Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok?

Ibolya!
Nagyon boldog névnapot!
Már az aranyhalak se a régiek! Bár, ha úgy nézzük, valóban nagy szerencséd volt, hogy nem nagyobb tempónál történt!!!

Szandra!
Engem is érdekelne, hova jártatok Lőrincen babaúszásra!
Sajna az aprókat már én sem látom csak kinagyítva, pedig szemüvegem is van..., hát a 75-ös évjárat sem a régi már!
Én még kihagyom a vonatozást, főleg az elmúlt napok alapján. Tegnap jógán is tök rendicsek volt, mert míg tornázni kellett, azt hagyta, de mikor a többiek relaxáltak ő bömbölt, hogy véletlenül se tudjak pihizni! Dehát így jártam, lehet hogy már ő is úgy érzi, hogy anyjának nem ártana lefogyni, és csak ebben segít!?? :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi!
Amikor neked jó, csak szólj, és nagyon várunk!

Merci!
Üdv köztünk!
Engem érdekelne, hogy mi a véleményed a babaúszásról!! Akár írd meg nekem priviben! Bár én szeretném mindenképpen vinni valahová. Én ugyanis allergiás és asztmás vagyok, és nagyon sokat segített nekem az úszás.! Lehet, hogy nem így van, de én mindent szeretnék megtenni, hogy Dóri ne legyen az, vagy ha elkerülni nem tudjuk, akkor minél többet legyen tünet mentes, ezért szeretném, ha úszni járna, és ha a tüdeje erősödne!

Kata!
Köszi a tegnapot, és a teát is persze. (Igázából nem tudom, hogy megköszöntem-e tegnap rendesen, lehet, hogy egy kicsit szét vagyok hullva??? :oops: :oops: :oops: ) Ja és telefonszámokat is!

Ildi!
Előre is köszi a zacskónyi jó levegőt! Én annak idején hoztam haza 1,5 liter tenger vizet!!! :lol: :lol: :lol:

Mennem kell hívnak!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


BOLDOG IBOLYA NAPOT! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Évi, Adri, egészségetekre! Örülök, ha tetszett a jóga, menjünk máskor is! Mondjuk minden szerdán 10-re :) Vikiék ősztől szerintem Gyálra mennek jógázni, Eszti babának már több kihívás kell, és ott van most olyan csoport, ahol nagyobbak vannak és őt is le tudják kötni. De Viki, ide a topic-ba igazán csatlakozhatnál újra! :lol:

Ibolya, még szerencse, hogy nem lett semmi bajotok, és ennyivel megúsztad!

Szandra, ez a póker-dolog engem is érdekel, melyik oldalon csinálod?

Anett, Gyöngyi, köszi az ötleteket, eldöntöttem, hogy karácsonyra megpróbálom magam formába hozni és Péter olyan ajándékot kap, amitől biztosan meghökken majd... Anett, remélem, segítesz majd ebben, és a retusálásban :oops: :lol: Most pedig a születésnapjára - ha sikerül összehozni - olyan meglepetésben lesz része, amitől égnek áll majd a haja. Köszi ÉVi, erről majd később bővebben :shock:

Nekünk ez a hét is húzós volt, szegény Marcit tegnap nagyon lefárasztottam, délelőtt gyógytornán voltunk, délután jógázni.... nem csoda, hogy az óra végére beájult szegénykém és elaludt :oops: . A héten minden nap volt nálunk valaki, ma délután a reptérre megyek összeszedni a rokonságot (még jó, hogy nincs messze). Holnap a szüleimhez megyünk, szombaton az unokatesóm megy férjhez Kalocsán, úgyhogy lesz program.

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

 
 

Megint látom, hogy névnap van :-) Olyan figyelmesek vagytok! Nekem ez az egyik nagy gyengém. Képtelen vagyok emlékezni... ezért így +/- 8 napon belül minden érintettnek kívánok boldog névnapot, szülinapot... :-) Mindent!

Évi! Szívesen átbaktatok hozzátok köv.héten! Biztos nagyot nőtt Zéti, mióta láttam a hátát :-)

Nagyon lelkesen vizsgálgatom az apró emberi lényeket :-)

Már nagyon-nagyon számolgatom a heteket, vissza. Pláne így, hogy kifeszül, tornázik, beakad... nagy csibész lehet a hasamban. Megölelgetném...
almi
 
 


Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a felköszöntést :lol: :lol: :lol: .
Megfogadom a tanácsot / már nem tudom ki irta :oops: / és többet nem kivánok az aranyhalacskától -megpróbálok felnőni a feladatokhoz :lol: :lol: és saját erőből megvalósítani mindent.

Ez a Szandra által propagált "pénzkereseti lehetőség" engem is érdekelne,csak egy problémám van vele:gőzöm sincs,hogy hogy kell pókerezni :shock: .Egy gyorstalpalós tanfolyam :lol: :lol: :lol: ?

Merci,üdvözöllek én is közöttünk :lol: :lol: -örülök,hogy jöttél,igy már nem én vagyok a rangidős :oops: :oops:
Én nagyon örülök,hogy a lányomat megtanítottad úszni,mert igaz,hogy nem úszik tökéletesen-de ahogy irtad is-legalább bemerem engedni a vizbe egyedül.
Gyöngyi,én a helyedben egy picit próbálnák erélyesebben hatni Mariettára,/ már csak azért is,mert nagyon egyformának látom a lányaink természetét,és az Encsinek is kellett egy nagy löket segítség ez irányba / Enikő ugyanigy nem akart járni,neki is viziszonya volt,rettegett a lemerüléstől,hetekig verte itthon a hisztit-és gondolom az usziban is :shock: -,mégis megtanult úszni,és ami a lényeg,hogy már nem fél a vizben,sőt kifejezetten imád uszkálni.De ez most jött el egy 2-3 éve,előtte még csak azt sem merte megmutatni,hogy mit tud.Neki lehet,hogy ennyi idő kellett ahhoz,hogy letisztuljanak a dolgok a fejében.
A képfeltötéshez: nem lehet,hgy az a baj,hogy nem kicsinyíted le eléggé?600x600-as a legnagyobb méret amit felenged.

Évi,felénk is rengeteg a szúnyog :twisted: ,már a délelötti órákban is.

Katus,hát néztem egy nagyot :lol: mikor megláttam a képeket :lol: :lol: ,de nagyon édesek vagytok :lol: :lol: :lol: Ancsinak kifejezetten jól áll ez a rengeteg csatt.Lehet hogy az apukájának is 8) ,csak nem láttuk profilból :lol:

Ildi drága,imádlak :lol: :lol:

most ennyi telik tőlem,mennem kell,mert a konyhában a hurka+kolbász már nagyon erősen illatozik :lol: :lol: és csak ugy kiabál,hogy lapátoljuk be a gyomrunkba :oops: :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Sziasztok
Ibolya Boldog névnapot :) :) :) :)
Köszi, hogy leirtad Encsi úszását, hátha hatni tudunk közös erővel Mariettára!
Olvastam Gergő már szobatiszta. Egész nap már, meg éjszaka is? Döme nappal igen, de éjszakára még muszáj, mert a vacsi és az alvás elötti 3 dc grizes tej után alszik mint a bunda! Délutáni alváshoz sem igen kell már csak ha annyit iszik mint ma!
Mész vissza dolgozni szeptembertől? Megy bölcsibe Gergő?

Képeket majd este az okosoktól megkérdem hogy tudok felrakni!

Adrienn
Irtam priviben a nézeteimet babaúszásról!

Sziasztok Merci
merci71
 
 


Ibolya

Boldog névnapot kívánok!!

Andi!!

Írigylésre méltó, hogy van akinek nem gond egy ilyen felesleges gyerekmegörzést megfizetni. És akkor tegyük hozzá, hogy a 6. évet más oviban járja a gyerek és a következő évet meg a suliba - tök jó lehet ennyi változás :twisted: :twisted: :roll:
Fényképek?????? :lol: :lol:

Évi!!

Végre valaki észrevette milyen jó fényhatások értek amikor a Sanyi lefényképezett!!! :lol: :lol: Na, párduchoz közel sem hasonlítok, de szerintem is jó az a kép!! Anett, ügye így kell játszani a fényekkel?? :lol: :lol:

Szandra meg jól kinevetett, mert ő gyakran látja a valóságot :wink: :roll:

Katus!!

Ezeken a képeken is milyen nagylány Ancsi!!! És milyen jól áll apának is a csatt!!!! :lol: :lol: Már csak ez a lányos apák sorsa :lol: :lol:

Merci!!

Köszi, átadtam :lol: :lol: Legújjabb hiszti tárgya az, hogy ne menjen a Sára sem úszni :roll: :roll: Vad viták folynak ezügyben a két csaj között :roll: :lol:


Adri!!

Évi írta, hogy esetleg Ti is át tudnátok jönni - az is jó lenne, és akkor az enyémek tudnának játszani, és nálunk pakolnának szét!! :lol: :lol:
Ja, szerintem az úszás és a víz csak jót tehet Dórinak, főleg mivel valóban van esélye az anyukája betegségére - csak segíthet.

Kata!!

Felcsigáztál!! :lol: :lol: Majd meséld el mit fog kapni az urad!!
Édes Marciról az az alvós kép :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Katus,

Örülök, hogy jót játszott Ancsi:) Ha ezt tudom, hozok még 3 levéllel:)Majd mondom a Zuramnak, hogy ki kell ugranom Mallorcára némi hajcsattért:)

Anikó,

Igazán fényezhetnél még egy kicsit és elmesélhetnéd, kit keresett Maja reggel:)))
Vendég
 


Merci,Gergő nappalra teljesen szobatiszta ,igaz adok rá pelust az alváshoz,de már több mint 2 hete nem pisil bele.Ez idő alatt 1x nem kapott pelust,és uszott az egész ágya :twisted: Különben szombaton lesz 4 hete,hogy elkezdtük a leszoktatást,és kb.2-3 nap alatt ráérzett a dolog lényegére.Éjszaka is van pelus,de már többször száraz maradt.Nálunk is alvás elött még belök min.1,5 tejet-most erről próbálom átszoktatni,hogy a vacsihoz igya vagy legalábbis fürdés elött.Mert addig tuti nem megy az éjszakai pelus elhagyása.
Geri menne okt.közepétől bölcsibe,de ehhez munkáltatói igazolás kell :arrow: a munkahelyem meg tegnap közölte,hogy kicsi a valószinüsége ,hogy vissza tudnak venni :twisted: Szóval ez egy ördögi kör,mert ha nem dolgozok,akkor nincs munkáltatói és kirakják a gyereket a bölcsiböl,de ha nem jár bölcsibe, akkor nem tudok elmenni dolgozni :roll:
És Döme?Nem láttalak a bölcsis szülöin,ugyhogy gondolom, nem fog járni.Még mindig olyan jó kis husiban van,mint ahogy emlékeimben él?És még mindig olyan jókat tud enni,mint ahogy anno Tóni papa :lol: mesélte az usziban?
bibolya
 
 


Akkor náhány szentendrei kép

Itt Lőrinc dudát készített, amit végül sem Apa, sem én nem tudtunk megfújni, csak neki sikerült :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Itt bábszínház volt, mindkét gyereket nagyon lekötötte
Kép

Kép

Kép

Kép

Andi
idna
 
 


És ha már így belejöttem, akkor képekkel illusztrálva elmondom, amit el is felejtettem újságolni, hogy Rebeka elindult! (Persze, a gyors közlekedés érdekében még sokszor négykézlábra ereszkedik :D de azért megy ez már! :D És nagyon büszke magára :lol:

Kép

Kép

Kép

Andi
idna
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.17 16:43-kor.
bibolya
 
 


Andi,gratulálok Rebekának Kép nem kapkodta el a dolgokat,de szerintem annál zökkenőmentesebb és könnyebb lesz a további probálkozása. 2-3 nap és már futhatsz utánna :lol: :lol:
bibolya
 
 


És még néhány szoboszlói kép

Kép

A debreceni állatkert és vidámparkban
Kép

Kép

Kép

Kép


Ezek már Szoboszlón készültek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Andi
idna
 
 


Önmagamat legyőzve kicsinyítettem én is pár fotót...írni most nincs időm, mert főzök ( :!: ), a képeket azért feldobom:

Indulás wellneszezni:

Kép


Medencében:
Kép

Papával:

Kép

Mamával:

Kép

Szundi a friss levegőn:

Kép

Nagyon szeretem nézni az akváriumot:

Kép

Szundi a szállodában:

Kép


Körös-hegyi völgy híd:
Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ibolya,
Rebeka nevében köszi. Amúgy Lőrinc is pont ennyi idősen indult el. Nyugis gyerekek, semmit nem kapkodnak el :D :lol: :D

Jók a képek! Különösen, ahol Encsi és Geri együtt van :)
És milyen szuper ez a játszótér!

Andi
idna
 
 


Évi,
a kicsinyítéshez nekem is le kellett győzni önmagam..... :wink:

Nagyon édesek a képek! Ahol Zéti az akváriumot nézi, hát ott zabálnivaló :D Tündéri.

Andi
idna
 
 


Judit,
Te jobban vagy már? Megoldódtak a problémák?

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Ibolya!
Boldog névnapot kívánunk mi is!!

A képek tényleg aranyosak nagyon. Nem semmi ez a melós ördögi kör :roll: .

Andi!
Nagyon ügyes Rebeka! Gratula neki!! A képek pedig fantasztikusak, jó lenne ha nem éheztetnél ki mindig ennyire minket. Olyan édesek a gyerkőcök.

Évi!
Zéti manó meg egyenesen egy nagy húsgombóc, zabálnivaló hurkái vannak. Azt hiszem nem lehet rá panaszod kajcsi ügyben.

Olyan sokat írtatok, hogy mire ide értem, hogy írok már nem tudom mit is akartam.... :)

Kata!
Van egy oldal, ez a poker strategy ahol ha beregisztrálsz van egy kvíz és ha ezt megcsinálod akkor kapsz 50 dolcsit amivel játszhatsz 3-4 féle poker oldalon (én most a mansion-on játszom mert ott sok a béna és sok pénzt lehet keresni). Ha tényleg érdekel akkor szívesen megcsinálom neked a regisztrációt és a kvízt, neked már csak játszanod kell ha megjött a pénz a számládra. Gyöngyi Sanyiát is sikerült megfertőznöm a netes pókerrel pedig eddig azt mondta, csak élőben játszik :lol: :lol: :lol: .

Adri!
Most a kastélydombi uszodába járunk, eddig a Bokay kertben volt az uszi de onnan átjött az egész csapat ide, uszisnénivel együtt. Alkalmanként kell fizetni (lehet bérletet is venni) hetente egyszer van, itt hétfőn ha jól emlékszem 9:30-10:30ig tart. Most nyáriszünet van de szeptembertől kezdődik újra. Én nagyon ajánlom mert IMÁDTAK de szó szerint IMÁDTAK járni a csajok. Arról nem is beszélve, hogy mennyire megszerették a vizet.

ldi!
Adrinak leírtam az uszis dolgokat, neked is szól :) .

Milyen szuper lenne ha ott is találkoznánk mindig. :lol:

Na megyek mert már apa türelmetlenül megcsinálta félig a vacsit :lol: , vagy várjak még egy kicsit míg teljesen elkészül ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Ibolya!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neked mi is:-)

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Évi, nagyon klasszak a képek, Zéti élőben is csuda pofa :)

Andi, Rebeka nagyon ügyes... És mennyit változott azóta is, hogy utoljára láttam! :)

Szandra, erről a pókeres dologról beszéljünk majd mindenképpen, mert nagyon érdekel!!!

Judit, nem láthattalak titeteket a lakóparkban sétálni most este? Mert én éppen telefonáltam, és utólag esett le, hogy lehet, hogy Ti jöttetek velünk szembe, csak nem volt időm erről tényleg meggyőződni??? :shock: :oops: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata

De, mi voltunk! Én megismertelek, de láttam, hogy Te nem, meg el is viharzottatok, meg telefonáltál is, úgyhogy nem álltunk meg:)
Vendég
 


Pont ma kaptam erről a pókeres dologról hírlevelet, ha érdekel vkit szívesen átküldöm.

zsanett
 
 


Kriszti! Ibolya!

Nagyon boldog névnapot Nektek!!


Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!
Holnapra összekapom magam, igazán csábító a társaság :lol: :lol:

Gyöngyi, Úgye nem nekem céloztad? :cry:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok

Ibolya
Nálam is történt Dömével ilyen, hogy nem adtam rá a pelust és úszott az ágy! Az esti kaját már mindenhogyan próbáltuk, a vicsihoz inni és kevesebb tejcsi és de igy sem volt jobb. A nagynál ez hamarabb volt mert ő 1,5 évesen szobatiszta és 2 évesen már éjszaka is kevés baki volt. De szerintem még nem vagyunk elkésve vagy igen? Nem tudom, majd igyekszünk! De az autózáskor már nem kell! Már ez is egy főnyeremény!
De legalább sporolunk a pelussal. Miota van a müller azota amugy is kevesebb volt már a pelus ára!
Enni még mindig szeret, de ebédkor válogatos! Csak fehér fözelék megy, meg bármilyen leves(az lehet piros is akár!!!). Azt gondoltam a kaját nála nem tudjuk majd elrontani a Marci utáni tapasztalatokból (tudod elég válogatós lett), de még egy fél évvel ezelött minden t megevett Döme, aztán azóta fehér mániája lett. De azokat imádja! Még mindig olyan husis, de szerintem nem kövér!
Nagyon jók a képek Encsiékről! Talán ha a teknős ebédelt, az aranyhalak is és ezért nem sikerült a kivánságod!!!!!


Gyöngyi
Most nem tudom még mit találjak ki Marietta úszására! De talán szeptemberig még kiötlök valamit!!!!!!!!!


De sajnos este sem lettem okosabb képfeltevésben, tudtok
segíteni milyen programot szedjek elő (Fast stome....ez van most)?

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Jó reggelt!

Na, a mi shoppingolásunknak lőttek :? ! Telefonált a barinőm férje, hogy délelőtt tud jönni a feleslegessé vált cuccokért (pl. rég kinőtt kiskád :P )

Nektek azért jó szórakozást!


Puszi!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok
Ibolya
A bölcsi téma. Nekem baromi nagy szerencsém van az anyámékkal. Amíg én dolgozom addig vigyáznak Dömére. Anyum egész nap is ha kell, apum addig van otthon míg nem megy a nagyfiamért (isibe a 14kerbe, onnan edzésre viszi, onnan meg haza hozza este 7re). Nálunk igen csak be vannak fogva a nagyszülők.
Igy Dömét nem kell bölcsibe adnom. Nem lenne vele semmi, tudod nagy gyerekbarát az uszi miatt. Nagyon társasági kis emberke, nagy szerencse ez is.
Oviba meg a Halmira fog járni a Nagyné Katihoz. (Ha addig az élet nem hoz más formátumot).
szia Merci
merci71
 
 


Anita drága!!

Mit céloztam neked???? :lol: Nem értem :oops: :oops: De majd letárgyaljuk személyesen :wink:
Hogy van Bogi????

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Remélem jól sikerült a vonatos shoppingolás!
Képzeljétek, ma Zétit és Dórit egy játszószőnyegre raktuk, és megfogták egymás kezét, kb 20 percet szépen elmagyarázgattak egymás mellett. :lol: :lol: :lol:

Szandra!
Köszi az infót, nem is tudtam, hogy a kastélydombiban van babaúszás.
Az szerintem nagyon jó, hogy ha így szeretik a csajok a vizet,

Ibolya!
Gratulálunk Gergőnek, egyre ügyesebb és gondolom nem kicsit lehet a kiadásokat is csökkenteni.

Kata, Andi, Évi!
Szuperek a képek!
Rebekea nagyon ügyi! :P :P :P

Katus!
Sikerült a nyaralás után visszatérnetek a szürke hétköznapokba? A ti képeitek is szuperek, legalább míg nézegetem őket lélekben egy kicsit én is nyaralok.

Gyöngyi!
Akkor azt mond/írd meg, hogy mikor mehetünk? A DVD-t viszem!
Már lehet, hogy későn írok neked, de szerintem semmiképpen ne a Sárára való vigyázással próbáld rá venni Mariettát az úszásra!!!! Én, aki nagyobb testvér vagyok, mindig is utáltam, ha nekem azért kellett olyan dolgot/kat csinálnom, amit egyébként nem szerettem, mert én voltam a nagyobb és okosabb, aki segíteni tud a kicsinek. (Főleg, hogy köztünk még egy év sincs!!) A mai napig nem szívesen csinálom azokat a dolgokat, amiket, akkor így erőszakolt ki tőlem az anyukám! Ráadásul a hugomat is nagyon utáltam miatta! Ezek miatt is nagyon sokat veszekedtünk, nem voltunk túl jó tesók (persze más okok is voltak), kivéve, ha nagy baj volt. És igazából csak mikor elvesztettem az első babánkat, akkor javult meg a kapcsolatunk és kerültünk egymáshoz közelebb.
Én, a helyedben egy kicsit pihentetném Mariettánál az úszás témát. Lehet, hogy egy kicsit később újra lesz kedve. Lehetőségeket azért adnék neki, pl ha családostul vagy barátokkal elmennétek strandra, vagy bárhova víz mellé, ahol fürdeni is lehet, ott egy idő után hátha ő is kedvet kapna, főleg ha látná, hogy a többiek, hogy élvezik.
Majd személyesen még folytatjuk! :P Most mennem kell!!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Na mi van lányok,semmi beszámoló????Milyen volt a közös vonatozós soppingolás?Vettettek sok mindent?

Merci,képszerkesztéshez és az Office csomagban található Picture Manager-t használom,ezzel pofon egyszerű,de nem tudom,hogy ez letölthető-e valahonnan.A többiek lehet,hogy mással kicsinyítenek, hátha ők tudnak segíteni.Meg van itt a topicban pár számítógépzseni férj :lol: :lol: :lol: ,hátha megszánnak 1-2 ötlettel :lol: .
Nagyszülők: nálunk muszáj lenne a bölcsi,mert anyám pesti és aktív dolgozó is / mellesleg nem egy nagymama tipus sem :twisted:, ritkán látják a gyerekeket,ő inkább a legújabb// 3.// férjével foglalkozik :twisted: :twisted: /
Az anyósom vigyáz bármikor a Gerire,de azért minden nap 8-10 órára nem vállalja.Az ő idegei már nem nagyon birják a gyűrödést :oops: ,és a Geri mellett azért pusztulnak az idegsejtek :oops:

Andi,Gergő is 14 hónapos volt mikor elindult és pár nap alatt a tökélyre fejlesztette a menést,sőt inkább a szaladást :lol: .Nem is esik annyit mint az Encsi,aki már 10-11 hós kora körül ment.

Anikó mi van veletek?Mostanában nagyon el vagy tünve :oops: Ha nem jelentkezel kénytelen leszek meglátogatni :lol: :lol: Katus,Judit,ez rátok is vonatkozik 8) :oops: :lol:
bibolya
 
 


soppingolás=shoppingolás :oops: :oops: :oops:
bibolya
 
 


Hellóóó!!

Shoppingolás??? :lol: :lol: Inkább csavargásnak nevezném így útólag!! :lol: :lol: Semmit nem vettünk!!!! Vagyis Anikó magának egy polót. :lol: :lol: Egy- két helyen találtunk gyerek cuccokat, de egyikünknek sem igazán tetszetek (vagy leértékelve is drágák voltak) , vagy itt a Marketben is meg tudjuk venni!! De felnőtt rucikból volt dögivel jó áron!!!!Azokért tényleg megéri bemenni.
Viszont jó volt csalinkázni egy kicsit!! :lol: :lol: És dumcsizni!!!! Intim titkot árut el magáról Anikó!!! :wink: :wink: , így kiderült hasonló státuszban vagyunk :lol: :lol: :wink: :wink:

Adri!!

Egyetértek veled!! Marietta anno megigértette velem, hogy nem kell mennie úszni és én tartani szeretném a szavam!!! Az a célom, hogy bízzon bennem!!! :lol: Így is sokkal többet segít a Marietta , mint a SÁra (pakolás, cipelés, ilyenek), ösztönből segít a Sárának, szeretetből. Én sem szeretném, ha anyja helyett anyja lenne. Nem akarok felelősséget rá pakolni.Sose tarottam jó pedagógiai módszernek, hogy azért csináltassak a naggyal bármit, mert ő előbb született. Értem amit mondasz a gyerekkorodról és próbálom ezt elkerülni, azért, hogy jó testvérek legyenek (mi sem voltunk azok a tesommal). Szerettem volna, ha megtanul úszni, de ennyire nem fontos. Sanyi felnőttként tanult meg úszni, én tudok, de a vizet változatlanul nem szeretem. Egyszer voltunk a tengernél én 10 nap allatt csak a bokámat mártottam bele :lol: :lol:
Hátha később magától akar majd menni - akkor több értelme is lesz szerintem - reménykedem, de nem fogom eröltetni.

Bár valóban öröm nézi a Tamit és az Edót amikor viz közelében vannak :lol: :lol: Olyankor írigykedem, de az enyémek nem ilyenek, ez van!!!
Folytatjuk személyesen :lol: :lol: :lol:
Holnap szándékomban áll kitakarítani a szönyegeket és a bútorokat, így a jővő héten tisztaságba tudtok jönni!!! :lol: :lol: :lol:
Bármelyik nap jó!!!! Válasszatok!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Most nincs időm mást írni, de ezt nem hagyhatom szó /vagy inkább/ kíváncsiskodás nélkül:


Gyöngyi írta:
[quote] írta:Intim titkot árut el magáról Anikó!!! , így kiderült hasonló státuszban vagyunk


Anikó, Gyöngyi!

Csak nem

Kép
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi!!!!

Neeeeeeeeem!!!! :lol: :lol: :lol:
Sajnos :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

gondolom nem titok, de akkor is várom Anikó beleegyezését a feltáráshoz :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Adri
Amit irtam, hogy talán a Marietta így rávehető úsziba látogatásra. Azt gondoltam, hogy vannak annyira jó viszonyban Sárával, hogy ez felvillanyozza és nem visszatartja. Nem erőlteni akartam, csak annyira ügyes volt hogy kár lenne abbahagynia.
Vigyázni, öltöztetni, pisiltetni, orrot fújni arra ott lesz a Szilvi óvonéni, neki csak a légkörben kellett volna lennie, hátha kedvet kap ismét.
Nem ismered a képességeimet, talán meg tudtam volna győzni 3-4 látogatás után.
Gyöngyi
Még véletlenül se szegjed meg neki a szavad, mert az később visszacsaphat. Ezért gondoltam a légkörre! Hogy legalább ott ücsörögne. Meg a lányok között láttam a jó viszonyt és ezért gondoltam!
De azért Sárátok elindul megpróbálni?

Sziasztok Merci
merci71
 
 


Ibolya
Már lekicsinyitettem de most meg a képformátum nem jó!!!!
Ennyit a számítógépzseniségemről!!!!!
Szia
Merci
merci71
 
 


[quote="ágyöngyi"]
írta:
ágyöngyigondolom nem titok, de akkor is várom Anikó beleegyezését a feltáráshoz :lol: :lol:

Anikó!!!!!Hol vagy?Kiváncsiak vagyunk :oops: :lol: ,nekem már lyukad az oldalam :lol:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Nagyon tetszettek a képek!

Marci ahogy kiterült,hát szétpuszilgatnám legszívesebben.... :lol:

Gyöngyi!
Én is észrevettem,hogy jó az a kép rólad. :wink:

Andi!
Nagyon jó,hogy raktál fel képeket :lol: ,igaz én megcsodálhattam élőben is a gyerkőcöket,de a képekre mindig vevő vagyok.
Gratulálunk Rebekának a járáshoz :lol:
A debreceni állatkertes képen a hugodat látom?
Anyukád meg annyira hasonlít rád,hogy egy percig se hittem,hogy a Laci anyukája lett volna :lol: :lol: :lol:

Lacinak boldog névnapot kívánok!

Ibolya!
Jók a szigetes képek! Csak sajnálni tudom,hogy idén még nem jutottunk el oda.NA de majd ősszel...
Látom azért Encsi is élvezi a hintát,talán visszaminősíthetjük gyereknek :lol: :lol: :lol:
kész horrorfilm....ez a teknős ebéd :shock: :shock: :shock:

Évi!
Te is már rég raktál fel képet,egész beleráztam a fejem,hogy ki ez a kiscsávó az öledben. Látom még mindig nagyon vidám babód van :lol:

Adri!
Szóval akkor már végleg le stipi stopizta Zéti Dóra babát?! :lol:

Szandra!
Vártál még? Elkészült a vacsi? :lol:
Az usziról köszi az infót. Beszéltünk mi már erről,de most nagyon elhatároztam magam,miután egyre többet megyünk víz közelébe,arról nem is beszélve,hogy a Holt Tisza parton van bungink,szóval tanuljanak csak meg jól úszni,mert ez nem árt...
remélem nem leszünk fülesek,ha már eddig megúsztuk-kopp.kopp

Majd visszük Edót és Rékát hétfőn, a nagyok meg mennek a Merci nénihez.
:lol: :lol:

Mi van Tami házikójával? Sikerült valami?

Merci!
Fehérfőzelék :lol: :lol: :lol:

http://www.irfanview.com/-én ezt használom többnyire (igaz Kriszti?),de nagyon bevált.

itt a linkje,ha érdekel

Megvan az álomgépem,majd teszek fel vele készült képeket,de előbb gyönyörködjünk ezekben a frissekben amit most raktatok fel.

puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok
Ildi, Szandra

Ha van kedvetek megnézni az uszit ahova majd jönnek a gyerköceitek, nagyon szívesen megmutatom. Telefonon egyeztetünk. Iwiwen megirom a számomat!
Oktatást, edzést csak szeptember 8án tudtok elöször nézni!

Merci
merci71
 
 


Merci!
Oké ,megnézzük szívesen! :lol:
ilgya1
 
 


Gyöngyi!
Oké! Évivel egyeztetünk és megyünk! Persze előtte szólunk! :lol: :lol: :lol:

Merci!
A képességeidet valóban nem ismerem, de itt nem is erről van most szó! (Eddig itt mindenkitől csak jókat hallottam ill. olvastam rólad, és ezt nem is akarom kétségbe vonni, főleg úgy, hogy nem is ismerjük egymást személyesen.)
Itt a szerintem részben nem megfelelő motivációról írtam le a véleményemet. Abban igazad van, hogy a légkör jó lehet, de ezt én is írtam még ha nem is kifejezetten a te óráidat hoztam fel példának. És valahol azt is megértem, hogy nehezen modasz le egy ilyen aranyos és ügyes tanítványodról. Én általános iskolában tanítok már 11 éve elsőtől nyolcadikig (német, matematika), és mellette tanítottam minden korosztályt, még ovisokat is. Innen és persze saját példámból is tudom, hogy a testvérpárok nagy részénél nem müködik az ilyes fajta motiválás, és a legtöbb esetben az addig jó testvéreket is sikerült egymás ellen fordítani. Azzal is tisztában vagyok, hogy Mariettának nem pisilni, öltözni, stb kellene segítenie, mert arra ott van az ovó néni. Én is vittem gyerekeket úszni! Valamint nekem is volt már több olyan tanítványom, akivel nagyon szerettük egymást, én nagyon tehetségesnek találtam, de ő még se akart úgy tanulni, ahogy az a képességei alapján "elvárható" lett volna. Csak azt csinálta meg, amihez kedve volt, és azt persze a kisujjából is kirázta. Nagyon bosszantott, hogy nem tudom rávenni a plusz munkára (versenyek, szereplés, vagy akár egy jobb jegy elérése!) De több év tapasztalat után megtanultam látszólag elengedni az ilyen gyerekeket, nem erőltem a dolgot direkt módon, de az esélyet, lehetőséget mindig megkapják, és be is szokott válni. A lényeg, hogy el kell fogadnunk, hogy nem vagyunk egy formák, és nem mindenki szeret mindent csinálni, még ha tehetsége, vagy képessége adott is. Egy darabig szabad erőltetni a dolgokat, de észre kell venni azt a vékony határt, amit átlépve már többet ártunk, mint használunk. Ezt persze nagyon nehéz időben észre venni, amikor mi "csak" jót szeretnénk tenni egy gyerekkel!!
A lényeg, hogy a gyerek főleg önmagáért csináljon valamit, ami egyébként nem lenne kötelező az életben. (Bár ez a kötelező dolgoknál is így lenne ideális, de ez mint tudjuk elég ritka.)

Más:Tegnap válaszoltam a prividre, de sajnos elszállt, mert valami biztonsági időkeretet túlléptem és menteni meg elfelejtettem. Ma pedig mikor újra elkezdtem írni, akkor Dóra baba közbe szólt, most pedig már nincs erőm hozzá. De igérem a hétvégén ez is meglesz!

Jó éjt mindekinek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok

Adri
Nem hiszem hogy ezt tovább kellene ragozni. Én csak jót akartam és ezért gondoltam a légkörre, hogy ott talán újra visszaszerezhető lenne a kedve hozzá! És én véletlenül sem egymás ellen akartam forditani a csajokat!
Biztos hogy igazad van, nekem is volt tanítványom, olyan aki a csillagos egeket is elérhette volna még és mégis másik sportot választott. De azt is profin csinálja és csapatvilágbajnok most lett (96os születésű). A másik akit megtanítottam úszni és jobban tetszett neki a szinkron, ment szinkronozni. Nehéz őket elengedni, de el kell.
Szia
Merci
merci71
 
 


Sziasztok!

Anikó, Anikó!!! Hagyod itt a jónépet bizonytalanságokban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . (azért nem semmi milyen pletykás a Gyöngyi :wink: :lol: , hallok tőled egy titkot amit elmondok neki, mert én csak úúúúúúgy elmondtam, éééééén nem pletykáltam erre ŐŐŐŐ, egyből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: benyomja a félinfót.)

Gyöngyi!
Imádlak!!! 1 perc pici síráska volt, de csak titkosan, én nem tudhatok róla. :) :) . Vettem a Taminak hátizsákot, édes, remélem nem lesz kicsi, de ha jól logisztikázok a szememmel akkor jó lesz. Tényleg, uszi utánra szoktatok/volt inni csomagolni?

Ildi!
A házikó még függőben van, de remélem tudok majd venni olyat amit kinéztem. Oké akkor járunk együtt uszizni.

Anett!
Merre?? Mikor mentek nyaralni? Csajok??

Na megyek mert kicsit elfáradtam, versenyeztünk apával (közös projekt volt :wink: ), nyertünk is egy kicsi manit :) .

Na jóccakát

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!!

Szandra!!!

00.28?????? Ha ilyen későn feküdtetek, akkor remélem sok minden belefért az időtökbe!!!! :lol: :lol:
Tami ügyes nagylány lett :cry: :cry: :lol: :lol: , olyan gyorsan nőnek (szerintem sokat vannak a tieid vizben :lol: :lol: )Büszke lehetsz rá!!! :lol: :lol:
Én is pókereztem tegnap nem sok sikerrel :twisted: :twisted: Dühös is vagyok.
Énnnn pletykás?????? Na, de kérlek!!!! Hogy mondhatsz ilyet???? :lol: :lol: :lol: :lol:
És hol vettél táskát??? :o :o Nem kell nagy, tényleg, hiszen vinnie is kell. Inni??? Nem vittünk :oops: Elindulás előtt isznak, és amikor visszaérnek isznak - nem volt szomjas soha Marietta (lehet ivott az uszivízből :lol: )

Adri, Merci!!

Más-más szemszögből nézitek a dolgot , de minkettőtöknek igaza van, én úgy érzem!! Dönteni nekem kell, de a véleményetekkel segítetek a döntésben - ezért köszönet.
Marietta személyisége olyan, hogy eleve sok a belső elvárása. Több, mint amit én elvárok tőle. Ez sok feszültséget szül közöttünk amúgyis. És nem lehet rávenni semmire, csak ha magától akarja, de akkor nagyon akarja. Talán a félelmei miatt meggyőzhetetlen - nem tudom. Bonyolult dolog a gyermek lélek.
De Sára más, ő nem görcsöl semmin, sokkal lazább:lol: , ő nem azér csinálja a dolgokat, hogy sikert érjen el benne, hogy örömet szerezzen nekem, hanem azért mert élvezi csinálni :lol:
Tuti megy úszni, hiszen vétek lenne nem kipróbálni vele is!!! :lol: :lol:


Anikó!!!!

Hol vagy??? Ha még vársz egy kicsit a jelentkezéssel, tuti eléred, hogy a csajok a mai nap legalább 10X benézzenek a topikba :lol: :lol: :lol:

Na, a mai szőnyegtisztításból nem lesz semmi :twisted: :twisted: :twisted: Micsoda vihar volt éjjel!!!! Ki hallotta??? Marietta és én sajnos igen :cry: :cry:
El szerettünk volna menni ma a takarítás után a budakeszi vadasparkba :roll: :roll: , de ha ennyire esik, akkor még holnap sem tudunk menni :cry: :cry: :cry:

Eltünt csajok hol vagytok???? :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Én itt vagyok, itt vagyok!!!! Bár gondolom nem én rám gondoltál mikor eltűnteket kerestél?? :) :) :)

Sikerült kihasználnunk minden percet (pókerezéssel :wink: :) :wink: ) , nemsokára megyünk a Tamiért, azt mondta anyu, hogy még éjszaka sem volt semmi gond vele pedig nagy volt a vihar.

A Sugárban vettem neki táskát, nagyon édes 1090 ft volt és olyan pont az ő mérete táska.

Hát ez az idő jól kicseszett veletek takarítás ügyben.

Marietta tényleg egy nagyon érzékeny lelkületű tüneményességesség, ezt te fogod tudni és érezni a legjobban, hogy mikor hogyah hassál rá vagy sem.

Edó észrevette a vonalzódon a Sárát és a Mariettát, azt hiszem ma nem fogunk tudni elmenni a Tamiért mert egyfolytában azt kell nézni :) .


Csajok!
Mikor megyünk cafézni?? Lenne egy új ingem amit fel kellene avatnom. Apa mondta, hogy vegyek magamnak is valami cafézós felsőt (asszem sikerült az agyára mennem a "nincsen semmi cuccom" szövegemmel :wink: :lol: ) és így gazdagodtam egy fehér inggel.

Na megyek mert készülök a nagy vagány (édes, drága szépséges nagyon hiányzós) kislányomért.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

GYöngyi,én sajnos hallottam a vihart :twisted: :twisted: ,/Encsi reggel azt mondta,hogy nagyon félt :oops: ,de a kis kukája nem mert még csak kijönni sem :roll: / azóta nem is tudtam nagyon aludni.A mai munkateljesítményem egyenlő lesz a nullával :oops:

Hát csajok / Szandra,Gyöngyi/ jó kis pletykásak vagytok :oops: :oops: .Szegény Anikó megoszt valami NAGY titkot a Szandrával,ő meg egyből továbbadja a Gyöngyinek? :oops: :oops: :lol: :lol: És a Gyöngyi csak egy félinfót elejt itt a topicon :roll: ,hogy mindenkinek lyukadjon az oldala??????Az Anikó meg dirrekt nem jelentkezik!!!Na szépek vagytok,most már tudom,hogy kinek nem szabad elmondanom a féltve örzött titkaimat 8) :lol: :lol:

Ildi,megnéztem az álomgépedet :lol: :lol: szép képeket csinál,ugyhogy most már nincs kibúvó,végig kell fényképezned az egész nyaralást :lol: :lol: Listádhoz nem tudok hozzáfüzni semmit,de mekkora autóval mentek,hogy mindez befér :oops: :oops: ?
Egyszer még megpróbálhatnánk újra megszervezni a szigeti játszóteret.Tényleg nagyon jó,és az egész napot el lehet ott tölteni.Mondjuk én nem tudnák bemenni vonattal,mert most is vittük magunkkal a kismotort,a görkorcsolyát és a babakocsit+enni,innivalót.Az Árpád hidnál a lakótelepen már ingyenes a parkolás,onnan megy a 26-os buszal gyorsan be lehet érni.Szóval ha összefogunk és bepakolunk 3-4 autóba, elég sokan be tudnánk menni.

Adri,Dóra hogy viseli az ujabb hidegfrontot?
bibolya
 
 


Szandra!

Ti a PokerStrategy-n játszotok?
Csak mert ha ez ilyen nyerő dolog és tényleg megkapod a pénzt, én is szívesen kipróbálnám :oops:

Ezzel az ékezetes írással a sírba visztek :lol: 3x annyi idő bepötyögni, folyton törölgetek :) Azt hittem könnyebben hozzászokom :oops:

zsanett
 
 


Sziasztok!

Miután többen jeleztétek priviben, hogy jó lenne ha már olvasnám a topicot, bele olvastam (3 oldal elmaradásom van :roll: )
Mi alakult ki körülöttem????
A hatalmas "titkom", amit szerintem már mindenki tud :) : nem vagyunk házasok Tomival, bűnben, vadházasságban élünk :wink:

Bocsi mindenkitől, de nagyon sűrűek a napjaim és nem jutok el a gépig. Annyira, hogy 163 olvasatlan emil van a levelezőmben :? Szerintetek? Soha nem jutok a végére :roll: A topicot olvasni sem tudom, nem hogy írni :oops: :?

Anett, Zsanett,
Köszi a fekete-fehér képet :D Alkalom adtán megyek Hozzátok képszerkesztő tréningre :lol:

Pussz
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?