Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok banyák! :D

Olyan jó megint ilyen sokat olvasni! :wink: Persze hátránya is van, rövid aggyal mindezt nehéz megjegyezni, főleg ha a többség az előző oldalra jutott! :oops: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyugyi :D Bakker, Te nem vagy semmi! Hogy a bánatba festetted ki a szobát ilyen hamar?????? :shock: :oops: Gratulálok, kurva jól néz ki! :wink:

Ditke :D Nagyon örülök, hogy újra itt vagy, most aztán már gyere, ne tűnjél el! Képet a függönyökről! :wink:

Luca :D Hülye felhasználó.... :evil: remélem hamarosan indulhattok vissza a Balcsira, még aránylag szép időt hallottam az elkövetkezend napokra is! :wink: 1800 nm füvet vágtál? Atya isten... olyan vagy mint Gyugyi, villámgéza! :lol: :lol: :lol:

Na mi volt még.... hmmm....

Ja Vicus kérdezte, hogy dolgozom-e. Igen, dolgozom. Otthon meghalnék az unalomtól valszeg, ha Isten is úgy akarja akkor karácsonyig dolgozom.

Zsu :D Jó pihenést Neked odahaza! :wink: Főnököd mit szólt? :roll:

Aneetha :D Ne ijedj meg a pcotól! Ugyan nem 2 hétig tart, de kezelhető. Én tavaly októberben kezdtem szedni a metet és 1 hete lett plusz tesztem. Dokker is azt mondta, legalább 6 hónap kell.

Vicus :D Szarrá röhögtem a javaslatodon Gyugyinak, gargarizáljon pálesszel, de vigyázzon fel ne robbanjon!!! :lol: :lol: :lol: hehehe

Most titokban gyüttem e melóhelyről ám. Találtam egy kábelt amin küldős internet van és jön rajta bnet! :lol: Pssszzzttt! :wink:

Csajok, ma barátnős talira megyek, lehet ma már nem jövök. Holnap reggelre kérem szépen a nagy drukkokat, megyek uh-ra. Sietek a hírekkel! :wink: Izgulok..... :oops: :oops:
fenci
 
 


Már írni meg olvasni sem tok.... :oops: 8) :lol: :lol:

Azt olvastam, hogy oltani 8 hetesen szoktuk, VÉGREHAJTANI már lehet előbb is... :lol: :lol:

írni meg azt akartam hogy külsős internet, nem küldös... :oops: :roll:

Na pussz mindenkinek, ne dógozzatok már, irány haza apácskák karjaiba! :D
fenci
 
 


Hali!

ma is hánytam délben..... :?
most is mindjárt fogok :shock:
a hasam meg nagyobb mint volt :roll:
asszem ez a túlstimu, ugye? :roll:
lehet eljött a vég... :(
és még a tüszőrepi csak este jön :?
Vendég
 

 
 

Vicuskám!

egyrészt az alanti dolgokért :twisted: :twisted: a sok elvakult szentnek....tőlem neked meg sok puszi és végy példát rólam....azóta se gyújtottam rá és nem is fogok a szoptatás végéig....utána nem ígérem 8) :roll: de megpróbálom :wink:

iogen ez a túlstimu,....vigyázz vele nem akarlak ijesztgetni de ha nagyon durva akkor elhalasztják a punkciót vagyios kvázi elmarad....nem megijedni írom a teendőket: vegyél magad elé héárom üveg ásáványvizet és idd meg....ma is...holnap is....holnapután is.....neeeem nem féllitereseket!!!!1,5 litereseket..hidd el nekem ez mindennél fotnosabb most nem lehet kényeskedni hogy nem szereted a vizet :wink: sok sok sok fehérje....banánturmix, hus, hus, és hus....

és ne aggódj az enyhe túlstimu általában pizitivan befolyásolja a teherbeesést és ez komoly,,,,nekem is volt és lámlám :lol: :wink:


most szaladok tovább mert kislánykám úgy néz ki alszik és nem keresztbe fesziotget ezlért most tudok ezt azt csinálni :)


Gröni!!

óriás cuppp neked te mindenki védőügyvédje Imádlak :wink: :lol:
Vendég
 


sziasztok!

Látom zajlik az élet :lol:

Gyugyi, nem semmi vagy a festéssel! Hozzánk is jöhetnél :wink: A lányod nagyon helyes, gondolom nem győzöd kordában tartani a hódolókat :lol:

Ditke, rég láttunk, jó, hogy újra itt vagy :D !

Fenci, nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D A munkával meg csak óvatosan mostantól! Igen, már mocorog, pár hete érzem, és már egy ideje tud olyanokat rúgni, hogy látszik is, ahogy kidudorodik a pocim :lol:

Zsu, kár, hogy nem kukkoltátok meg a bébikéket... na de ami késik, nem múlik! Jó, hogy ilyen jól fogadták a munkahelyeden a hírt! :D

Giz, sajnálom, kívánom, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy az Neked a legjobb! Drukk a lakás-munka-újpasi kereséshez :wink: és gyere bármikor!

Vicuska, pénteken gondolok majd Rád, minden rendben lesz, és pont elég tüsződ lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ticsi, mindjárt itt a 8-a!!!!!!!!!!! :D

Kolibri, kérünk fotót a cicuról!

Kép
vickybabe
 
 


Gyugyi!

De ügyi vagy! Ide is, ide is.... 8) Ezt tök egyedül csináltad? :shock: Macsesz él még! :P

Vicuska!

Nem értek hozzá, de lehet tényleg azod van! :roll: Én azért bízok benne, hogy "csak" napszúrást kaptál! :oops:

Mami!

Dettó! :P Nem tom mé' kellett ebből ekkora ügyet csinálni! :twisted: Valahogy én nagyobb bűnnek tartok egy abortuszt, mint nikotinnal szennyezni a tüszőket! Nooooomális??? :shock: Talán még emlékeztek, nagyjából akkor dobtam el a bagót mikor beágyazott a babó! Szégyen nem szégyen, én a babaprojekt miatt nem tudtam letenni! Igaz nagyon kocabagós voltam, aztán üzentek, hogy ennyi elég vóóót... 8)

Vicky!

Beköszönt a kistökös? Tök jó, nem? :lol: Mondjuk én most bajban vagyok, mert totál beült a méhszájamba, nem tok megmozdulni, ha igen, bepisilek! :oops: 8) Próbálom csalogatni, de bealudt, asszem! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Fenci,Zsu!

Nagyon nagy Gratula!!!! Vigyázzatok Magatokra,és gondtalan pocakosodást kívánok!!!
csipcsab
 
 


Köszi csajok! TI mindig olyan aranyosak vagytok!

Fenci, ezerrel mennek a drukkok holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Puszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha
 
 


Gyugyi!

A macsekos az kérdés akart volt lenni! 8)

Aneetha!

Lehet nem hülyeség a lapar, azzal eltüntetik a cisztákat! De a Pco sokkal összetettebb betegség, nem értek hozzá! Tényleg a Pco-s topikban érdemes kérdezni!

Kép

Kép
gröni
 
 


ÉjT!

Úgy érzem órák óta olvasok, pedig csak 3 oldallal maradtam le!

Fencihez csatlakoznék, én sem bírok mindent észben tartani! Az agyam szitábbnál is szitább lett!

Gyugyi! :D

Isteni újra ezen a néven! nálunk nem akarsz festést vállalni, picassom már az összes falat kidekorálta, és sajnos van olyan bútor, amihez nem ceruzát lopott, hanem golyóstollat! No egy jó bútorasztalos is elkél majd! Isteni lett a szoba! Az ujjad viszont jesszus!

Luca!

Ennyi füvet, a párom is folyton ennyit vág, mondta is a múltkor, ha még ennyi eső esik nem fogja tudni lenyírni! De szerencsére talált egy fél nap szabadot!

Ditke

Jó, hogy te is újra vagy...így teljes a csapat!

Krisz

Boldog névnapot! Én eccer ültem a párom motorján, még láynkoromban, mögötte, nem mondta, hogy nem az ellnekző irányba kell dőlni kanyarban, mint ő, ezért nekem rémélmény volt, mondtam is neki soha többet! Nagyon csin vagy rajta!

Giz!

Nagyon örülök, hogy újra látlak, sokat gondoltam RÁd mostanában. Az uncsitesóméknak novban lesz 1 éves a kisfiuk. A pasinak papírja van arról, hogy meddő, ezért az első felesége lelépett! Aztán jött unokatesóm, akinek a mandró elmondta, hoy nem lehet gyereke, elfogadja-e így, hát persze! szerelem első látásra, eltelt egy fél év, és pipilt egy zebrát! A gyerek tudja, mikor hová kell menni, Neked is meglesz az álmod, hiszek benne!

Gröni Drága! :D

Nekem is könnyebb bemenni hosszában, mint kereszben, de leszarom, én mondjuk a szopi alatt is hízni fogok, de amint elkezdem a hozzátápi, és látom, hogy jól megy, ami kb 12 hónap, akkor elkezdem a fogyókúrát és meg se állok 58ig. Nagyon coríjjok, hogy még sokáig egyben legyetek!

Fenci

Kivi vagyok a léccámra! Azonnal gyerek a lopott neten, ha tudsz! :D

Vicky

Igen már mingyá itt a 8-a...hát nem tom, pörög, mint a centrifuga...remélem pont akkor pont ott jó helyen áll meg! Már bánom, hogy nem mentem a 23. héten, mint Árpival, akkor mindene egyben láccott, most meg darabokban lesz, csak legyen!
Ti mentek még? dobok kódot, ha meglesznek a képek, mert 30 napig fent lesz kb 14 kép az interneten a www.mamakalauz.hu weben

Kolibri!

Cicusokat én is imádom, de most tartok egy kicsit tőlük!De később tuti lesz nekünk is!

Vicuska!

Homályosíts fel engem toxo ügyben lécci. Minden erdmény nega! A dokibá asszisztense azt mondja, ez a jó, mert az ÁNTSZ azt veszi negának, ha már átestél ezen a cuccon...nekem ez magas! Akkor miért nem pozi...köszi

nagyon coríjjook neked a punkcijóhoz, de a túlstimuhoz nem értek...azá tartsd be a többiek utasításait

a palást vastagít! csak vigyázz beülti után má ne idd!

ZSU!
UGYANEZT AKARTAM KÉRDEZNI! eLVILEG 15:30RA VAN IDŐPONTOM, DE AMIKOR KAPTAM, AKKOR A DOKI MÁR TUDTA, HOGY DÉLTŐL ÚGYIS RENDELNI FOG, ÉN MEG AZT TUDOM, HOGY MÁ 1 KÖRÜL OTT FOGOK TOBZÓDNI, KÜLÖNBEN MÉG FÜRDETÉSRE SE ÉREK HAZA! MIKORRA MÉSZ? IGYEKSZEM!
ASSZEM ÍROK MÉG SMST, HA ADDIG ESETLEG NEM JÖNNÉL A NETRE!
NAGYON KIVI VAGYOK! A LÉCCÁMRA! PETEZSÁKOKAT KERESTEK MAJD GONDOLOM, SZÍVHANG MÉG NEM LÁCCIK UGYE? NO DE MÁ AZ IS ISTNEI LESZ! KB NEKEM IS ENNYI IDŐS VOLT ÁDÁM, AMIKOR ELŐSZÖR ÍRTAM A 4MMEST...

na megyek kidőlök a gyerek mellé alunni
hosszű volt ez a nap, de nagyon eseménydús, és megkaptam a ticsiműt!
beszámolok róla majd fotóban mi is az! uncistesó megtalálta a boltban, a ticsiműt! :D

Jó éjt mindenkinek, és sorry, ha vki kimaradt, de a szita ennyit fogott, majd reklamáljon, és pótolom!

pusszantás

Kép
ticsimû
 
 


Pálinkásat :!:

Könyvespolc a helyén, jöhet a tűzliliom-fal! :wink:

Ticsi :)
Nálunk az dohányzóasztal alsó merevítő lapján a mai napig ott a filctoll dekoráció! :lol: De most már nem is akarom eltüntetni. Mikor lehajolok, mosolyt csal az orcámra........ :) :) :)

Csipcsab :)
Nem is gratuláltam még személyesen! Csak gondolatban, kukkolóként!!
Képeket kérünk ám!!!

Gröni :)
Ja, egyedül dolgozom. Fáj a csuklóm meg a nyakam. ...
Macska meg van keveredve, keresi a fáját! este Zapa visszaszereli.

Mami :)
Három hónapja én is szívom újra.... :oops: :oops: Három évig kibírtam nálküle. Tök jó volt..... De hát, exdohányos mihez nyúl, ha idegbaj van? :roll: Most kezdjek el inni???? :shock: :lol: :lol: :lol:

Vicuska :)
Hogy vagy ma reggel?

Fenci :)
Hengerrel festek, megy pikk-pakk. Fogyókúrának sem rossz ám! Elfelejtettem enni tegnap! Csak 1 óra körül nyomtam le egy kis salit. Oszt este jutott eszembe az X-akták alatt, hogy bakker, enni kéne! :lol: Csináltam magamnak egy kis eperfagyis, tejszínhabos, sangriás fagyikelyhet! :wink: :lol:

Vicky :)
Lányom elég "öntörvényű", tipikus KOS :? , lerendezi a pasikat. :wink: 14 éves még csak...... Basszus. Mondtam neki, ha valami alakulóban van, szóljon, megyünk a nőgyogyihoz. Azt hallottam, akkor érik meg igazán egy kislány "nővé", ha el mer menni nőgyógyászhoz..... Remélem, ez azért még várat magára.... Bár, van olyan osztálytársa, aki már hetedikben nem volt szűz.

Kávét valaki? Vagy alszotok még? 8)
zapáné
 
 


Jó regget! :lol:

Fenci és Zsu!
milió drukk mára! :D mindketten ma mentek ugye? :roll: :oops:

Gröni!
te mikor is? :roll: hogy vagyol? :roll: :D

Ticsimű!
holnap lesz a nagy nap! 8) csak megmuizza magát :lol:
toxo nekem pozitiv, erre azt mondták, ez a jó, mert akkor már átestem a fertőzésen... :shock: nem értem neked mér mást mondtak :roll:

Gyugyi!
klassz ez a sárga szín 8) , bagózunk, bagózunk?ejnye! :lol: (inni nem is iszol már, csak vizet? :shock: )

Kolibri!
hol a cicc fotó? :P

Krisz!
remélem jól nyaraltok a mocival hármasban? 8)

Luca!
leértetek a Balcsira? :D

Ditke!
hol a függönykép? :lol:

Gizi!
gyere és mesélj! 8)

Nati!
te hova tűntél ennyire el?biztos mégiscsak nyaralsz :P :roll:

Mami!
próbálok inni sokat, de attól is hányingerem van :? , bubis víz kell vagy bubimentes? :roll:

ma délután jönnek a zuram rokonai(anyja, nagynénje, 2 unokaöccse :shock: ) 4 napra vendégségbe..... :roll: rmélem, azért em idegesitenek nagyon föl :roll:

és ma van az UCCSÓ munkanapom(ha minden úgy alakul ahogy én remélem ) pár évig :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Viicus!
Nagyon izgi. Holnap már meg is lesz a punkció! :D
Innen meg már minden peregni fog.
Kitartás a hányingerrel kapcsolatban. Biztos nagyon xar. :(
Még nincs kép Éjfélről. Tegnap senkinél nem volt gép. A telómon van, de nem sok látszik belőle. Egyrészt mert állandó mozgásban van, másrészt olyan fekete. Ahol meg eszik és nem mozog, a képét nem lehet látni. :D 8)
Így képzeljetek el egy kb. 15 cm-es fekete szőrgombócot addig is, míg sikerül fényképet varázsolnom. :oops: :D

http://www.babanet.hu/faq/terpat11.php
kolibri28
 
 


Tettek egy linket toxoplazmával kapcsolatban.
Én sem tudom sajnos már, hogy melyik eredmény mit mutat. :oops:

http://www.babanet.hu/faq/terpat11.php

Gyugyi!
Nagyon szép munkét végeztél, és milyen gyorsan! :D
Kis kiváncsi cica így járt. Divat most a sárga bajuccka! :D

Ticsi!
Várjuk a fotókat! Izgi 4D-ben láthatjátok Ádit! :D :D :D

Vicky!
Hogy repül az idő!
:D Most tettél zebrás tesztet és mindjárt félidősök vagytok! Kis izgő mozgó babóca. :D Annyira jó érzés amikor már kivehető a rúgás meg a boxolás. Legszívesebben megcsiklandozná az ember. Viszont iszonyú rettegés volt bennem vizsgálatokkor, meg a szüléskor amikor nyomták szegényt, hogy csak meg ne sérüljön a pici csontaja. Nyugi csak én vagyok ilyen hülye parás. Persze, hogy nem lett semmi baja. :oops:

Fenci! Zsu!
Mára mennek a drukkok! :D :wink:
kolibri28
 
 


kolibri28
 
 


Zsu!

Nagyon Boldog Szülinapot! :lol:

Kép

Vicky!
téged kihagytalak :oops: :oops: bocsika......szuper lehet ahogy ficánkol a bébike benned :wink:
Vendég
 



Jó reggelt jányok!

a toxoplazma eredményed a terhesség elején akkor jó ha POZÍTIV, mert akkor már átestél rajta és nem kaphatod el újra a terhesség alatt.....én 10 éves korom óta élek macskákkal, terhességem előtt ritkán mostam meg tökéltesen a gyümiket :oops: , leettem a fáról ha kellett 8) és mégis negatív lett, azaz még nem kaptam el és egész terhességem alatt fokozottan kell vigyáznom. Ternmészetesen vigyáézok de túlságosan nem aggódóm ha eddig nem kaptam el most már szerintem nem is fogom, de azért idgen macskeszokat nem gyömözsölök mostanában :wink: már háromszor ellenőrizték vérvétellel a terheség alatt, szerencsére eddig mindig negativ volt :lol:

kedves tapasztalt kolleganők...arra gondotam hogy tán mégsem gyermekem az ki befigyel hanem a hires neves haskeményedés okoz kellemetlen perceket gyomor tájékon (köldök és gyomor között ahol a jányom fexik az uh szerint)....miből is lehet megküölönböztetni hogy az egy babahát aki nekifeszül vagy keményedés????

jókérdés mi? :)

hagyjuk környörgöm a bagóstéma feszegetését.....letenni baromi könnyű volt mert rosszul voltam, de most már néha úgy kívánom hogy hajaj...természetesen szituációkhoz kapcsolodóan jön vissza, mint társasági élet (jaj jön asziget) és mint meccsnézés (jaj jön az olimpia).... :roll: természetesen erős vagyok és kegyetlen a kis gusztsustalanokkal szemben és nem hallgatok rájuk :lol:

puszi mindenkinek
Vendég
 


Csajok, lehet ugrik a holnapi punkcijó :( :(

apának az egyik kedvenc galambját(aki nálunk született), kinyírták az előbb a kutyáim :shock:
ez volt 2 hete is(akkor a másik kedvencet, tudjátok, ikrek voltak :lol: ), akkor 3 napig nem szólt hozzám..... :twisted: :twisted:

1/2 órája azon agyalok, hogy tüntessem el a nyomokat.....tiszta vér minden...de nem lehet!!!!!!!!!!!! :evil: :shock:

MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Vicus!
Semmi gond!
Dobd át gyorsan a szomszédhoz, és fogd rá, vagy a nyuszira.
A vért meg nyalják fel a mocsok kutyik! :D
kolibri28
 
 


Sziasztok csajok! :D

Csak egy gyors duginetes hírjelentés! :wink:

Láttuk Őt!!!! Juhéééjjjj!!! :lol: :lol: :lol: Szívhang még nincs, ahhoz még kicsi, 11mm-es petezacsiban növekszik! :wink: :D Jaaj, annyira boldog vagyok, hogy madarat lehetne velem fogatni! :wink: Kaptam képet is, este majd felteszem! :wink: 2 hét múlva kell mennem legközelebb. :D

Este visszaolvasok meg majd írok bővebben!

Addig is csok drágáim! :wink:
fenci
 
 


Ja és este, ígérem vonalzót cserélek... :oops: :P
fenci
 
 


Mami! Nem tudom ikreknél más-e, mint egybabás terhességnél, de ha keményedsz, akkor az egész hasad (méhed) összehúzódik, és olyan mintha egy nagy kő lenne az egész, ha viszont a babó fordul, rúg, nyomul stb, akkor azt csak azon a helyen érzed. Én leginkább úgy tudtam megkülönböztetni, hogy ha a hasad alja, ott ahol eredetileg (terhesség előtt volt) a méhed van, ott is fáj és kemény, akkor az keményedés. Mennyi magnéziumot szedsz? Az jó rá!!! :) További jó pocakosodást! Képet nem szoktál kapni UH-n? Vagy 4d-t terveztek???

Vicuska, nem tudod fellocsolni? Bár a tollakat eltűnteni... hajjjajjj

Toxoban, ha jól emlékszem 3 féle eredmény van: 1. átestél rajta (pozitív) 2. nem estél át rajta (negatív) ekkor baromira kell vigyázni! 3. friss fertőzés (azaz a terhesség alatt szedted össze) lehető legrosszabb, kezelni fognak valószínűleg. Ha jól tudom ezek a lehetőségek vannak.

Kép
Kép
sleepin
 
 


Fenci!

Graulálok! :D

Vicuska!

Ügyi légy, tüntesd valahogy el! :shock: Emiatt mé' maradna el a punkció? :shock: Mit én mikor is? :roll: Jól vagyok, köszke! És te, jobb már?

Mami!

Pont ez jutott eszembe nekem is, hogy bűnbe visztek! :oops: :shock: Eddig nem hiányzott, mondjuk most sem, csak úgy megfognám, oszt beleslukkolnák! De valszeg nem is esne jól! :roll: Én se nem tom mikor keményedek! Van mikor tök nehéz a hasam, mintha kővel lenne kitömve, ez lenne az? Ennyi terhesség után sem tom, nálam a szúrka volt mindig a jellemző, szerencsére az most csak ritkán van!

Gyugyi!

Visszaszoktál 3 év után? :shock: Ettől félek én is, mert az idegbaj az mindennapos nálam! :oops: Akkor azé kávézol te ennyit! :P

Ticsi!

Köszi, én is neked, de márcsak két hónap! :shock: :wink: De jó neked, hogy mész 4D-re! Sajnálom, hogy nekem ez kimarad! Biztos minden rendben lesz! Neked nincs gond a méhszájaddal, ugye? Mert az elején volt valami... :roll:

Kolibri!

Nekem is volt egy izgőmozgó kandurom, soha nem tudtam jó képet csinálni róla, csak mikor kakált! :oops: 8) Fent van az iwiwen is! :lol: Szegényt azóta elvitte a 4.20-as busz! :(

Toxohoz nem tok hozzászólni csak anynit mikor meglettek a kiccicák kérdeztem a dokit, hogy dögönyözhetem-e, azt mondta, hogy lehet, már nem okoz fejlődési rendellenességet a babánál, ha esetleg elkapom! Bár nem aktuális, mert vadak, futni meg nem tok utánuk! :oops: 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Zsu!

Boldog szülinapot! Micsoda csodás ajándékot kaptál! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Fenci
Gratula! Várjuk a képet!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha
 
 


Sziasztok!


Zsu :)

Örülök Neked, halkan gratula, meglátod minden rendben lesz :)
Hogy vagy?


Lmami :)

Neked még nemis gratuláltam :oops:
Úgyhogy pótolnám :wink:
Hogy repül az idő, már nemsokára mami leszel tényleg :lol:
Jól vagytok? :)


Zapáné :lol:

Olyan jó, hogy visszatértél, feldobod a topicot ismét :lol: 8)
Szép szine lett a szobának!
Vendég
 


Halihó!

Vicuska, Gröni, Haga :D

Köszi a szülinapi köszöntést. :lol:
Tényleg ennél szebb ajándék nincs is. A hcg szintem 2452. :lol:
SZóval már biztos, más kérdés, hogy hányan vannak. :lol:

Ticsi :D

Szerdán kettőkör kell hívnom, hogy este pontosan mikor menjek. De így előzetesen olyan 9 -10 órát mondott. 8)

Most megyek, mert fáj a fejem.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kép

Sehol senki????

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok csajok! :D

Írtam egy csomót és elszállt, valamit megnyomhattam.... :evil:

Vicuska drága :D Nagyon drukkolok Neked holnapra!!! Vigyázz magadra!!! :wink: Végül mi lett a madárral? :roll:

Gyugyi :D Akkor jó nagy energiabombát csináltál vacsira! :wink: Ma mit csináltál? Takarítottál vagy volt még festenivaló? :roll:

Zsu :D Nagyon boldog születésnapot Neked! :wink:

Vicky :D De jóóó, hogy már érzed! :D :wink: Örülök, hogy minden rendben Veletek! :wink:

Dobom a mai képet aztán megyek főtt kukoricát enni. :oops: 8) :P

Kép
fenci
 
 


Fenci
De jó kép!! Mi is akarunk ilyet!! Gratula!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha
 
 


Pálinkásat :!:
reggeli beköszönés. ma is rengeteg a dolgom: előszoba, konyha, fürdő....
Este meg megyünk Pestre a kölökért.

Képriport:
.....ami elmarad. :evil:

Nem engedi ez a vacak. :evil: :evil: :evil:
zapáné
 
 


Jó reggelt!

Fenci :D

Köszi. Nagyon jó kép. :wink: Hamarosan a szívhangot is hallhatod.

Vicuska :D

Mára egy nagyon nagy drukk megy neked! Szorítok, majd írj, hogy mi volt.

Ticsi :D

Várjuk a 4d képet majd. Neked is drukkolok.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Halihó!

Senki sincs, mikor én vagyok?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Gyugyi :D

Várjuk majd a képeket, s jó munkát neked mára. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Laptető :lol: :lol: :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Jól elvagyok magamban. :oops:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!

Nagyon szép érték! :wink: Nem tippeltek hányan lehetnek?

Gyugyi!

Részvétem, de mostmár lesz segítséged! :roll: :wink:

Fenci!

Cépséges! :wink:

Nekem meg ömlik a tejem! :shock: :twisted:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Fenci,
Örülök a boldogságodnak, gratula a kis petezsákhoz! :)

Zsu,
Izgulok, hogy hányan vannak?! :wink:

Vicuska,
Ajjaj, mi van veled? Neked most pihenned kéne, nem a legjobb a vendégek érkezése.
Én is csak a húst tudom ismételgetni, hiába rá se bírsz nézni, nagyon fontos! A barátnőmnek is túlstimuja lett, és sikerült. A doki napi 3x 1 tenyérnyi húst írt elő neki, és lement a folyadék a hasából.

Gyugyi,
Szép a szoba, tetszik a színe!

Sajnos a többit elfelejtettem, most rohannom kell.
Sikerült palástfű tinktúrát szereznem, és barátcserjét. A vérzésem nagyjából elmúlt, már jobban vagyok.

Kép
mofly
 
 


Kép

Sikerült!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

Előszoba kifestve, takarítás-visszapakolás, ha hazajöttünk..... :?

Kipurcantam.....

Kép
zapáné
 
 


Fenci!

Gyönyörű maszatkátok van! :D Azta de irigy vagyok... Imádtam babásnak lenni (is)! :D

Gröni :) Az "nem baj", hogy folyik, csak ne nyomkodd, mert megindíthatja a szülést! Van melltartóbetéted? Az jól felszívja.

Gyugyi! Szépek a szobák!!! Ügyi vagy! Látom a mediterrán színek a favoritok, főleg a sárga. :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleppin!

Van, de nincs melltartó amit eltudnék viselni, így lógnak! :oops: Nem nyomkodom, köszi, hadd jöjjön, majd jó lesz a kávéba vagy a cini-minishez! 8) Ti nem gondolkodtok még ketteskén? :wink:

Gyugyi!

Látom macskád visszakapta a fáját és bírtokba is vette! Biztos nagy az öröm! :lol: Komolyan, emelem kalapom elötted, nem semmi meló lehetett! Így, hogy kicsit nem olyan élénk a sárga, nagyon tecccc! Főleg a tévé felöli rész, én is ilyet akarok! Mi a hivatalos neve annak a színnek? :roll:

Mofly!

Örülök, hogy jól vagy! Ez olyan volt, mintha mensi lett volna így utólag? Vagy már szegénykém azt sem tudod milyen az!

Vicuska!

Helyzet? Ugye minden rendbe van?

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni :) Már vehetsz nyugodtan szoptatós melltartót, kényelmes, csak alig valamihez lehet felvenni mert batár nagy... Imádom (bár már nem hordom, sima ugyanolyan jó, itthon meg nincs rajtam...)! Amúgy érdekes, terhesen én sem tudtam elviselni. :D

Ketteske... Hát még szoptatok bőven, amíg Bende igényli, addig nyomom, na ezért van határ. Szóval ne mondjátok el senkinek, de már elgondolkodtam néha néha, csakhát nem egyszerű. Most akarunk költözni, de akkor mekkorába... Naszóval nem könnyű... :) de jó lenne... Most ahogy Fencivel "élem át", fúúúú de irigy vagyok... :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Jajj, a végére még oda akartam írni, hogy Babcsiról senkinek semmi híre? Mizu Vele? Vagy csak én maradtam le?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gyugyi!

Ismerlek, így azonkívül, hogy barna! :lol: Vagy nem is az? :oops: Na mindegy, szép az a lényeg, olyan lélekmelengető! :wink:

Sleepin!

Ez nem lenne újdonság! A sima melltartóim is bazi nagyok! :oops: 8) Nem nagyon megyek vásárolgatni, így marad a gravitáció, a ruhacsere és a törölgetés! 8) Egyébként csak reggel volt, már nincs! Meglepett csöppet a mennyisége! :roll: Na, ha már fejben eldölt, hamrosan megérkezik és együtt babáztok Fencivel! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Estét!

Csak a kódot dobom, mert Árpi megint összehányta a lakást, és le is szeretnék még feküdni holnap előtt. Holnap este vagy vasárnap majd beszámolok részletesen, addig akinek van kedve nézze meg a Törpördögünket. :D

www.mamakalauz.hu....itt keresni kell olyat, hogy Vetítő...bocsi, hogy nem linkelek, de sietek...és a kód: 12830B9B...az 0 nulla! nem nagy o tudom meg tudjátok különböztetni, csak én vok ilyen hülye, hogy képes vok beírni O-nak

jobb éjt!

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi!

Hát tényleg megmutatta milye van! :lol: De édes husis, durcis pofija van! :lol: Na, mijaza Ticsimű? :shock:

Kép

Kép
gröni
 
 


Ticsi! Nagyon szép!!! Látom Ő is jót pihen odabent! Éshát le sem tagadhatja, hogy kisfiú! :D Szép szerszám... :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Gröni :D

Van egy megérzésem, hogy hányan vannak, de ezt majd megmondom, ha bebizonyosodott. :wink:
Remélem most már jobb. Tényleg ilyen hamar megindulhat a tej? :oops:

Mofly :D

Örülök, hogy van mensid és már vége. szerdán kiderülhet hányan vannak.

Ticsi :D

Megnéztem. Tökéletes és gyönyörű igazi fickó. :wink:

Gyugyi :D

Nagyon király lett a szoba. 8) Irigy vagyok. :oops:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok! :lol:

csak bekukkantok :oops:

Fenci!
nagyon szép a fotó :lol:

Zsu!
tutira ikrek! :D

Gyugyi!
gyönyörű lett! 8)

Ticsimű!
megnézem amint üres lesz a ház! :lol:

köszi a drukkokat(madarat eltűntettem, és azt hazudtam, hogy mikor itattam, elrepült, igy nem volt hadd el hadd :P :wink: )

szóval 4-et tudtak leszívni(ez is valami, én azt hittem, már rég megpukkantak) 8) , és ma reggel telefonálta, és 3 megtermékenyült!!! :lol: :lol: :lol:
hétfő reggel kell telóznom, hányan osztódtak(remélem mind a 3) :wink:
és hétfőn de 11 beülti! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?