Új privát üzeneted érkezett!

Dorka! ÖRülök hogy épségben hazaértetek! :)

Fanna! Szerintem megint szerkesztgetik az oldalt... azért nem lehet látni, csak egy vagon csík van helyette.

Kata! Eltüntetek!! Remélem nincs gond!

Ditke! Jó partizást!!! Várjuk a képeket!!! Remélem nem fog esni... ez a ma reggeli zuhi elég fura volt... :? :(

Megyünk másik mamához ma...
szilbee

sziasztok,

Ditke, remek időtök lesz, én eltájoltam magam egy nappal, azt hittem, már megvolt a parti :oops:

Szilbee, mi épségben, az ótó már kevésbé.... nekünk tolattak, a hátulján pici horpadás lett... :twisted:

Anna, nem is tudtam, hogy altatásban végzik! :shock: De rendben lesz minden, Kürti jó doki!!!

Judit, örülök, ha jobban van már a szemed, tudom, milyen rossz tud lenni...

Szami, akkor átköltözés megvolt???? de jó!!!!

Olga, már ekkora pocija van tesódnak!!! :shock: Még most volt, hogy írtad, hogy babát vár!!!
Remondisról meg én sem mondok semmit.... :evil:

Évi, Csongi várja a sulit?

Jaimee, gratulálok a felálláshoz!! :) Cuki nagyona képen Réka baba!

Olyan jó azért itthon lenni, nah, csak kényelmesebb... Szerencsére Szabi csak egyik délelőtt volt kismajom, akkor semmi sem volt jó neki, de egyébként élvezte nagyon, főleg csónakázni szeretett a vízben ( úszógumiban hideg volt neki a víz)
Átmentünk Tihanyba komppal, visszafelé körbe autóztuk a fél Balatont, hegyet másztunk babakocsistul a (lezárt) kilátóhoz, egyébként meg a pancsiról szólt ez a pár nap... Kép megérkeztünk
Kép kompon
Kép ilyen is volt...
Kép na ki a kiráááály??? :)
Kép parton

Kép
Kép
dorkáék

sziasztok!

De jó hogy mindenki nyaral!!!!

KÉpzeljétek hogy jártam tegnap!

Reggelire bundáskenyeret csináltam s ahogy vettem ki az olajból, ugy kifröcsent az olaj s pont az arcomon landolt, tiszta pöttyös meg foltos vagyok, meg hólyagos, nagyon fájt tegnap!

Amugy mi jól vagyunk múlthéten itt volt unokaöcsém azért nem tudtam annyira jönni, meg hát ki kellett pihenni a gyakszit!

de most már úgynézki hogy kipihent vagyok!

sok puszi

Kép
kbernadett

Fanna: Ott van, jobb felső sarok, üzeneteid megtekintése. Bár azóta bizti megtaláltad...
jaimee1

Halló!

Dorka!
Na ki a király az nagyon KIRRRRRRÁLY!!!!!!!!!! :mrgreen:
Igen...most mindenkivel nyugtatgatom magam....köszi :wink:

Jaimee! Szilbee! Én nem látom........ :roll: hűűűűűűű.....no mindegy...majcsak......:)))hehhhh

Olga!
Szívesen......miből gondoltad hg kissebbre?.....Nem ,nem.....nagyobbra és a városban....:)

fanna3

Betti, vigyázz azzal a főzéssel, veszélyes üzem! :? de biztos finom volt...

Jaimee, elfeledtem a fotóst: kvazar.intro.hu (www nélkül) Nézz szét a honlapján, ha tetszenek a képek, ott találsz elérhetőséget is, de nekem is szólhatsz. Megbízható, ügyes fotós.

Ditke, várjuk majd a képeket a kis barátnénkról! :lol:

Kép
Kép
dorkáék

Üdv újra itthon Dorka! Nagyon jók a képek! Szabi a kis király! Nekem a fürdőköppenyes kép tetszik a legjobban! :D

Betty! De sajnállak! :cry: Én is múlt hónapban voltam ilyen nyomi (bocsi), háromszor égettem meg magam... virslivel a hasam, majd ahogy húztam ki a vasalót megkapaszkodtam a vasalótalpban, meg természetesen a tepsivel... :roll:

Jaimee! Én se látom azt a fránya üzenetekem megtekintését... :wink:

Remondisról annyit még, hogy ma leleplezték a táblákat az utca elején... szombaton 14-17 óra között megállni tilos úttakarítás miatt! :evil: Jelzem sógoromat két hónapja egy tizesre büntették saját lakás előtt emiatt!

Olga

Kép
juhaszolga

Láttátok tesóm új vonalzóját? Van neve a kicsinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka!
elfelejtettem írni hogy Gyöngyinek meg van a kisfia! Lóránd múlthéten szombaton vagy vasárnap szült.

Majd rakok fel képet! s ott meg mutizom milyen az arcom mert medencéztünk s rajta vagyok s látzik az arcom:-(

Kép
kbernadett

Hali!

MEGINT MINDENKI A STRANDON PANCSIZIK???????????? :wink:

Dorka! Nagyon jók a képek!

Jaimee! Nem semmi lábakon áll Réka! Tündérmanó :D Gratula! Amúgy végignézted az attrakciót, vagy egyszer csak állt?

Olga! Akkor kérdem én, szombatonként 14-17-ig mindenki húzza el otthonról a belét, vagy hová kellene állni? :shock:

Ditke!!! KÉPEK!!!

Juditok is eltüntek...

Betti! Sajnálom a konyhai balesetet... Igaz, nem nekem írtad, de én is ismerem Gyöngyit, nála szültem ( ezer millió százalékos pozitív tapasztalattal :D ), biztos szép babója született. Kinél szült végülis, azt lehet tudni?

Rólunk: nem zártunk jó hetet, Dorkánk hasmenős volt. :cry: Illetve nem tipikus hasmarsa volt, zöldes volt a kaki, és többször egy nap. Mivel az itteni gyerekorvos úgy rámondta, h. nyári fertőzés, h. meg se nézte a gyereket :shock: , bevittem magánúton Szolnokra Antalhoz. Átvizsgálta tetőtől-talpig, vittem pelust, megnézte, szerinte is vmi fertőzés lehet, nem komoly. Hányás, láz, semmi nem volt, jókedvű volt, evett, ivott rendesen, csak éppen gyakran volt kaki, meg érdekes állagú... Normaflore-t kapott, ill. még kapja is, de most már hál' Istennek minden oké. Ja hétvégén én is szarul voltam, Apa gyomra is fájdogált... Rögtön kiakadtam, honnan kapta/kaptuk el? :shock: De a doki szerint is benne van sajna így nyáron a levegőben... Hát nagyon meg voltam rémülve.
Amúgy egyre többször nevettet meg, már jókat lehet vele játszani, hangosasn nevet, folyamatos kommunikációban vagyunk, állandóan van mondandója... :lol:
Továbbra is megrökönyödést váltunk ki az emberekből azzal, h. hason van a babakocsiban. :evil: Miért olyan nagy szám ez??? :shock: Háton kb. 5 percig marad...
Magától még nem fordult hasra, fordítva megy neki, a hasrafordulásnak úgy kerek 1 centi híja van... Volt, aki már ezt is kérdezte: "méééééééééég nem fordult hasra????" :evil: Látom, h. próbálkozik, erős, egészséges, fejlett, egyelőre nem aggódom. Megvan neki a saját ritmusa sztem.

Írjatok már!

donkoaniko

Sziasztok!

Kész vagyunk a lakással!!!!! (na jó, még egy kis pakolnivaló van)
Hú, nagyon jól sikerült, pedig nagyon izgultam! Rengeteget dolgoztunk vele. A párom szombaton fél 2-től fél 10-ig rakta össze a szekrényt. Aztán még csak megcsináltuk a konyhát is, és az előszobának egy részét, mert maradt még festék.
Képem még nincs, de délután rakok majd fel, mert nagyon büszke vagyok magunkra. Ja és Csongi mikor meglátta csak ennyit mondott: Hú, ez kirááááály! :lol:

Ne haragudjatok, de hulla fáradt vagyok, meg mennem kell be a városba, majd ha összeszedem magam, megpróbálok reagálni.

Évi és
Kép
csongianya

Csak becsekkolok, megvagyunk, csak múlt péntek óta nem volt netünk. A szolgáltatónk önhatalmúlag megváltoztatta a jelszavunkat, csak elfelejtett értesíteni minket... Majd egyszer csak visszaolvasok...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Szolkata! :lol: Bocsi... jelszó... :lol: ez van!

Anikó! A kérdés jó! A vasárnapi úttakarítás nekünk jobb lett volna, mert vasárnaponként megyünk anyóshoz, mert sogórnőméknek is úgy jó... Máshová meg nem igazán tudunk átállni, mert a környéket akkor takarítják... hát majd meglátjuk.

Azta Évi! Már várom a képeket a lakásról! Párom is most gletteli a fürdőszobár, a héten mi is szeretnénk kifesteni a Bermuda-háromszöget! (konyha-fürdőszoba-előszoba) Most a fürdőszobából 3 doboznyi kence-fice+mosószereket+takarítószereket szedtünk össze. :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó! Engem meg azzal akasztottak ki (védőnő is), hogy fordítsam hasra. Okés tudom, hogy jó a pocaknak felfujjódáskor, meg a hát-nyakizmogat is edzi, de gyűlölt Balázs hason lenni. Van is róla egy fotósorozat, kb. 4 képen van hason, aztán ordítás, hátára kellett fordítani. Kész. Nem szerette. Ma már elalszik hason, vagy a hasára fordul alvás közben, de kb. 1 éves koráig semmiféle képpen sem. Különbözőek, na.

Olga

Kép
juhaszolga

sziótok,

Betti, köszi a hírt, már Ditkétől is tudtam korábban, de aranyos vagy, hogy szóltál! Van képed a babóról is? Húú, izgatottan várjuk!

Anikó, "csípem" az ilyen zsigerből gyógyító dokikat, mint akinél először voltál Dorkával :evil: Szerencsére akkor nem komoly a baj!!! Én is biztos elvittem volna máshová is...
A fordulásról: igazad van, fordul amikor fordul, egyáltalán nem késő még. sőt!!! (Szabi féléves múlt, mikor hátról hasra fordult...)

Olg, biztos már a Norbert név? Szép név!

Évi, felcsigáztál, ha pihentél, majd hozd a képeket, kíváncsiak vagyunk!

Ditke, láttunk de. benneteket a Dm-ből kikuksizva, levágattad a hajad?????? :D Jól sikerált a buli??? Mesélj! Képeket is teszel majd?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Akkor hozom a képeket :lol: Bocsi, reagálásra még mindig nincs időm, de Fanna és BBJ, köszi a dokis infókat!!!!

Dorka, örülök, hogy hazaértetek! Az a fürdőköpenyes kép nagyon tuti! És a kiráááály, hát az király :lol:

Képek: (kicsi szoba, kicsi konyha, nem fért egybe a fényképezőre)

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1217864998.3154.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

No, a szekrényes lemaradt, próba újra

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Hol is kezdjem...

Köszi még egyszer mindenkinek a köszöntést!
Jól sikerült tegnap a buli, nagyon is jó idő volt. (túlzottan is) Nagyon finomak voltak a torták, a katica tényleg nem volt tömény, és szép vékonyan volt rajta a marcipán. (Judit, köszi a tippet)Bármily meglepő, elfoyYtak. Teszek majd képeket!

Dorka, szuperek a nyaralásos képeitek! Ti olyan jó képeket tudtok csinálni (azzal a jó géppel :lol: ). Szóval akkor Szabi élvezte, de jó!
És a kocsitokkal mi lett, úgy tolattak belétek, hogy ott se voltatok, vagy sikerült rendezni?
Igen, levágattam a hajam, úgy örülök neki. Már előbb meg kellett volna tenni, ha lett volna hozzá merszem.
Csak nem Szilbee-ékkel voltatok délelőtt, messziről mi is láttunk a Kossuth téren. Mi Apával sétáltunk, nekem most hawaii van, szabin van 3 hétig. Petinek volt már az eskütétel?

Évi, hát ez tényleg szupi lett!És ez az a narancssárg, ami Neked nem tetszett?! (de ha ez megnyugtat, szerintem fog fakulni) Szerintem ez a bordűr is tök jó, nem baj, hogy nem focis. Ez nem volt akkor olyan drága? Hát nagyon ügyesek vagytok, tényleg.

Anikó, jobbulást. Még jó, hogy elvitted máshoz is. Ki ez az Antal nevű doki amúgy? Nem értem én se, hogy kinek fáj, ha Dorka a babakocsiban is hason van, ha amúgy is úgy alszik. A forgással meg egyáltalán nincs elkésve, de hát ezt tudod Te is.

Betti tényleg, mit tudsz még Gyöngyiékről, simán vagy császárral szült?
Gyógyuljon meg az arcod, remélem, nem fog meglátszani később...

Kitten, én is vittem be ruhát Zsófinak a kh-ba. Első nap így is egy tök kinyúlt, rossz kis bodyt adtak rá, aminek nem volt jó a patentja a vállán, nem győztem igazgatni egész nap, hogy meg ne fázzon a kis válla+ még az angolpólya is el volt szakadva...na kössz. A képen amúgy az a valami a feje fölött valami olyan izé, amivel a légzését segítik vagy valami ilyesmi :oops: ciki, de nem tudom...Bettitől szeretném megkérdezni, hogy mi is az pontosan? (Apgar pontoszásnál a légzésre csak 1 pontot kapott, azért tették alá, ennyit tudok)
Hogy álltok a vásárlással, meg van már minden, babkocsit milyet vesztek?

Jaimee, gratula Rékának! Jó hamar felállt akkor ő is. Keresztelői ruhácskát nem nőtte ki azóta?

Kép

Kép
ditke2007

Dorka!
Kültem pü-t megkaptad?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jamee!
Gratuálok, hogy Réka ilyen ügyesen felállt! Készülődtök már a keresztelőre?
Végül is beszereltettétek a riasztót? Gondolom a betörők azóta sincsenek meg!

Niki!
Ne gondoljatok valami nagy alkotásokra, inkább ilyen gyerekes kis rajzok. Nincs még készen mind, és be is kellene kereteztetni. Amint elkészülnek, (ahogy a szoba is, szépen lassan) :oops: rakok majd képeket!

Fanna!
Végül is eldőlt már a kórház, hogy mindenképpen mennetek kell? Ha igen, akkor mikor?

Virág!
Gondolom jó kis meglepi volt, a szépen felújított lakás mellé még a mosogatógép. Hát az biztos, hogy sokban megkönnyíti majd a dolgodat!
Képeket nem raksz a lakásról?

Dorka!
Biztos jó lehett nekek a Balcsin, ahogy a képek is mutatják! :lol:
A csónakos-sírós nagyon cuki!
A kocsitok az M0-on abban az balesetben nyomódott meg?

Betti!
Hogy állnak a hólyagok, pöttyök az arcodon?

Anikó!
Dorka jobban van már?

Évi!
Nagyon szép lett a lakás!!! Csonginak öröm lesz tanulnia szobájában. Minden bútora új?

Ditke!
Messze vagyunk mi még attól, hogy minden meg legyen. Tudod sokszor írtam már, hogy mindent utolsó pillanatra hagyósok vagyunk.
A babakocsi még mindig dilemma, most a héten kellene dönteni. Pierre Cardin-t szeretnénk. Vagy a PS686 vagy PS692. (majd rakok klépet)
Mindkettőnek megvan a saját előnye, hátránya, nem nagyon tudom,melyik lenne a jobb.

Kép
Ez a 686-os. Ennek az az előnye, hogy a sportrésze vízszintesig dönthető, viszont szembe nem lehet felszerelni.

Kép
Ez a 692-es. Ennek mindkét részét, mindkét irányból fel lehet szerelni a vázra, de nem lehet vízszintesig dönteni a sportrészt.

Szóval nem tudom. Az az igazság, hogy én még senkit nem láttam, aki a sportkocsit szemből tolta volna, de lehet hogy tévedek. Szerintetek melyik a praktikusabb?

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Na még adós vagyok a képekkel...

Kép Szülinapi tricikli Kép Ajándék bontás Kép Ég a gyertya
Kép Torták

Kép

Kép
ditke2007

Ditke! Vééégre! :D Jó lehetett nagyon a praty! 8)

Kitten! Kb. 2 évvel ezelőtt engem láthattál volna szemből tolni! ;) Levente utált babakocsizni, így mindig meséltem neki útközben, ha már elszakadt nála a cérna. Olyankor velem szembe volt fordítva.

Dorka! Holnap de-t megyünk a Pólya Tiborra... öööö 8:15-re. Ha jó a idő nem iparkodunk haza... Majd telózunk, hogy ráértek e ti is! Ok?! :)
szilbee

Ditke, de jóóóóó lehetett!!! Azok a torták!!!! Nagyon guszták, a katicás is tök édes!!!
Az ajándék meg igazi rózsaszín csodajárgány, látom, Zsófinak is tetszik!!
A f.gép sztem jobb képeket csinál kint, de nem csípem továbbra sem...
Peti is letette az esküt, még indulás előtt pénteken.
Amikor elöl passzentották meg a kocsit, azt láttuk... A hátulját meg hallottam... kkkkrrrrr....

Szilbee, okké, figyelem majd a telefont! Mi is biztos garázdálkodunk vhol a belvárosban (bár ma épp kibuszoztunk a Corába).

Kitten, nekem a 2. járgány tetszik jobban, bár nekünk nem ez a 3 funkciós mózes-bébihordó-sportváltozatú kocsink van, most ezek nagyon divatosak, ránézésre praktikus, kényelmes lehet. A sportkocsiknál általában nem megy totál vízszintbe az ülés, olyan 175 fokig lehet dönteni. (mondjuk sztem mire azt a részét használjátok, ne muszáj a totál vízszint... sztem...)
A kocsinak asszem Blellén tolattak neki, szerencsére nem vltunk részesei a balesetnek!! Kopp-kopp! (bár ha én vezettem volna...
:roll: Lehet nem érünk haza, durva az MO-s)
Ja, és babaruhát én is vittem, gyalázat, amit adtak rá első nap, utána meg közölték, hogy nincs tiszta, vagy marad abban másnap is, vagy adok rá sajátot. Ja, és pelust is vigyél, van, hogy 3 db-ot adnak egy napra-éjszakára....

Katlina, megkaptam, nagyon jó lenne, ha eljutnátok hozzánk!!! :)

Évi, szép színeket választottatok, Csonginak is szép lett a szobája!!! Nem csodálom, hogy elfáradtatok! Szép munka, maszekoltok is? :wink: A mi hálónkra meg konyhánkra is ráférne...

Nah, megyek bongyorkázni, vettem egy hajsütőt, sosem csináltam még, kipróbálom, míg Törpe alszik!

Kép
Kép
dorkáék

Csak 2 mondatra:
Sétálni én is Bergonnal sétálok, mert abban szemben is tud ülni Réka. Szeretem látni, mit mível és így jobban tudok vele kommunikálni.
jaimee1

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket! Hízik a májam :lol: Dorka, a barátnőm is hívott bennünket, hogy lehet nála folytatni a festést, de a férjem azt mondta, most évekig nem akar ilyennel foglalkozni!

Kitten, nem maradt benne régi bútor is, azt nem fényképeztem. Nem teljesen olyan a színe, de így együtt elég jól mutat :wink: Állítólag jönnek a tanítónénik augusztusban családlátogatásra, hát láthatják, hogy felkészültünk :wink:

Ditke, nem ez a bordűr nem volt drága, 10 méteres 1300 Ft-ba került. És ha akartam volna sem tudtam volna színben ennyire hozzáillőt venni.
A színnel az volt a baj, hogy késő délutánra készült el, és vizesen sokkkkal sötétebb volt. De most már elégedett vagyok vele.

Ja, fogzás...Csongi meg tegnap kihúzta felülről a fogát, már nagyon mozgott neki. Hááát elég idétlenül néz ki, és selypít is :wink:

Ditke, édes kis rózsaszín egy éves tünemény! Hú, a torta is nagyon jól néz ki, és látom jó volt a hangulat!

Jaimee, még nem is gratuláltam a felálláshoz :oops: Jó korán kezdi :wink: Lassan szaladhatsz utána :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Dorka! A fiúk (Levente és Ádám) is kint voltak ma a Corában.... meg a Tecsóban. Én meg idehaza voltam... vasalás meg miegymás. De holnap tuti kimozdulunk...

Évi! Jó lett a szoba! A bordür is király! Ráadásul nagyon praktikus magasságba tettétek,mert így optikailag nagyítja a szobát! Ügyesek vagytok!!! 8)
szilbee

Hali!

Hát.. őszintén... nem sok minden maradt meg az agyacskámban abból, amit olvastam... :oops:

A fényképekre emléxem...

Ditke: nagyon aranyosak aszülinapi képek... és hát a torták.... Megen mondanám, ha valahol maradna.... kéretik szólni.... magamtól mostanában nem sütöttem, és nem is vettem... félek a kalóriáktól változatlanul... inkább kerülöm. Visszatérve... :oops: ... nagyon csajos a tricikli .... és most már ezzel közlekedtek a városban babakocsi helyett? Ezek olyan jó kis partik, ahol még a kendős dédimamik is ott lehetnek....

Dorka: jó időt fogtatok ki nyaralásra, tök jó, hogy nektek is jó volt (látszik).

Évi: tuti lett a lakásotok bemutatott részei... nekem nagyon tetszenek az ilyen merész színek a falakon... másnál... mi a férjecskémmel bátortalanok vagyunk ilyen téren... :oops:

Szilbee: meddig van Ádám szabin? Mentek nyaralni?

Kitten: hát nekem az első babakocsi tetszik, de csak azért, mert annak klasszikusabbak a vonalai... egyébként szerintem mindegy, amikor már a sportkocsi kell, tényleg nem lesz fontos, hogy vízszintesbe dönthető legyen. (én is szeretnék már 35 hetes kismama lenni...!!! irigy vagyok...)

Jaimee: Popi lány nagyon hamar felállt... jó lesz a matracát még lejjebb rakni... mert egy láblendítés... és hopp, reggel köztetek ébred... Nagyon erős gyerkőc. Én is ismerek fotós... ha kell még... bár nem tudom, hogy ráér-e... Nagyon profi.

Anikó: ne foglalkozz senkivel! Csinálj mindent meggyőződésed szerint. (Bencének valószínűleg fogzástól is volt kicsi korában hasmenése ... lesz még néhány ilyen megmagyarázhatatlan egyéb tünet nélküli érdekesség)

Olga: Balázs is segítkezik a felújításban? Majd tegyél képet, mit alkottok.

Szamóca: hogy álltok? Élsz még?

ennyi... majd még olvasgatok ..vissza...

Most van valaki nyaralni? Bbj?

Kép

Kép
szolkata

Rólunk: Jaj, hát el is felejtem... ma megyek doki bácsihoz szokásos 18.15-re, megnézzük Lurkókát :lol: Hétfőn voltam terheléses cukor vérvizsgálaton... vagy hogy kell mondani, nagyon jó lett minden eredményem... szóval már csak szülnöm kéne... :oops: :oops: de jó lenne ott tartani... (és már megjelentek az első előtejcseppjeim... :lol: ) Megrendeltük Bencének az emeletes ágyat (2-3 hétre ígérték).
És hurrá! Nincs forróság!!!! Amúgy minden másnap (véletlenszerűen így alakult) kint vagyunk du a strandon... kijöhetnétek!!! Ha holnap meleg lesz, is megyünk. Valakire számíthatok? Egészen pici, csak ülős babákkal is kint vannak...

Kép

Kép
szolkata

Hellabella :)

Most csak gyorsan pár mondat Kitten-nek:

Sztem ha van mózes, nem tragédia, ha a sportrész nem vízszintesig fektethető. Az akkor számít (többnyire), ha hasonalvós babát sétáltat az ember jánya. Ha odakerültök időben, hogy már a sportrészben ücsörög, úgysem az alvásról fognak szólni a séták :)
Ruhát én is vittem be Huncinak, de az első 2 napon a benti cuccokban volt - nagyon gyűlöltem az angolpólyát! Úgyhogy aztán saját rövidujjú body-ba és ujjatlan tipegőbe öltöztettem/tük. Kényelmesebb is volt, meg jobban is nézett ki :wink:

Este még jövök...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaja, hurrá, nincs forróság! :D :D :D

Kata: És hurrá, hogy jó lett a cukrod! Áh, ráérsz még szülni. Nekem néha van nosztalgiám kismama koromról (na jó, gyakran) pedig mindig volt valami nyűgöm. :? :? A pocakomat imádtam....Tiéd is csinos lehet, már a talin is olyan helyes voltál vele.

Szami: ??

Kitten: nekem is első verzió teccik, ha a kettő közül kell választani. Pierre Cardin lesz mindenképpen? A sportkocsink nekünk is az, szeretem. Riasztót még nem vettünk, a hétvégén dönt Apa, hogy melyik legyen. A rendőrség nem töri magát, sztem már most gondolatban lezárták az ügyet. Ujjlenyomat nuku, annyira bénák nem voltak. Mármint a betörők. Szemtanú sincs.

Dorka: Nagyon jók a képek! Képzeld, felhívtam a fotóst, akit ajánlottál, de azt mondta, nem tud vállalni, mert szombaton esküvője van előtte levő napon és nem tudja feltölteni az akkukat reggelre... Aztán visszahívott 5 perc múlva, hogy mégis megoldják valahogy, vállalja. :D :D CD-t ad, kb. 100 fotó 10000 Ft. Sztem korrekt. :D Örülök, mert a honlapon tetszettek a képei. A tiétek is fenn van az esküvőről (gondolom tudod) gyönyörűűűűűűek!!!! Nagyon szép vagy rajtuk!

Ditke: Jó kis buli lehetett, nagyon aranyos Zsófi és a torták is nyamnyamnak néznek ki. Ez a tricikli...ilyet még nem is láttam. :D

ANikó: Mi újság felétek?

Popi bébi köszöni a gratulációkat első (és azóta sokadik) talpra állása alkalmából. Ma egész nap integet, amióta reggel egyik babájával integetőset játszottunk. :)

Jah, és keresztelő fixálva. Jövő vasárnap 9.30-kor Popi református lyány lesz. Érdekes lesz, mert mostanában ebben az időpontban (10 tájban) szokott egyet szundítani.....
jaimee1

Mellik is az az angol pólya? :oops: :oops: Amibe a gyermekágyon "tekerték" a babákat? Az a zsákszerű erre tekerem, amott megkötöm? Én meg szerettem őket.... :shock: :shock: :lol: :lol: Kövület vagyok biztosan. :lol: :lol:

Tényleg nem baj, ha nem vizszintesig dönthető a kocsi.
jaimee1

Sziasztok!!Csak gondoltam beköszönök!:D
Ditke,tündéri Zsófika a képeken!!!!
Csongiana!Nagyon klassz lett a szoba!Hát a lényeget afiad is elmondta róla!:)
Én megvagyok,dolgozok,meg nem tudom hogy vagytok vele,de úgy kiszívja az energiámat ez a változékony idő.Le is dőlök picit.
További szép napot!
kutyafüle

sziasztok!

Hát Gyöngyiékről nem tudok mást csak annyit hogy simán szült mivel én azon a héten pénteken voltam utoljára!

Hát már kezd javulni, a hólyagok már elmúltak utánna bevarasodott most már az is kezd lejönni!

Évi!
szép lett a zsoba!!!!

Ditke!

Nagyon jók a képek!

Kata!

Mi itthon szoktunk medencézni!

Tényleg tegnap is olyan jót medencéztük, öt fele mentünk bele a gyerekekkel s unokatestvérem meg Gabi meg én fél kilenckor jöttünk ki( kb olyanok volt mint a gyerekek de jól éreztük magunkat a viz is jó volt meg az idő is!Bettike az jóval hamarabb kijött benn volt a mamával, de ő is nagyon élvezte, s most már ő is le tud bukni a víz alá önállóan s nem megy semmijébe viz meg nem is köhög!
Olyan büszke vagyok rá!

nah de most megyek mert éppen eszik mákos tésztát s oda kell rá figyelni!

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Na dobok képet a nagyszobáról a fürdő konyha előszobát majd 18.-én csinálja a szerelő :cry:

Kép

Kép

KépKép
viragb88

Kata, mesélj, Minilurkó hogy érzi magát odabent???
Gratulálok az eredményeidhez, azért biztos megnyugtató, hogy okés minden!
Emeletes ágy? De még alul fog aludni, nem?
strand: mennék, de egyedül nehéz lenne a vízimádó gyerekemmel...

Évi, Csongiról csináltál képet? sztem annyira aranyosak a gyerekek, mikor hiányzik elöl a tejfoguk!!! :)

Jaimee, örülök, ha sikerült Pistivel megegyeznetek, megbízható és jó fotós, és az ár is korrekt. Igazából azon lehet sokat nyerni, hogy a DVD vagy Cd a tietek, és 30-40 Ft-ért tudtok majd előhívatni, nem 3-400 Ft/db-ért. Meg én azért is szeretem, mert nem a sbalonbeállításokat nyomja.
Köszi a dícséretet :oops: , másfél napig tuningoltak :lol:
Angolpólya nekünk sem jött be... alig találtam benne a gyereket
:roll:

Betti, ararnyos lehet Bettike, ahogy pancsizik. És már becsuk mindent, amit tud, nagyon ügyes!!!! :)
Remélem, hogy gond nélkül elmúlik majd a bundikenyér vacsora nyoma rólad...

Virág, jó színeket választottatok, Gabesz nem ellenkezett a mályvás szín ellen?
Védike hogy van? Mászik ezerrel?
Szabi meg megtanult tolatni és szívószállal inni, Nuby szívószáálas poharat vettem neki, így egy liter innike is lecsúszott ma! :shock:
De már készülök, hogy minden csoda 3 napig tart... aztán megunja ezt is, és keveset fog inni.

Katlina, Rami, Munya, veletek mi hír?

Kép
Kép
dorkáék

Doki bácsinál is minden ok volt. Kaptam vasat, mert van egy kis vérszegénységem... Bencével is szedtem kb. ettől. És legnagyobb megdöbbenésemre éppen fejjel felfelé van Marcika... nem gondoltam, hogy így is lehet... nekem... :oops: :roll: :shock: Kicsit beparáztam,hogy így marad... és a legnagyobb félelmem, a császár utólér...., de anyám is (doki is) azt mondta, hogy születésig simán megpördülhet még párszor.... Most ezerrel figyelem a mozgását... hátha megérzem, amikor visszafordul... meg beszélek a fejével... én vagyok az anyja, csak hallgasson már rám... vagy mi...

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Köszönjük, megvagyunk, kaki úgy tűnik, okés KOPP KOPP KOPP. Éjjel sokszor volt fenn, bár hogyan is lehetne jót aludni 26-27 fokos szobában? :roll: Elegem van már a melegből, úgy tudok izzadni, h. egy ló nem izzad így, ez is egyike azon dolgoknak, ami visszamaradt a terhességből... Néha azon filózok, vajon a szervezetem ugyan észrevette-e, h. vége van a várandósságnak? :roll: Mert a pluszkilókat is úgy tartogatja, mintha muszáj lenne... :cry:

Ditke! Azt hiszem, Antal Ferenc a gyerekorvos pontos neve, Mezőtúron főorvos, azelőtt Szolnokon dolgozott. Alapos, rendes ( bár ennyi pénzért lehet is... )
Tök jók a képek! Dorkának mi is ilyen triciklit néztünk ki, asszem a Partyban, -bár még nem most lesz március :D -, de ilyet tuti kap majd.

Évi! De jó a szoba!!! Jó kis vidám színösszeállítás.

Kitten! Azta, mindjárt itt a nagy nap, már csak pár hét! Olyan sok érzés előjön bennem... Képet majd dobj a bababirodalomról!

Virág! Szép lett a szoba, csak Védit hiányolom a képekről! :) Meg fogacskás képet se tettél! És írj magatokról, ha lesz időd, miket csinál már Védi, miket eszik, h. telnek a napjaitok, ilyesmik...

Dorka! És mit iszik Szabi a pohárból, mit szeret?

Kata! Mi épp 25 hetesen voltunk 4D-n, ott simán medencevégű fekvésben volt Dorka, úgy kellett becserkészni is, h. lássunk vmit. :D Mivel mentünk másnap dokihoz, ő is mondta, de rögtön hozzá is tette, h. ez még semmit nem jelent, bőven van ideje befordulni. És úgy is lett, úgyhogy nyugi, Marci is tudni fogja, hogyan is induljon neki a nagy útnak... :D

donkoaniko

Szió!

Évi! Ügyesek vagytok! És Csongi fogát elrakjátok?.........Nekem is megvannak még...néha előveszem nézegetni.... :D

Kitten!
Igen sajnos....aug. 26.a... :(

Dittke!
Fininek néztek ki!!!!!!!!! Ha nem vagyok ind.krét mennyi volt a katicás?....Lehet veszek magamnak egyet......ja és az új hajadról nem raksz képet??????

Szolkata!
Jaja.....kire hallgasson???? :lol: Tutira addig még boxol párat és a startvonalnál rendben lesz a beállás!!! :lol:

Nem leszünk hétfőig.....ha feltűnne....bár amennyit írok.....

JUDIT! HOL VAGY??????

fanna3

Haller :)

Há mossincs több időm... :?

Jaimee, nem mindig olvasok blogot :oops: Sőt... örülök, ha a topicot végignyálazom :oops: :) Nodealényeg, hogy mégiscsak lesz keresztelő, dejóóóóó! :D Réka defajinul ácsorog :lol:

Évi, tutteros lett a gyerekszoba, olyan nyaralós fíling - egész évben :D Ügyik vagytok! Csongi foga meg ügyesen kinő majd - gondolom :) A napokban éppen azon filóztam, hogy nekem egyszerűen nincsenek fogatlan emlékeim :roll: Az megvan, hogy lazulgattak, meg piszkálgattam/kihúzogattam párat, de hogy fogatlanul milyen vótam?! Passz...

Fanna, megvannak? :shock: :D Nem is rossz ötlet elrakosgatni a tejfogakat...

Dorka, dejónektek, fürcsizhettetek minden nap :D Jók a képek! :) Há én eddig meg nem tudtam volna mondani, hogy Szabi melyikőtökre ütött, de a napszemügés fotón tiszta te vagy (orr, száj - mosoly) :shock: Ezekszerint a szeme meg az apjáé :wink:

Ditke, nagyon jó lehetett a party :D Tetszik Zsófinak a tricikli? Koptatjátok rendesen? :lol: Mmmm, a fincsisnek néznek ki!

Nomennem kő, ebédfőzés van - kissé megkésve :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Gyerek alud, végre nyugi, anyósék is hazamentek.

Anikó: a szoptatástól izzadsz, még ez mindig a hormonok játéka... ugyanígy voltam, annak ellenére, hogy B. szeptemberi... úsztam a levemben télen is, zsíros volt a hajam, az arcom. Néhány hónapig még így lesz. És a kilókkal is ugyanígy jártam.. a kórházból kijőve -4kg, majd hanyatt estem, hogy csak ennyi és utána se ment le, csak kb. onnantól, hogy 10. hónapban megjött, meg Bence kevesebbet szopott. És hát igen, én is remélem, hogy majd megfordul... Lehet, hogy Bence is volt farvégű, csak azt ugye nem tudom, mert akkoriban még nem volt uh-ja a dokinak, a protokoll szerinti 4 alkalommal a kórházban meg mindig fejvégű volt. Most meg 4 hetente látjuk Marcit.

Fanna: party hétvége lesz? :wink: Ja, ma még csak szerda... akkor?

Jaimee: pü (nem pénzügy :lol: )

Lemaradtam a figyelmemmel... Bbj-ék nyaralni vannak? És Nikiék? :oops: Ki merre?

Kép

Kép
szolkata

Kata, Annaluca a 32. héten éppen csücsült a pockában, pedig előtte fejvégű volt... biztos Marci is meggondolja még párszor a dolgot :lol: Amúgy én nem éreztem, hogy mikor fordult meg :oops: Pedig figyeltem... Csak kitapogatásból sejtettem, hogy a dudor, amit kirakott, az most a feje, vagy a seneke :)

Izé... az előző hsz-omban a "Mmmm" kezdetű mondatot valahogy gépelés közben lefaragtam...szal: Mmmm, a torták is fincsisnek néznek ki!

Judit
Kép

Kép
balwin

Szép estét Mindenkinek!

És igen eljött az a nap is, amikor már van használható internetem újra! Bár nem sokáig untatlak itt Benneteket, mert pénteken indulunk a Balatonra és majd csak 20-án jövünk haza.

Igaz, még elég nagy a felfordulás, de attól tartok, amíg hazaérünk nem csomagol ki helyettünk senki. :wink:

Képeket majd akkor teszek, ha
1. előkerülnek a fényképezőgépek (és a hozzá tartozó zsinórok)
2. legalább nagyjából rend lesz
3. akad egy kis szabadidőm...

De már kezd világosodni, mondhatnám, látom az alagút végét :lol:

A fényképek nagyon jók, Jaimee, a Tieitek és biztos azok lesznek! 17-én? Akkor lesz a 12. házassági évfordulónk! :lol:

Nekem Jázmin a 30. hét után még kétszer fordult meg, igaz, azt gondoltam mindkétszer: itt a vége, most fogok szülni... :oops:

Na, megyek, folytatom a fürdőszoba bepakolását. Tényleg, Olga, én is meglepődtem, mennyi kenceficét halmoztam fel, de egy csomót ki is kukáztam aztán, mert már lejártak... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Voltunk tegnap Debrecenben. Kalandos az indulás története, de ezzel nem untatnálak benneteket. Voltunk unokatesómék kislányát megnézni (erről később) és az állatkertben és a vidámparkban. Nagyon klassz volt, nekem a kis pingvinek tetszettek a legjobban
A vidámparkban meg átmentem gyerekbe, mert mindenhová csak felnőtt kisérettel ülhettek még be. Így dodzsemeztem, hullámvasutaztam (pici, új), óriáskerekeztem, meg egyéb nyalánkságok. Hááát, rengeteg pénzbe kerül. Csonginak egész nap vérzett az orra, már nagyon ki voltam bukva! Komolyan mondom óránként eredt el az orra vére.
Este adtam neki gyógyszert, kenőcs, remélem ennyi elég lesz, nem kell dokihoz vinnem.

No, akkor a pici babáról. Ide még nem írtam, de unokatesóméknak 30 hetesen született kicsi babája. Végül Debrecenben, 4 hétig voltak az intenzíven, vasárnap kerültek át a gyerekágyas osztályra. Hát nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon ledöbbentem a debreceni körülményeken. Képzeljétek el, hogy most lenne 34 hetes (tehet éppen 4 hetes), most 1, 70 kg, vasárnap engedték ki az intenzívről. Hárman vannak egy szobában (talpalatnyi, szerintem még a szolnokiba is több hely van), olyan babákkal akik időre születtek.
Látogathatóak (ki-be járkál mindenki a kórterembe)....! Én Csongiékat fel sem akartam vinni, de annyira erősködött a pici lány anyukája, hogy csak felvittem. (hihi, tátott szájjal nézték). Mondjuk én is meglepődtem, ilyen picike babát még életemben nem láttam. Kis formás mindene, de nagyon PICI! Szopizni próbálnának, de nem megy, még a cumisüveget is nehezen szívja, és általában szondán kapja a tejcsit. Anyucinak van még teje, azt kapja, hát nem tudom, meddig tart még neki.
Még kb. 4 hétig mindig benn kell lenniük. Egyelőre úgy néz ki, rendben van, ma mennek szemészetre.

Persze volt nálunk két digifényképezőgép, és mire odaértünk mindkettőben lemerült az elem :? Úgyhogy képem az nincs. Az állatkerben már vettünk, az ottani képeket meg még nem sikerült letöltenem.

Évi és
Kép
csongianya

Virág! Nagyon klassz lett a szoba, én is valami ilyesmit terveztem nagyszobának! Bordós a bútorunk, ez a szín nagyon menne hozzá, és egyébként is a kedvenc színösszeállításom!

Szami, de jó, hogy látszik a vége az alagútnak! Alig várom már a képeket, biztos csodaszépek lettek!
Jó nyaralást kívánok nektek!

Fogak. Háát nem engedi Csongi fényképezni (mondjuk tényleg elég idétlenül néz ki, ez volt a legszélesebb foga, úgyhogy jó nagy "lyuk" van a szájába!).
És igen, eltesszük a fogakat! Ez már a negyedik lenne, de csak 3 van meg, mert egyet az oviban elloptak :wink: :? Ott esett ki neki, és valaki elvette a polcáról :shock: Hát ez van!

Évi és
Kép
csongianya

Kata, jövök én is seduxenként: Szabi sem volt fejvégű még 26 hetesen... Aztán a megfordulását egy erősebb mocorgásként érzékeltem. Majd egyszercsak rádumálod, és meg fog fordulni!

Anikó, örülök, hogy Dorka jól van már, leszámítva a meleget... Szabi is sokat van fent éjjel, a meleg is bizots közrejátszik.
Szabi hígított üdítőt meg teát szokott inni, de az üdcsi jobban csúszik... :lol:

Szami, akkor jó pihenést, jó sokáig lent lesztek a Balcsin....

Judit, nem sokan mondták, hogy rám (is) ütött ez a gyerek... Kisszívemet melengető volt olvasni, azé' csak nekem is lehet közöm hozzá, vagy mi.... :lol:

Évi, irigy-irigy, hogy Db-ben voltatok, kb. mióta végeztem, nem jutottam el oda...
A kicsibabát hogy hívják? Reméljük minden rendben lesz, nagyon jól haladnak a dolgok!
Csongi fogát ki sinkófálta el??? Hihetetlen... fogat lopni... :shock:
Orrvérzés nem a sok izgalomtól, játéktól lehetett?

Virág Védikének boldog félévet tegnapra!!!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Na neeeeeeeeeeeee, hol van mindenki :?: :?: :?:

Védike! Boldog félszülinapot utólag!! :lol:

Évi! Csongi orra? Unokatesódéknak sok-sok tejcsit, és kitartást! Lehet tudni, miért jött korábban a babó?

Tegnap eljutottunk végre Kövesdihez, mára meg behívott röntgenre az SZTK-ba, szerencsére MINDEN RENDBEN Dorka csípőjével, semmi teendő nincs, a redő-asszimmetria eltűnik majd, asszondta az orvos. :lol: :lol: :lol: Hát nagyon megnyugodtam. Nem mellesleg le a kalappal a doki előtt, nagyon aranyos, kedves, alapos, csak jót tudok mondani róla.
Sajnos rossz is adódik, ma megint váladékos volt kicsit Dorka szeme, holnap hívom a kórházat, szondázás lesz... :cry: :cry: :cry: Olyan jó lenne már elfelejteni ezt az egészet, nem nagy gond hál'Istennek, de nekünk épp elég, megint kitenni a kínlódásnak, hallani a sírását... :cry:

Balwin! Képzeld, kihez volt ma szerencsém??? Hát Annalucát láttam ÉLETNAGYSÁGBAN Pároddal a Maya előtt- olyan fél 12 tájt!!! :lol: Téged sasoltalak, de nem láttalak sehol... Gyönyörű lány!!! :lol: Megszólítani persze nem mertem őket, meg siettünk is.

donkoaniko

Sziasztok!

Köszike a köszöntéseket.olyan gyorsan telik az idő :lol: :cry:

Rólunk.Védike mászik most már azt gyakorolja hogy hogy tud feltérdelni néha már sikerál próbál utána felállni is de hát ugye az még nem megy:)Védőnéni volt nálunk azt mondta hogy Védike nagyon megugrott a mozgásfejlődésben valszínű hogy hamarabb fog állni és utána ülni,na mondom az érdekes lesz.

enni most már esszük a hat hónapos dolgokat,mindent megeszik,eddig a pulykával nem volt kibékülve de ma azt is megette,két hét múlva kaphat túrót meg sajtot mert hát tápszeres és nekik már nem annyira idegen a tehéntejfehérje.

Ja és már kétszer átaludta az éjszakát.este héttől reggel hátig és mióta kész a nagyszoba azóta már nagylány és egyedül alszik a szobájában.

Na még jövök reagálni mert apa takarodót fújt :cry:

KépKép
viragb88

Anikó, most már te is az elégedett Kövesdi-páciensek körébe tartozol :lol: Emberileg is nagyra értékelem én is, ritka kincs az ilyen doki!
A kórházban először időpontot kapsz, vagymár holnap meg is csinálják ezt a szondázást? Szegény Dorka, és szegény Ti, de biztasson, hogy a kislányotok érdekét szolgálja, és utána jobb lesz neki. Ugye nem tart sokáig a művelet?

Virág, Védi igen hiperaktív kisscajszi akkor! Húú, ti ehettek már túrót? Nem értem én ezeket a védőnéniket... MI is kaptunk tápszert is, mégis le voltunk tiltva 1 éves koráig...
És milyen külön szobában? Azóta alussza át pont az éjjeleket?
MOst átom, amit küldtem animációt, elvileg egy kisegér, aki a virágot dobálja, de valahogy lefagyott az egerentyű... sorry...

Többiek, merre vagytok?
Ditke, Hawaii???? akkor már 3 hétig nem is jössz??? :wink:
Katlina, Szilbee, Olga, Anna, Niki, Juditok, Márti, Rami, Kitten, Munya, és a szita agyam által meg nem nevezett csajok!! Mi hír?

Kép
Kép
dorkáék

Haller :)

Szamóca, várjuk ám nagyon a képeket...igyekezz azt a 3 kritériumot összehangolni :mrgreen: Balcsi? Nohátakkor ki tudjátok pihenni az elmúlt hetek fáradalmait :)

Évi, én íppen olvastam odaát, amikor írtad a történetüket, csak a fejleményeket nem tudtam követni... Olyan jó, hogy jól van a pici lányka!!! Azért az durva, hogy betették az átjáróházba :?

Tejtermékeket nekünk is 1 éves kortól javasolták, mi is tápisak voltunk.

Védikének Boldog Félévet! :)

Anikó, dejó, hogy Dorka rendben van :D A kakás dolog rendbejött már?
Heh...igen, én később szoktam lemenni, még itthon tetvészkedek kicsit :mrgreen: Akkortájt mentünk a nefagos játszóra (ahol amúgy csak negyedórát vótunk)... De kár, hogy nem találkoztunk! :( Én is megnézném Dorkababát élőben :D Legközelebb, ha nem siettek, nyugodtan szólítsd le Apát :lol:

Jah, télleg...mindenki nem itt van?...

Judit
Kép

Kép
balwin

Ció!

Egy darabig még nem leszek... Eddig apjuk szabizott, most pedig megyünk Szilvásváradra egy pár napra. (Ismerősék panziójába.)

Jövő héttől esmét egyedül leszek a kisebbikkel... akkor már lehet több időm lesz... írni. Bár akkor meg angoloznom kéne már. :roll: :?

No jók legyetek! 8) És drukkoljatok, hogy holnap kiránduló időnk legyen! :)

P.s.

Túró: Nekem úgy rémlik, hogy adhattuk (védőnői javaslatra... akkoriban még mindent csak úgy adtunk) túrót 1 éves kora előtt...
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?