Vicuska,
mi volt ma?????? HÁny petécskét szívtak le?????? Sokat gondoltam rád, tuti összejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Röné,
üdv közöttünk, nagyon édes kutyusod van!!! Hogy hívják??
Alíz,
nahát, ez aztán a meglepetés!!!! gratulálok!!!! Biztos minden nagyon szép és megható lesz!!!
Csehi, Vikcy,
ne izguljatok a "hangok' miatt, ott tényleg minden más lesz!!!! Mikor mi végeztünk, akkor épp egy vadruca vajúdott és borzongott a hátamon a szőr, mikor mentünk ki, pedig én már túl voltam rajta... És a végén én is nyögtem, de ez tényleg jött magától! A babáért tényleg minden fájdalom más, csak fejben rá kell hangolódni ott helyben, mert előtte úgy se tudod felmérni!!!!
Ildi,
mi nagyon meg voltunk elégedve Anikóval, végig bent volt, segített, neki köszönhetem, hogy nem volt gátmetszés, utána is mindig bejött és ellátott tanácsokkal. Még szopi ügyben is, hétfőn hívom is, hogy hogyan tovább. Szerintem ti se fogtok csalódni benne! Komoly, határozott, de egyben bájos is!!! És imádja a hivatását, ami sokat számít!!!
Ani,
milyen volt a séta Mártival? Mi még nem tudunk sétálni, Bence napközben 5-10 perceket alszik, a többi időt szopival töltjük vagy éppen nyugtatjuk két hasfájás között
.
Apát tessék csak cseszegetni, igazad van!!! NÁlunk egyenlőre munkamegosztás van, San rengeteget segít, remélem így lesz ez később is
Alexa,
ahogy téged ismerlek, biztos nagyon szép babaszobátok lesz!!!!! Neked isj ó kézügyességed van, klasszul meg fogod csinálni!!!
Judy,
örülök hogy jobb a szemed!!! Csak te jársz a gyerkőcökkel agárdra vagy megy Apa is? Gondolom a srácokat ki se lehet ráncigálni a vízből
Annyira jó, hogy így imádják Barbikát, a kórházban is láttam, hogy teljes a harmóni köztük!!! S jön a kistesó hamarosan? Szuper!!!
Ibi,
boldog névnapot utólag
. Volt ünneplés?
Andi,
ne haragudj, nekem meg boldog szülinapot, szintén utólag
.
Tündike,
hát, a szülők már csak ilyenek
. Az én anyósom is bejött éjszaka és a folyosón izgultak hajnali fél kettőig
. Én nem is akartam szólni nekik, de Apácska szólt és én szerencsére ezt már csak akkor tudtam meg, amikor Bencus megszületett - akkor pedig már madarat lehetett volna fogatni velem
.
Barnikával minden rendben?? Nyelve nem csíp?
Nálunk tejcsi kezd beindulni, de mintha még mindig nem lenne az igazi - bár reggel a hálóingem már tejcsis lett
. Bence ma nagyon belassult, 1 óra egy szopi, közben bealszik, utána pedig sír, mert fáj a hasa - két óránkét szopizik, esétre úgy érzem magam, mint akinek egész nap szívták a mellét (és így is van
). Fejés nehézkesen megy, úgy tűnik Bence mindent kiszív belőle - egyszerre már 30-40 ml-t eszik
.
Kaki már két napja nincs
, büfi is ritkán, hasfájás annál sűrűbben
.
Köldökcsonk tegnap leesett
, mára már egyre szebb
. A felázott kis bőre is kezd hámlani, már az is sokkal szebb.
Lányok, ti az elején hagytátok sírni a kiságyban vagy a kocsiban? Vagy elvolt magában csak úgy? Mert mi mindig felvesszük - sők, szopi után szinte le se tudjuk tenni, mert fáj a pocakja. Csak így teljesen kipurcanunk estére. De este legalább alszik
No megyek fürcsizni, aztán egy utcsó szopi ma, s jöhet az alvás
Holnap megyek BB-hez, mert az egyetlen varratom nem tudom mit csinál, de egyre nehebben tudok ülni, néha még a menés is fájdogál
. Remélem csak bök és semmi egyéb...