Sziasztok!
Szöszke!
Igen, úgy próbálgatjuk. Ördög a név, szerencsére ehhez majdnem minden megy, kivéve a D-s és G-s nevek.
Bkriszta!
Köszi!
Bettyna!
Nem, ezt az ágyneműt boltban vettük. Toys R Us...
Clau!
Igen, a pelekázó is ugyanaz, az egész egy szett...
Marek!
Tökjó, hogy te is leteszed a lantot nemsokára! Jó lesz mostmár nyugiban lenni. Nekem még sajna 8hetet le kéne húznom...nem tudom, hogy fogom bírni.
Nusildi!
Köszi!
Hát ja, remélem az én szülésem nem lesz olyan szörnyű...ezért kérek majd epiduralt, mert ismerem a fájdalomküszöbömet. Csak a tűtől rettegek, főleg, h a gerincem közelébe megy majd...de hát vmt vmiért.
Igen, én ezt már korábban észrevettem, h eléggé egyforma a hasunk.
De a csíkot kikérem magamnak!!!
Nincs még egy sem...ez az egyik legnagyobb parám, és jól felfegyverkezve küzdök ellene reggel-este.
Vagy lehet h a középső csíkra gondoltál...az van egy halványka....na meg a vakbél műtétem helye is.
Süss nekem is palacsintát lécciii!!!
Nagyon arik a cuccok, amit kaptál...és én a kemény lapra szavaznék. Igaz nekünk puha van, de ágyra rakható fa lap is alatta, úh nem kell a kemény...de a te esetedben azt vennék.
Lovaszkata!
Köszi!
Én Huggies-t fogok hasznáni, sztem nagyon jó. Nagyobb gyerekekkel van csak tapasztalatom, és ez idáig a legjobb, de pl sztem a Pampers nem jó.
Hehe...az én bugyimon van egy nagy polip a fenekén, és londonban vettem.
Ilyenekben alszom, amúgy utálom a telefenekes bugyit.
Ancsa!
Húúú, nagyon sajnálom, h még ez is utolért! De örülök, h most sem találtak semmit, remélem a citológia is rendben lesz. Köszi a haskeményedéses cuccot, megnyugtató...
Dalma!
Köszi!
Tökjó, hogy te is mehetsz pihenni nemsokára....dejó lesz neked!
Mtücsök!
Sztem menj el egy másik dokihoz is. Nem kéne ezt ilyen egyszerűen elintézni. Valszín kevesebbet is kéne pörögnöd, ezért lehet a magas pulzus, ha egyébként a vérnyomásod rendben van. Nem stresszelsz túl sokat?
Velem semmi különös, 2 napja láblógatok, kb ki sem kelek az ágyból...de már kezdem nagyon unni...és daddy csak vasárnap délelőtt jön. :S Befejeztem a 24 3. évadját, hajnali 1.30ig néztem, mert olyan izgi volt, nem tudtam leállni. A sex and the city a főnökömnél van kölcsön, úh már nem nagyon tudok mit kezdeni magammal. Lehet megnézek pár régebbi dvd-t, vagy elkezdek egy új könyvet.
Vigyázzatok magatokra!