Sziasztok!
Végre én is itt vagyok!
2 hétig tartott, mire a gépem megcsinálták, de csak azért lett kész ilyen "gyorsan", mert a 2. héten már naponta telefonáltam nekik, hogy mi tart ilyen sokáig egy tápkábel cserén. A lényeg, hogy elkészült.
Viki! Gratulálok Lackóhoz! Remélem, lassan beáll a menetrend! Hogy viselitek ezt a hőséget? Szerintem szörnyű ez a hét...
Kriszti! A lányok tüneményesek! Hatalmas már Orsi! El is felejtettem, hogy mennyire gyorsan nőnek az elején (is).
Bea! Üdv itt! Gyere gyakran! A szülés időpontjához annyit, hogy az uh a biztosabb, de mindenhol a 28 napos ciklus szerinti számítást veszik alapul. Így az a hivatalos kiírt időpont. Nekem legalábbis ezt mondta a dokim. Ez a végén érdekes igazából, amikor esetleg emiatt már túlhordás van, holott még igazából nem töltötted be a 40. hetet, és mehetsz magzatvízvizsgálatra. Nálam is ez a helyzet, mármint, hogy hosszabb ciklusom volt, és ezért ha nem szülök előbb, akkor lehet, hogy felesleges vizsgálatok lesznek.
De Kriszti erről biztosan többet tud mondani.
Anita, Zsuzsi! Remélem, hogy a rossz idő ellenére azért feltöltődve, kipihenve jöttetek haza!
Anita, Dorka tényleg kész hölgy! Meg is lepődtem, mert az eddigi képeken még olyan babás volt, most meg már kisasszony.
Andi!
Peti is nagyon helyes szunyóka közben. Csenge is aludt így néha apán. De csak és kizárólag rajta. Rajtam nem szeretett...
Detti!
A bölcsikereséshez kitartást! Bár nincs tapasztalatom benne, de gondolom, nem egyszerű meló, hogy jó is legyen, meg hely is legyen. Majdcsak akad valami.
Azért ez szerintem gáz, hogy hónapokkal előre lehet csak helyet találni...
Kíraanya! Mekkora csajod van már neked is!
Mi is voltunk hétvégén az állatparkban. Nekem is elég volt, mire végigjártuk, a végén már csak azt néztem, hogy hol van egy pad, ahová le tudok ülni, amíg a gyerkőcök megnézik a közelben lévő állatokat. Szerencsére nővérem, szüleim, keresztfiam is voltak velünk, így 3 apróságra (tesóm 2 fia+Csenge) volt elég felnőtt.
Nyaralónk hazament, jó volt, hogy itt volt, mert azért már nagyfiú (14 éves, de saját bevallása szerint csak 8
, annyira szeret játszani), és sokat játszott Csengével, úgyhogy egy csomó dolgot meg tudtam csinálni, amit egyébként nem nagyon (pl. szőnyeget súroltam).
Ezt a meleget egyre rosszabbul viselem. Pedig igyekszem, hogy napközben ne menjünk ki, csak estefelé, de még 6-kor is folyik rólam a víz, ha kinn vagyunk.
Képekkel adós vagyok, megpróbálok most néhányat feltölteni. A kertről még nincs, majd hétvégén fotózok, mert többen is követelik már. De hát a lustaság nagy úr.
Akkor a képek:
Szülinapi torta
nyaralás
unokatesókkal