Niki, egyetértek, ebben a korban könnyebb beszoktatni a babókat, mint 2 évesen v. utána.
bár tény, h. én még csak 16 hósan szoktattam, nagyobbnak nem, de most én is azt érzem, h. nehezebb lenne szerintem.
meg nagyon-nagyon sokat fog számítani, h. TE nem parázol, lazán kezeled, sőt tudod, h. jó helyen lesz a gyermek - és ezt mind-mind érzi is majd Emma.
ha anyuka gyomorgörccsel megy - no chance, h. a gyermek jól feloldódjon, sőt, szeresse a bölcsit !
Zsófi, lefotózod nekem a szűkítőt ??
egyébként a praktikerben láttam lépcsős megoldásút, de egyrészt számomra horror ára van (és ha nem biztos, h. használja Laura, akkor kidobott lóvé), másrészt használat után fogalmam sincs hová tenném... mivel kicsi a f.szobánk.
max mi is Apájával használnánk ?
én is a pelus elhagyással döbbentem meg, h. a body-póló arány kb. 70-30% a bodyk javára. én holnapra tervezek egy beszerzőkörutat, mert szabin leszek.
már csak aludni használjuk a bodyt, napközbenre nem, mert macera.
jaj
Fatima, de gyönyörű ez a legény !!
nekem a "szőrösös"-alvós kép a kedvenc + ahol együttvagytok.
jé, tényleg, h. összeöltöztetek !
kajatéma.. fú jó kérdés:
most hogy nagyobbacska Laura, ha vmit elutasít, akkor tudom, h. nem éhes , így kb. 1 vki mással még bepróbálkozom ha van a hűtőben, ha nincs, akkor így járt. azért szeretném h. ebédre tele legyen a pocakja, h. jól aludjon du.
amikor kisebb volt, és megmakacsolta magát, és nem evett, akkor mindig volt egy jolly joker üveges kajám (épp aktuális kedvenc, amit mindig megevett, ha mást nem is kért), és azt odaadtam neki. ha az se kellett, akkor tuti nem volt éhes.
nem lehet, h. Tareknak az állaggal van baja ? mert írod, h. a tiétekből lopkod. lehet a kézzel megfogható dolgokkal meg elbírna. lehet ilyesmivel kéne próbálkozni ? főtt répa levesből, ilyen-olyan KÉZZEL megfogható darabok ?
tudom, h. nem szereted, ha maszatol... de lehet így nagyobb élvezete lenne a kajálással. pl etetőszék alá nagy nylon v. rongy ? oda dobálhatná-potyogtathatná simán.... próbálkozhatna a falatokkal... lehet, ha nem olyan kötött az étkezés, nyitottabb lenne..
egyébként szerintem a fiad is az a típus, aki nem ér rá enni (Laura is ilyen), így meg lehet , h. szórakoztatóbb lenne neki.
tápszerelhagyás: lehet buta kérdés, de nem azért issza meg Tarek a végén, mert szomjas ?
mi a reakciója, ha esetleg nem kap ?
lehet, h. anyai szemmel "nem mennyiség" csak, amit eszik, de lehet , h. neki meg bőven elég ? úgy is kajabál, ha kajás marad...
most így első flash-re ezek jutottak eszembe....