Új privát üzeneted érkezett!

dobok fel én is pocak fotót
ma reggel készültek a 28.hétben
kicsit kómás vagyok, mert hajnali 6-kor fényképezkedtünk!
Kép 28.hét
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi
De jó neked, hogy csak ekkora hasad van! Te még biztos le tudod vágni a körmöd (persze a lábadon).... :lol: Nem is gondolná az ember, hogy ez is jelenthet gondot...pedig de! A +13 kilót meg nem értem. Hol is van....? :roll:

Dalma
Nálunk már itt van a hidegfront. Ez annyit jelent, hogy nincs 36 fok, mint tegnap, meg egy kicsit fúj a szél. Ülök a huzatban, azon agyalok, hogy be kéne csukni az egyik ablakot, nehogy becsapja a szél, de így most olllllyan jóóóóóó! Legfeljebb lesz egy kis dolga az üvegesnek....neki is meg kell valamiből élni....(például a kismamákból :oops: ) :lol:

Nyugtonmalac
Kedden nálunk védőnői tanácsadás van, vagy mi a franc, ilyenkor tízig nem mennek házhoz....hanem inkább otthon maradnak... :roll:
Pedig jó lett volna, ha megnézik a vérnyomim, meg a vizeletet, amit direkt az ő kedvükért palackoztam.... :lol: A súlyom is érdekelt volna...na jó, nem annyira, de mégis.... :roll:

marek
 
 


Sziasztok!

Emmalena!
Nagyon sajnálom ezt a tortúrát, remélem azért majd lehet kezdeni vmt vele, vagy magától enyhül, és nem kell így kihúznod a maradék időt.

Zsuzsu!
Nemtom melyikünk cuccára gondoltál, de az enyémeknek úgy van hely, hogy van egy 3 részes beépített szekrényünk, meg 2db 4fiókos Ikea-s komód. Mondanom sem kell, dugig vagyunk a kettőnk cuccával. :P A gyereké pedig szintén Ikea-s szekrényekben (ez is fullon van :P), amit szombaton vettünk meg neki az ággyal, meg egyebekkel együtt...majd ezekől is rakok képet.
Ebben lehet vm egyébként, h a gyerkőcök megérzik. Épp mikor utoljára voltunk a Genesisbe, a Márta mesélte, h bevittek egy 9hós kiscsajt, akivel annó viszonylag sokat jártak babamozizni, és a gyerek konkrétan elkezdett gondolkodni, amikor elkezdett hozzá beszéni, aztán odanyúlt, és megsimizte az arcát. Durva...
Jó csavargást!

Bettyna!
Gratula a lakáshoz, ügyesek vagytok.
Ti mit vesztek az Ikea-ban?

Mtücsök!
Én is zsibbadok ritkán. Nem tudom milyen pózban alszol, de háttal ne feküdj, mert akkor nyomhat el nagyon a baby, durván zsibbadhatsz, sőt el is ájulhatsz. Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, még bírom a háton fekvést, csak a farkcsontomat nagyon elnyomja a kiscsaj, és eléggé fáj egy pár pillanatig, mikor oldalra fordulok utána, és leesik róla a súly.

Lovaszkata!
Ezek a görcsök keményedéssel együtt járnak vagy csak sima görcsök? Mert ha igen, akkor lehet gáz, de ha nem, akkor lehet csak a hasad (mármint kaja v vm más miatt), vagy a gyerek nyom vmt. Remélem már jobban vagy!

Nusildi!
Nagyon sajnálom a nyaralós storyt, elhiszem,h ez most különösen ki tudott borítani. Igaz én szerencsére nem vagyok hisztis, megedződtem az évek során, és viszonylag jól viselek minden megpróbáltatást, így a terhesség különösen nem borít ki...de azért nekem is vannak gyenge pillanataim, amikor rámjön a dili és borul a bili, ilyenkor is próbálom magamban lerendezni (vagy volt már hogy itt fakadtam ki inkább). :) Örülök, hogy mehettek a Balatonra és letölthetitek a maradék időt, biztos tökjó lesz, én meg sárgulok nagyon...de tényleg! Irigy, irigy! :P

Dalma!
Örülök, hogy jól kikapcsoltál a nyaralás alatt, de az esőt sajnálom!
Sajnálom, h melóznod kell még, kitartás!
Asszem én tervezem legtovább a melót, de bocs, ha most hülyeséget írtam. Szal eredetileg 36hétig, tehát kb okt.3-ig terveztem (brrr, még belegondolni is rossz :P) Na most nemtom mi lesz, mert ugye elkezdett érni a placenta, ami valszín meg fog állni,ha csak a vesekő miatt volt tényleg, de lehet, h mégsem...és ebben az esetben már 34. héten is számíthatok a babyre. Szal most erre kell berendezkednem, lehet már szept, közepén leállok majd. Főleg, hogy mostmár egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bírjam a heti 5x10 órát egy 15hónapossal, aki mellesleg iszonyat aktív. Na mind1, aug.11.-én sajna megint neki kell indulnom, és majd meglátom hogy bírom, és egyezkedünk a főnökömmel. Őszintén szivesebben mennék már kevesebb óraszámban, de háta pénz meg kéne...

csíkok: Hát igen, valszín tényleg alkati kérdés...de! A főnököm pl azt mondta, h ő tinikora óta tele van csíkkal a csípőjén, fenekén combján, tehát hajlamos rá, dettó mint én, mert nálam is ez a helyzet. Viszont, amikor Aidant várta, reggel-este kenegette a hasát olajjal, és nem lett egy darab csíkja sem...és asszem 2 nappal jött korábban a gyerek. Úh ezen felbuzdulva én is követem a példát, megvettem a drága bio oil-t, amit mindenki dicsér itt kint, és ez állítólag a meglévőeket is halványítja (20font, 6000ft egy 200ml-es), kenegetem napi 2x és nincs még egy szál sem, és nem is tűnik úgy, mintha csíkozódni akarnék...elég jó állípotban van a bőröm. Aztán meglátjuk, lehet, h a végén tiszta zebra leszek...azért remélem nem, és bízom továbbra is! :)

szoptatós szék: én egy óriás babzsákot vettem egy kicsivel együtt lábtartónak, ami most iszonyat kényelmes. Szeintem szoptatáshoz is lehet használni, mivel képlékeny, tudod úgy alakítani, hogy akár elterülj benne, vagy egyenes háttal ülj. Sztem nekem be fog válni, van már szopipárnánk is az akcióhoz. :) Na és a karfa sem zavar. :)

apás szülés: Én szeretném ha bent lenne. Ő igaz első körben azt mondta, h megvár kint. De tudom, hogy nem zavarja a véres látvány, vagy mittomén, tuti nem lenne rosszul attól az egésztől, ami történni fog, úh ha kérem, sztem be fog jönni.

Anhel!
Én babafordításra konkrétan azt ovastam, h ha négykézlábra térdelsz, és leteszed a fejed a karjaiddal együtt egy párnára, így maradsz 5 percig, és ezt naponta megcsinálod 3-5x, akkor az segít. De tapasztalatom nincs. :) Lehet, h nekem is szükségem lesz erre, mert az én csajszim sem fordult még be. Általában fejével a köldököm körül valamelyik oldalon, a lába pedig a nyakában, de néha teljesen lent rugdos.

Bettike!
Várjuk a képeket!

Inez!
Nagyon helyesek vagytok, és gyönöyrű menyasszony voltál!!!
A babakocsi 135font (45e ft), mózes 60font (18e ft), a színes párna ugyanolyan fejvédővel 25font (7500ft) és pelenkázótáska 35font (10.500ft) Szal mindenestől 235font, kb 70.500ft. 300-al számoltam a fontot, nemtom most pontosan mennyi.
Vigyázz magadra, már nem sok van hátra, és ne ugrálj annyit! :) Mondom én... :P

Marek!
Huhh, jó túra volt. Ez a magyar egészségügy. :P
Kitartás, menni fog egyedül is, nézz sok dvd-t olvass, netezz, hamar el fog telni. :)

Nyugtonmalac!
Izgi volt akkor az éjjel, kész mozi! :)

Timi!
Tökjól nézel ki, és milyen ari kis pocid van! :) A 13kg-t én sem értem! :shock:
Ha tényleg kéne ilyen tojás, meg tudjuk oldani. Tudok küldeni esetleg, de mintha otthon is láttam volna ilyet...meg tudnád nézni?

A meleg miatt most irigykedem, igaz én is csak medencében vagy a légkondis lakásban tudnám elviselni, és ha ott lennék valszín annyira nem lenne kellemes. Dert azért mégis. Itt épp reggel óta esik, hideg van, de az elmúlt 5 napban még ha sütött is a nap, nincs több 23-25 foknál. Az azért jó, h nem döglök meg, és nem vizesedek, de akkoris úúúúútálom!!! :(

Még van 2 nap városnézős trappolós program, utána én is pihi még 4 napig, ki sem kelek majd az ágyból. :D A képeket is felrakom majd akkor, készüljetek, lesz egy rakat. :P Durva, hogy elmondhatom, h kb megvettünk már mindent. Tudom korai, de nekem így sokkal jobb és kényelmesebb volt, h nem egyedül vagy daddyvel kellett rohangálnom érte, aminek nem lett volna túl jó vége. Végülis a netről is megrendelhettem volna mindent, és csak várni kellett volna itthon...de azért jobb elmenni és megtapogatni, megnézni, meg minden. Konkrétan már csak vízhőmérő, babaápoló szett (kisolló, körömcsipesz, hajkefe, cseppentők, lázmérő stb), egy vastag takaró és pelenka kuka hiányzik, meg egy párásító is kéne még valszín, bár ezt még nem döntöttem el.

Na most megyek ebédelni, további szép napot!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 

 
 

marek: igen, le simán le tudom vágni! :wink: :wink: . hát, minden hol. fenék, comb, mellek :wink: .
sensi: köszi! :lol: . nem tudod véletlenül, hogy hol láttad? és mennyibe kerül?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Nyugtonmalac,nem semmi ez a tüzes sztori!Lili nem ébredt fel rá?

Dalma, nálunk már itt a hideg front!Hála Istennek!:D És úgy élvezem!:D

Timi,nem semmi milyen kis pici helyes pocid van!Jó az enyém sem valami óriási,de azért nagyobb!:D
Mennyire voltál te vékony,ha most van rajtad 13kilo? :shock:

Sensi, nagyon irigyellek, h te már ennyire bevásároltál!Nekünk van pár ruhácskánk és ennyi!Na jó meg egy párna és egy ruha pelus!:D
És a babakocsi miatt külön irigy vagyok,mert itthon olyan hülye szinekben lehet kapni babakocsikat! :? 200felett vannak jó szinekben,de hát annyit a fene se ad értük!A quinniről meg már lemondtunk,mert kérdezgettem anyukákat és nem nagyon dicsérték!Kinéztünk most egy peg peregot,ami tetszene is mert csak 80 ezer és van hozzás sportkocsi,mózes meg hordozó,amit rá is rakhatsz meg autós ülés is!DE bordó és fekete! :evil:
Én valami vidám színt szeretnék!
na aztán rakjad a képeket,mert nagyon kíváncsi vagyok!:D
Vendég
 


huuu, de sokat írtatok!
Most hrtelen nem tudok minden elolvasni, csak gyorsan leírom, hogy mi van velem.Ma hívott a dokim, hogy a leletem tök okés, egy dolog kivételével.Az egyik májenzinem meg van emelkedve, és ez okozza ezt a hihetetlen viszketést.egyébként magát a viszketést nagyban csökkentette a homeos bogyó.de most erre a cuccra van egy gyógyszer amit szedni kell, egy bibi van csak, hogy 7000 ft 30 napra!Hurrrrááááá!!!!!!!!!!!!!
szóval, megvan a ludasa a dolognak, remélem napokon belül rendeződni fognak teljesen ezek a tünetek...
ma vettem gátmasszázsolajat, az első masszázson már túl is vagyunka férjemmel, háááát mit mondjak.azt hittem milyen klassz lesz, hát rohadtul nem az.Mondjuk az utasítás szerint akkor hatásos ha nem kellemes, de egy picit csalódtam, jobb lett volna ha inkább kellemes:-)
emmalena
 
 


Látom ez a délután annyira nem aktív,azért jöttem picit panaszkodni!...
Mennem kell ma 6ra fogorvoshoz és annyira be vagyok sz@rva,h csak na! :| még sosem kellett csinálni semmit a fogaimmal!annyi volt nekem a fogorvos,h elmentem megnézte és közölte,h minden oké!De most nagyon úgy néz ki,h a babácska kivette rendesen a kalciumot és lesz dolga a dokinak! :?

Emmalena,örülök,h rendeződik lassan a viszketésed és megnyugodhatsz!Bár tényleg nem olcsó az a bogyó,de ha használ akkor gondolom minden pénzt megér! :wink:
Vendég
 


Inez: szépek voltatok, és a fotók is nagyon jók. Még egyszer gratula. :)
Nyugtonmalac: írtad nemrég, hogy de jó, emelték a fizudat, és az milyen jó, mert valamihez jó lesz ez neked. De a tgyást nem érinti, a gyed pedig maximálva van, így azt sem. Neked ez mihez volt jó? Csak azért kérdezem, mert a TB-sünk ma beszélt le a reklamálásról (áprilisban kellett volna emelést kapnom a többiekkkel, de akkor már táppénzen voltam), fentiekre hivatkozva- azaz ha megemelik, sem járok jobban (max a táppénz miatt lehetne érdekes). Van valami, amiről esetleg nem vagyok tájékoztatva?
Mindenkinek szép estét,
Marcsi

macianyu
 
 


Marek, én is azért mentem a férjemmel Münchenbe, mert nem akartam egyedül maradni. Nálam pszichés okok játszottak közre, különben meg nagyon szeretek egyedül lenni.
Ja, és a lábkörmömet még csak-csak levágom, de lehajolni valamiért, ami leesett???:shock: Pl. ma a boltban 3 ezer Ft-ot kiejtettem a pénztárcámból, és ott néztem felülről, hogy az uram mikor veszi fel végre....meg se mozdultam.

Inez,
légy erős a fogorvosnál!

Timi, tényleg nem látszik a 13 kiló. :) Ügyes vagy!

Tömegközlekedés:
sajnálattal állapítom meg, hogy senki de senki ne adja át a helyét a villamoson. :( És nektek?

Kép
szöszke
 
 


Szöszke: buszon és metrón sem! :)

macianyu
 
 


Sziasztok!

Apa hazajött pénteken 4 napra szerncsére.
Nem semmi az aktivitás :) nem győzök olvasni...

Ági01

Pénzügy-számvitel suliba járok.
Szerettem volna beiratkozni fősuliba is, de sajna már nem ingyenes a gyes-n lévőknek és kismamiknak, ezért erre most nem lesz flévente +160.000 Ft-om.
Kicsit szomi vagyok, mert elterveztem, hogy majd itthon fogok dolgozni könyvelőként, de hát ez van...

Zsuzsu72

Örülök, hogy emlékszel.
Felkészülni... hát ameniyre lehet lélekben készülgetek
Babócának már elkezdtem a bevásárlást, apróságok hiányoznak csak.
Kicsit tartok a császártól, dehát már 2* túléltem, ez em fog gondot okozni... :)

ancsa2727

nem tudom alapjában véve milyen vérmérsékletű vagy, de néha nagyon hasznos tud lenni, ha az ember lánya kinyitja a pici száját, és elküld egy -két embert melegebb éghajlatra.
Tudom, hogy kitellik tőlük az is, hogy utána mégjobban fognak szemétkedni, de ha nincs más lehetőség meg kell próbálni elmagyarázni a dokinak, hogy te nagyon félsz, hogy valami baj lesz, és sokkal nyugodtabb lennél ha tudnád mi a helyzet! Ne ezen spóroljanak már!!!!

nyugtonmalac

A táblázathoz: ha lesz időd javítsd ki légyszi, hogy Janika helyett Gábor lesz a drágám, és okt 1. küröl megyek be szülni...
köszike

megpróbálok én is felrakni pocis képet...
hát ez nekem nem megy :cry:
mit rontok el?

Kép
Kép
Kép
tgabi80
 
 


Tömegközlekedés: Nekem szinte mindig átadják, a környékünkön a buszon is és a villamoson is.ha nem, akkor ránézek egy pasira szurosan, álltalában nem tudnak utána ülve maradni:-)De multkor mentem a metrón, na ott pl.senki nem adta át...
emmalena
 
 


Szöszke
Hihi
Nálunk nincs villamos. :lol: :lol: :lol: De azért kipróbálnám...ekkora hassal már csak... :roll:
Pár napja megállított a rendőr, lehúztam az ablakot, benézett, és majdnem elfelejtett mit akart, amikor meglátott. Aztán elnézést kért, hogy megállított. Szerintem azt hitte, hogy megyek szülni.... :lol: :lol: :lol: Tök vicces, hogy a hasamtól zavarba jönnek a rendőrök... :lol: :lol: :lol:

És én is szeretek egyedül lenni....nappal...még este is, csak ne kéne lefeküdni, mert amint ágyba kerülök előjönnek a rézfaszú bagjok, meg a betörők, meg a baltás gyilkosok, meg a pókok, cápák és a többi ilyen emberevő fenevad. :shock: Egyébként úgy alszom, hogy a telefonomban beállítom a rendőrség számát, hogy csak egy gombnyomás legyen, ha megérkezik valamelyik fenevad. Tegnap gondoltam, hogy a tűzoltóságot is be kéne írnom, mert mi van, ha belecsap a házba a villám.... :lol: :lol: :lol: (arról nem is beszélve, hogy közbe meg bemászik a kapun egy pszichopata gyilkos...) Szerintetek ezzel nem kell orvoshoz menni? :roll: :lol:

Emmaléna
Az már valami, hogy megvan a bűnös. Mondjuk jó kis ára van a gyógyszerednek... :roll:

marek
 
 


Marek!

Igen, már haladás, épp ideje is volt mert horror napokat éltem át...

Ja, nem nézel te kicsit sok filmet?:-)
pl.ma megnéztük apával az X aktákat a moziban.Na neked akkor azt nem ajánlom...:-)
emmalena
 
 


Emmaléna
Én nem élek ilyen filmekkel, úgyhogy nemtom honnan lehet a rettegés. :roll: Lehet, hogy Woody Allen tehet róla? :roll: :lol:

marek
 
 


Marek, hát más retteg a rézfaszú baglyaktól? :D
Gyermekkorom óta a félelmetesség netovábbja, bár mostanában nem gondoltam rá, de Woody Allen simán előhozza, akárcsak a többi horror állatot egy békés vasárnap esti vasalás közben odapillogott családi vígjáték.

Délután ledőltem szunnyadni, mivel sikerült úgy kifárasztani magam egy kis konyhai rendezkedéssel - kenyérsütő, kenyérpirító, digitális mérleg és egyéb hasznos tárgyak, föl a székre-leemel, letesz, becsomagol, átpakol projekt részeként - hogy majdnem rosszul lettem, mire pont édesdeden aludtam, 3x vagy 4x is csöngött a mobilom, aztán mire a heveny szívdobodásból sikerült lenyugodni. szólt a vezetékes is. Így aztán álmomban a lányom vámpírfogat növesztett és úgy jött ki belőlem, közvetlen azután, hogy mind a tíz ujjával tiszta erőből kibökött a hasamból.
Félek, nálam ez csak a kezdet rémálomból...:)
Ha egyedül kell itthon aludom - amit én is utálok, mégha kutyánk is van - akkor sleepy-re állítom a tévét, máshogy nem megy.

Kép
anhel
 
 


Macianyu: a fizuemelés azért jó, mert ha visszamegyek, már egy emeltebb bérem lesz. Így az után kapok majd minden pluszt is. Én mindig örülök, ha emelkedik az alapbérem… És a TP az előző évi fizudból számítódik. Az nem számít, ha azóta már 2-3szor annyit keresel…

De érdekes, hogy pont ma hoztad te is szóba a dolgot. Most kaptam meg a bér papíromat, és azt hittem elszámoltak valamit. Keveselltem az összeget. Fel is hívtam a bérszámfejtőt, és megkaptam egy két kérdésemre a választ. Ettől úgy elment a kedvem, hogy le sem tudom írni. Hasonlít ahhoz, amit te is írtál. A TP a múlt évi átlag fizum 70 %-a. A TGYÁS is az lesz. Csakhogy én a múlt év elején mentem vissza Lili után dolgozni, és új munkakörbe kezdtem. Így a műszakpótlékomnak lőttek, mert ebben a munkakörben nincs olyan, de a béremet fél évig nem rendezték. Akkor ugyan 50%-kal megnyomták, de még így is nagyon kevés. Na de az első félév tényleg elég átlagromboló.
Így tök kevés pénzt kapok. Kevesebbet, mint Lilivel kaptam 3 -4 évvel ezelőtt. :( És ez még semmi. De a TGYÁS után ha vissza megyek dolgozni (ahogy azt terveztem, és szerintem az államnak is ez lenne a jobb), akkor nem kapok GYES-t a fizu mellé, mert a GYES-nél az első évben nem szabad pénzt keresni… Ez igazán remek. Ha dolgozom, nem támogatnak! Pedig 1 éves kor alatt is esznek a gyerekek, hordanak ruhákat és pelust is… Nem? Bezzeg aki nem dolgozik, csak veszi fel a sok segélyt! Amit mi, adófizetők teszünk be a közösbe… De ha nekünk jönne jól egy kis segítség, akkor kapjuk be. Tök ideg vagyok! Bocs!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac
Teljesen igazad van! Ezen én is mindig felhúzom magam. Ebben az országban csak az szív, aki munkából akar megélni. Na mindegy. Ne dühöngjünk. Így is folyamtosan keményedik a hasam ettől a rohadt fronttól. Még jó, hogy a dokim egy hónapig szabin van... :roll: Holnap megyek Pestre vérvételre meg uh-ra, ha nem múlik ez a rengeteg keményedés, kénytelen leszek megkeresni a helyettesét.... :roll:
Nem hiszem el!!! Menjenek a frontok a p.csába!!!

Ráadásul leszállt az este... :roll: Jöhetnek a baglyok... :roll: Jaj!!!

Inkább fordítok tovább, még jó, hogy a seggem nem fáj a sok üléstől...áááá...dehogy! Ilyenkor azért nem túl nagy öröm az aranyér...(nem mintha máskor az lenne...) :roll:

Ha napokig nem jönnék, hívjátok a rendőrséget, mert elraboltak. Nemtom mondjuk, hogy kinek kellenék... :P
Jóccaka!

marek
 
 


Marek: :D Csak eljön a reggel.... Jó8! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac: én is csak morgok a rendszeren- ráadásul táppénzként a bérem 60%-át (és nem 70%-át) kapom, mert tavaly egy hónapig munka nélkül voltam. Hiába dolgoztam előtte folyamatosan egy helyen évekig, mivel a váltások között volt egy hónap, hát így jártam. Igaz, önerőmből kerestem munkát, nem regisztráltattam magam munkanélküliként... De úgy vagyunk vele, hogy végül is most Babu az első. Csak olyan nehéz nyelni néha. :wink:
És ezek szerint emelés ügyben is megnyugodhatok. :cry:
Egy jó tippet kaptam azért: ha van ez évre járó szabim, akkor azt vegyem ki, majd utána megint táppénzre vetessem vissza magam, és a tgyást csak a szülés napjától kérjem (nem kötelező előtte kb.4 hetet kivenni). Remélem érthető voltam. :roll:
Marek: kitartás a magányos éjszakákhoz...Nekem segít az néha, ha bizonyos helyek (ajtó, ablak) elé zörgős dolgokat (felpuffasztott Tesco-s zacsi, szék) teszek, hogy ha jön a betörő bácsi, legalább halljam -minimum azt, ahogy elesik benne. Vagy ez már tényleg beteges volna?! :oops: :D
No, most már megyek én is aluka!
Sziasztok,
Marcsi

macianyu
 
 


Sziasztok!

Timi!
Bocsi, de sajna nem emlékszem...próbálj magyarul rákeresni, hogy "grobag hőmérő tojás" vagy vm hasonló kifejezés. Ha nincs, akkor szólj, és megpróbálok küldeni.

Inez!
Örülök, hogy tetszik a kocsi. Ha szeretnéd, abból is tudok küldeni egyet, akkor rájön még 1-2 ezer ft szállítási költség, de sztem még így is bőven megéri, ahogy elnéztem az otthoni kocsikat. Ez a kocsi csak nagyon jó színekben van. :) Van a zöld, mint a miénk, szép sötét padlizsán lila, vagány narancssárga, és a pink is szép, ha valakinek nem túlzás. Én spec. nem tudtam volna dönteni, mind tetszett, de daddy nagyon a zöldre szavazott, úh emelett döntöttem. Ja és a bele való mintás párnákat bárhogy lehet variálni, mert külön kell megvenni. Én pl az eredetileg padlizsánlilához tartozót választottam, sztem az vagányabb. A zöldhöz a "cress" nevű kisvirágos tartozik, a mózesünk bélése ilyen lesz, de ha azt használjuk, akkor nem lesz rajta a másik párna, szal nem ütik egymást. Teszek fel neked most képeket a színekről, meg beszúrom a linket, nézegessétek, beszéld meg Rajmival, és szólj ha kell. Sztem max 2 héten belül lebonyolódik a dolog. Mi csütörtökön mentünk el megvenni, pelenkázó táska és mózes épp nem volt, így megrendelték nekünk. 3-4 munkanap alatt kijön, és mivel beleesett a 7vége, így valszín holnap jön, mert ma nem jött. Innentől kezdve pedig haza hetente indul egy autó daddy öccse cégétől, amire fel tudjuk pakolni. Szal ilyen a történet. :) És ez szól bárkinek, szóljatok, ha szeretnétek ilyet. :)
Remélem túlélted a fogorvost! :)

Emmalena!
Örülök, hogy kiderült, h mi a baj, és lesz rá gyógyszer. Egyúttal sajnálom, főleg ha ennyibe kerül a gyógyszer. Egyébként mostmár rémlik, h ezt olvastam, h máj probléma lehet a viszketés.

Szöszke!
Én is nehezen hajolok már, így inkább leguggolok, és fel...de ez meg jókis lábtorna. :P
Ha ez vígasztal, itt Londonban sem adják át a helyet, csak nagyon nagyon ritkán. :?

Marek!
Vicces a rendőrös story, meg a rád leselkedő vérszomjas fenevadak is...de ne aggódj, majd ők lerendezik a kerítésen bemászó pszichopatát is. :D

Anhel!
Jujj, szépeket álmodsz te is! :P

Na akkor a képek és a link Ineznek és mindenki másnak. :)

Hmm és hát bocsi, de most látom, h az árak bizony felmentek, eddig tartott az akció...szal a kocsi 135 helyett 160, a mózes 60 helyett 65, az ülés párna 15 helyett 18, fejvédő párna 10 helyett 12, a pelenkázótáska ugyanúgy 35. Szal így 35 fonttal drágább, 70.500 helyett 81.000ft. Lehet, h így már nem olyan barátságos a dolog, bár sztem még így is megéri, én kezdek beleszeretni már, és nem búslakodom a bugaboo után... :)

http://www.mamasandpapas.co.uk/range/lu ... -1/sort-0/


Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Marek - túlélted az éjszakát rendben? :lol: Amúgy ha én egyedül alszom, ugyanez van, mindent odaképzelek az ajtó elé, az ágyam mellé, az erkélyre...

Timi - egyáltalán nem látszik rajtad a súlygyarapodás, szerintem teljesen jól nézel ki!!!

Sensi - szerintem nem korai, hogy megvettetek mindent! Jobb túlleni rajta, amíg az ember tud mozogni. Az összes újságban, könyvben azt írják, hogy a 2. harmadban érdemes megvenni a nagyobb dolgokat, mert akkor még ereje teljében van a kismama, a 3. harmadban már sokkal hamarabb fárad és a türelme is alább hagy. Ha belegondolok, hogy én alapból nem vagyok egy türelmes típus :roll: És nagyon jó a babakocsi és a hőmérős toji is nagyon bejött, mennyiért vetted? Amúgy rákerestem, de a google-ön nem jött fel sehogyan sem :?

Emmalena - örülök, hogy legalább használ a bogyó, mondjuk 7 e forintért durva a 30 napos kúra :shock: De ha ez kell, hogy rendeződjön a dolog, hát akkor muszáj.

Adri - fogászaton mi volt? Képzeljétek, én még mindig nem voltam :shock: Már kb. 1 hónapja írtam, hogy megyek, rászánom magam és még mindig semmi. Nagyon idegesítő vagyok, de annyira nem akarok menni, pedig most még talán adnak érzéstelenítő szurit is, anélkül ki sem bírnám :roll: És van rossz fogam, mert tavaly az egyik nagy rágófogamból kiesett a tömés, azóta csak a bal oldalon rágok :?

Szöszke - tömegközlekedéssel csak du. jártam, haza, mert amíg melóztam, párom vitt reggelente, hazafelé meg mindig olyan járművekkel megyek/mentem, ahol üresek a kocsik, tehát mindig van/volt üres hely. De ált. nem csodálkozom semmin, az emberek önzőek és szarnak rá, hogy te kismama vagy! :evil:

Tegnap elmentünk az Aréna Plázába, megvettem a Lelki köldökzsinór c. könyvet, asszem még szöszke javasolta, ugye? Remélem tényleg tudok majd "kommunikálni" a babával, mert a névválasztás még mindig nem megy, a Boglárka még mindig van és közben van még ezer másik név is :lol:
Aztán bementünk a Tescoba vásárolni, mert akartam főzni, és képzeljétek, tök rosszul voltam, szerintem leesett az amúgy is durván alacsony vérnyomásom, szédültem nagyon és éreztem, hogy falfehér vagyok :cry: Aztán kint ettem 3 gombóc fagyit és jobb lett, otthon még 2X a dobozos fagyiból és egy Snickers csokit, mostanában nagyon sokat zabálok :shock:
A másik, hogy még mindig megvan a sárgás folyásom :? Ált. reggel jön ki belőlem egy nagyobb adag, aztán egész nap van hébe-hóba. Tudjátok, volt az az 5napos Klion kúpkúrám, aztán mondta a doki, hogy ha nem múlik, vesz hüvelytenyészetet, de valamennyivel jobb lett, szinte eltünt és kb. egy hét után jött újra elő, szóval azóta is van. Szerintetek adódhat ebből gond, árthat ez a babának?? :shock:
A másik, nekem is marha hülye álmaim vannak mostanában, pl. ma azt sikerült összehoznom álmomban, hogy szültem, négyes ikreim voltak, amiket húgomnak szültem és egy saját babám, tehát össz. 5 db baba és nem a dokim volt a dokim, hanem az egyik ügyfelem a bankból és kettőt megszültem a 4ikrekből és a sajátomat és a többi bent maradt :shock: Totál kész vagyok magamtól.
Na megyek, pihenek kicsit, bár tegnap elaludtam de. egy órára, majd késő du-tól 22-ig, aztán 23-tól fél 8-ig :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok
neharagudjatok,visszaolvasok és majd reagálok is mindenkinek,de most nem vagyok jó passzban! :oops:

Sajnos rossz híreim vannak nagyon, most mégjobban félek,mint eddig bármikor :oops: :oops: :oops:

Tegnap sikerült elérnem a dokimat telefonon / tudjátok Augusztusban szabin van, majd csak Szeptemberben lessz / még nem utazott el, így tegnap délután fogadott soron kívűl a problémáim miatt.
Megvizsgált és nagyon rosszabbodott a méhszájam állapota, már teljesen nyitva van mindegyik, jelenleg C:2111 :oops: :cry: és mivel folyamatosan keményedik a hasam, megemelte a gyógyszeradagomat is, napi 6X1-re és most 4 hétig a Magnezii citritből a por granulátumot írta ki ,mert por formályában állítólag jobban hasznosul a magnézium, több szívódik fel a szervezetbe, így állítólag hatásosabb. Ha a por elfogyott, akkor tabeltta formályában kell tovább szednem a magnezii citritet, ugyanugy napi 6X1-et.
Szeptember 5-én lessz legközelebb,akkor kell mennem hozzá, a lelkemre kötötte hogy addig tartsak ki , nehogy megszüljek közbe.
Azt mondta az a 4,5 hét még nagyon kellene a babának odabennt, hogy jobbak legyenek az életesélyei :oops: :cry:
Már nem farfekvéses, megfordult a kisasszony és most fejvégű.
Súlyra kb 900 és 1 kg közötti. + - 10 %. A szívműködése jó.
Gyorsan levette a kenetet, rákszűrést,hogyha esetleg beindulna a szülés, legyenek friss eredmények,mert ha esetleg valami baci van, akkor nem is engedi hogy megszüljem simán, nehogy a baba is kapjon esetleg a baciból.

Sőt azt is megkérdezte a doki, és éppen ezért is van most veszély, mert lányommal C:2110-es méhszájjal mentem szülni, fiamnál pedig C:2111-el.És ezt az értéket 2 hétig tartottam akkor. Aztán beindultak a fájások.
És most ilyen korán már C:2111 a méhszájam.

NO Házimunka, de még csak söpörnöm se szabad, egyszerűen semmit nem csinálhatok. Pihenjek fekve vagy ülve felpócolt lábakkal, ha az jobban esik,mert érdekes ülve nem keményedik annyit a pocakom,mint fekve :shock: Ehetek-ihatok-fürödni is csak szigorúan tusolás és ha jól esik egy kicsit mehetek a lakásban 1-2 kört de azt is csak csiga tempóban, hogy megmozgassam a csontjaimat,de ezenkívűl semmit nem csinálhatok.

Nagyon elvagyok keseredve, félek, mert nagyon korai lenne a babának most megszületnie. :oops:

Csajok,aki már szült és esetleg szülés előtt kinyílt a méhszája, szerintetek mennyi ideig húzhatom még ki ezel a C:2111-es méhszáj álapottal egyben? Várom a véleményeteket!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


jo reggelt :)

Marek: na eljott a reggel...ott vagy meg? jelentkezz :lol:
nallunk tenyleg van amikor huhognak a baglyok...
azt en sem szeretem

Megnezne valaki nekem mennyi a SUDOCREM ott a patikakba? jovo heten megy valaki es tudnek hozatni...csak kene tudnom mennyi penct kuldjek...plizzz

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ancsa: nagyon sajnalom ami tortenik...nagyon nem tudok velemenyt mondani, de lattam a discoveryn egyszer egy adast ott a no 27. hetben volt..es negyes ikreket vartak, de az eggyik nem fejlodott...sot ha nem csaszaroltak szurgosen akkor elveszitettek volna....mondta a doki hogy ebben a korban mar a kicsiknel minden nap szamit ameddig bennt vannak...de 27-28 hettol mar nagyon jo tulelesi eselyuk van. :roll: es sikerult a mutet megmaradt mind a negy baba.
Nagyon szoritok neked, kitartast, es nem legy szomoru, elkeseredett...gondolj arra hogy minden jo lesz!!!!!!!!!!muszaly

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!

Rólunk - Festés kész! Bútorok (amire futotta helyből és pénzből) összerakva, beállítva, már csak pakolnom kell. Olyan rutinnal rakjuk össze az IKEÁs bútorokat, hogy simán elmehetnénk akár összeszerelőmunkásnak is! Fiókokból nagyon profi vagyok. Amint sikerült elsüllyeszttenem a saját cuccainkat, felmérhetjük a terepet (újra) és jöhet a pelenkázó meg a kiságy! A kishapsim egész jól tűri a megpróbáltatásokat, csak akkor reklamál nagyon, ha éhes vagyok. Néha már meg tudjuk csinálni azt is, hogy, ha a pocakomra teszem a kezem, odasimul. Apának ezt a trükköt még nem csinálja. Talán majd pár hét múlva.

Nymalac - Elfelejtettem mondani, hogy a táblában engem is bekékíthetsz! :lol: Szopis szék - Én is ültem benne, tényleg nagyon kényelmes, de eszembe sem jutott, hogy vegyek. Valószínűleg azért mert nem lenne helye, mert meg még nem tudom, hogy fogok tudni szoptatni. :roll: Az egyik ismerősömnek pont ilyen van, de nem tudom mennyit használja/ta.

Zsuzsu - Még nem tökéletes a dolog, a cuccaink szanaszét, de amint fotóképes lesz, küldök!

Bettike - Milyen volt a nyaralás? Frissen üdén tértetek vissza? Gyerekorvos - A védőnőm azt mondta, hogy aug végén menjek be akkor amikor a doktor néni is rendel, hogy megismerkedjünk. Rosszat nem hallottam még róla, úgyhogy először vele próbálkozom.

Adri - Canesten :cry: De legalább az eredményeid jók! :lol: Nagyon szépek a képekés te is! Gratulálok még egyszer!

Marek - Védőnők! :twisted: Durva! Már csak 4et kell aludnod és jön apa! De, jó, hogy nem csak nekem okoz lassan megoldhatatlan probléámt a lábkörömvágás!!!! :wink:

Timi - Helyes kis pocid van! Nem olyan gigantikus, mint az enyém.

Sensie - Köszi, a Leksvik sorozatból vettük két komódot meg egy könyvespolcot. Én sem tudok tapogatás nélkül vásárolni. :wink:

Emmalena - De jó, hogy kiderült miért van a viszketés! Te ilyen szorgalmas vagy? Gátmasszázs meg minden. Wow!

Szöszke - Ezért sem tömegközlekedem!!!! :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Ancsa - Mire megírtam a kisregényem, megjelent a "rémhíred". Szörnyen sajnálom, de próbálj optimista lenni és beszélni a kiscsajjal, hogy várjon még egy pár hetet mindenképp. A szomszédom is hasonló cipőben járt, neki azt tanácsolták, hgoy ne csak a lábát polcolja fel, hanem a csípője is legyen magasabban! Esetleg próbáld ki, hátha segít.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sudocrem antiszeptikus védőkrém (60 g)

Ár: 990 Ft

Mennyiség: db

Bónusz: 22


Tetszési index:

Ingyenes házhozszállítás

25.000 Ft vásárlási összeg felett a csomagolás és a szállítás ingyenes! Használja ki!

Termékleírás:

Alkalmazható:
Ekzemás, felfekvéses bőrfelületen, acne, enyhe égési, fagyási és felületi bőrsérülésekre.

Használat:
Vékony rétegben alkalmazzuk. Naponta többször, 3-5 alkalommal kenjük a bőrfelületre a felsorolt esetekben.

Figyelmezetés:
Esetenként helyi érzékenység előfordulhat. Ilyenkor, vagy ha a tünetek nem enyhülnek, forduljon orvoshoz. Ne alkalmazzuk, amennyiben valamely összetevőre érzékenység áll fenn. Vigyázzunk arra, hogy szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Ha a tünetek huzamosabb ideig nem javulnak, keresse fel kezelőorvosát. Ha véletlenül lenyelésre kerül, kérjük forduljon orvoshoz.

Kizárólag külső használatra!

Ezt találtam róla Dalma!

Ancsa - ú,ez tényleg nem jó hír :? Pihenj amennyit csak tudsz, sajnos kérdésedre nem tudok válaszolni, mert ezzel kapcsolatban nulla az információm, de tényleg pihenj, én is láttam azt a műsort, amit Dalma írt a 4es ikrekről, szóval esélye van a bébinek és amúgy is bent marad még, nyugi, próbálj meg arra gondolni, hogy nem lesz gond, a pozitív hozzáállás sokat segíthet!!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szioka!

Már megint csak ülök itt a gép elött és babanetezek,pedig maileket kéne írnom(amiket még tegnap diktáltak fel :lol: ),de nem bírom rávenni magam!Így érzem,h ma is megkapom a magamét! :oops:

Marek,megértem a rémképeidet!Engem mostanában az Odaát kisért!Végignéztük az 1.évadot és azóta folyton kapkodom a fejem,mikor éjjel megyek pisilni,h bizti nincs e ott egy szellem vagy vmi...! :lol:

Sensi, köszi szépen az infót és a lehetőséget!Átgondoljuk,mert nagyon csábító,de már ott vagyunk mostanában,h le kell mondanunk a drágább babakocsiról,mert lehet,h inkább befizetünk egy új autóra! :roll: de ez még vita tárgya!...

Ildi,ilyen rosszullétek nálam is szoktak lenni!Söt mostanában újra előjön a hányinger is!Szerencsére nem olyan sűrűn,de zavaró tud lenni!Nah,de a fagyi gyógyír nálam is! :wink:

Ancsa, nagyon sajnálom,h ilyenek történnek veletek! :( így nagyon hosszú lesz még ez a pár hét!De kitartás,pozitív gondolatok....
meg kell beszélni a picivel,h neki még bent a helye egy pár hétig!
Nagyon drukkolunk nektek és pihizz!Sztem nem lesz semmi baj,ha ezt betartod!!!

Betty, gratulálok a festéshez és a barkácsoláshoz!:D de jó nektek,h már ott tartotok!Mi tegnap voltunk megnézni a
Vendég
 


szép jó reggelt mindenkinek!
Ancsa: kitartás! Hirtelen az jutott eszembe, hogy a doki azért volt ennyire "szigorú", mert tudatosítani akarta benned, hogy ez komoly dolog (ha nem ilyesztenek meg, lehet hogy néha nekiállsz teregetni, vasalni, stb.). Mindemellett nem küldött be a kórházba, ami szerintem jó jel, hiszen akkor ő is lát esélyt a várandósság normál befejezésére. Persze gondolom, ezeken már te is átrágtad magad fejben. És szerintem sem hülyeség beszélni hozzá (mi szoktunk Apával este, és nekünk úgy tűnik, mintha elnyugodna), talán a lassú beszéddel őt is és magadat is megnyugtatod valamelyest. Szorítunk neked!
M.

macianyu
 
 


Szioka!

Már megint csak ülök itt a gép elött és babanetezek,pedig maileket kéne írnom(amiket még tegnap diktáltak fel :lol: ),de nem bírom rávenni magam!Így érzem,h ma is megkapom a magamét! :oops:

Marek,megértem a rémképeidet!Engem mostanában az Odaát kisért!Végignéztük az 1.évadot és azóta folyton kapkodom a fejem,mikor éjjel megyek pisilni,h bizti nincs e ott egy szellem vagy vmi...! :lol:

Sensi, köszi szépen az infót és a lehetőséget!Átgondoljuk,mert nagyon csábító,de már ott vagyunk mostanában,h le kell mondanunk a drágább babakocsiról,mert lehet,h inkább befizetünk egy új autóra! :roll: de ez még vita tárgya!...

Ildi,ilyen rosszullétek nálam is szoktak lenni!Söt mostanában újra előjön a hányinger is!Szerencsére nem olyan sűrűn,de zavaró tud lenni!Nah,de a fagyi gyógyír nálam is! :wink:

Ancsa, nagyon sajnálom,h ilyenek történnek veletek! :( így nagyon hosszú lesz még ez a pár hét!De kitartás,pozitív gondolatok....
meg kell beszélni a picivel,h neki még bent a helye egy pár hétig!
Nagyon drukkolunk nektek és pihizz!Sztem nem lesz semmi baj,ha ezt betartod!!!

Betty, gratulálok a festéshez és a barkácsoláshoz!:D de jó nektek,h már ott tartotok!Mi tegnap voltunk megnézni a lakást...épülget...és még mindig azt mondják,h december 15re átadják!mi majd csak akkor rendezkedhetünk...
Úgy várom már! :roll:

Rólunk, annyit,h megvolt a nagy fogászat!Megnézett és mondta,h minden oké!OLyan boldog voltam!Be is írta a kiskönyvemet,ugyhogy ezt is kipipálhattam végre!
Vendég
 


Na,hogy ezt hogy csináltam??? :|

da ha már így visszajöttem!...
Macianyu, teljesen egyetértek veled!Ha akkora lenne a baj,akkor rögtön küldte volna korházba!....

És tudtam,h kihagytam még valamit...
Ildi, nekem is már hetek óta megvan ez a sárgás folyás és már többször mondtam a dokimnak,de nem adott rá semmit és most is csak a canesten tablettát!És én is tiszta para vagyok,h nehogy valami baja legyen ettől a picinek!ugye írják,h ne használjuk az aplikátort, nem is merem mélyre dugni,így most nem is tudom,h hat e egyáltalán!Tehát ezzel a problémával én is megőrülök! :(

A névvel meg úgy vagyunk,h lány név van bizti,meg abból sok a mi tetszik,de fiu név.....az semmi most talán a Noel!Mert,h nekünk senki nem mondta,h tuti kislány!még 4d-n is azt,h "hát inkább lány", úgyhogy be akarunk készülni fiu névvel is,de az nem nagyon megy! :roll:

Kinek hogy alakulnak a nevek?:D
Vendég
 


Adri - az egyik ismerősömnek pl. végig volt sárgás folyása és a dokija nem adott rá semmit, mert azt mondta, hogy nem akarja bolygatni a dolgokat bent, mert ez lehet természetes is, de persze baci is okozhatja :? A Canesten iszonyat pocsék volt, nehezen helyeztem fel és a doki mondta is, hogy ne dugjam mélyre, szóval nem segített.
Lehet, hogy normális, szóval megpróbálok nem parázni rajta, majd a köv. vizsgálaton (aug. 19., még messze van) úgyis vesz kenetet akkor, aztán megvizsgálják, hogy most ez valami baci vagy sem, mert állítólag akár koraszülést is okozhatnak ezek a fertőzések.

Nevek: Boglárka ugye sokáig volt favorit, most jött még a Rebeka, Glória, Emma, de ha elolvasom a lelki köldökzsinór c. könyvet, majd megkérdem tőle és remélem rúg majd annál a névnél, ami bejön neki :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Inez, Ildi: nekem is mostanában kezdett olyan mennyiségű lenni, hogy már nagyon zavar, és én már a legelején említettem a dokinak, hogy van és nem lehetne-e, hogy ne legyen - mire azt mondta, hogy ez a terhesség velejárója, semmit nem kell tenni ellene (nagyszerű, csak el kell ugye viselni :)).
Űgyis hamarosan aktuális a kenetvétel és ha egyéb baci is van ott, ami pluszban okozhatja, azt tudni fogják és akkor elég tenni ellene.
Én még Canesten tippet sem kaptam.

Kép
anhel
 
 


Ildi: koszi az infot :lol: , ugy hallottam nagyon jo krem...ha bepirosodik a kicsi popsija...igyhat megvetetem, a cegsoforje megy jovo heten, es megveszi :D

Folyas: nekem is van...most hogy irjatok eleg sargas nekem is..mar jo par honapja tisztasagi betettel elek...de olvastam hogy normalis...igyhat annyiba hagytam. van mikor erosseb van neha enyhebb a folyas.

Marek...csak nem vitt el valami bagoly??

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ancsa - pihenj sokat és ne féljél, próbálj nyugodt maradni. Ilyenkor tényleg minden nap/hét számít! A sógornőm 28 vagy 29 hetesen szülte a kislányát, 1 kilós volt és tényleg nagyon pici volt meg gyűrött, de most már egy éves és teljesen behozta a lemaradást. Egyik barátnőm fia is egy kilóval született. Szóval a lényeg, hogy kényeztesd magad amennyire csak bírod, egyél sok gyümölcsöt, olvass, nézz filmeket, gondolj egy csomó jó dologra, ne rosszra.

Ildi- a Lelki köldökzsinór c. könyvet én javasoltam.

Anikó

Kép
ancsa123
 
 


Lányok,csúnyán hangzik,de örülök,h nem vagyok egyedül ezzel a folyásos dologgal!Nekem is mondta a doki,h ez normális,de akkor is nagyon idegesít!Nekem még a kenetlevételt sem említette!de csak ő látja,h mi van!

Most meg megint mennem kell!Autóval...már annyira nem esik jól vezetni,pedig amúgy nagyon szeretek!
Ti hogy vagytok a vezetéssel??
Vendég
 


Sziasztok!


Inez!
gratulálok és gyönyörü voltál.A ruhád is valami csodálatos volt!!!Akkor nektek nem is biztos a kiscsaj?

Ancsa!Kitartás!!!!Piheny sokat és ne idegeskedj.Reméljük bent marad a baba ameddig csak kell!!!! Kép Kép

Zsuzsa!köszönöm szépen aranyos vagy,hogy eszedbe jutott!!!

Dalma!A sudukrém is jó de én azt inkább akkor használtam mikor jött a foga.Amúgy itthon a doki ír fel krémet és én imádom.Nem drága és nagyon jó!Nektek nevek?

Sensi!
Szupi dolgokat vettél!És tényleg a Peg perego kocsik amiket írtál. :D

Nyugtomalac!Sajnálom,hogy ilyen rosszul jártatok.Komolyan ahelyet,hogy ö9rülnének,hogy hamar vissza mész dolgozni és Te befizeted magad után a járulékokat :evil: :evil:

Timi!Nagyon csini vagy.Hol is van a 13 plusz?Nektek van már nevetek?

Én pénteken megyek dokihoz!Szokot fájdogálni a hasam alul remélem nem nyilik a mészájam Kép Mi már összeraktuk a kiságyat és oda gyüjtöm a cucokat.Ma mostam Zsófinak olyan kevés volt így beraktam már egy adag Zsebi adagot is nem is baj ha idöbe kész van és még oda férek a vasalo deszkához :lol: És kislányom 3napja nap közbe bilibe és wc-be végzi el a dolgát :!: :!: :!: Olyan büszke vagyok rá.Igaz a hátam leszakad de legalább haladunk.Jó lenne ha öszre szobatiszta lenne mert akkor csak a tesót kell pelusozni :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


sziasztok
köszi a bókokat! :lol: :lol:
inez: 45kg-ról indultam. én simán odaférek a kormányhoz, csak már nagyon utállok vezetni a sok bunkó, buta ember miatt, akik nem figyelnek, csak mennek!! :evil: :evil: és állandóan felidegesitenek :evil: :evil:
ancsa: nagyon sajnállak,kitartás!!minden rendbe lesz!
kata: gratula Zsófinak, nagyon ügyes :lol: . Párom azt szeretné, ha Alexander lenne a csöpség /mint ö/, én még nem döntöttem el. Régebben a Zsolti, Tomi, Norbi volt a befutó, most nem tudom miért váltott.

nekem is vannak rémálmaim!állitólag ez ilyenkor természetes! :?

holnap megyek a nöi dokimhoz terhes tanácsadásra, remélem minden rendbe lesz! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!
Megvagyok, még nem vitt el a baltás gyilkos :lol: :lol: :lol: Viszont fél ötkor keltem és csak most értünk haza, mert rohadt sokat kellett várni az ultrahangon. A saját dokim 5 hétig szabadságon van, addig sajnos minden héten ez lesz. A vicces az, hogy ez a doki pont az áramlást, meg a lepényt nem nézte... :roll: Ráadásul diktálta a dolgokat a nőnek, én is néztem a monitort, mondta, hogy jó szívműködés, csak épp a baba szíve épp nem volt a képernyőn... :shock: :shock: :shock: Akkor már láttam, hogy mennyi értelme volt ilyen sokat várnom... :roll: Szerintem az összes adatnál csak valamit diktált és nem mért le semmit. Kb. 20 másodperc volt a vizsgálat... :roll: Na mindegy. Majd legözelebb... :roll:
Két hét múlva már ctg-re is megyek, mert a cukor miatt már 32. héttől csinálják.
Ja, és mindjárt megyek tanítani, pedig rohadt fáradt vagyok. Hétig tanítok...hurrá! De legalább ezek már az utolsó órák... :P

Ancsa
Hallgass a dokidra és vigyázz magadra nagyon! Nem lesz semmi gond!!!

Én is meg akarom venni a Lelki köldökzsinórt!!!!

Én nem értem ezt a folyás dolgot. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy ez terhességi tünet. Nekem több orvos mondta, hogy csak akkor van vele gond, ha kellemetlen szaga van. Egyszer szóltam, hogy szerintem büdi, vettek kenetet, és semmi gond nem volt. Erre benneteket állandóan ezzel kezelnek. Lassan kiröhögi az immunrendszeretek a Canestent... :roll:
Mondjuk én is örülnék neki, ha lenne egy kenetvétel, vagy ilyesmi, de amúgy nem szeretném ezen a folyáson idegesíteni magam állandóan.

marek
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, csak pár sort szúrnék be, ha valakit érdekel priviben kerssen nyugodtan :)

Eladó az alábbi szék:

Fisher Price Baby Gear 2az1ben deluxe pihenőszék
Jellemzői:

* 18 kg-ig használható
* háttámlája 2 fokozatban dönthető
* játszóállvánnyal( levehető)
* játékokkal
* 3 pontos biztonsági övvel
* vidám színes huzattal
* huzata 30 fokon gépben mosható
* rezgő funkcióval
* könnyen összecsukható
* újszülött kortól használható
* 2 db gombelem (tartozék)
* 1 db góliát elemmel működik( nem tartozék)
* közkedvelt Baby Gear termék

1 hónapja vásároltam, kb. 5x10 percet használtuk összesen, de kaptunk most egy hintásat, így ettől megválnék hely hiányában!
Nagyon szép, színes, ötletes kis szék, lányom nagyon szerette! 1 év garancia van rá, és az eladó üzlet cseregaranciát is vállalt rá! Doboza is megvan még!
Személyesen is átvehető a XI. kerületben, de érdeklődj erről, mert a közelbe még kocsival is eltudom vinni, hogy ne kelljen egy vagyont költeni postára! :)


Kép Kép
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Kata: te milyen popsikremet vettel? mi a neve es lehet recept nelkul is venni? mert ha olyan jo esetleg olyant is vetettnek a soforrel :roll:

Vezetes: hogy szabin voltunk nem vezettem jo ket hete, es most hogy ujra beultem, tapasztaltam, hogy eleg kenyelmetlen lett, mondjuk nekem jocska pocim van.. meghiszem h Timi siman tudsz meg vezetni...nekem mar kerdeztek is hogy jovo honapba kell szuljek...gondoltam magamba ...de jo lenne

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Kata: es..gratulalok a szobatisztasag fel haladassal!! :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Köszönöm a gratuláciokat! :lol: :lol:

Timi!Szerintem az Alexander is szép és kicsit ritka is ami tök jó Kép Úr isten de vékony vagy.(olvastam mennyivel kezted)Minden rendben lesz ne izgulj!

Dalma!
ezt a Doktor bácsink írja fel.Ha gondolod íratok fel és elküldöm postán.Gyógyszertárba keverik ki szóval tuti nem lesz allergiás a baba.Nekem a doki mondta,hogy sok baba allergiás és akár a popsi krémre is :roll:

Ancsa!Azért a dokid ajánlott egy másik dokit ha bármi van?Ilyenkor szoktak és akár egymás között konzultálnak :roll:

Rémálmok:
mostanában elöjönnek múlt héten azt álmodtam koraszülött lett a baba.Meg hogy a Doki mondta,hogy amig lehet bent tartja.Olyan rossz volt de ha jól emlékszem Zsófinál is volt ilyen :roll:

Doki választás:én választottam mert mi nem itt akarunk lakni és kapásból oda vittem Zsófit ahova költözünk.Szerencsére egy nagyon.nagyon jó doki bácsit találtunk akivel egyeztek a nézeteink.És ez nagyon fontos!!!!Én tudtam,hogy nem akarok igény zerint szoptatni és ha megfázik nem akarok egyből antibiotikumokat...stb.A Dokink pont ilyen elöször természetes úton probálta meg kezelni Zsófit és megmondom öszintén a 2év alatt nem is kapot lázcsilapíton kívül más gyógyszert és a leghosszabb betegségünk 4napig tartott de abból már az utólsó kettő csak orrszívózás volt.Érdemes utána kérdezni akhez tartoztok mert nagyon sok múlik a dokin Kép

Ég a gyomrom de nagyon :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Adri - én ugyanígy vagyok vele, örülök, hogy nem vagyok egyedül a sárgás folyással :wink: De hát ilyenek vagyunk mi emberek :lol: Szerintem nem lesz akkor ezzel gond, mert tényleg ahány orvos, annyi gyógymód, valahol nem kezelik, valahol túlkezelik, szóval szerintem nem is fogok parázni rajta, majd a köv. vizsgálatkor szólok a dokinak, hogy még mindig van és csinál hüvelytenyészetet vagy mit és kielemzik.
Jogsim nincs, így nem tudok nyilatkozni vezetés ügyében, de azt tudom, hogy az anyósülésen mindig parázok ezerrel, mert hát páromnak is van egy ki ha én nem vezetési stílusa és úgy ülök, hogy fogom közben a biztiövet meg cuppogok :roll: Nem nekem való a vezetés, pedig szerintem imádnám és menne is, de én olyan vagyok, hogy ha valami történik, felteszem a kezemet, pl. ha kiborítok egy üveg vizet, nem kapok utána, hogy ne ömöljön ki az egész, hanem nézem sipítozva :lol: Gondoljatok bele, ha mondjuk berepül egy nagy sáska az ablakon vezetés közben... na nem ecsetelem :lol:

Marek - te mindig kifogod ezeket a dokikat, komolyan mondom :? De azért durva, hogy ennyi link, odanemfigyelő vadbarom van a rendelőkben, kórházakban!
A könyvet az Alexandrában vettem (Libriben pl. nem volt) és 3700 forint, csak még nem olvasom, mert belekezdtem egy majdnem ezer oldalas krimi-horror-para könyvbe és be akarom fejezni. De utána elbeszélgetek ezzel a kiscsajjal, hogy milyen nevet szeretne :wink:

Amúgy nem megyünk 4D-re már :cry: Tökre szerettem volna, de most rájöttem és időközönként rámtör egy ilyen anyagi csőd miatt para roham, hogy nincs manink semmire :shock: De tényleg, annyi mindent kell még venni, szóval most lebeszéltem magam róla. Vagy kár volt szerintetek?? A héten mentünk volna, most vagyok a 29. hétben... nemtom :roll:

Kata - nekem meg nem fájogatni szokott, hanem mintha puncin szúrnának egy nagy késsel vagy tűvel, hirtelen nyilal, de szerintem ez nem baj, és te se gondolj arra, hogy méhszáj nyílogat, ha nyílik, akkor nyílik anélkül is, hogy beparáztatod magad!!! Én a terhesség velejárójának fogok fel minden ilyen fájást-nyilalást-nyomást és nem izgulok miatta, úgy is van izgulnivalónk csomó más dolgon!
Zsófinak gratula a bilizéshez!

Anikó - bocsi, nem emlékeztem, hogy ki írta pontosan, de tuti, hogy jó kis könyv és biztosan lehet valamiféle kapcsolatot teremteni már most a babával, kíváncsi vagyok rá, várom már, hogy elkezdjem olvasni, csak ugye még ott az a fránya ijesztő para könyv :D

Jaj csajok, megint meleg lett, mint állat, elegem van már a nyárból, de tényleg!!! :x

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nusildi.
Ne aggódj, mi sem mentünk 4D-re, nem hiszem hogy ezen múlik, hogy jó szülők vagyunk e ?
Aki volt természetesen nem tette rosszul.
Nekünk idén volt lakásfelújítás, de nagyon kemény volt teljesen szétvertünk mindent, hol az elfoglaltság, hol a pénz tartott vissza.
A fájások, nyílalások nekem is vannak, és egyre erősebbek, mostmár ha sokat mozog, nagyon meg tud fájdulni hasam derekam .Rettenetesen ég a gyomrom, amikor mozgolódik, iszonyatosan szenvedek néha, de majd csak túl leszünk rajta
Ancsa, vigyázz magadra, tényleg jó lenne még néhány hétig bennt maradjon.KItartás

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Sziasztok,

Ancsa:
nagyon drukkolunk, hogy minél tovább egyben maradjál! Nyugi, pihenés, optimizmus! Még jó, hogy 2 nagyobbacska gyerkőcöd van, most tudnak segíteni, nem?

Dalma: sudocrem van a brendonban is, az ára a honlapjukon megtalálható! Ott láthatod a kiszereléseket is, van vagy 4 méretben!

Kata:
Zsófinak nagy gratula! Komoly dolog, tudom, nemrég kezdtük mi is. Csak az a baj, hogy a pót bölcsiben minden olyan jól ment, itt a rendes helyünkön, meg Lili nem szeret WC-re járni. Nem is ér le a lába, és nem is támogatnak minket annyira a gondozónők. Így érzem. Most Lili nem szeret itthonsem WC-zni, pedig hogy tetszett neki, és kéri a pelust :( Valamit nagyon elb.sznak ott, azt hiszem. Rendet kell, tegyek ott is… :S

Marek: akkor már tudod, hogy miért fizetsz a magán dokidnak, mert különben az EÜ nem végzi el a munkáját… Nagyon felháborító! De ezt én is tapasztalom.

Én is utálom a meleget, kérem vissza a tegnapi jó időt!

Macianyu, és még aki érdekelt: utána jártam ennek annak (TP, TGYÁS, GYED). Jó ötlet volt, hogy vegyük ki a szabikat, de nekem más okból. Pl. Fizetésemelésen estem át ügye, és a szabit az emelt bérre adják. :) Még egy ok, amiért örülhetek az emelésnek.
Olvastam az OEP oldalán, hogy a TGYÁS-t is úgy számolják, mint a TP-t. Na már most, a TP-nél van egy ilyen kiskapu: ha decemberről januárra megy át a TP, akkor az folytatólagos. A TP kezdetét megelőző év bérétől függ, ha megszakítod akár egyetlen napra is, akkor az előző év (januárhoz képest) a mérvadó. Ha van 180 napi kereseted abban az évben, amit vizsgálnak, akkor az alapján, ha nincs akkor a minimálbér 2szerese az irányadó. :S
Ezen fellelkesülve elgaloppoztam az OEP-hez, ültem 1 órát, míg sorra kerültem, majd feltettem az igen-nem kérdésemet az ügyintézőnek:
1. Ha megvan idén is a 180 nap, és nekem ez kedvezőbb lenne, akkor sem innen számolják a TGYÁST: válasz NEM
2. Ha idén december 31-én elmegyek szabira, és január 2-ig szabin vagyok (megszakítom 1 napra a TGYÁS-t), akkor már az idei (2008-as) fizumat veszik alapul: válasz NEM
Ok: Ebben különbözik a TP-től, ezt az előző juttatás szerint számolják. Mondta, hogy sajnos így jártam. És sajnált is, látszólag. Nekem tényleg havi 30-50 eFT-ról van szó különbségben :(
Viszont a GYED-emet már ebből az évből fogják számolni, ha van idén 180 napom. Teszek róla, hogy legyen, lásd majd alább. Mondtam neki, hogy az tényleg remek, de az maximálva van, tehát nem számít annyira…
És a 180 nap idénre: már van 150 napom, ebbe beleszámít minden naptári nap, amire fizut kaptál, nekem az első 5 hónap megvan, ez 150 nap. Kell még 30 nap, ez lehet szabi is. És ha a szabit veszed ki, veheted így is: Péntektől hétfőig: ez 2 szabadnap, de 4 nap munkaidő :D Figyeljetek oda, ha valakinek számít :D
Nekem van még 21 napom idénre, és kb egy hónapot még dolgozom papíron. Mával megszüntetem a TP-t. Így kiélvezhetem a fizuemelést is, és meglesz a 180 napom is :) Terveim szerint már nem mennék idén TP-re, de majd meglátom. Örülök neki, hogy a főnököm támogat ebben. Végülis dolgozom itthonról folyamatosan, és ez még el is tart aug. 25-ig minimum…


Tehát a lényeg ahhoz, hogy bér szerinti juttatásokat kapjál:
TP: (2008-ban kezdtük) 2007 átlagbére alapján számolják
TGYÁS: (2008 ősszel kezdjük) 2007-es év átlag bére alapján, ha van 2007-ben 180 nap (hétvégékkel együtt!!!!). Ha nincs, akkor min. bér 2x-ese a mérvadó.
GYED: (ha 2009-ben kezdjük) 2008 év átlagbére alapján, ha van 2008-ban 180 nap munkanap (hétvégékkel együtt!!!!) Ha nincs, akkor min. bér 2x-ese a mérvadó.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi-
a parakönyv ellensúlyozására (bár nem tudom mit értesz alatta, nem győzöm visszaolvasni a beírásokat):

http://www.parkkiado.hu/konyv.php?id=19 ... &alkatid=6

a.

Kép
ancsa123
 
 


Sziasztok!

Nusildi!
Okés, akkor megnyugodtam, h nem túl korai...mondjuk ha az ha nem, nekem így akkor is sokkal jobb. :)
Nemtom melyiket kérdezed, de a babakocsi 255font volt mindenestől (kocsi, mózes, párna, fejvédő, pelenkázó táska), szal 76.500ft, a tojás pedig 21font, kb 6300ft.
Szépeket álmodsz! :D

Ancsa!
Sajnálom itt is, a másik topikban írtam bővebben.

Bettyna!
Gratula az összerakáshoz, meg minden! Ismerem a Leksvik-et, jól néz ki!

Inez!
Okés, szólj, ha aktuális lesz... Azt hittem nálatok már tuti a kiscsaj.

Kata!
Már épp írni akartam, h jelentkezz, nem voltál egy ideje. Nem én írtam a Peg Perego-t, de olvastam, h vk írta, h ezek a kocsik hasonlítanak rá. De szerintem egyáltalán nem. :) A többi Mamas and Papas kocsi sem.
Remélem nem lesz semmi gáz a méhszájjal! És nagy gratula a nagylánynak a mutatványhoz! :)

Timi!
És hány centi magas vagy? Én is valaha voltam 45kg, mostmár kb 47kg a versenysúlyom, de ennyi is csak tavaly nyáron voltam utoljára...ja és kicsi vagyok, 158cm.

Marek!
Basszus, hogy te mindig megjárod?! Remélem hamarosan visszajön a saját dokid...

Nyugtonmalac!
Egy hős vagyok, nem felejtettem el az átalakítókat, és még meg is vettem. :D Úh a többit majd priviben...

Na most megyek, készülődik a család hazafele...nem lesz túl jó egyedül, daddy csak vasárnap reggel jön. De azért már ideje pihennem...megnézek majd egy kazal dvd-t, meg ismerkedem én is a kiscsajjal, mert eddig nem volt nagyon időm szerencsétlenre. :oops:
Minden jót!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Timi: Csini vagy!Nincs rajtad semmi felesleg. :D

Ancsa: Pihenj sokat, biztos minden rendben lesz!

folyás: Hát Én már nagyon ki vagyok akadva...nemrég irtak fel kúpot gombás gyulladásra, 3-4 napig oké volt, most megint van vmi. Kicsit viszketek is, ami eddig nem volt. Meg a sűrű folyás :?
Nem élünk szexuális életet, nem járok idegen helyen wcre, strandra se, fürdök rendesen, és mégis. Ha nem igy akkor, h lehet ezeket a hülye bacikat elkerülni? 1 hét mulva megyek dokihoz, remélem már vesz hüvelykenetet, és kiirtja belőlem ezeket a sz*rokat :evil: Attól nagyon tartok, h ha esetleg szüléskor is lesz valamim.

Kép
babe.
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?