Sziasztok!
Köszönöm szépen a felköszöntést
.
Megfogadom a tanácsot / már nem tudom ki irta
/ és többet nem kivánok az aranyhalacskától -megpróbálok felnőni a feladatokhoz
és saját erőből megvalósítani mindent.
Ez a Szandra által propagált "pénzkereseti lehetőség" engem is érdekelne,csak egy problémám van vele:gőzöm sincs,hogy hogy kell pókerezni
.Egy gyorstalpalós tanfolyam
?
Merci,üdvözöllek én is közöttünk
-örülök,hogy jöttél,igy már nem én vagyok a rangidős
Én nagyon örülök,hogy a lányomat megtanítottad úszni,mert igaz,hogy nem úszik tökéletesen-de ahogy irtad is-legalább bemerem engedni a vizbe egyedül.
Gyöngyi,én a helyedben egy picit próbálnák erélyesebben hatni Mariettára,/ már csak azért is,mert nagyon egyformának látom a lányaink természetét,és az Encsinek is kellett egy nagy löket segítség ez irányba / Enikő ugyanigy nem akart járni,neki is viziszonya volt,rettegett a lemerüléstől,hetekig verte itthon a hisztit-és gondolom az usziban is
-,mégis megtanult úszni,és ami a lényeg,hogy már nem fél a vizben,sőt kifejezetten imád uszkálni.De ez most jött el egy 2-3 éve,előtte még csak azt sem merte megmutatni,hogy mit tud.Neki lehet,hogy ennyi idő kellett ahhoz,hogy letisztuljanak a dolgok a fejében.
A képfeltötéshez: nem lehet,hgy az a baj,hogy nem kicsinyíted le eléggé?600x600-as a legnagyobb méret amit felenged.
Évi,felénk is rengeteg a szúnyog
,már a délelötti órákban is.
Katus,hát néztem egy nagyot
mikor megláttam a képeket
,de nagyon édesek vagytok
Ancsinak kifejezetten jól áll ez a rengeteg csatt.Lehet hogy az apukájának is
,csak nem láttuk profilból
Ildi drága,imádlak
most ennyi telik tőlem,mennem kell,mert a konyhában a hurka+kolbász már nagyon erősen illatozik
és csak ugy kiabál,hogy lapátoljuk be a gyomrunkba