Niko,
nagyon szep Alex!!!!!!Jaj olyan jo nezni,gyonyoru!A kukac eleg egyertelmu,nalunk is igy latszott
Nandorka,
hat igen,sok mindent nehez megvalositani,mert neha tenyleg lenne az embernek kedve ahhoz,hogy "tessek itt a gyerek..."
De ennel is a talalas a fontos,mert nekunk is kell ter,ido magunkra stb...ezt a pasiknak is meg kell ertniuk,csak nekunk finoman kell oket ravezetni.
JO lehetett a strandolas!
Mi Sogornomeknel vagyunk rengeteget Pilisben,ma is meg meg holnap is pl,es a gyerekek allandoan a medenceben vannak,Attilaval az elen
Ritualek:ezek sztem is nagyon-nagyon fontosak!!!!!
Pl ez az Apa ele szaladas nalunk is megvolt,es azt kell,hoyg mondjam nalunk mar Attila csinalja,magatol!Amint hallja,hogy jon az Apja (tok mindegy,hogy melobol vagy csak a boltbol),rohan ele
Meri,
en is nagyon egyetertek Veled!
Nalunk is az van,hogy en este megvarom,de ez mondjuk nalunk nagyon keson van,altalaban.Ugye neki ilyen a munkaja.
De mig dolgozni jartam pl csereben o felkelt velem,es bevitt a munkahelyemre.Minden nap!
Pedig neki nem kellett volna kelnie csak orakkal kesobb,hisz o inkabb delutan-este dolgozik az etteremben.De igyekeztunk kihasznalni minden idot,amit egyutt tolthetunk.Es gondolom o is erezte,hoyg ez nekem jol esik,ahogy neki is,hogy en minden este megvarom.
Azota pedig mas dolgokban figyel ram,pl Attilat elviszi magaval ide-oda,hogy addig en nyugodtan tudjak akar csak takaritani vagy fozni vagy barmit.
Es ez is azt hiszem nagyon fontos,hoyg ne csak az egyik fel tegyen bele a kapcsolatba,hanem mindketten.De ezt nem lehet raeroltetni senkire azt hiszem,ezt osztonosen erezni kell mindkettojuknek.
Alvas:en ugy emlekszem,hogy a vegefele en is faradekonyabb voltam,ugy,mint az elejen,tobbet aludtam.Sztem ez normalis.
Vivi,
tundri lehet Enci,ahogy monjda,hoyg Anya,meg gyere!De draga!!!!!!!
Hat nem lesz egyszeru ez a kivizsgalas,de tul lezstek rajta es nem lesz semmi baj!
Orulok,hogy bejonnek neki a tejtermekek!Mindjart 1 eves,nem lesz semmi baj.Figyeld,hoyg nem jonnek-e potyik vagy nem lesz-e hasmenese.
Attila is emelt terddel maszott a fuben pl,es maig sem a kedvence a tapintasa.A talpat nem zavarja,de a terdenel nem szereti kifejezetten,en is minidg nevetek,ha maszik a fuben
Ugyhogy inkabb mar ket labon kozlekedik ott.
Nalunk az van,hogy en vagyok a hirtelenebb ember, a temperamentumosabb, es a ferjem pedig a nyugodtabb.
De teny,hoyg csak en tudom igazan kihozni a sodrabol
Viszont a bekulesben en olyan vagyok,hogy szinte 2 perccel a szovaltas utan kepes vagyok bujni es elfelejteni az egeszet,mig o nem!O duzzog egy darabig.De aztan persze kiengesztelem,csak neki ido kell valamennyi.
En szinte azonnal tullepek.Persze ha vmi giga nagy dolgo lenne,azon biztos nem tudnek,de nagy vitank meg nem volt.
Puszi:nalunk is szokas volt,mindig a szuloknek (most is adunk,ha talalkozunk,egymasnak az egesz csalad,szulokkkel,tesokkal,mindenki,akkor is,ha minden nap talalkozunk) es ok is egymasnak.
En sem tudnam elkepzelni,ha nem adnank a ferjemmel egymasnak,vagy Attilat nem puszilnank meg.
Errol jut eszembe,ti mennyire olelkeztek a gyerek elott?
Most arra gondolok,hoyg csok (nem nyelves 10 percesre gondolok,csak lightos),meg olelkezes.
Mert mi pl mindig szajra adunk puszit,meg sokat olelgetjuk,puszilgatjuk csak ugy egymast.Ez kesobb a gyereknek nem lesz rossz?Vagy inkabb azt erositi benne,hogy a szuleim boldogok?
Nandorka kerdezted a stabil hatorszagot:en arra gondolok,hoyg erzelmielg stabil,boldog legyen otthon a legkor.
Szeretettel fogadja,varja otthon a ferjet,kedves legyen vele.
Ezt persze nem ugy kell elkepzelni,hoyg a no csak nyel es nyel es minidg megjatssza magat vagy vmi ilyesmi.
Ha rossz napja van,o is mondja el a ferjnek,ez termeszetes,csak a talalason van a hangsuly.Azt hiszem mindenben.
En mar pl nagyon jol tudom egy pillantasbol,hogy milyen napja volt a ferjemnek,ha nagyon rossz,akkor igyekszem visszafogni magam,mert tudom,ha most ratamadok vmi baromsaggal,akor kesz a vita.Persze ilyen azert elofordul,kinel nem.
De ha jo napja van,akkor o pl ram tudja ragasztani azt is,es el tudja hessegetni a rossz hangulatomat.
Es megfigyeltem,hogy teny,hogyha en kedvesen tudom ot fogadni,akkor garantalt a jo este.
Ugyhogy nekem az a tapasztalatom,hogy rajtunk mulik nagyreszt a hangulat.
Anyummal beszelgettuk pont vmikor,hogy egy nonek mennyi szerepe van es mennyi elvarasnak kell megfelelnie.
Es hoyg regen menniyre nem volt "divat" a valas es sok no inkabb nyelt,mert neki ez jutott,es turte a "sorsat".
De ugye megvaltozott a vilag,ahogy Nandorka is irta,mi is mar vagyunk mas dolgokra is.
De en ettol fuggetlenul azt gondolom,hogy a no a csalad lelke.O mozgat minden szalat.Ezert is kell nekunk sokkal erosebbnek (es okosabbnak
)lennunk,mint a pasiknak.
Ugy eltuntek sokan....Fiona pl baromi regen volt mar....
Ragota is nagyon ritkan jon....Porsival mi lehet???
Pinkine,Marietta hogy vagytok?Mi ujsag a pirinyokkal?