Sziasztok!
Hol is kezdjem...
Köszi még egyszer mindenkinek a köszöntést!
Jól sikerült tegnap a buli, nagyon is jó idő volt. (túlzottan is) Nagyon finomak voltak a torták, a katica tényleg nem volt tömény, és szép vékonyan volt rajta a marcipán. (Judit, köszi a tippet)Bármily meglepő, elfoyYtak. Teszek majd képeket!
Dorka, szuperek a nyaralásos képeitek! Ti olyan jó képeket tudtok csinálni (azzal a jó géppel
). Szóval akkor Szabi élvezte, de jó!
És a kocsitokkal mi lett, úgy tolattak belétek, hogy ott se voltatok, vagy sikerült rendezni?
Igen, levágattam a hajam, úgy örülök neki. Már előbb meg kellett volna tenni, ha lett volna hozzá merszem.
Csak nem Szilbee-ékkel voltatok délelőtt, messziről mi is láttunk a Kossuth téren. Mi Apával sétáltunk, nekem most hawaii van, szabin van 3 hétig. Petinek volt már az eskütétel?
Évi, hát ez tényleg szupi lett!És ez az a narancssárg, ami Neked nem tetszett?! (de ha ez megnyugtat, szerintem fog fakulni) Szerintem ez a bordűr is tök jó, nem baj, hogy nem focis. Ez nem volt akkor olyan drága? Hát nagyon ügyesek vagytok, tényleg.
Anikó, jobbulást. Még jó, hogy elvitted máshoz is. Ki ez az Antal nevű doki amúgy? Nem értem én se, hogy kinek fáj, ha Dorka a babakocsiban is hason van, ha amúgy is úgy alszik. A forgással meg egyáltalán nincs elkésve, de hát ezt tudod Te is.
Betti tényleg, mit tudsz még Gyöngyiékről, simán vagy császárral szült?
Gyógyuljon meg az arcod, remélem, nem fog meglátszani később...
Kitten, én is vittem be ruhát Zsófinak a kh-ba. Első nap így is egy tök kinyúlt, rossz kis bodyt adtak rá, aminek nem volt jó a patentja a vállán, nem győztem igazgatni egész nap, hogy meg ne fázzon a kis válla+ még az angolpólya is el volt szakadva...na kössz. A képen amúgy az a valami a feje fölött valami olyan izé, amivel a légzését segítik vagy valami ilyesmi
ciki, de nem tudom...Bettitől szeretném megkérdezni, hogy mi is az pontosan? (Apgar pontoszásnál a légzésre csak 1 pontot kapott, azért tették alá, ennyit tudok)
Hogy álltok a vásárlással, meg van már minden, babkocsit milyet vesztek?
Jaimee, gratula Rékának! Jó hamar felállt akkor ő is. Keresztelői ruhácskát nem nőtte ki azóta?