Sziasztok!
Bocsi, hogy rég nem voltam, de apa itthon volt egy hétig szabin és majdnem minden nap mentünk valahová.
Voltunk Cegléden strandon, Az unokahugim 1 éves szülinapján, a 3 éves unokaöcsink szülinapján, Verőcén Magyar szigeten lovasbemutatón + koncerten, Mezőkövesden a strandon, Miskolc-tapolcán a barlang fürdőbe, voltunk a Dunán is, meg én egy délután barátnőztem
Szóval zajlottak nálunk az események.
Most csak átfutottam az irományokat:
Örülök, hogy mindenki a körülményekhez képest jól van és fejlődnek a kis pocaklakók
Pamukli: üdv újra a körünkben. Megírnád nekem is privibe ezt a babakötvényes dolgot? Még nem kötöttünk Kendére.
Anda: sajnálom az anyukád.
Nagyon nehéz lehet most nektek!
Millió drukk és energi!!!
Jajj de sajnálom a pirit is
Brü-hühü.
Andy: kedves tőled, hogy hiányoltál. Nagyon jól esett
Jujj ahogy nézem a vonalzód nemsoká szülsz.
Én 37+5 napon szültem.
Márti: örülök, hogy a srácok már jól vannak.
Nati: gondoltam rád, mikor Cegléden voltunk a strandon. Az nincs messze tőletek. Oda szoktatok járni? Kitartást a diétához.
Újbaba: üdv itt. Drukk nektek a tesóhoz.
Magdolnam: örülök, hogy mentek pihenni. Lizát is viszitek?
Hasfájásra van egy csomó gyógyszer a patikába. Megjegyzem nekünk semmi nem használt. Próbáld masszírozni neki, meg repülőfogásba ringatni. Nekem a dokinő azt mondta poénból, hogy erre egy gyógyszer van a sanax a szülőknek.
Igazán csak türelem-türelem, ha szerencsétek van 6 hetes koráig elmúlik, ha nem akkor 3 hós koráig. Nekem 3 hóig üvöltött és megszűnt a hasfájás és kezdtük a fogzást
Még egy tipp: bébihordóba való ringatás. Nekünk ez bevált.
Muffin: aranyos vagy, hogy hiányoltál. Sok programunk volt, de most már többször jövök. Örülök, hogy Eliot szépen fejlődik. A tornákról csak jókat hallottam. Két barátnőm is vitte a babáját Dévényes tornára.
Odri: jujj de izgi. Már csak pár nap
Erika: grat a kiscsajhoz
Örülök, hogy minden rendben veletek is. Jó nyaralást nektek!
Holka: de most akkor kiscsaj lesz ugye? Vagy most egy kicsit összezavarodtam, hogy unisex a baba neme.
Meggyógyult már Heni?
Dita: nem voltatok Verőcén Kárpátia koncerten? Mi apával voltunk és nagyon jó volt.
Gondoltam ám rátok közbe.
Babett, Bejci: ti hogy vagytok?
Hű jó sok lett belőlem