Sziasztok!
Emmalena!
Nagyon sajnálom ezt a tortúrát, remélem azért majd lehet kezdeni vmt vele, vagy magától enyhül, és nem kell így kihúznod a maradék időt.
Zsuzsu!
Nemtom melyikünk cuccára gondoltál, de az enyémeknek úgy van hely, hogy van egy 3 részes beépített szekrényünk, meg 2db 4fiókos Ikea-s komód. Mondanom sem kell, dugig vagyunk a kettőnk cuccával.
A gyereké pedig szintén Ikea-s szekrényekben (ez is fullon van
), amit szombaton vettünk meg neki az ággyal, meg egyebekkel együtt...majd ezekől is rakok képet.
Ebben lehet vm egyébként, h a gyerkőcök megérzik. Épp mikor utoljára voltunk a Genesisbe, a Márta mesélte, h bevittek egy 9hós kiscsajt, akivel annó viszonylag sokat jártak babamozizni, és a gyerek konkrétan elkezdett gondolkodni, amikor elkezdett hozzá beszéni, aztán odanyúlt, és megsimizte az arcát. Durva...
Jó csavargást!
Bettyna!
Gratula a lakáshoz, ügyesek vagytok.
Ti mit vesztek az Ikea-ban?
Mtücsök!
Én is zsibbadok ritkán. Nem tudom milyen pózban alszol, de háttal ne feküdj, mert akkor nyomhat el nagyon a baby, durván zsibbadhatsz, sőt el is ájulhatsz. Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, még bírom a háton fekvést, csak a farkcsontomat nagyon elnyomja a kiscsaj, és eléggé fáj egy pár pillanatig, mikor oldalra fordulok utána, és leesik róla a súly.
Lovaszkata!
Ezek a görcsök keményedéssel együtt járnak vagy csak sima görcsök? Mert ha igen, akkor lehet gáz, de ha nem, akkor lehet csak a hasad (mármint kaja v vm más miatt), vagy a gyerek nyom vmt. Remélem már jobban vagy!
Nusildi!
Nagyon sajnálom a nyaralós storyt, elhiszem,h ez most különösen ki tudott borítani. Igaz én szerencsére nem vagyok hisztis, megedződtem az évek során, és viszonylag jól viselek minden megpróbáltatást, így a terhesség különösen nem borít ki...de azért nekem is vannak gyenge pillanataim, amikor rámjön a dili és borul a bili, ilyenkor is próbálom magamban lerendezni (vagy volt már hogy itt fakadtam ki inkább).
Örülök, hogy mehettek a Balatonra és letölthetitek a maradék időt, biztos tökjó lesz, én meg sárgulok nagyon...de tényleg! Irigy, irigy!
Dalma!
Örülök, hogy jól kikapcsoltál a nyaralás alatt, de az esőt sajnálom!
Sajnálom, h melóznod kell még, kitartás!
Asszem én tervezem legtovább a melót, de bocs, ha most hülyeséget írtam. Szal eredetileg 36hétig, tehát kb okt.3-ig terveztem (brrr, még belegondolni is rossz
) Na most nemtom mi lesz, mert ugye elkezdett érni a placenta, ami valszín meg fog állni,ha csak a vesekő miatt volt tényleg, de lehet, h mégsem...és ebben az esetben már 34. héten is számíthatok a babyre. Szal most erre kell berendezkednem, lehet már szept, közepén leállok majd. Főleg, hogy mostmár egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bírjam a heti 5x10 órát egy 15hónapossal, aki mellesleg iszonyat aktív. Na mind1, aug.11.-én sajna megint neki kell indulnom, és majd meglátom hogy bírom, és egyezkedünk a főnökömmel. Őszintén szivesebben mennék már kevesebb óraszámban, de háta pénz meg kéne...
csíkok: Hát igen, valszín tényleg alkati kérdés...de! A főnököm pl azt mondta, h ő tinikora óta tele van csíkkal a csípőjén, fenekén combján, tehát hajlamos rá, dettó mint én, mert nálam is ez a helyzet. Viszont, amikor Aidant várta, reggel-este kenegette a hasát olajjal, és nem lett egy darab csíkja sem...és asszem 2 nappal jött korábban a gyerek. Úh ezen felbuzdulva én is követem a példát, megvettem a drága bio oil-t, amit mindenki dicsér itt kint, és ez állítólag a meglévőeket is halványítja (20font, 6000ft egy 200ml-es), kenegetem napi 2x és nincs még egy szál sem, és nem is tűnik úgy, mintha csíkozódni akarnék...elég jó állípotban van a bőröm. Aztán meglátjuk, lehet, h a végén tiszta zebra leszek...azért remélem nem, és bízom továbbra is!
szoptatós szék: én egy óriás babzsákot vettem egy kicsivel együtt lábtartónak, ami most iszonyat kényelmes. Szeintem szoptatáshoz is lehet használni, mivel képlékeny, tudod úgy alakítani, hogy akár elterülj benne, vagy egyenes háttal ülj. Sztem nekem be fog válni, van már szopipárnánk is az akcióhoz.
Na és a karfa sem zavar.
apás szülés: Én szeretném ha bent lenne. Ő igaz első körben azt mondta, h megvár kint. De tudom, hogy nem zavarja a véres látvány, vagy mittomén, tuti nem lenne rosszul attól az egésztől, ami történni fog, úh ha kérem, sztem be fog jönni.
Anhel!
Én babafordításra konkrétan azt ovastam, h ha négykézlábra térdelsz, és leteszed a fejed a karjaiddal együtt egy párnára, így maradsz 5 percig, és ezt naponta megcsinálod 3-5x, akkor az segít. De tapasztalatom nincs.
Lehet, h nekem is szükségem lesz erre, mert az én csajszim sem fordult még be. Általában fejével a köldököm körül valamelyik oldalon, a lába pedig a nyakában, de néha teljesen lent rugdos.
Bettike!
Várjuk a képeket!
Inez!
Nagyon helyesek vagytok, és gyönöyrű menyasszony voltál!!!
A babakocsi 135font (45e ft), mózes 60font (18e ft), a színes párna ugyanolyan fejvédővel 25font (7500ft) és pelenkázótáska 35font (10.500ft) Szal mindenestől 235font, kb 70.500ft. 300-al számoltam a fontot, nemtom most pontosan mennyi.
Vigyázz magadra, már nem sok van hátra, és ne ugrálj annyit!
Mondom én...
Marek!
Huhh, jó túra volt. Ez a magyar egészségügy.
Kitartás, menni fog egyedül is, nézz sok dvd-t olvass, netezz, hamar el fog telni.
Nyugtonmalac!
Izgi volt akkor az éjjel, kész mozi!
Timi!
Tökjól nézel ki, és milyen ari kis pocid van!
A 13kg-t én sem értem!
Ha tényleg kéne ilyen tojás, meg tudjuk oldani. Tudok küldeni esetleg, de mintha otthon is láttam volna ilyet...meg tudnád nézni?
A meleg miatt most irigykedem, igaz én is csak medencében vagy a légkondis lakásban tudnám elviselni, és ha ott lennék valszín annyira nem lenne kellemes. Dert azért mégis. Itt épp reggel óta esik, hideg van, de az elmúlt 5 napban még ha sütött is a nap, nincs több 23-25 foknál. Az azért jó, h nem döglök meg, és nem vizesedek, de akkoris úúúúútálom!!!
Még van 2 nap városnézős trappolós program, utána én is pihi még 4 napig, ki sem kelek majd az ágyból.
A képeket is felrakom majd akkor, készüljetek, lesz egy rakat.
Durva, hogy elmondhatom, h kb megvettünk már mindent. Tudom korai, de nekem így sokkal jobb és kényelmesebb volt, h nem egyedül vagy daddyvel kellett rohangálnom érte, aminek nem lett volna túl jó vége. Végülis a netről is megrendelhettem volna mindent, és csak várni kellett volna itthon...de azért jobb elmenni és megtapogatni, megnézni, meg minden. Konkrétan már csak vízhőmérő, babaápoló szett (kisolló, körömcsipesz, hajkefe, cseppentők, lázmérő stb), egy vastag takaró és pelenka kuka hiányzik, meg egy párásító is kéne még valszín, bár ezt még nem döntöttem el.
Na most megyek ebédelni, további szép napot!