Új privát üzeneted érkezett!

Arwen!

Én se kaptam még meg de én kedden rendeltem direkt a munkahelyemre de még semmi :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi,tetőőőőőőő!
És pici,pince!!!!!!

Kép
arwen***

Gabi!
Laptetőőőőőőő
Enyém a lap alja :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Köszike Arwen :lol: bizony-bizony laptető! :wink:

Kép
Kép
minimano74

Igen Pici!
Az előző lapon meg pont fordítva tied a laptető enyém meg a lap alja :wink:

Kép
Kép
minimano74

Képzeljétek amikor el kezdtem mosogatbni nagy csönd lett ugye ez nem mindig jelent jót.Kerstem a kisfiam erre bennt ült a babakocsijában annyira aranyos volt,.
Remélem nem baj,hogy ilyeneket is leirok,de olyan hihetelen ,hogy még cska 14 hós de napról-napra ügyesebb.
Vendég

Gabiu: grat a laptetőhőz. :D
Vendég

de sissi! szerintem pont emiatt vagyunk itt, babákról beszélgetünk,többet is írhatnátok a gyerkőcökről...

Kép
arwen***

Köszi Sissi Kép

Kép
Kép
minimano74

Sissi!
bele ült egyedül?
Nem fotóztad le?

picimami

igen teljesen egyedül is ki is tudott mászni belőle.Sajna nem de legközelebb megteszem
Vendég

Lányok én elmentem haza, ha tudok jövök még ma :wink:

Puszi Mindenkinek :!:

Kép
Kép
minimano74

Nagyon ügyes!
Gratulálok hozzá!!

Gabi!
Jó pihenést neked!

Puszillak.

Gondoltam valamit. Emlékeztek rá, amikor meséltem a gólyás kalandunkat a mozi után? Bízom benn sikeres volt. :wink: :oops:

picimami

pici tuti sikerült hiszen a gólyák hatására cselekedtetetek :)

Na megjöttünk Gergő mikor le akartuk fektetni a dokinéni asztalára elkezdett sírni de ez nála már csak reflex :):):) nagyon ügyesen megkapta az oltást észre sem vette :) 13700 g és 86 cm :oops: :oops: el sem hiszem hová nől ez a gyerek :):):):)ezek majd két éves gyerek paraméterei :)

igaz nekem a családomban apai ágon vannak 2m es rokonok és ráadásul nők de apu nagybáttyja is volt 2 méter magas nagydarab ember volt

én huncutkától rendeltem de még nem reagált semmit majd írok neki hogy megkapta e a pénzt amit átutaltam neki mert elutalták arrók megkaptam az igazolást :)

nika70
Salgótarján

Pici: nagyon úgy nézki,hogy sikerült akkor egy baba.
Hamarosan boldogan mutatod majd a + tesztet.
Vendég

próbáltam Márkról káépet késziteni ,mert éppen kukoricát eszik,de sajna lemerültek az elemek,vagy a géppel van vmi mert mostanában nagyon hamar kiirja,hogy elelm lemrült.
Vendég

Nika!
Aranyos vagy!!
Igen ösztönösen cselekedtünk, és úgy tudom néha az nagyobb esély a babára, mint ha programozva csinálja az ember!
Hisz mennyien esnek teherbe, védekezés mellett is!

Hamarosan kiderül.
De ma eldönöttem, nem leszek szomorú, ha mégsem sikerül.
Hisz úgyis sikerül majd!

Nagyon ügyes volt Gege!
És milyen nagy fiú már!

picimami

Sissi!
Tessék feltölteni azt az akksit, és gyártani nekünk Márkról a fotókat.

Többiek merre vagytok?

picimami

szióka, én éppen mosok, meg közben elfogyasztottam egy Némó nyomábant, és egy Szépség és a Szörnyet:-) És persze mindkettőnél remegett a szám :D
Főleg a Némós túlaggódós apukán gondolkodtam el...jó lenne ha nem ilyen anyuka lennék majd, remélem,sikerül

Kép
arwen***

ja, és ma este is proramom van, megyek vásárolgatni egy másik barátnőmmel, szintén a westendbe...úyhogy egy óra múlva indulok kb, és csak este leszek,de akkor visszaolvasok,amint lehet.

Kép
arwen***

Márk alszik,én meg azon tanakodok,hogy miért nem centrifugál a mosógépem. :twisted:
Remélem csak a szűrő van eldugulva. Vkinek ötlet.
Vendég

Arwen: jó vásárlást neked.Hozzánk kb 1 óra múlva jön a bnőm.

Most már tiszta ideg vagyok,csak addig nem nyulok hozzá amig nem jön a bnőm,nehopgy Márk felébredjenén meg elaztássak mindenkit.
Pedig nem is régi a gép kb 3 éves.
Vendég

hú, a helyedben én is inkább várnék...nincs közelben férfi aki ért egy kicsit a gépekhez?
na én lassan indulok, pusz Nektek!

Kép
arwen***

Párm csak 9 után jöün haza, addig nem nagyon akarok várni.

Érezd jól magad.Mi jót vásárolsz?
Vendég

Itt vagyok újra!

Pici!

Gyakori hangulatváltozás = baba :D
Vendég

Ha senki sincs, akkor megyek Benihez.

Előtte viszont ajánlok egy könyvet.
Amikor Benit vártam, nagyon beteg voltam egyszer. Egész éjszaka az orromat fújtam, és nem tudtam aludni sem. Akkor vettem elő ezt a könyvet és a könnyeim potyogtak néha a nevetéstől.
Ma ismét elkezdtem olvasni, és a hatás hasonló.
Ha valaki csak egy könyvet szeretne megvenni a terhességgel kapcsolatban, akkor ezt vegye! :D :D :D :D :D
(Persze csak ha meg tudja szerezni valahol.)

Kép
Vendég

Különben ahogy végiggondoltam pékor mi sem voltunk együtt Apával. Viszont a megelőző estéig minden nap. :oops: :D
Aznap inkább a fogorvosra koncentráltam, később pedig hogy ne kelljen bevennem az antibiotikumot és a fájdalomcsillapítót.
Vendég

Sáráról nincs képem, mert vagy sír, vagy szopik, vagy alszik. Bár ez utóbbi a legritkább.
És mostanában Benit sincs időm fényképezni.

De ez tegnap reggel készült. Tévézés közben almalét iszogat pizsiben. :)

Kép
Vendég

Szeptemberi tali nagyon jó ötlet!

Csak döntsük el, hogy hol!

Nyilvános hely, Piciéknél vagy nálunk?
És melyik napon?

Nekünk szerintem a 6-7. vagy a 27-28. lenne jó.
Az mindegy, hogy hol.
Vendég

nekem nagyon mindegy melyik dátum :):):) és a hely is :):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Gergő nagyon ügyes volt!

És mekkora... :shock: Beni még most is csak 12,9 kg. Bár ő mindig is a sovány, de izmos kategóriába tartozott. :D
Másfél évesen csak 10,4 kg és 83 cm volt.
Pedig Apa sem kicsi a maga 192 centijével és én is 176 cm vagyok.

Állítólag, ha a két évesen mért magasságát megszorzod kettővel akkora lesz felnőttként.
Remélem azért Beni magasabb lesz.
Vendég

Most viszont tényleg megyek.

Majd csak reggel jövök.

És holnap már meglesz a laptop is. Sikerült megjavíttatni. :D
Nem volt olcsó, de még mindig jobban jártunk, mintha újat kellett volna venni.
És a képek is megvannak állítólag. Holnap az lesz az első dolgom, hogy kiírom DVD-re őket.
Vendég

hát az szép most 86 cm vagyis legalább 3-4 cm-t tuti nőni fog vagyis kb 180 cm lesz :):):) az még nem vészes :):):)

nika70
Salgótarján

cat: az tök szupi hogy sikerült megjavíttani tényleg írd ki dvd-re:)
én inkább előhívatom őket is mert mi van ha besza****ik a dvd? akkor slussz passz

nika70
Salgótarján

Nika!

Nagyon sok kép!
Több ezer... :shock:
Előbb válogatni kellene aztán előhívatni.
Szerencsér egy éves koráig több időm és energiám volt. Abból az időből egy csomó elő van hívatva. Beni rendszeresen nézegeti. :D
Vendég

Sziasztok!

Cat: küldtem e-mailt. Sajna túl nagy volt.

Mi voltunk játszin de cska rövid ideig,majd mentünk a mekibe. Egykicsit bűnőztünk.

Nika: ténmyleg szép nagy Gege.Kiváncsi vagyok Márk mekkora lesz a méréskor, bár nálunk xcsak a súlyát nézik.

Tali: nekem inkább a 6-7 lenne jó,mert lehet,hogy hóvégén Gyulán leszünk.
Vendég

Nekünk is a legtöbb kép cd-n van,már nekem is válogatni kellene,főleg,hogy a karácsony körülieket nem is találjuk.

Megjött apa most vacsizik utána megnézi a mosógépet.
Én meg csinálom holnapra az ebédet.

Jó éjt.
Vendég

sziszi szerintem csak a szűrőt kell kipucolni és menni fog nekünk sem centrizett azóta lekopogom mükszik :)

nika70
Salgótarján

Nika: megnéztük a szürőt de nem volt benne szinte semmi.Holnap kipróbáljuk, aztán ha nem jó akkor szerelő :?
Vendég

Jó reggelt!
Mit gondoltok,mikor pattant ki a szemem? 4 órakor!Azóta nem alszom...nem értem, miért ilyen buggyant a szervezetem...

Pici,ma tesztelsz,ugye? Jaj, gyere minél hamarabb a jóhírrel!

Tegnap jót sétáltunk a barátnőmmel, ő volt inkább a vásárlós most,én csak elkísértem.

Ja, tegnap végre megjöttek a csíkok.Illetve a postás,hiába itthon voltam, csak az értesítőt dobta e, ma reggel megyek érte.

Kép
arwen***

Jó reggelt!
Mit gondoltok,mikor pattant ki a szemem? 4 órakor!Azóta nem alszom...nem értem, miért ilyen buggyant a szervezetem...

Pici,ma tesztelsz,ugye? Jaj, gyere minél hamarabb a jóhírrel!

Tegnap jót sétáltunk a barátnőmmel, ő volt inkább a vásárlós most,én csak elkísértem.

Ja, tegnap végre megjöttek a csíkok.Illetve a postás,hiába itthon voltam, csak az értesítőt dobta e, ma reggel megyek érte.

Kép
arwen***

na még a babanet is buggyant kora reggel :D :twisted:
bocsi a dupláért

Kép
arwen***

Jó Reggelt Mindenkinek!!

Arwen jó korán keltél :lol: Nekem még sehol a teszt :cry:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggel!

Arwen!szeptemberben legyél ilyen friss :lol: :lol:

Tegnap nagyon sokat dolgoztam, estére nagyon fájtak a lábaim, de ami a legjobb hogy nem tudtam beadni magamnak a szurit. :?
mikor beszurtam borzasztóan feszített és képtelen voltam benyomni a lábamba az anyagot,mintha beton lenn.kihúztam,újra megszúrtam magam pár centireés szintén semmi csak sok sok vér jött ki,de nem folyt le a lábamon, mint ehgy kis tó, ott volt magának,és nagyon sötét vörös volt, majdnem fekete :shock: :?
azt hiszem totál bealvadt a vérem :?

fél 12körül száll fel a gép, de az én okos párom még reggel 8ra konténert hívatott, hogy vigyék el a maradék szemetet az udvarból :lol: :lol: :lol: szerintem azok akik ugyanazon a gépen lesznek mintmi, reggel 8kor már a reeptérr indulnak. szerintem mi 11 körül fogunk kiérni,mindig ránk várnak és sosincs rendes helyünk :? :lol: mármint mostmár 4 kell mertmind a kétgyereknek saját széke leszz, de kizárthogy 4 egymáshoz közekli hely maradna

mindegy!

bocsi, hogy ide nem illő saját kis nyomoromat írogatom ahelyett, hogy veletek foglalkoznék, de görcs van a gyomromban, és lassan az idegtől hasmenésem is lesz :? mindig ez van!

nagyon vigyázzatok magatokra lányok!
és ha nem is sokszor de írok majd,ott is van netünk,

csak nem tudom menn yure fogok hozzá jutni, meert nem csak mi megyünk,hanem a németországi rokonok is.
hely van bőven, 2szer 5szobás kétszintes ház, de géppersze csak 1db. :lol:

mire hazajövök,mindenki kismamalesz!!punk tum!!
világos???

nekem itthon szeptember 6-án genetikai uh, 13-án hugom esküvője.

puszi nektek :lol:

Kép Kép Kép
asiye

lehet,hogy nálad is négy nap lesz....

Kép
arwen***

asiye!
Nagyon jó utat Nektek, a repcsi miatt no para, lesz helyetek!Mikorra várhatunk vissza?

a szeptemberrről pedig annyit, hogy akkor bezzeg tuti kóma leszek még 7órakor is :twisted: :roll: :D

Kép
arwen***

holnaphoz 3 hétre, 30-án jövünk
ma csak Istanbulba megyünk vendégségbe, vasárnap reggel repülünk tovább Trabzonba a szülőkhöz.
(már hányingerem is van, a hasmenésen meg túl vagyok :? )

Kép Kép Kép
asiye

Asiye,

Nyugodj meg ne idegeskedj. Majd lesz valahogy. De az felháborító hogy amikor az ember megrendeli a repülőjegyet egy családnak hogy külön ültetik őket, pedig szeritem nem nagy kuszt lenne megoldani.

Kép
Kép
minimano74

hűha, akkor 3 hétig nélkülöznünk kell Téged? :cry: :oops:

majd mutass sok szép képet erről szép országról...

megyek,reggelizek,majd jövök

Kép
arwen***

hát már Alpernek is hasmenése van :? gondolom neki nem az idegtől :lol:
Gabi! Az a baj, hogy mikor megveszed a jegyet nem lehet helyet lefoglalni, ezért van, hogy akinekn "elvárásai" vannak, korán kimegy. de mi a gyerekekkel direkt nemmegyünk korán, mertmég fél órát is alig tudnak várni! :evil:

tavaly egybőlmentünk Trabzonba, csak átszálltunk Istanbulban. de a cstlakozásra 7órát kellett várni. kétgyerekkel a reptéren :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?