Új privát üzeneted érkezett!

szöszke
Én most nem ilyenre megyek :?
persze annak is várom az eredményét :roll:

Én most mellvizsgálatra megyek :? azért izgulok :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa, miért kell mellvizsgálatra menned? :shock:
Szóval a kemény feltét jobb? Én arra gondoltam, hogy talán azért is jobb, mert rá lehet tenni az ágyra is akár.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Hát ez egy hosszú történet, de mint kiderült daganatom van ,egyenlőre eddig jóindulatú volt, :oops:
és most vissza kell mennem ellenőrzésre, hogy rosszabodott-e a helyzet :oops:
ha igen, akkor nem is szoptathatom majd a kicsit :oops: mert nekem nem csomó van a mellemben, hanem a tejútrendszer van tele ezzel a jóindulatú daganattal .
Lehet semikképpen sem szoptathataom, még akkor sem, ha nem rosszabbodott az eredmény, mert ugye a tejutrendszeren keresztül az anyatejjel átjuthat a kicsi szervezetébe :oops:

Ha pedig egy kicsit is rosszabbodik az eredményem,akkor leveszik mindkettő mellemet, mert bejuthat a daganat a véráramba, és akkor nincs az az isten, aki megment engem :oops:
ezen már vitatkoztak az orvosok, volt aki már le akarta venni mindkettőt, és volt aki azt mondta csak akkor ha rosszabbodik az eredményem.
Ugyhogy mennem kell Pestre is majd ezzel a mostani eredménnyel a Kékgolyó utcai klinikára :oops:

nem is csoda hogy stresszes vagyok az utóbbi iőben :oops:

Igen,nekem jobban bevált :roll: kipróbáltam mindkettőt, de a kemény volt jobb :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

 
 

Jaj Ancsa, úgy sajnálom, neked aztán tényleg minden sz.r összejött, a fene egye meg :cry:
De tarts ki, amennyire lehet ilyen helyzetben :oops:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ancsa, tudom, hogy hová mész. A várakozáshoz való hozzáállásra mondtam, hogy a szorongás csak ront a dolgokon. Az én eredményem is lehet rákmegelőző állapot sajnos. Főleg, ha romlik a helyzet.
Nem tudom, mennyire hiszel a lelki dolgokban, de ha van hozzá erőd, nézd meg, és esetleg olvasd el A lélek nyelve a betegség című könyvet.
http://bookline.hu/control/producthome?id=32847&type=22
Az első könyvet, amit említ ez a cikk (Út a teljességhez), meg valaki feltette a netre pdf formátumban:
http://tau.hu/files/dt-dr-utatelj.pdf

Az összes női bajunk a női szerepünk el nem fogadásából adódik. :( Nekem sokat segített ez a könyv, amikor az előző férjem mellett tele voltam petefészek-cisztákkal. Azóta nincsenek.

Kép
szöszke
 
 


Ancsa: ez nagyon szomoru, szoritok neked...hatha jo indulatu :roll:

Ildi:én is kemény mellett szavazok :wink: és nagzon aranyos cuccokat vettél

Sensi: te már készen be vagy rendezkedve!!!! szuper dolgok, és jó sok mindenetek meg van.

Marek: akkor te is mindjárt dobhatod fel lábaidat..pihenhetsz egy kicsit...ha lejárnak az óráid :wink:
én is ma voltam a családi orvosnál ( aki azt mondta, kell dolgozzak amig 32 hetes leszek) errefel én kikerestem a törvényeket, és persye nem igy van...már aug 18 tol mehetnék, igyhat elmentem és felvilágositottam...s azt mondta
ha én igy tudom...ő kiir!!!
NA EZ SZUPER SIMÁN MENT :lol:
igyhát még egy hét és nem kell többet jöjjek....
nagyon örvonendek...de mit is fogok csinálni annyi ideig otthon...mondjuk most lesz bőven tennivaló..bevásárlás utolsó nagy takaritás...de azután :shock: ...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ancsa...köszi ezt a tájékoztatót! :D Pont most is ezen aggódtam, hogy már megint keményedek, pedig reggel óta fekszem(csak most keltem fel kiteregetni) :roll:
De nem fáj, csak úgy keményedik néha...akkor ez nem baj, ugye? :D
Ancsa remélem jó lesz a citológia eredményed! Drukkolok! Egyszer azt olvastam hogy a terhesség és a szoptatás jó hatással van a cisztákra, daganatokra, mert hormonálisan szabályozzák annak burjánzását! :D Így legyen! Ámmen! :D

Sensi...nem is mondtam elöbb, nem csak a rácsos ágyunk egyforma, hanem a bugyink is! :oops: :lol:

Dalma...már én is tervezgetem a nagytakarítást! Most apukám szereli be a lépcsőt, még porolni fog, de utánna jön a lambéria mosás, ablakpucolás, függönymosás, kanapé tisztítás! :roll:
Szerintem anyu és anyósom segítségét fogom kérni!
Neked van segítséged?Már ideje hogy nem fogsz dolgozni...nem lehet könnyű! :? Ha, vannak ilyen keményedéses problémáid akkor nehogy egyedül állj neki takarítani! 8)

Ildi...de szép cuccokat kaptál! :lol: A rugi Leo-poldis, ugye? Ilyet vettem én is kékben! :lol:
Pelenkázófeltét, nekem kemény van, de mi örököltük!
Azt mondják akkor jó a kemény ha a fürdőben fürdeted a kicsit, mert ezt a keményet viheted magaddal, akár a mosógép tetejére vagy kereszbe a kádra is teheted :lol: Praktikus!
Sőt valaki komódot se vesz, mert a kiságyra teszi fel ha épp pelenkázni kell. :lol:
Viszont a puha kisebb méretben is kapható, több fazonban és azok között is van ami szupi peremes!
Ja, ha felezve használod a komódot, akkor csak 1-2 hónapig tudod mellé pakolni a krémet, hintőport. Összes barátnőm ezzel szívott, hogy a mozgolódó baba mindíg lenyúlta a cuccokat és bekapta vagy magáraborította :shock: :? Ez csak egy tanács!
Jobb ha van egy kézreálló polcod a komód felett, vagy egy zsebes tároló! :wink: :lol:
Nekem anyukám varr ilyen zsebes tárolót! :lol:

Húúú, be van borulva....jön a zuhi??? :roll: Megvárhatná amég megszárad a ruha!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja, még azt akartam,Akinek még nincs meg a lepedő a matracra :arrow: A KIKÁBAN MOST A GUMIS LEPEDŐ 140X70-es CSAK 790 FT! :lol: Minden színben, szerintem nagyon jó minőségű! :lol:
Meg van kókuszmatrac akció is, meg gyerek paplan+párna garnitúra, szoptatós párna...meg ilyesmik :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Nusildi: a hétvégén mi is megjártuk a Brendon outletet és a Visegrádi utcában a bébiboltot :D . Az outletben mi sem vettünk semmit, én is kicsit csalódtam benne, és volt pár dolog ami pl ugyanannyiba kerül mint a sima Brendon boltban :? ,akkor meg mitől outlet?! A Visegrádi utcai pedig tényleg jó, egyébként ez egy nagyker, de a sima vásárlóknak sem sokkal drágább, 10% a különbség. Mi is fürdőlepedőket vettünk ott.Az egyik 1450 a másik 1930 Ft volt, de kaptunk valami kártyát amivel 5% lejött az árból, ill, majd a köv. vásárlásoknál is. Szerintem mi még oda biztos, hogy vissza fogunk menni.

Bettyna: a komód világosbarna színű, fennt egy kihúzható fiók van, az az alatti rész pedig 2 ajtós, belűl 2 polcos, a pelenkázórész két szélén pedig ívelten van az a "legurulásgátló", vagy nem is tudom hogy nevezik. Az anyaga hát nem is tudom, szerintem sima fa, vagy lehet, hogy mdf lapú, ezt majd pontosítom amikor összeraktuk, már nem emlékszem erre pontosan a boltból. Egyébként itt is Faktum bútorokat árulnak, ez épp nem abból a "családból" van, azért van ilyen jó ára(gondolom) Nusildi, ezt ti lehet, hogy láttátok , mert ez a komód a pincerészben van az ágyak mellett, csak most már szinte észrevehetetlen, mert múltkor pl egy szoptatós széket raktak elé, ill a tetejét telepakolták pelenkázófeltéttel. De mi most már célirányosan mentünk oda, mert már rég kinéztük. Egyébként mi még tervezzük, hogy a komód oldalában, a polcos, fiókos rész mögött (mert az ugye nem olyan mély mint maga a pelenkázórész) csináltatunk még egy polcos elemet, amit akkor így oldalról abba a pangó részbe csak simán becsúsztatunk és ezt a helyet is ki tudjuk így használni.

Mást az Elefániban egyenlőre nem vettünk, ott pl a fejvédők ill. ágyneműgarnitúrák nem jöttek be, de pl egy ilyen plüss játék amit a hordozó fogantyújára lehet rátenni, ugyanaz itt az Elefániban olcsóbb volt mint a Brendonban.
De ez a helyszűke amúgy nekem sem jön be ott, meg volt egy eladó csaj aki nagyon idegesített, de ha békén hagynak (mert eleve is úúúúútálom amikor belépek a boltba és már megrohamoznak hárman, hogy "segíthetek?"), tehát hogy ha békén hagynak és tudom hogy épp mit akarok venni, akkor jó ez a bolt. Ide is szerintem visszatérünk még.

Ancsa: én is nagyon sajnálom, hogy miken mész épp keresztűl, nem lehet könnyű :cry: :cry: , nem is találok most szavakat :cry: :cry: drukkolok, hogy nem rosszabbodott a helyzet!!!!!!

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


sziasztok

megjöttem.Uh-án most sem találtak daganatot, de ez nem ujdonság, eddig se volt csomóm :?
a cytológiát levették mindkét mellemből, 2 hét mulva kb kész lessz az eredmény :oops:
De felakarnák tölteni valami folyadékkal a melleimet vagyis a tejutrendszert és ugy megvizsgálni megint, de mivel kismama vagyok, így nem lehet csak utána majd .
Azt mondták ők nem vállalnak felelősséget a szoptatásért, ezt beszéljem meg a nőgyógyógyászommal és a gyerekorvossal, hogy engedéjezik-e egyáltalán vagy most mi legyen.
A nőgyógyászom meg azt mondta, hogy ez az emlőcentrum szakterülete, mégiscsak nekik kell eldönteni mi legyen a szoptatással. Na faxa, akkor most kire is hallgassak? :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Még a lakásfelújítás óta nem volt időm vissza olvasni, :cry: viszont szeretnék tanácsot kérni tőletek. Nagyon fontos lenne.

Egy hete folyamatosan nagyon-nagyon magas a pulzusom (97-112), viszont a vérnyomásom nagyon alacsony. Ugye mint már írtam nektek éjszakánként szinte egyáltalán nem tudok aludni, el-el szunkditok néhány percre majd ismét órákig járkálok a sötét lakásban, semmi nem érdekel, majd 5-6 óra fele elalszom másfél órára. Már teljesen kivagyok :cry: . Fölhívtam a dokimat és azt mondja, szedjek valeriánát (ami egy gyógynövényes nyugtató, recept nélkül lehet kapni a patikában), soha az életemben ilyeneket nem szedtem. Szerintetek mit csináljak??? Ti beszednétek??? Minden vélemény érdekel.

Köszi Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Tücsük
Azt én már szedtem régebben, nagyon-nagyon enyhe nyugató, annyira hogy gyerekek is szedhetik :roll:
szerintem kérdezd meg a gyógyszertárban, hogy szedhető-e a terhesség alatt és ha igen, akkor nyugodtan vegyél be belőle :roll:
Egyik kismama ismerősöm seduxen-t szed, pedig terhes, és azt is lehet szedni a terhesség alatt :roll:
Bár szerintem az nagyon erős, de lehet szedni azt is , ezen én is meglepődtem :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


A patikában azt mondják, hogy nem javasolják terhesség alatt, mert nincs rá vonatkozó adat, hogy lesz-e valami következéménye. Én meg azon gondolkozom, hogy az orvos már csak tudja mit mond, de nem merem bevenni!!!

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok!

Szöszke!
Igen, úgy próbálgatjuk. Ördög a név, szerencsére ehhez majdnem minden megy, kivéve a D-s és G-s nevek. :)

Bkriszta!
Köszi!

Bettyna!
Nem, ezt az ágyneműt boltban vettük. Toys R Us...

Clau!
Igen, a pelekázó is ugyanaz, az egész egy szett... :)

Marek!
Tökjó, hogy te is leteszed a lantot nemsokára! Jó lesz mostmár nyugiban lenni. Nekem még sajna 8hetet le kéne húznom...nem tudom, hogy fogom bírni. :(

Nusildi!
Köszi!
Hát ja, remélem az én szülésem nem lesz olyan szörnyű...ezért kérek majd epiduralt, mert ismerem a fájdalomküszöbömet. Csak a tűtől rettegek, főleg, h a gerincem közelébe megy majd...de hát vmt vmiért.
Igen, én ezt már korábban észrevettem, h eléggé egyforma a hasunk. :) De a csíkot kikérem magamnak!!! :D Nincs még egy sem...ez az egyik legnagyobb parám, és jól felfegyverkezve küzdök ellene reggel-este. :) Vagy lehet h a középső csíkra gondoltál...az van egy halványka....na meg a vakbél műtétem helye is. :)
Süss nekem is palacsintát lécciii!!! :)
Nagyon arik a cuccok, amit kaptál...és én a kemény lapra szavaznék. Igaz nekünk puha van, de ágyra rakható fa lap is alatta, úh nem kell a kemény...de a te esetedben azt vennék.

Lovaszkata!
Köszi!
Én Huggies-t fogok hasznáni, sztem nagyon jó. Nagyobb gyerekekkel van csak tapasztalatom, és ez idáig a legjobb, de pl sztem a Pampers nem jó.
Hehe...az én bugyimon van egy nagy polip a fenekén, és londonban vettem. :) Ilyenekben alszom, amúgy utálom a telefenekes bugyit. :P

Ancsa!
Húúú, nagyon sajnálom, h még ez is utolért! De örülök, h most sem találtak semmit, remélem a citológia is rendben lesz. Köszi a haskeményedéses cuccot, megnyugtató...

Dalma!
Köszi!
Tökjó, hogy te is mehetsz pihenni nemsokára....dejó lesz neked! :)

Mtücsök!
Sztem menj el egy másik dokihoz is. Nem kéne ezt ilyen egyszerűen elintézni. Valszín kevesebbet is kéne pörögnöd, ezért lehet a magas pulzus, ha egyébként a vérnyomásod rendben van. Nem stresszelsz túl sokat?

Velem semmi különös, 2 napja láblógatok, kb ki sem kelek az ágyból...de már kezdem nagyon unni...és daddy csak vasárnap délelőtt jön. :S Befejeztem a 24 3. évadját, hajnali 1.30ig néztem, mert olyan izgi volt, nem tudtam leállni. A sex and the city a főnökömnél van kölcsön, úh már nem nagyon tudok mit kezdeni magammal. Lehet megnézek pár régebbi dvd-t, vagy elkezdek egy új könyvet.

Vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Dalma - de ügyi vagy, hogy elintézted a pihidet! :wink: Amúgy ez jár, és ha a doki javasolja, akármikor kiírhatnak, engem pl. már a vérömlenyem idején a 4. hónap környékén kiírt volna a házidoki, bár azt még korainak találtam :? Persze más, ha valaki veszélyeztetett, de nekem kellett még az a pár hónap, amíg melózhattam. De hidd el, elleszel utána otthon, én pl. most még párommal vagyok itt, de jövő héttől megy dolgozni, ami nem lesz jó, mert így együtt jól elvagyunk itthon, de már kitaláltam, hogy pl. majdnem minden nap főzök majd valamit (tudni kell, hogy nem vagyok egy konyhatündér, ritkán főzök, de azért ált. összejön a kaja, amit megcsinálok :lol: ), minden nap takarítok valamit, pl. konyhaszekrény, fürdőszoba meg olvasok, tévézek, filmet nézek és szeptembertől majd eljárok a szülésfelkészítőre is. És nem utolsósorban jövök hozzátok csevegni :wink:

LKata - a komódot úgy tervezetem, hogy felesben használom, az a baj, hogy bár én már mondtam Zolinak, hogy fúrjon fel egy polcot a komód fölé majd, de nem akar :? Azt mondja, hogy ez nem az a fal, ami jól bírja a fúrást, ez egy csúsztatott zsalus, nem panel, de azért elég nehéz belefúrni. Pedig tényleg jó lenne, ha lenne polc.
A rugi Brendonból van :lol:
Nálunk a füri nem tudom, hogy lesz, a fürdőszoba elég kicsi, a mosógép felültöltős, de oldalt van fal mellett, van külön kádunk is, hát fene se tudja, hol férünk majd el :?

Sensi - neeeeeeeeeem, nem olyan csíkra értettem :lol: Arra ami a hason van függőlegesen, van valami neve, de nem jut eszembe :wink:

Tücsök - ha doki javasolta, beveheted szerintem! Én sem akartam a kúpokat magamba dugni, de azt mondta, hogy az kell, szóval szerintem nyugodtan.

Clau - akkor neked is bejöttek azok a helyek, ami nekem :wink:

Kikás ötletet köszi, megyek is holnap :lol:

Mentem enni, ez a rohadt front nem jön :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Mtücsök, az utóbbi két napban én is heves szívdobogásra ébredtem hajnalban, de én tutira nem szednék rá semmit. Az orvosoknak mindegy, nem az ő gyereküket mérgezik a gyógyszerrel...főleg nem nyugtatóval, ezek csak az okozatokat szüntetik meg, a valódi okot nem! Megvan az oka a magas pulzusnak: a több vér. Az sajnálatos, hogy alvás-zavarokat is okoz. :(

Kép
szöszke
 
 


Ildi, a csík neve "linea nigra". :) A kúp az más, mert az külsőleg van, de a nyugtató??? Én nem venném be.

Kép
szöszke
 
 


Tücsök!!! Ezt érdemes elolvasni, bocsiii, én rögtön rávágtam, hogy beszedném, de olvasd el ezt!!!

http://www.pirulapatika.hu/210035693/be ... ana_drazse

Igen, a linea nigrára gondoltam Sensi :lol: Köszi szöszke :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi, nagyon jó bogyót találtál!!! :D

Kép
szöszke
 
 


De terhesség alatt nem javasolt. :(

Kép
szöszke
 
 


Igen-igen, ezért is küldtem a linket, mert elviekben ezt ajánlotta a dokija tücsöknek! Szóval szerintem ne szedd be!!!
Amúgy nekem is durván alacsony a vérnyomásom (70/50), viszont a pulzusommal nincs gond.
Nem tudom, mi a jó erre, de ez a valeriána biztos nem, ha azt írják, hogy nem ajánlják a terhesség/szoptatás alatt. :!:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Mtücsök, nézd meg ezt
http://www.celsus.hu/hirek/gyogynoveny_abc
próbáld a citromfüvet, a hársvirágot, a levendulát, és az orbáncfüvet. :)

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!!

Negyedjére futok neki az írásnak, remélem most nem száll el.....

Én is beszéltem PERDO val. A CTG mutat fájásokat, emiatt gondolja, h ebben a hónapban kibújik Vivien. Elvileg szept. 1-én kell befeküdnie, jó lenne, ha addig nem szülne...
Mivel az előző alkalmazottja rengeteg könyvelési hibát vétett, így egész nap javít+tanítja be az új nénit, így sajna nem tud pihenni. Muszály megcsinálnia, nem mehet anyagi csődbe a családja.

MINDENKIT PUSZIL ÉS SZORÍT!!!!!

Kriszta!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!
Ákossal is ennyire neház volt a várandósságod??? Ő hogy van?????

Peva!
Nem Te vagy az egyetlen, aki nem tudja a babája nemét. Nálunk minden UH-n más derül ki, per pill. épp Konstantin...Tetszik az ágy!

Sensi!
Örülök, h végül gond nélkül hazaért a család! A pocak csini, a baba ari, a holmik szépek!

Timi!
Kívánom a legjobbakat!!!

Bettyna!
Ígérem mutatok majd hisztis képet is, ha lesz erőm olyankor fotózni!!!! :lol:

Ildi!
Én is a merev pelenkázólapra szavazok. Nekünk a pelustáskában van egy vékony pelenkázó lap, annak is nagy hasznát veszem.

Nagyon kedvesek a kollégáid, szép ajcsikat kaptatok!!

ALDI bodyakció 08.14-től:
http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/58_7216.htm


Ancsa!
Én megkérdeznék egy harmadik dokit a szoptatásról.. eddig ugye 1:1.... Úgy tudom aki szoptat, kevésbé hajlamos a kebelbetegségekre...

Tücsök!
Nincs ötletem, én is a seduxen hallottam, de sosem szedtem. Jobbulást!!

Védőnő:
Alapból bennem van a hiba. Nem fogadom el, h olyan nő legyen védőnő, aki sosem várt babát és gyermektelen. Teljesen más amit tanítanak és más a személyes tapasztalat. Ebből vannak a konfliktusaim a védőnővel. Szerinte hálásnak kéne lennem, h INGYEN gondoskodik rólam, nekem pedig az idegeimre megy a butaságaival.... ven elég dolgom, nincs időm ilyesmire.
Szerdán a tanácsadóba kioktatott a másik védőnő (40-es két gyermekes csaj), h ha nem hallgatok a védőnőmre, akkor akár le is csukhatják. Na itt borult a bili, mert nem erőltethet rám olyat, amit nem akarok , INGYEN sem!
Még nem tudom mi lesz. Vagy lemondok íásban a védőnői szolgáltatásról (írunk a jegyzőnek egy levelet az eddigi tapasztalataimról), vagy egyszerűen fapofával végighallgatom, passzív leszek, elviselem és ennyi... A férjem próbál segíteni....
Órákat tudnék mesélni, de nem akarok elriasztani senkit.

Őszintén kívánom Mindenkinek, h nagyon rendes, tapasztalt védőnője legyen, mert valóban nagy segítség lehet. !!! ( Én is ismerek két szupi védőnőt, őket hívom, ha kínom van!)

Bocsi csajok, ezt a képet muszály megmutatnom:-)

Kép gyermekem megéhezett...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!


Voltam dokinál minden rendben ÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSS FEJEL LEFELÉ VAN!!!!!!
A buksija 82mm(Zsófinak 34hetes volt 80mm)Súlya 2kg, csak a csombja alapján a gép 1892grammra sacsolta de ehez jön a buksi mérete.Hát képet nem kaptunk mivel úgy nyomta magát a méhfalhoz,hogy úgy nézet ki mint egy Sikoly álarc fej A doki is olyanokat röhögött rajta.A golyói leszáltak és azt meg néztük 4D ott van szépen 2D még a golyókat is látni lehetett szóval 10ezer%-hogy fiú :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Ancsa!Sajnálom,hogy minden így összejött.Anyukámnak is volt csomo a mellébe mikor a húgomat szülte.Úgy bedurant a melle a tej meg a csomo,hogy mütötték és nem is szoptathata tesómat(talán jobb is így) :roll:

Zsuzsa!Édes Ábel nagyon!!!A védőnövel egyetértek nekem olyan ne oszogasa az észt aki még nem is szült bár nekem az elözö akkor lett terhes de Ő meg a Dokinkal dolgozott és nem volt elvont :D

Ildi!De szép dolgokat kaptál!Akkor már te se dolgozol?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


sensi: Itt se mindegyik doki csinál Streptot, én örülök, h az enyém igen. Nagyon aranyos a babád, főleg az utolsó képen. Az enyémről is van egy hasonló amin "felnyomja" a fejét, az a kedvencem :D
Én is rettegek a csíkoktól, naponta többször kenem a hasamat babaolajjal. Remélem sikerül elkerülnünk őket.

zsuzsu: Miért a védőnőnek is kéne (már) fizetni? Szinte nem is csinálnak semmit... Nekem meg mindig 4kg többet mér, mert vmi régi gagyi mérleg van, ilyen huzogatos...multkor meg a baba szívhangját nem találta és már tök ideg voltam, utánna derült ki, h nem jó amivel hallgatja.+nincsenek meg viszgálateredményeim amiket állitolag már kiküldtek oda :evil:

Kép
babe.
 
 


név: említettem a páromnak, h én már döntöttem a névről, mert elegem van, h mindenki beleszól mikor semmi közük hozzá...de neki nem tetszik a Liza :cry: Neki pedig azért mégiscsak van beleszólása. Azt szeretné ha Lilla lenne... Sztetek melyik szebb? Lilla v Liza?

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!

Kata...nagyon gratulálok a kisfiúhoz! :D Tényleg hogy látszanak a kis golyócskái! :oops: :lol: Szép súlya van! :shock: :shock:
A könyvek szerint a 2 kg a 32.hétre érik el! Neked se lesz kicsi a baba! Zsófi mennyivel született?

Zsuzsi...éhezteted ezt a gyereket???? :lol: :lol: :lol:
Nekem ari védőnőm van, van kettő is, :D egyik 50-es, két felnőtt gyereke van és egy unokája, a másik 30-as egy gyereke van! De én az idősebbhez vagyok "beosztva"!
Majd most fog jönni látogatni, felmérni a terepet. :roll:
Ez felétek is divat???

Ancsa...fel a fejjel! :) Lényeg hogy most semmi látható elváltozás nincs! A szoptatásról meg több szakembert meg kell kérdezni! :roll:

Babe....nekem a Lilla tetszik. :lol: De én azért mondom, mert nekem a spánielem a Liza :roll: És a szomszéd utcában is van egy ilyen nevű kutyus! Engem ez zavarna. :oops: Pedig szép név lenne a Liza is!
Barátnőm kislánya pl. Dorka, és ahová költöztek , ott a szomszédban Dorkának hívják a pulit :shock: :oops: :( ....tök ideg volt mikor megtudta!szegény!

Sajna én nagyon rosszul aludtam, fél 3-tól fennt vagyok, úgy fájt a csípőm, nem tudok oldalt feküdni! :cry: :cry: :cry: Tegnap délutántól görcsölgetek is! :roll: De csak kicsit!
Nagyon megérzem én ezt az időt!!!! :twisted: Utálom a frontokat! :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Csajok

Köszi hogy drukkoltok! Aranyosak vagytok és nagyon jólesik! :lol:
Köszönöm


Hoztam nektek valamit, találtam leírást a szülésről - vajudásról orvosi szempontból, ha valakit érdekel,olvassal el.
http://www.josa.hu/osztaly/honlap/szuleszet/eloadasok/vajudas_szules.pdf

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

LKata - én is nagyon rosszul aludtam! :cry: Felkeltem hajnalban, kettő után, aztán forgolódtam vagy 1-1,5 órát, paráztam, mert kicsit éreztem, hogy kemény a hasam, aztán már beképzeltem magamnak mindent (elég hipohonder vagyok), hogy méhszáj nyílik, jóslófájás meg stb. :shock: Persze elaludtam, reggelre már nem volt kemény a hasam, tuti a front és a parám :roll:

Zsuzsi - nekem kell Ábel :lol: Annyira tündéri, gyönyörű szöszke finomság, hogy kész vagyok tőle :D

Babe - nekem a Liza jobban tetszik, de valszeg azért, mert van egy Lilla ismerősöm, aki nagyon csúnya és szutyok nő :wink: Az ember elvonatkoztatni nem tud ezektől, pl. vannak nevek, amiket kifejezetten beválogatnék a favoritok közé, de pl. volt osztálytársat is úgy hívták és őt pont utáltam, ezért elvetettem az ötletet :lol: Amúgy a Liza modernebb, mint a Lilla, nekem ezért is jön be. De van még időtök, nálunk most pl. a Boglárka után jött a Rebeka, de tegnapelőtt kitaláltam, hogy Ramóna :lol:

Kata - nem, már nem dolgozom, elég volt!!! Az ucsó pillanatig melóztam rendesen, értékesítettem ezerrel és ügyfeleztem dögivel, szóval már járt a pihi és amúgy is elég stresszes egy mh. a bank és az ügyfelezés, szóval nem hiányzik már, sőt, tök jó, hogy már nem kell mennem!!!

Na most megyek, mert dolog van, majd jövök még!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!!!
Remélem mindenki jól viselte a tegnapi frotnot. Ma már csak enyhe hidegfont van, nekem mégis most kezdett fájni a fejem. Fene se érti... :roll:

Ancsa
Nagyon sajnálom! Remélem nem lesz semmi baj! Mondjuk az fura, hogy nem tudják megmondani, hogy szoptathatsz e?
Nekem 18 éves koromban vettek ki egy csomót a mellemből, most van egy másik, rendszeresen járok ellenőrzésre, de nekem pont azt mondták, hogy a szoptatástól el fog múlni. Hát....majd meglátjuk... :roll: De a te eseted nagyon durva!!!!

Mtücsök
Én használtam a citromfű teát, amikor nem tudtam aludni és nekem sokat segített. Más nyugtatót nem szednék, mondjuk nem is szedhetnék a betegségem miatt.

Egyébként én úgy tudom, hogy akkor szoktak seduxent írni a kismamáknak, ha görcsöl, meg keményedik, és el akarják kerülni a koraszülést. Mert olyankor ugye az idegeskedés még sokat ronthat a helyzeten. Ebben az esetben indokoltnak tartom, de azért ,hogy tudjak aludni, biztos, hogy nem szedném.

Babe
Nekem a Liza tetszik jobban.

Kata
Tök jó, hogy már két kiló! Nekem mostanában biztos nem fognak súlyt mondani, pedig annyira szeretném tudni. :cry:

marek
 
 


Sziasztok!!

Kata!
Szépek a képek, örülök, h minden OK veletek!!!! A súly is tökéletes, csak így tovább!!

Védőnő: tudom, h aki szül, az másképp gondolkodik. Az egyik védőnőm amióta szült, változott.... (Természetesen van eset, amikor nem jön össze a baba, de szerintem Ők nem osztják az észt...)

Babe!
Én sem értem miért hangsúlyozta a védőnő, h INGYEN van a gondozáás.... Neki ez a munkája, fizetést kap érte...én sosm adtam neki semmit, nem is fogok. (a két kedvbesvédőnénimet meglepem egy -egy Ábelfotóval, aminek nagyon örülnek).
Nálunk is az a tologatósúlyos mérleg van, de nekem rendesen mér. Meséltem korábban, h nekem sem talált szívhangot előszőr, egyszerűen mert ügyetlen volt. Amikor kedvesen elmondtam mit kéne tennie, nem érdekelte.... ezután nem akartam most, h szívhangot nézzen, nem láttam értelmét. Amíg Ő bénázik, ábel szétszedi a rendelőt.... :o :o

Nálam a Lilla név a nyerő....

L.Kata!
Vicces, de előtte ettünk, akkor tiltakozott.... pár perc múlva pedig elcsente a kenyeret.... :lol: :lol: :lol:

Nálunk is volt Ábinál terepszemlén a védőnő. Állítólag nem azért jönnek, h "műtőtisztaságú " legyen az otthonod, engem mégis zavarna, ha nem lenne rend. Főleg mert nagyon pletykásak az emberek és iirtál, amikor összesúgnak a hátam mögött....

NÁlunk még sehogy sem áll Konstantin helye, Bence dolgozik, én meg örülök, h élek... Jövő vasárnap akarok körbenézni a közeli vásárba Ábiágy ügyben. Ha találunk, akkor kisuvickolom a rácsoságyat....

Ildi!
Amikor hisztis, viheted, de megyek én is!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is alig aludtam, volt egy kis vihar, a téren kicsavart egy kis fát :o :shock: Ma egész kellemes az idő.....
Hajnalban pedig olimpiáztam.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


lovaszkata: Elég sok kutyát hívnak Lizának és Dorkának. Anyu kutyája Dorka :D Meg még tudok párról...és Lizáról is. Pedig mind a 2 név nagyon tetszik, amíg ki nem találtam a Lizát, úgy volt, h Dorka lesz, és az még a páromnak is tetszik. Lehet, jó lenne a Dorka Liza, bár nem tudom mennyire illik egymáshoz a két név.Sztem nem rossz.

Kép
babe.
 
 


Köszönöm a dicséreteket!

Kata!Zsófi 3400grammal született.Nekem mondta a Doki,hogy a második olyan 4-500grammot "ráver" az elsöre+még fiú szóval én készülök gy 4kg gyerekre :oops: Szedsz magnéziumot?Lehet az segítene ami kifejezetten jó a magnézium citrici.Egyébként én is megérzem már mint Zsombor ha jön a front úgy feszeng.Csipő csontom nekem is fáj mostanában ez lehet hülyeség de lehet tágul készül a szülésre.Nem?(bár Zsófinál nem emlékszem ilyenre)

Marek!Miért nem mondanak súlyt neked?

Babe!Nekem a Liza tetszik(nekünk az lett volna ha kislány).Mi a vezeték nevetek?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Nem tudja vki, h kell védőnőt váltani? eddig a faluba (ahova még be vagyok jelentve, bár már rég nem ott lakom) jártam, de elég sz*r, h 3hetente utaznom kell 20kmt, azért, h megmérje a sulyomat meg a vérnyomásomat.
Nekem bizti, h többet mér, mert az itthoni 2 mérleg is ugyanannyival kevesebbet mutat. Már az elején amikor 62kg voltam, mért 66ot...pedig akkor még nem híztam, m nem is tudtam az első hónapba h terhes vok, és ugyanugy (nem) ettem mint addig..Szal a védőnő szerint, már több mint +20kg van rajtam :D
Nem tudom, lehet e ilyen de én 3 hét alatt, pár grammot híztam csak. Amennyire a 2. harmadban megnőtt az étvágyam, most annyira nincs, kezd olyan lenni mint terhesség előtt.Reggelizek 8kor, délbe eszek, meg utánna már csak este vmit. pedig pár hete még volt, h egész napot végigzabáltam :oops:

marek: Most láttam egy szórólapon, h itt a szülészeten ingyenesen csinálnak mell uh-t stb. Gondoltam, h jövőre ha már nem szoptatok, elmegyek, de sokan mondták, h felesleges ilyen fiatalon ugyse lehet ...De akkor ezek szerint mégse árt a rendszeres ellenőrzés. És nálunk a családba volt is mellrák, ugyhogy nem érdekel ha hülyének néznek ugyis elmegyek majd.

Kép
babe.
 
 


Juhos lesz, ha végre megcsináltatjuk az apaságit... :D

Kép
babe.
 
 


Juhos lesz, ha végre megcsináltatjuk az apaságit... :D

Kép
babe.
 
 


Juhos a vezetékneve, ha végre megcsináltatjuk az apaságit...

Kép
babe.
 
 


Pff...azt hittem nem küldte el, mert olyan lassu a net...bocsi!

Kép
babe.
 
 


Marek!

nekem nem seduxent írtak fel, hanem valeriánát, ami recept nélkül kapható (tehát olyan erős nem lehet), és nem azért mert nem tudok aludni, hanem mert nagyon-nagyon magas a pulzusom nyugalmi állapotban is. Ami többet árt mintha ezt beszedném, csak nem merem. Te mikor mész legközelebb a kórházba???

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Babe, mindkét név szép, a családnévvel együtt próbálgassátok! A Lizát szokták kutyusoknak adni. (Lkata is írta). És ugyanazokból a betűkből áll, mint az Aliz. :)

Ancsa, a link tartalmát a nyíregyházi kórház állította össze, ahol szülni fogok. Nagyon alapos a leírás, az összes nőgyógyászati műtét is rajta van. http://www.josa.hu/osztaly/honlap/szuleszet/mutetek/

Kép
szöszke
 
 


szöszke
Azt nem tudom,én a neten találtam rá és gondoltam megosztom veletek ,hátha mást is érdekel :roll:

Szép hétvégét mindenkinek! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


szöszke
Köszi az infót! :lol: megnéztem

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Mtücsök
Szerdán megyek legközelebb vérvételre és ultrahangra. Utána héten pedig kedden vérvételre, ultrahangra és ctg-re. Miért? Te mikor mész? Erzsikével beszéltél mostanában?

marek
 
 


Sziasztok!!

Babe!
Elég ha telcsin szólsz az eddigi védőnődnek, h már nem laksz ott és megadod az új címed. Neki át kell küldenie a papírjaidat az új helyre pár napon belül és akkor keresni fog a másik védőnő. Azért nem árt ha legalább ideiglenesen bejelentkezel a mostani otthonodba... (mi is költöztünk, 10héttel a szülés előtt)

Kata
!
Ábel is 3400g-mal született :-) :lol: :lol: :lol:

Velünk nincs semmi különös. Végre jól aludtam, most pedig olimpiázok. Bence lassan kel és megy dolgozni. Próbál előre dolgozni, h az első 6 hétben itthon lehessen velünk... (43 nap szabija van, tavaly sem vette ki az összeset).
Ábel jól van, bár tényleg hisztis. Mivel alacsony a vérnyomásom, engedélyezek magamnak 1-2 pohár colát. Ábel is inna, így megy a harc.... :cry: :x

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsu
Te felkelsz reggel olimpiát nézni???? :shock: Nem hiszem el! Én inkább megnézem az indexen, hogy mik az eredmények. Pedig érdekelne, de nem hiszem, hogy fel tudnék kelni. :roll:
Mondjuk amúgy is annyi a fordításom, hogy már azt se tudom, hol a tévé...nem mintha előtte néztem volna. Csak most még a torna, meg minden más is kimarad, mert annyira el vagyok maradva... :cry:

ÉÉÉÉS! Végre jön haza a zuram....ez volt az utolsó egyedül töltött éjszakám! Annyira jó!!!

marek
 
 


Babe!Itt ahoz a védönöhöz kell járni ahol laksz és viszed haza a babát.Én anyuékhoz vagyok bejelentve de idéglenes cimünk van és azt mondták ahoz kell járnom ahova haza hozom a gyereket.Azzal meg,hogy mi kutya név szerintem ne foglalkoz olyan nevet úgy se találsz amit még nem adtak állatnak.De az Aliz nekem is nagyon tetszik és azt tudod Lizinek becézni :wink:

Zsuzsa!Tényleg nem semmi,hogy te ilyen korán kelsz.Nálunk most az a vita,hogy Zsófi azt hiszi az Elevitre,hogy tik tak és ha én szedem akkor Ő is kéri a tik-takot anniyra édes de ma ez miatt 6-kor kelt mert mondtam anya is reggel szokta Kép Amúgy Ábel megissza a kolát?Nálunk mikor kért megkináltam de szerencsére nem izlet neki és azóta nem kéri :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Köszi a védőnős-infot! Vmikor jövőhéten jelentkezek be uj lakcímre, holnap meg ugyis megyek a védőnőhöz, úgyhogy szólok neki.

Kép
babe.
 
 


sziasztok!

Háááát csajok, ezt nagyon beszívtam(bocsi).Tegnap este a bőrklinikán kötöttem ki, mert a kiütéseim már mindenhova átterjedtek, felpuposodtak, viszketnek, égetnek, egyszerűen elviselhetetlen volt.a gyógyszer amit kaptam, és kurva drága volt, semmit nem használt, igy mint az űzött vad, berohantam az ügyeletre a bőrklinikára.
És kiderült, hogy PUPPP szindrómám van.nagyon gányul nézek ki, a doki meg is lepődött.az egyetlen hely ahol még nincs az az arcom, hála az égnek.Rögtön ahogy rámnézett tudta mi a baj, mondta is, hogy tegnap engedtek haza egy 37 hetes kismamát ugyanezzel a dologgal.Kórházban kell kezelni, ezért hétfőtöl engem is befektetnek, addig meg kaptam egy elég erős nyugtatót éjjelre, hogy legalább addig is tudjak aludni.Csajok, ez egyszerűen horror!!!!!!!!!!!!!Holnap reggel 8ra kell visszamennem.
emmalena
 
 


Sziasztok!

Ancsa - Jaj! Hát nem tom mit mondjak. :?

Ildi - Szépek az ajik. PElenkázó ügyben még én is tanácstalan vagyok.

Clau - Köszi a beszámolót, a jövő héten ráveszem apát, hgoy nézzünk körül ott is.

Zsuzsu - :lol:

Kata - Nagy-nagy grtaula! Szerintem kb egy súlycsoportban lesznek fiaink. :lol:

Babe - Nekünk a keresztlányunk Liza. Nem vagyunk túl jóban, mert egy elkényeztetett, öntörvénykú kis boszorka. Ezáltal nekem sajna előítéleteim vannak a névvel kapcsolatban. Így, ha engem kérdezel egyértelműen a Lillára szavazok. :wink:

Marek - Akkor a baglyok megint hoppon maradtak! :lol:

Velünk sincs semmi extra. Apa lazul a barátokkal Szanazugban, én meg anyuéknál.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Kata....én Panangint szedek 3x2-öt, meg magnézium tablettát iszok! Szerinted jobb lenne a másik magnezium készítmény? :roll:
Olyan te/ti éreztetek már, hogy hirtelen annyira kell pisilni, és nyilal és feszül alul? Elmegyek pisilni, de nem jön semmi, mert ugye elötte is voltam.....nem értem :( Ezt a baba csinálja? Mert olyan kellemetlen, néha fáj is! :roll: Pedig nem rúg nagyot, csak olyan lennt érzem hogy mocorog, hogy félelmetes! :shock:

Emmalena...ez szörnyű, mik vannak??? :shock: Jaj, remélem rendbe hoznak gyorsan és nem kell sokat bennt lenni! :roll: Rémes lehet! Mitől lehet ez?
Vigyázz magatokra, várunk vissza! :) Fel a fejjel!

Ma már jobban vagyok, nem görcsölök. Csak ez a pisilési inger kikészít! :( Remélem nem fáztam fel, és nem fogok szülni! :roll:
Mert erről a hirtelen pisilési ingerről úgy hallottam hogy a 9.hónapban van ilyen ,mikor lennt van már a bab feje!
Annyira aggaszt, ugye ilyen van nektek is? :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?