonjának is mielőbbi jobbulást!! Foga miatt? 3 napig láz? Hm. :roll: Persze inkább ez, mint egy torokgyulladás.
De érdekes, h. étvágya sincs (reméljük nem lesz beteg).

Zsófi!! Mi van megint? :cry:
Visszaestetek vagy mi?
Szegény kicsi Samu! Anya, Te hogy bírod ezt a sok betegeskedést?
Csaba otthon van?

Marcsi, Gergely Én :lol: Ez nagyon aranyos.
Hallod, Te írod ezeket az aranyköpéseket?
Én tervezem, h. írom.

Tegnap nagyon jól éreztük magunkat. Bár borzasztó sokan voltak, nem is hittem volna, h. erre a 0. napra ennyien kijönnek. Az is szar volt, h. az ottalvósok aznap cuccoltak be, így kifelé és befelé is hosszú sorok, dugóó. :cry:
A koncerttől nem voltam elájulva (persze 4 sör után jó volt bármi, hihi), nem is a program szerint voltak a fellépők. Nekem kicsit sok István a király volt és pl: Neoton vagy nem volt, vagy korán volt és lemaradtunk. Na mindegy.
Ákos is egy olyan számmal indított, ami tök ismeretlen.
Az volt jó, h. a barátaimmal voltam!
Ferivel meg kifelé menet össze is házasodtunk.

:D Tudjátok bohóckodásból :)

Aztán délelőtt megyek Pityiért, már alig várom. Hozom haza, mert üres a lakás. De nagyon.

Pussz és minden kisbeteg gyógyuljon, gyógyuljon!!!
Szép napot!

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik ez a beteg babák és mamák hete :( :( :(

Petrát tegnap elvittem a dokihoz, m a háta csupa kiütés, erre kiderül h valszeg ahogy izzadt, a mosópor kivált a ruhából és arra allergiás, erre kapott fenistilt, meg Ca-kid-et, de ez nem elég, kezdődő torokgyulladása és kötőhártyagyulladása is van. Mellette én is dögrováson vagyok, jól megfáztam és úgy köhögök h majd megfulladok. Délután én megyek a dokihoz... Szombaton anyóséknál voltunk griléleztek meg bográcsoztak, a szél fújt ezerrel, én pulcsiban majd megfagytam, erre anyós levette a gyerekről a pulcsit h meleg van nagyon... No comment

Mindenkinek jobbulást!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jajajjjj! Gyógyulást minden betegeskedő babának és mamának! Mi ez most basszus??? Valami vírus??? A fene ott egye meg, hogy ennyi mindenkit ledönt a lábáról. :twisted: :twisted: :twisted:

Nelly! Nekünk ugye nem csak lázunk volt + kiütés, hanem elég durva bronchitisünk volt. Eleinte csak cataflam cseppeket kapott Tarek, de később muszáj volt antibiotikumot is kapnia. Ja! Meg eleinte ambroxol nevű nyákoldót, később meg hörgőtágítót - spiropentet. A kiütésre én összesen 2X adtam neki fenistil cseppet, mert nekünk az már a legvégén volt és 3 nap alatt el is múlt.

Klári! Én ugyan nem kifejezetten rajongok a "vidéki" életért, mert a nyüzsgés jobban jön be, de azért nagyon jól hangzik, amit írsz az új lakhelyetekről! Juli biztosan nagyon imádja!!! A gyerekek annyira szeretik a szimpla dolgokat!
Juli duma nagyon komoly!!! :lol: :lol: :lol: Előttem van, ahogy ott áll és halál komoly fejjel választékosan cseveg! :) Puszi neki!!!
Remélem mostmár te is jobban leszel, most hogy már anyós nem rontja a levegőt. Tényleg! Férjed mit szólt???

Ediske! Én nem osztom a többiek véleményét. Nekem az egészségem mindig minden pénzt megért, így én továbbra is a privát rendelőjébe járok a dokimnak. De persze ez nem jelenti azt, hogy az SZTK-ban nem végzik el ugyanolyan jól....

Niki! Elhiszem, hogy azért az zavaró volt, hogy nagy volt a dugó a SZIGET-en. De fő, hogy jól éreztétek magatokat! Össze is házasodtatok!!! Tök jóóóó! Állat, hogy Feri ilyesmiben benne van! Salim nem szereti a hülyeségeket. :oops: :)

Már én is nagyon várom a szombatot!!!! Azt tervezem, hogy nagyot fogok bulizni! :) De csak módjával, mert másnap ugyanúgy műszak lesz! :wink:

Teri! Ezt nem mondod komolyan, hogy anyósod levette Petrus pulcsiját! Mit képzel? :twisted: :twisted: :twisted: Nálunk max javasolja anyukám vagy anyósom az ilyesmit, de én döntöm el, hogy mi legyen!

Zsófi! Mi baja Samunak? Visszaesett???

fatima
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?