ÉjT!
Úgy érzem órák óta olvasok, pedig csak 3 oldallal maradtam le!
Fencihez csatlakoznék, én sem bírok mindent észben tartani! Az agyam szitábbnál is szitább lett!
Gyugyi!
Isteni újra ezen a néven! nálunk nem akarsz festést vállalni, picassom már az összes falat kidekorálta, és sajnos van olyan bútor, amihez nem ceruzát lopott, hanem golyóstollat! No egy jó bútorasztalos is elkél majd! Isteni lett a szoba! Az ujjad viszont jesszus!
Luca!
Ennyi füvet, a párom is folyton ennyit vág, mondta is a múltkor, ha még ennyi eső esik nem fogja tudni lenyírni! De szerencsére talált egy fél nap szabadot!
Ditke
Jó, hogy te is újra vagy...így teljes a csapat!
Krisz
Boldog névnapot! Én eccer ültem a párom motorján, még láynkoromban, mögötte, nem mondta, hogy nem az ellnekző irányba kell dőlni kanyarban, mint ő, ezért nekem rémélmény volt, mondtam is neki soha többet! Nagyon csin vagy rajta!
Giz!
Nagyon örülök, hogy újra látlak, sokat gondoltam RÁd mostanában. Az uncsitesóméknak novban lesz 1 éves a kisfiuk. A pasinak papírja van arról, hogy meddő, ezért az első felesége lelépett! Aztán jött unokatesóm, akinek a mandró elmondta, hoy nem lehet gyereke, elfogadja-e így, hát persze! szerelem első látásra, eltelt egy fél év, és pipilt egy zebrát! A gyerek tudja, mikor hová kell menni, Neked is meglesz az álmod, hiszek benne!
Gröni Drága!
Nekem is könnyebb bemenni hosszában, mint kereszben, de leszarom, én mondjuk a szopi alatt is hízni fogok, de amint elkezdem a hozzátápi, és látom, hogy jól megy, ami kb 12 hónap, akkor elkezdem a fogyókúrát és meg se állok 58ig. Nagyon coríjjok, hogy még sokáig egyben legyetek!
Fenci
Kivi vagyok a léccámra! Azonnal gyerek a lopott neten, ha tudsz!
Vicky
Igen már mingyá itt a 8-a...hát nem tom, pörög, mint a centrifuga...remélem pont akkor pont ott jó helyen áll meg! Már bánom, hogy nem mentem a 23. héten, mint Árpival, akkor mindene egyben láccott, most meg darabokban lesz, csak legyen!
Ti mentek még? dobok kódot, ha meglesznek a képek, mert 30 napig fent lesz kb 14 kép az interneten a
www.mamakalauz.hu weben
Kolibri!
Cicusokat én is imádom, de most tartok egy kicsit tőlük!De később tuti lesz nekünk is!
Vicuska!
Homályosíts fel engem toxo ügyben lécci. Minden erdmény nega! A dokibá asszisztense azt mondja, ez a jó, mert az ÁNTSZ azt veszi negának, ha már átestél ezen a cuccon...nekem ez magas! Akkor miért nem pozi...köszi
nagyon coríjjook neked a punkcijóhoz, de a túlstimuhoz nem értek...azá tartsd be a többiek utasításait
a palást vastagít! csak vigyázz beülti után má ne idd!
ZSU!
UGYANEZT AKARTAM KÉRDEZNI! eLVILEG 15:30RA VAN IDŐPONTOM, DE AMIKOR KAPTAM, AKKOR A DOKI MÁR TUDTA, HOGY DÉLTŐL ÚGYIS RENDELNI FOG, ÉN MEG AZT TUDOM, HOGY MÁ 1 KÖRÜL OTT FOGOK TOBZÓDNI, KÜLÖNBEN MÉG FÜRDETÉSRE SE ÉREK HAZA! MIKORRA MÉSZ? IGYEKSZEM!
ASSZEM ÍROK MÉG SMST, HA ADDIG ESETLEG NEM JÖNNÉL A NETRE!
NAGYON KIVI VAGYOK! A LÉCCÁMRA! PETEZSÁKOKAT KERESTEK MAJD GONDOLOM, SZÍVHANG MÉG NEM LÁCCIK UGYE? NO DE MÁ AZ IS ISTNEI LESZ! KB NEKEM IS ENNYI IDŐS VOLT ÁDÁM, AMIKOR ELŐSZÖR ÍRTAM A 4MMEST...
na megyek kidőlök a gyerek mellé alunni
hosszű volt ez a nap, de nagyon eseménydús, és megkaptam a ticsiműt!
beszámolok róla majd fotóban mi is az! uncistesó megtalálta a boltban, a ticsiműt!
Jó éjt mindenkinek, és sorry, ha vki kimaradt, de a szita ennyit fogott, majd reklamáljon, és pótolom!
pusszantás