Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁ

Ez biztos a szülésre vonatkozik.
n.k.ildi
 
 


Jó reggelt,

Tegnap nagyon jót fürcsiztünk Agárdon. Igaz Barbikát nem vittem be, mert egy kicsit koszosnak tűnt (hiába nem Balaton), így ő a parton dumcsizott apukámmal. Jó meleg volt a víz, és a srácdok is élvezték. És annyira meglepődtem, hogy Bazsimnak leért a lába, :shock: :shock: :shock: de azért ráadtam a karúszót, fő a biztonság. Persze tökmag Danié nem ért le, de úszóval is élvezte a vizet. Persze kézenállni ott nem tudott, de majd a Balcsiban hétvégén.

Sajna az én szemem viszont bánta a vizet. Ma reggel ugy ébredtem, hogy a jobb össze van ragadva, váladékozik és szúr, ja és duplájára van dagadva. Majd este elmegyek az ügyeletre addig meg kamillázom. A dokim reggel 8-11 között rendel, 3 gyerekkel meg nem megyek oda, mert még a végén valamit elkapnak. Hát, ez van. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Örülök, hogy rendetődnek lassan a dolgok. Szopiztass és meglátod lesz ott tejcike. :lol: :lol:
Sajna a varratra nem tudok mit írni, mert utoljára 7 és fél éve volt és nem igen emlékszem. :lol: :lol: :lol:

Alexa,

Nagyon jók a képek. :lol: :lol: :lol:
Mindig ezt mondom, de gyönyörű Martinka, dehát ebben a topicban csak csodaszép gyerekek laknak. :lol: :lol: :lol:

Ibi,

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Anna,

Remélem a hétfői 4D-n már tutira mondják majd a nemét. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Nagyon édesen mosolyog a kis Roni babás. :lol: :lol:

Tündike,

Látom rendesen megtornáztattak, ha izomlázad van.
:lol: :lol:
Még a végén fitt-mama lesz belőled. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Már csak egy nap a leszívásig. Nagyon-nagyon drukkolok. Most te jársz a fejemben nagyon sokat. :lol: :lol: :lol:

Aliz,

Örülök, hogy sikerült megvenni a kiságyat. :lol: :lol:
Na, neked aztán tuti nem kell majd 20 kg-ot fogyni. Amit a terhesség alatt szedsz fel az tuti le fog menni, nekem ez a terhesség előtti "nevelésem" amit le kell dobnom, és ez sokkal nehezebb. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Azt hittem kettesben voltatok. :roll: :roll:
De persze hogy is gondoltam, ahogy megismertelek, te is olyan típus vagy, aki nem adja ki a babócát a kezéből. De ez a normális. Én még most sem szeretem, ha a fiuk nincsenek körülöttem, pedig ők már nagyok. Hétvégén megint mennek Enyingre egy hétre, a jövő hét megint nagyon üres lesz. :cry: :cry: :cry:

Ja és a lányom beszélget: "de-de-de-de" meg "ba-ba-ba-ba" "bu-bu-bu-bu" kis édes. :lol: :lol: :lol: Imádom ahogy így gagyorog, persze sikítani si tud rendesen.
:lol: :lol: :lol:
Valamelyik nap Bazsi pecázni volt, Danika és Barbika volt itthon. Azt játszották, hogy Dani sikított egyet, Barbika meg visszasikított neki és kacagott. Vagy 20 percen keresztül csinálták ezt a szomszédok örömére. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Ildi,

Örülök hogy Bence baba végülis befordult. Tudja ő hogy mit hogyan kell csinálni. :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép kiságyat vettetek, én is akartam baldahin-t, de aztán elmaradt. :lol: :lol:
Én egy nagy sporttáskába pakoltam a cuccaimat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok! :)

Ani: Csúcsforma Ady E. u. www.csucs-forma.hu Nekem úgy rémlik hogy volt baba-mama torna, de most nem látom.

Nibcsike: Boldog névnapot!!! :)

Nati: Annyira jó hogy azért kezdtek rendeződni. Ki fog ez alakulni hidd el! :)
A varratok egyesével potyognak ki, attól függ mennyi van, valaki egy hét alatt elvesztette őket nekem kb 4 hét volt, de lehet hogy rosszul emlékszem...

Alexa: Martinka még mindig nagyon édes! Az a pofi az első képen meg az a két szép mosoly az utolsón díjnyertes :)

Ildi: Örülök hogy akkor minden rendben :) A babalak nagyonszép. Szép színeket választottatok. :)

Judy: remélem hogy fitt mama lesz belőlem, vagy legalábbis a hízás normalizálódik. Fogyni nem fogyok. Mindegy. A tornán csak nekem volt kétszer akkor a bokám. Én voltam a legducibb kismami :(
Remélem a szemed nemsokára meggyógyul. Jól begyulladhatott! Sajnálom :( Nagyon édik lehettek a gyerekek :) Tegnap este két pucér pasi akkorát futrkározott meg nevetett nállunk is otthon, nagyon szépek voltak :)
(fürdés előtt)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ildi! Nagyon szép lett Bencus szobája. Örülök, hogy befordult végre, csak tudja ő, hogyan kell kibújni. Ne aggódj, meg fogod tudni szülni, majd ő is segíteni fog.
Mi is sporttáskába pakoltunk, de volt egy csomó dolog, amit nem is használtam. A szülőszobára egy kisebb táskába pakoltunk.

Judy! Bizony jól látod, nem szívesen adom ki a kezemből. Lehet az első miatt is, meg szerintem azért sem, mert hiába beszélek nekik, nem értik meg. Szegénykém, megint egyedül maradsz Barbikával. Akármilyen aktívak is, nehéz nélkülük. Néha én is alig bírok vele, de meghülyülnék, ha nem lenne itt velem. IMÁDOM!
Édes lehet Barbika, ahogy dumálgat. És a sikítós sztori, haláli lehetett. Gondolom fogtad a hasad a nevetéstől.
Vendég
 


Az előbb lemaradt:

Melus! Kicsit megkésve, de SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Judy! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és sajnálom, hogy beteg lett a szemed. Remélem a kamilla használni fog. Jobbulást!
Vendég
 


Dr. Szöszi küldte az alábbi szösszenetet. És még azt hisszük, hogy most van szarban az ország. Hát várjunk csak tiz évet...

Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönőviszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!!!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alg tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.

Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakon kell felírni, a hónapot, napot, Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát?! minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hgy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi, szép a Bence-lak! Tegnap találkoztunk a szülésfelkészítőn :lol:
Szerintem elég sok mindent hallottunk, ami a valóságban nem tud úgy működni a szülésnél, mint ahogy az elviekben lenne..(pl. varratok)

Alíz, én is idetaláltam :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Ildi, szép a Bence-lak! Tegnap találkoztunk a szülésfelkészítőn :lol:
Szerintem elég sok mindent hallottunk, ami a valóságban nem tud úgy működni a szülésnél, mint ahogy az elviekben lenne..(pl. varratok)

Alíz, én is idetaláltam :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Bocsi, ez 2x ment el.

Roni, felhívom! :wink:

Rönééé



Kép
röné
 
 


nibcsike : nagyon boldog névnapot kívánok

ildi: :lol: az jó, én is 12-én megyek nst-re.Te is odajössz Schwarczihoz? Hány órára? Én 17.00-re. Én egy sporttáskába pakoltam, de tegnap mondták a szülőszoba látogatáson,hogy egy kisebb tatyóba pedig azokat kell bepakolni amit a szülőszobára is beviszel.Én a lényeget már bepakoltam, de még pár apróság hiányzik. Jó nagy babátok lesz :shock:

Tegnap voltunk szülőszoba látogatáson, és tetszett. Érdemes egy ilyenre elmenni. Bár volt olyan amikor legszívesebben távoztam volna. Ugyanis pont szült egy nő, és szörnyű volt :shock:
Megyek főzni, később jövök. Pusszancs

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!!! :P

Tand
Nagyon szép Grétibaba!A keresztelő is jó lett. :) Jók a képek!

Ildi
Nagyon jó, hogy Bence úgy gondolta, hogy inkább befordul! :) Nagyon szép a szobácskája!Ügyik vagytok! :P

Ani
Nagyon szép Roni mosolya! :)

Melus
Igy útólag is Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok!

Nati
Örülök, hogy kezdenek megoldodni a szopis problémák, jó sok hasznos tanácsot kaptál!Szegény Bencus is hasfájós? :( Ha esetleg az Infacol nem használna akkor probáld ki az espumisan cseppet.Nekünk az használt eddig a legjobban.

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Alexa
Martinka nagyon szép kissrác!Milyen volt a nyaralás?

Tündike
Milyen sűrűn mész tornára?

Gabi
Nagyon szép lett Noel szobácskája!Nagyon ügyik vagytok!Hogy csináltátok a rajzokat?Milyen festékkel?

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok!

Röné! Mi már futólag ismerjük egymást, nem? Nem is tudtam, hogy fehérvári vagy! Hogy vagy, hogy bírod? Mikorra is vagy kiírva?
Bocsi a sok kérdésért!

Ibi! Hogy vagytok? Múlik a hasfájás?

Csehi! Sajnálom, hogy nem tudtad felhőtlenül élvezni a látogatást. Nem minden szülés szörnyű. Jó főzöcskézést! Mit főzöl?
Vendég
 


chrissyy: gondolom,hogy nem minden szülés egyforma, de akkor is rossz volt hallani :(
Köszi, rakott karfiolt és zöldség levest főzök, meg ha lesz energiám akkor még sütök palacsintát is. :)

Kép
csehi77
 
 


Ajaj, Csehi! Már indulok is ebédelni! Ilyen sorrendben jó is lesz minden! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: ok chrissyy gyere :) jut neked is

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!

Köszi a dícséreteket! :D

Judy!Örülök,hogy jó volt Agárdon,de a szemedet sajnálom!Gyógyuljon meg hamar!Hova mész ügyeletre?Az Orvosok házába?

Ildi!Szép a Bence-sarok,ügyesek vagytok!További jó vásárolgatást!

Nati!Sajnálom Bencust,hogy hasfájós lett! :( Reméljük hamar elmúlik!Az Espumisan és Infacol cseppnek ugyanaz a hatóanyaga,mindegy melyiket adod neki,csak más-más cég gyártja,ezért más a neve.Csak így tovább szopiügyben! :wink:

Ibi!
Boldog névnapot kívánok!!

Tand
!Gyönyörű kislány Gréta,édes,hogy a vizet és az alvást így összeköti! :D

Kriszti!Jó lehetett vacsizni!Mi már régen voltunk étteremben. :roll:

Olyan sok szép babaszobát láttam itt mostanában,hogy kedvet kaptam én is egy kis újításhoz,nekiálltam Martinka szobájának,már félig átfestettem.Tegnap vettünk Miszimaszis függönyt,keddre meg is varrják! :P :P :lol: :lol: Kíváncsi vagyok Martinka mit szól majd hozzá! :D :D
Vendég
 


Csehi!Finomat főztél! :D
Remélem azért nem vette el a kedvedet a szüléstől a kiabáló kismama!Azóta már ő is a kezében tartja a csöppségét. :D :D

Tündi!Most ne foglalkozz a súlyoddal!!Szép kismami vagy és kész! :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok! :D

Szia Röné!!Üdv itt!Akkor majd szólj, hogy mit beszéltél vele! :wink:

Ildi, nagyon szép a kis Bence lak!Majd dobok én is képet, még nem annyira kész. Elég szűkösen vagyunk. De szerintem jól sikerült összerendezni a dolgokat. Én is örültem, hogy taliztunk, és egy kicsit többet sikerült beszélgetni!

Alexxa, annyira édes Martinka!Mindig az az édes huncut nevetés jut eszembe róla, mikor meglátom. Akkor jó munkát kívánok, jó ötlet egy kis rendezkedés.

Nati, jó hogy kezdenek rendeződni a szopis problémák!

Ibi, Boldog névnapot kívánok!

Csehi, pont akartam kérdezni, hogy milyen volt a szülőszoba látogatás. Mi jövőhét kedden megyünk a szülésfelkészítő keretében. Egyébként mentem volna veletek.

Ani, eszméletlen édes Roni baba ahogy mosolyog. Megnéztem a többi képét is, nagyon szívdöglesztő baba.

Tündi
, majd rakok fel képet az ágyról, ha minden összeállt. :wink: Ennyire brutál volt a torna?Na majd megnézem.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Alíz!Nekünk is 60x120-as a kiságyunk,és még most is simán elfér benne Martinka,nem tudom mi volt a baja a védőnőnek! :shock: Biztos jó ágyikót vettetek,én is várom majd a képet!Kezednek jobbulást!

Ja,Ani én is akartam írni,hogy édes mosolya van Roninak!! :D :D
Vendég
 


Na újra itt volnék. :)

Köszönöm mindenkinek a dícséretet! Pussz érte, nagyon jól esik.

Chrissy :D

Ildi, nagyon cupi Bence leendő lakja :) és az a felírat az ágyán :D Semmikép ne parázz, simán meg fog születni Bence! Én is utazóba pakoltam anno (az befér a szekrénybe, a bőrőnd nem). A szülőszobás cuccot (tusfürdő, töri, víz, szöllöcukor, homeos bogyeszok) meg egy külön tatyeszba

Judy, nagyon jó lehetett a fürcsi. Sajnálom a szemed, remélem hamar helyre jön. Csúcs lehet Barbika, annyira "megnézném" ahogy sikongat.

Tündi, köszike. Megtaláltam, szeptemberig szünettel, de úgyis csak 3 hónapos kortól lehet menni, addigra be is tölti Ronikám. Édes lehetett az a két krapek nálatok este. :)

Röné, szia! Csatlakozól hozzánk? Szívesen látunk! Ha szeretnél a tábliba bekerülni várom az adatokat!

Csajok, mikortól lehet együtt fürcsizni a babákkal a nagykádba?

Orsi, hidd el csak így volt szőrnyű azt hallgatni. Na és persze vannak akkik még rá is játszanak (nem vagyok rasszista, de kisebbség előszeretettel jajong ha kell ha nem)

Ibi, Boldog Névnapot! Sajnálom hogy Bencétek pocakfájós, de idővel javulni fog.

Úgy néz ki Mártiék Danija is az :(

madiani
 
 


Ani! Ha nincs vérzésed vagy folyásod, nyugodtan fürödhetsz Ronival. Martin nem volt még 2 hónapos és vele fürödtünk.

A többit majd holnap!

Jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!

Egyetértek Krisztivel! Mehet az együtt fürdés! Milyen jó is az!! Mi már régóta gyakoroljuk(apa is én is szoktunk Pannával fürdeni!)

Na megyek, jó éjt! Holnap, ha jó idő lesz megyünk Agárdra :lol:

Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Nibcsike: Heti egy alkalom :) Elég is lesz egyelőre, azért megmozgat aza torna. Lehet hog yszeptembertől amikor beindul CSNK-ba is menni fogok :)

Csehi: Egy idegen szülése mindig másként néz ki! Tesómka amikor én szültem azt mondta ő sosem fog pedig mosolyogtam amikor bejött hozzám, én meg azt mondom hogy nem voklt vészes. Kijött a baba és érte simán újra végig csináltam volna, szóval azért más. :)

Alexa: És milyen lesz az új szoba? Kérek képeket a felújításról :) Nemsokára mi is elkezdjük a szobt és gőzöm sincs milyen legyen ...

Judy: Hogy van a szemed?

Ani: Nagyon az volt fel is vettem volna videóra, de míg Barnika pucéran még publikus tán addiga párom nem :) De szuperek voltak :)
Szerintem a köldökcsonk (vagy csont? :) ) az egyetlen amire vigyázni kell. Ha az leesett akkortól ne hiszem hogy lenne bármi akadálya az együtt fürdésnek.
Na... Sőt ahogy így olvasom :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt,

Tegnap délután megint voltunk Agárdon. Nagypn jó a víz, így elviselhetőbb a meleg. :lol: :lol:
Szememre nagyon vigyáztam.
Amugy kamillázgattam és mára már szép lett. Még egy kicsit vörös, de már a duzzanat lement. :lol: :lol: :lol:

Tündike,

Jópofák lehettek a srácok ahogy ruha nélkül rohangáltak :lol: :lol:
Én imádom az ilyen jeleneteket. :lol: :lol:

Ani,

Egyetértek a lányokkal az együttfürdés terén. Bár mi még soha nem fürödtünk együtt a gyerekekkel, dehát kicsi a kádunk. :lol: :lol:

Alexa,

Végülis nem kellett ügyeletre mennem, amugy a Seregélyesi útra akartam menni.
Majd tegyél képet ha kész a szoba.
:lol: :lol:

Csehi,

Vannak kismamák akik kiabálnak a szülésnél, de te nem fogsz. Stramm kismama vagy. Na meg érdekes, nekem egy hang sem jött ki a számon a fájdalom miatt. Bár nem midenki egyforma. De én azt mondom, hogy ez egy csodálatos fájdalom, ami bőven az elviselhető határon belül van. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Igen nagyon viccesek voltak a gyerkőcök, nem győztem nekik nevetni. :lol: :lol:

Vicuska,

MEGADRUKK MÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Azért majd este gyere és mesélj, hogy hány petécskét tudtak leszívni. :lol: :lol: :lol:

Lányok,

Én egyre inkább ugy érzem, hogy még mindig nem teljes a családom. Nagyon kellene még egy kislány. :lol: :lol: :lol: :lol:
Most mondjátok, hogy nem vagyok normális. :lol: :lol: :lol:
Apának is egyre többször hozom fel a témát. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket Bencus-lakra. Azt még kifelejtettem, hogy az ajtó is le lesz cserélve, mert a fehér ajtó nemige passzol a színekhez.
Ha teljesen kész lesz, majd akkor is dobok képet. Meg a pocakomról is nemsokára.

Orsi! Én 18:30ra megyek kedden NST-re. Előbb nem is tudnánk menni, mert kedden van az utolsó szülésfelkészítő.
De örülnék, ha összefutnánk. :)

Alexa! Várjuk a képeket a szobácskáról. Kíváncsi vagyok, mit zsól majd Martinka hozzá.

Ani! De jó, már Ti is fürcsizhettek Ronival. Már én is szeretnék.

Képzeljétek, tegnap benn voltunk Anikónál a kórházba. mOndta, hogy full-on voltak ma a szülőszobák, Már tegnap jött a mai hidegfront ott.
Még ott voltunk, egy anyuka épp akkor szült, és hát....mindent hallottunk. 3 nagy sikítás, és a következő már egy édes babsírás volt. Engem kicsit kirázott a hideg, mikor hallottam a kiabálást, de amint felsírt a babája úgy megkönnyebbültem én is. :lol:

Kinn meg ült 2 nő, meg 2 pasi, de tiszta idegesek voltak. Biztos ők voltak a hozzátartozók. :)
De látszott rajtuk, h totál idegesek. Mikor jöttünk ki, nyílott az ajtó, mindannyian nézték, hátha hozzájuk jön valaki.

Szia Röné! Én is örülök, hogy taliztunk. Ha van kedved, írjál többet, meg mesélj magadról!

Chrissy! Ez a szőke nős történet.... :)

Akkor sportáskába pakolok én is. Talán ma délután a nagyját összepakolom, ki tudja...

Mindenkinek szép napot!!

Andesz! Privi ment!
n.k.ildi
 
 


Vicuska!! NAgyon sokat gondolok Rád!!! DRUKKK!!!!!!

Judy! :lol: Barbikának egy kishugi! De jó!! És apácska mit szólna mégegy kislánykához?
Nálatok az is olyan jó, hogy Bazsi meg Danika is nagyon szeretik a kishugocskájuk. :)
Remélem a mi Bencénk is így fogja szeretni majd a tesót/kat.
n.k.ildi
 
 


Ildi,

Hát apácska hallgat. :lol: :lol: :lol:
De már ez is több mint amikor azt mondta, hogy ő nem szeretne több babát. :lol: :lol: :lol: :lol:

Meggyőzhető, ebben biztos vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


chrissyy,tündike,madiani,judy : köszi a bíztatást. Annyira azért nem ment el a kedvem, csak hallani volt rossz. De ha ott leszek bent azt hiszem nem ilyenek fognak az eszemben járni :)

ildi: van rá esély, pláne ha csúszik a az egész. Elő szokott fordulni :D

vicuska: nagy-nagy drukk neked :)

roni: egyébként az ordítást leszámítva,nagyon jó volt a szülőszoba látogatás. Tényleg érdemes elmenni egy ilyenre. Sok mindent elmondtak,meg hát láttuk,hogy merre hány méter :D

Kép
csehi77
 
 


Vicuska: DRUKK megy tőlem is mára! :)

Judy: Az igen. :) Végülis korábban nyíltan tiltakozott ellene ahoz képest ez tényleg nagy fejlődés. Lehet hogytényleg lesz majd egy negyedik baba? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok! :D

Vicuskám, millió billió drukk mára!!!! Nagyon izgulok!

Nagyon jó kedvem van, ahoz képest hogy tiszta hulla voltam reggel. 6-kor apácska megjegyezte hogy szarszaga van a gyereknek, én meg kómán vissza hogy akkor rakd tisztába (ő ugyanis még nem cserélt pelust). Tök megsértődött, pedig sztem igazam volt, hisz én keltem éjszaka Ronihoz kétszer miközbe ő az igazak álmát aludta. Na de azóta megbékéltünk és már újságoltam neki hogy fürcsizhetnek együtt, nagyon örült. Úgy érzem lesznek még ilyen atrocitások az életünkbe, de remélem könnyen vesszük majd az akadájokat.
Csajok, nálatok hogy mentek, mennek az ilyen dolgok? Eccer már a fejemhez vágta hogy ő biza keményen dolgozik egész nap, este már ne baszogassam. Nekem se kellet több.....:D nehogy már azt higye hogy csak itthon lógatom a lábam. :)

Na lássuk miket írtatok még, mert csak felületesen néztem bele.

madiani
 
 


Köszi Mindenkinek az infót a fürcsiről. Akkor velem még nem fürdik (a fogigátló miatt még nem merem, bár vérzésem nincs, de soha se lehet tudni), de apácskával már nyugodtan pancsizhatnak. Kíváncsi leszek a reakcióra :)

Judy, nagyon jó ötlet volt a kamillázás. Hányszor de hányszor kezelte anycám is az én szemem vele :) Örülök hogy szépen javul a szemed. Annyira de annyira jó olvasni a soraid, de komolyan. Apácskámnak a múltkor mondtam hogy szeretnél még egy babócit és hogy mennyire szép család vagytok. Mondtam neki hogy szeretném ha mi is ilyenek lennénk. :D

Ildi, mi ezért nem akartuk hogy bent legyen a család. Csak a drágám volt velem, kint nem várt senki, másnap jöttek látogatni. Bár így is izgultak, de legalább nem hallotak semmit. Emlékszem Viki is mesélte hogy anyukája kint nagyon szenvedet, miközben ő bent világra hozta Levikét.

Szülés: hát az igazat megvalva én azért hangosan nyögtem a végén, de nekem ez segített. Igaz mondta Schwarczi hogy szememet, számat becsukni, de hát könnyen mondja ő. Senki ne érezze magát rosszúl ha kicsit hangoskodnia kell, hisz mekkora buksit kell azon a picike lukon kinyomni. Persze jobb ha nem nyög az ember mert az is elveszi az energiát, de ezt úgyse lehet előre eltervezni, jön magától. Csak azért írtam hogy attól hogy nyög valaki, nem fáj jobban mint másnak. Tehát no para Csajok, valahogy ki kell jönnie ha már eccer bement :D

madiani
 
 


Ani: Éjszakai alvás megvonás azért akár íg yakár úőgy megviseli az embert szóval néha azért be lehet apukákkal vállaltatni néhány dolgot.
Mindenki keményen és jól végzi a dolgát helyrajztól és fizetés mértékétől függetlenül.

Nálunk biza anyám nem bírta ki hiába kértük hogy ne jöjjön be, és hogy majd szólunk, bejött anno a kórházba.
Most nála lesz a Barni őt meg azért csak nem hozza már be idő előtt, ha igen nagyon nagyon dühi leszek

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Merre vagytok?

Hírem: Úgy döntöttünk, hogy mégis egybekelünk még a baba érkezése előtt, augusztus 22-én lesz a párommal az esküvőnk!

alexxa, nem is foglalkozom az ágymérettel, nagyon jó kis ágyat találtunk. Megpróbálok képet csinálni róla, de csak a telómmal tudok. Még nincs olyan szépen megcsinálva, mint az Ildiéké.

Ani, ez jó. " Tehát no para Csajok, valahogy ki kell jönnie ha már eccer bement " Az unokatesómnak meg az egyik kolléganője azt mondta, mikor már nagy volt hasa, hogy "ne aggódj, ahogy bement, úgy ki is jön" :shock: :D Hát az egy kicsit más érzés volt...... :D

Judy, hogy van a szemed? Újabb bébi? Pozitív hozzáállás. Két fiú mellé, két kicsilány :wink:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Juj, nagy a pangás, remélem mindenki jól érzi magát! :wink:

Íme a babaágy, berendezetlenül:

Kép

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok!

Chrissyy, szia, igen, mi már ismerjük egymást! :lol: Szept. 26 -ra van megírva a nagy nap..Aztán majd meglátjuk!
Vannak még páran, akikkel találkoztam már más topikokban is (Roni, Csehi, Tündi)

Madiani, igen, itt még új vagyok, de szívesen csatlakoznék hozzátok is. Nem vagyok mindennapos netező, de azért rendszeresen előfordulok.

Rólam: 30 éves vagyok, jelenleg még Fehérváron lakom. Néhány héten belül viszont költözünk Palotára.

33 hetes kismama vagyok, szept.26-ára vagyunk kiírva. Kisfiú bújkál a pocakomban, a nevét még 100%-ra nem tudjuk :oops:
Ja, és első baba lesz, bár két sikertelen terhesség már volt tavaly... :cry:

78.06.03-án születtem, azt hiszem kb. ezek az adatok kellenek a tábliba.


Roni, tényleg nagyon jó a kiságy! Jó vétel volt!

A költözés, átépítés miatt én sajna babaszoba képekkel nem dicsekedhetek, annál inkább az új családtaggal, egy 6 hetes németjuhász kölyökkel, akit ma hoztunk el. Imádnivaló, bár nekem ez most egy plusz munka, ami így a 8. hónapban nem biztos, hogy hiányzott, de ha beköltözünk a házba, akkor már könnyebb lesz. Legalább sokat sétálok, fitt kismama maradok :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!
Ildi nagyon szép Bence lakrésze.Nagyon tetszik!
Szofika örülök hogy taliztunk személyesen is.
Hát a szülöszoba látogatásra visszatérve én is elég rosszul lettem ilyen hangok hallatán már a sirás kerülgetett én nem birom az ilyet.Persze a saját az biztosan más de ez igy nem volt kellemes.Rossz hallani amikor valaki igy szenved.
Madiani Roniról nagyon édes ez a kép kész sztárfotó.
Roni elöre is gratula az esküvöhöz.Aranyos a babaágy.Nemsokára a mi bútoraink is készülnek.Holnap megyek vásárolni egy két dolgot mindig egy pár dolog aztán majd csak meg lesz minden.
Tesóm kislányai kibirhatatlanok.Nagyon rosszak.Persze én is türelmetlenebb vagyok biztos de nagyon nehezen birok velük.Most hétvége két nap pihi aztán hétfön újbol jöhet az idegeskedés.A jövö hetet valahogy még kibirom velük.Imádom öket tényleg de nem fogadnak szót.Teszek róluk képet fel ha sikerül.Jó hétvégét mindenkinek!



vikcy6
Pákozd
 
 


Sziasztok!

A megnyitót néztem délután (már amennyire Martinka hagyott :lol: :lol: ).Nagyon tetszett,sokszor libabőrös lettem! :shock: :D

Alíz!Gratulálok az esküvőhöz!! :D Mesélj egy kicsit,milyen lesz?
A babasarok nagyon szép még így berendezetlenül is! :wink: :D

Ani!Igazad van,apa is segítsen Roninál,hiszen ő a kettőtöké!Az sztem sem mentség,hogy ő dolgozik,én sokkal jobban elfáradok minden nap,mint amikor dolgoztam!!

Nati,hogy telt az elmúlt két nap??

Judy!Örülök,hogy jobban van a szemed!
Ahogy látom lesz nektek még babátok! :wink: :lol:

Vicuska
!Nagyon sokat gondoltam ma rád!!Gyere mesélj!!!


Én reggel 8-kor kerültem a szülőszobára,9.50-re meg is született Martinka,úgyhogy idejük sem lett volna beérni a rokonoknak,hogy ott izguljanak. :lol: :lol: Csak legyintettek,hogy jólvan,majd délután bemegyünk,úgyis akkorra lesz csak baba! :lol: :lol: Aztán lestek,amikor telefonált apa mindenkinek,hogy már kibújt a kis Mazsolánk! :lol: :lol:

Tündi
!Martinka szobája alakul,a festés megvan!A függöny jövő héten lesz kész,majd amikor már az is a helyén lesz,hozok képeket.
Igazából még egy szép új szekrénysor kéne,talán jövőre az is meglesz...
Vendég
 


Kép A lányok



vikcy6
Pákozd
 
 


Jó estét!

Csak gyors bekukkolok.

Vicuska???? Merre vagy??? Hirek??? Izguzlok érted!

Alíz, nagyon szupi az ágy! "Keresztfiaméknak" is ilyen van, ő már lassan 4 éves, de nagyon szeretik.

Röné, köszi az adatokat, javítani fogom. :)

Viki, csodálatosak a lányok! A jobb oldali nagyon vonza a tekintetem. Akkármilyen ördögök van benne valami angyali.

Alexa, akkor Martinka is jól megtréfálta a családot :) :D

Nati? Hogy vagytok?

Minden kedves Bárányka, merre vagytok? Nagy a pangás, pedig csak holnap lesz hétvége.

Na megyek pihizek kicsit mert Roni nyügi volt du. (biztos a vihar miatt).
Pussz mindenkinek!

madiani
 
 


vikcy6, köszi! Nagyon szépek a lányok!!!Lassan neked is meglesz mindened. Majd rakj fel képet róla! :wink: Én is nagyon kiváncsi vagyok a szülőszobára, mi jövőhéten kedden megyünk.

alexaa, szeretem, ha valaki ilyen szüléstörténetet ír meg, van még reménységem, hogy talán nem lesz olyan hosszú a szülés, vajúdás. Köszi neked is! Csak polgári esküvő lesz. Gondolkodtunk rajta, hogy mi legyen utána. Úgy indult, hogy csak ennyi lesz, koccintás, puszi és kész, és amikor lesz több pénzünk, és nagyobb lesz a baba, akkor lenne egy lagzi. Most úgy néz ki, hogy a párom szüleinél vagy testvérénél tartunk egy kisebb összejövetelt. Mindenki besegít, és önköltségen meg tudjuk oldani, úgy hogy mindenki jól érezze magát. Egyenlőre ennyi, majd még mesélek, ha konkretizálódnak a dolgok.

röné, gyere sűrűbben!!!

:wink: :wink:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Alíz, látod de bunkó vagyok, az esküvőre nem is reagáltam. Mi is így házasodtunk össze. Két tanuval, bár nekünk tényleg nem volt semmi, még a szüleink se voltak ott. Rajtuk kivül nem is tudta előre senki, csak utána mondtuk meg. Bár nekünk a lakásvásárlás (SZOCPOL) miatt volt ilyen sürgős. Rá két évre (tavaj agusztus 11-én) mire lett elég pénzünk megtartottuk a lagzit is, fantasztikus volt.
Csodálatos lesz nektek is, a kisfiatok viheti majd a gyürüket a lagzin (persze ha akkor is lesz valamilyen ceremónia). A polgárin meg hogy segít az egész család nagyon jó ötlet, így nem kell költségekbe verjétek magatokat. És biztos nagyon hangulatos lesz. Ruhád lesz most, vagy csak szolíd? Huuuu írj róla, ez olyan izgi. Ha profi fotós kell, tudok ajánlani!

madiani
 
 



Madiani, köszönöm, hogy beírsz a táblába!

Roni, miket hallok itt?? Nem is mondtad, hogy esküvő lesz, pedig még szóba is került a téma!! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Mikor is lesz a nagy nap?

Sikerült lekicsítenem a képeket a kutyáról. Hú, hamarosan babás képeket tölthetek fel, azt már nagyon várom!

Köszönöm a kedves üdvözléseket!

Kép

Rönééé



Kép
röné
 
 


Vicuska,
mi volt ma?????? HÁny petécskét szívtak le?????? Sokat gondoltam rád, tuti összejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Röné,
üdv közöttünk, nagyon édes kutyusod van!!! Hogy hívják??

Alíz,
nahát, ez aztán a meglepetés!!!! gratulálok!!!! Biztos minden nagyon szép és megható lesz!!!

Csehi, Vikcy,
ne izguljatok a "hangok' miatt, ott tényleg minden más lesz!!!! Mikor mi végeztünk, akkor épp egy vadruca vajúdott és borzongott a hátamon a szőr, mikor mentünk ki, pedig én már túl voltam rajta... És a végén én is nyögtem, de ez tényleg jött magától! A babáért tényleg minden fájdalom más, csak fejben rá kell hangolódni ott helyben, mert előtte úgy se tudod felmérni!!!!

Ildi,
mi nagyon meg voltunk elégedve Anikóval, végig bent volt, segített, neki köszönhetem, hogy nem volt gátmetszés, utána is mindig bejött és ellátott tanácsokkal. Még szopi ügyben is, hétfőn hívom is, hogy hogyan tovább. Szerintem ti se fogtok csalódni benne! Komoly, határozott, de egyben bájos is!!! És imádja a hivatását, ami sokat számít!!!

Ani,
milyen volt a séta Mártival? Mi még nem tudunk sétálni, Bence napközben 5-10 perceket alszik, a többi időt szopival töltjük vagy éppen nyugtatjuk két hasfájás között :shock: .
Apát tessék csak cseszegetni, igazad van!!! NÁlunk egyenlőre munkamegosztás van, San rengeteget segít, remélem így lesz ez később is :P

Alexa,
ahogy téged ismerlek, biztos nagyon szép babaszobátok lesz!!!!! Neked isj ó kézügyességed van, klasszul meg fogod csinálni!!!

Judy,
örülök hogy jobb a szemed!!! Csak te jársz a gyerkőcökkel agárdra vagy megy Apa is? Gondolom a srácokat ki se lehet ráncigálni a vízből :wink: Annyira jó, hogy így imádják Barbikát, a kórházban is láttam, hogy teljes a harmóni köztük!!! S jön a kistesó hamarosan? Szuper!!!

Ibi,
boldog névnapot utólag :oops: . Volt ünneplés?

Andi,
ne haragudj, nekem meg boldog szülinapot, szintén utólag :oops: .

Tündike,
hát, a szülők már csak ilyenek :shock: . Az én anyósom is bejött éjszaka és a folyosón izgultak hajnali fél kettőig :oops: . Én nem is akartam szólni nekik, de Apácska szólt és én szerencsére ezt már csak akkor tudtam meg, amikor Bencus megszületett - akkor pedig már madarat lehetett volna fogatni velem :P .
Barnikával minden rendben?? Nyelve nem csíp?

Nálunk tejcsi kezd beindulni, de mintha még mindig nem lenne az igazi - bár reggel a hálóingem már tejcsis lett :lol: :lol: :lol: . Bence ma nagyon belassult, 1 óra egy szopi, közben bealszik, utána pedig sír, mert fáj a hasa - két óránkét szopizik, esétre úgy érzem magam, mint akinek egész nap szívták a mellét (és így is van :wink: ). Fejés nehézkesen megy, úgy tűnik Bence mindent kiszív belőle - egyszerre már 30-40 ml-t eszik :P .
Kaki már két napja nincs :cry: , büfi is ritkán, hasfájás annál sűrűbben :cry: .
Köldökcsonk tegnap leesett :P , mára már egyre szebb :wink: :wink: . A felázott kis bőre is kezd hámlani, már az is sokkal szebb.

Lányok, ti az elején hagytátok sírni a kiságyban vagy a kocsiban? Vagy elvolt magában csak úgy? Mert mi mindig felvesszük - sők, szopi után szinte le se tudjuk tenni, mert fáj a pocakja. Csak így teljesen kipurcanunk estére. De este legalább alszik :P

No megyek fürcsizni, aztán egy utcsó szopi ma, s jöhet az alvás :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek BB-hez, mert az egyetlen varratom nem tudom mit csinál, de egyre nehebben tudok ülni, néha még a menés is fájdogál :shock: :shock: . Remélem csak bök és semmi egyéb...
Vendég
 


Röné: szia, üdv. itt. Nagyon édes a kiskutya :)

Roni: előre is gratulálok a nagy eseményhez, ez olyan izgalmas :) tetszik a kiságy :)

alexa: olyan jó ilyeneket hallani :) bízom benn,hogy én sem fogok hosszú órákon át szenvedni :)

vikcy: Viviék úgy fekszenek ott mint valami ártatlan bárányok :)

Kép
csehi77
 
 


Kép tegnap készült Kép még nincs teljesen kész

Kép
csehi77
 
 


Szép jó reggelt!

Én nem tudom, hogy ez a front tett be, vagy mi, de most meg a derekammal vannak gondok. Tényleg úgy közlekedek, forgok az ágyban, mint egy rokkant. :shock:

Nati, Ani, Csehi, Röné, köszönöm, aranyosak vagytok!

Ani, nem vagy bunkó!! :wink: Nem hiszed el, de annyira jó volt olvasni a ti történeteteket is. Nem volt fura később a lagzi? Őszintén szólva én azt szeretném, hogy később lenne egy templomi esküvő is, (de ez Csabitól is függ, mert ő nem annyira akarja) és utána egy "rendezettebb" lagzi. Nálatok hogy volt pontosan?Csak a lagzit tartották később? Szeretnék ruhát - mégiscsak az első (remélem az utolsó :wink: ) esküvőm lesz, de valami szolidat. Elég kevés az idő, mivel tegnap jelentkeztünk be, ugyhogy lesz tenni való, mondjuk egyébként sem akartunk volna olyan nagy esküvőt. Még igazából nem sok mindent döntöttünk el, csak körvonalazódnak a dolgok, de mindenképpen írni fogom nektek az eseményeket. Fotós? Látod még eszembe sem jutott. :oops: De nagyon aranyos vagy, hogy felhívtad a figyelmet erre. Ha kell, szólok. Köszi :wink:

Röné, azért nem mondtam, mert viszonylag hirtelen jött. Beszéltünk már korábban is róla, de a konkrét elhatározás az csak csütörtök este történt. :oops: :wink: Nagyon édes a kiskutya! Már látszik a kis pofiján, hogy nem az az ülős fajta lesz.....

Nati, örülök, hogy beindult a tejci!!Sajnálom a pocifájást, a kaki és böfi hiányt. Biztosan 1-2 héten belül rendeződni fognak ezek is. :wink:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Csehi, nagyon csini vagy!!!Tényleg nem látszik rajtad semmi fölös!Irigyellek. :wink: Nagyon szép a babaszoba, kiságy!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?