Jó reggel!
Arwen!szeptemberben legyél ilyen friss
Tegnap nagyon sokat dolgoztam, estére nagyon fájtak a lábaim, de ami a legjobb hogy nem tudtam beadni magamnak a szurit.
mikor beszurtam borzasztóan feszített és képtelen voltam benyomni a lábamba az anyagot,mintha beton lenn.kihúztam,újra megszúrtam magam pár centireés szintén semmi csak sok sok vér jött ki,de nem folyt le a lábamon, mint ehgy kis tó, ott volt magának,és nagyon sötét vörös volt, majdnem fekete
azt hiszem totál bealvadt a vérem
fél 12körül száll fel a gép, de az én okos párom még reggel 8ra konténert hívatott, hogy vigyék el a maradék szemetet az udvarból
szerintem azok akik ugyanazon a gépen lesznek mintmi, reggel 8kor már a reeptérr indulnak. szerintem mi 11 körül fogunk kiérni,mindig ránk várnak és sosincs rendes helyünk
mármint mostmár 4 kell mertmind a kétgyereknek saját széke leszz, de kizárthogy 4 egymáshoz közekli hely maradna
mindegy!
bocsi, hogy ide nem illő saját kis nyomoromat írogatom ahelyett, hogy veletek foglalkoznék, de görcs van a gyomromban, és lassan az idegtől hasmenésem is lesz
mindig ez van!
nagyon vigyázzatok magatokra lányok!
és ha nem is sokszor de írok majd,ott is van netünk,
csak nem tudom menn yure fogok hozzá jutni, meert nem csak mi megyünk,hanem a németországi rokonok is.
hely van bőven, 2szer 5szobás kétszintes ház, de géppersze csak 1db.
mire hazajövök,mindenki kismamalesz!!punk tum!!
világos???
nekem itthon szeptember 6-án genetikai uh, 13-án hugom esküvője.
puszi nektek