Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csipisz! Minden baba bukós picit... :) ( Ha túleszik magukat az kijön)Akkor van gond ha az etetés után kb 1-2 órával is jön vissza tejcsi... Nekünk volt olyan , hogy a következő pelenkázásnál is jött vissza előző etetésről tejcsi :( .... Megemeltük a kiságyat, s gyermekorvos ír fel sűrítőt amit szopi előtt kell beadni neki... mondjuk nekünk a szopi mellett volt pótlásnak tápszer is ami szintén direkt bukós babáknak fejlesztett tápi... Figyeld a súlyát, hizik e rendesen, milyen adagokat bukik stb... de reméljük csak egyszerűen túl eszi magát Peti baba...

Bea! Nekem Albert doki volt az orvosom s a fogadott szülésznőm az asszisztense Mara :lol: Számomra full extrát nyújtottak s csak a legjobbakat tudom Róluk mondani...Ha kérdésed van , szívesen válaszolok....

Puszi Mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


sziasztok,

rubinita74

most pillanatnyilag nincs kérdésem jövőhéten csütörtökön megyünk hozzá megnézzük a babánkat már rég láttuk.majd a 12 hetes genetikára kell menni +vérvételre.de miért van az, hogy a védőnő is más időpontot mond szülésre meg a doki is. mondjuk jobban hiszek az ultrahangos időpontnak. de ez később pontosodik szerintem.Ez azért érdekes számomra, hogy akkor mikor menjek genetikára?de ezt csütörtökön megtudom.Mi is Marára gondoltunk, én mondtam is csak olyannál szülök aki szült már gyereket.
ha vmi felmerül foglak zaklatni a kérdéseimmel.
bejcsi28
 
 


Bea!

Az UH pontosabb időpontot jelöl mint a védőnői számítások...ez tapasztalat :)

S beszélj meg mindent a dokival, kérdezz Tőle bátran,nagyon megbízható, rugalmas,"kismamaközpontú" ami nagyon fontos...:) vagyis nekem ezek számítottak...

Mara nagyon jó szakember, finom , tapintatos, Én utolsó napokban szinte "rátelepedtem" a kérdéseimmel, találkoztunk személyesen, telefonon is segítőkész...tehát csupa pozitív.... :)

/ Ez itt a reklám helye volt.... :lol: :lol: :lol: /

Elnézést a többiektől...

Puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 

 
 

Lányok!

Nyíregyháziak!
Tud valaki segíteni?

Keresek egy anyukát...Annyit tudok, hogy Anikó...a kislánya is Anikó s 2007. augusztus közepén született, Ruben és a kislány között néhány nap van...Anikónak szőke haja van...császárral szült...a nővérpult melletti hotelkórteremben volt...Én pedig a bejárathoz közeli hotelkórteremben...beszélgettünk néhányszor...s Én b@mb@@nya nem tudom a nevét...s ja neki is Albert doki volt ...

Úgy szeretném tudni mi van velük... :( de sajnos csak ennyit tudok...

Ha valaki esetleg ismeri, vagy tippje van....nagyon megköszönném... :oops:

Puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Rubinita, hát nem hiszem, hogy túl eszi magát, mert 120-140 grammnál nem nagyon eszik többet, és szerintem ez normális mennyiség. Ma elvittem a dokinőhöz, de csak a matrac megemelését javasolta. Azt mondta, gyógyszert nem szoktak adni, sűrített tápszert meg abban az esetben javasolja ha veszít Peti a súlyából.
Így is azt mondta rá, hogy jó súlyban van, és négy hónapos koráig normális az ilyen "bukás". Majd meglátjuk, hogy alakul. :) :) :)

Kép
csipisz
 
 


Sziasztok!

Eltűnt mindenki???????
bejcsi28
 
 


Szia Bejcsi, én szoktam lenni, általában csak belopakodom olvasni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
csipisz
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést és a drukkokat :)
Jelentem, megérkeztünk :lol: ráhúztunk még egy napot, vagyis kicsit többet, így a tervezett vasárnapi érkezésből kedd lett :lol:
Múlt kedden egész tűrhető idő volt, mikor megérkeztünk, délután sétáltunk egy hatalmasat, kavicsdobálás, játszóterezés, igaz fújt a szél . Aztán szerdára elromlott az idő, egész nap esett. Nagyon nekikeseredtem, Anitával tartottuk a kapcsolatot, hogy ki milyen fedett nevezetességről tud, ahol a kicsik le tudják foglalni magukat. Csütörtökre Kehidakustány volt betervezve. Nooo, de mikor megláttuk a pénztártól vanyargó tömeget, visszafordultunk, így Keszthely kastélypark, sétálóutca maradt a borongós időben, de legalább kimozdultunk, délután a szokásos kavicsdobálás, játszóterezés. Pénteken Sümegre mentünk a várba, délutánra kisütött a nap, így lementünk a partra. Mi csak térdig mentünk be a viszonylag hideg vízbe, de a fiúkat alig tudtuk hazarángatni :) Szombaton Keszthelyen múzeumban voltunk délelőtt, vadászati kiállítás volt, és modellvasúti is. Délután, vasárnap és hétfőn strandolni tudtunk :) "röviden" ennyi, néhány kép, ha feltölti, ha nem, akkor holnap kicsinyítek... :wink:


Bea!
Üdvözöllek én is, gratulálok a babátokhoz :) Milyen végzettséget szereztél? Merre keresgéltek lakást?

Viki!
Nagyon tüneményes Lackó baba! Majd írd, hogy hogy boldogultatok apával kettesben :) Ügyes szülést csaptatok össze :wink:

Detti!
Sajnálom a bölcsihelyzetet! Nagyon nehéz ügy, hogy normális helyet találj, és fel is tudják venni a gyereket :(

Andi!
Peti nagyon cuki a képen :) Tomi is szeretett valaki pocakján szunyókálni :)

Anita!
Azért jelentkezz be, ha hazaértetek :)

Jóccakát mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is.

Vasárnap hazaértünk a "nyaralásból". Az időt nem is ragozom, kritikán aluli volt Na de azért csak eltöltöttük az időt, együtt voltunk és pihentünk (aktívan ). Szombat, vasárnap azért strandolni is tudtunk kicsit.

Lehet többet amúgy sem tudtunk volna ha jó az idő, mert Dorka valszeg benyelt vmit a vízből, mert vasárnap este kiadta amgából az egész napi kajáját és hétfő reggel is visszajött belőle a kakaó, meg ment a hasa. Tegnap úgy tűnt már rendben lesz, de éjszaka kétszer keltünk kakis pelusra, ma reggel meg a víz is kijött belőle.:cry: és a kedve se jó...

Így hogy nem volt strandidő kirándulgattunk, voltunk Zalakaroson, Keszthelyen, Kehidakustányban. Dorka esténként 9kor már KO volt, kétszer próbáltuk, hogy megfürdettük és elmentünk még sétálni babakocsival de egyszer sem aludt be benne. Viszont pl. Kehidán simán aludt 2,5 órát délben egy nyugágyon, pedig közben az ágyat át is kellett pakolni mert eleredet az eső... Részéről a legnagyobb szenzáció a vidámpark volt, egyszer csak nézelődni voltunk ott, aztán még kétszer voltunk, de kkor már fel is kellett ültetni a meseforgóra, kisvonatra, másodjára még dodgemezett és hullámvasútazott az apjával (persze csak a legszolidabb változaton ) A legviccesebb az volt amikor az apja bepréselődött mellé a kisvasútba, mert egyedül azért nem mertük beültetni szelburdi kisasszonyt. De simán beleült volna a legdurvább pörgő-forgó vmibe, ha rajta múlik . A hét közepén már nem is kellett hogy kifejetetten a vidámpark közelébe menjünk már tudta merre kell oda menni és mutogatta és mondta, hogy "abba"

Nekem nagyon jó dolgom volt, gyakorlatilag Gabi ment mindig Dorka után, ő cipelte ha kellett és ő szaladt utána. Ma már dolgozik, de reggel óta kb. 100x kérdezte már meg Dorka, hogy papa? :cry:
Kép

Kép

Később még jövök és reagálok.

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok újak!

Még egy közös van bennünk mi is a Balcsin pihentünk 5 napot.
A végzettségem szociális munkás amivel persze sehol nem tudok elhelyezkedni itt Nyíregyházán.Lakást keresünk Nyh-án ami új építésű legyen de én már ott tartok, hogy mehetünk Debrecenbe is lakni sokkal jobb és nagyobb lakások vannak és nekem több lenne majd munka szempontjából a lehetőségem.Ha van pár tippetek szívesen várom!

sziasztok szép napot!
bejcsi28
 
 


Sziasztok!
Zsuzsi!Anita!Örülök hogy a "jó" idő ellenére jól sikerült a nyaralás. :wink: A női találékonyságott bizonyitja hogy még itéletidőben is tudunk a gyerkőcöknek programot találni. :wink: Dorka nagyon sokat nőt,igazi kisasszony lett. :lol:
Csipisz!Nekem Kíra nagyon sokáig bukott vagyis amig be meg nem szokta a szilárdat.Amikor forgolódni kezdett meg szinte minden kijött belőle.A háziorvos elküldött a gasztroenterologiára de mire időpontott kaptunk kinőtte. :lol:
Rubinita!Hanyadik gyereke volt a kislány az eltünt barátnődnek?
A szomszédunkra illik a leirás de neki a 3.gyerkőce van már.Hátha. :wink:
Bejcsi!Én meg szocpedet tanulok. :wink: Szerintem érdemes lenne végigjárni a családsegito-gyermekjóléti stb szolgálatokat és ott hagyni egy-egy önéletrajzot,ha most nincs is felvétel a későbbiekben jol jöhet.A Human -net -nél például tavasszal kerestek szocmunkást.Lakással kapcsolatosan mi Oros legelején lakunk itt elég sok házat épitenek igaz viszonylag borsos áron,mert nagyon közel van Nyiregy mégsincs olyan forgalom mint a városba.Igaz nincs a környéken játszótér,ovi bölcsi se. :cry:
Kriszti?
Viki?
Többiek?
Mi jól vagyunk a multkor elmentünk a vadsasparkba. Kírának nagyon tetszett.A férjem preciz pontos ember igy minden állatot szigoruan meg kellett nézni. :roll: Röpke 4 óra alattt végeztünk én már alig birtam menni,de megérte.Azota állatkerteset játszunk non-stop. :lol: A bölcsi témát egyenlöre hanyagoltam ugy vettem észre a juliusban nagy részük zárva van,ugyhogy várok pár hetet. :?
Egyenlőre ennyi rolunk.Teszek fel pár képet ha sikerül. :roll: Kép Kép Kép

Kép
kíraanya
 
 


Sziasztok!

Végre én is itt vagyok! :)
2 hétig tartott, mire a gépem megcsinálták, de csak azért lett kész ilyen "gyorsan", mert a 2. héten már naponta telefonáltam nekik, hogy mi tart ilyen sokáig egy tápkábel cserén. A lényeg, hogy elkészült.

Viki! Gratulálok Lackóhoz! Remélem, lassan beáll a menetrend! Hogy viselitek ezt a hőséget? Szerintem szörnyű ez a hét...

Kriszti! A lányok tüneményesek! Hatalmas már Orsi! El is felejtettem, hogy mennyire gyorsan nőnek az elején (is).

Bea! Üdv itt! Gyere gyakran! A szülés időpontjához annyit, hogy az uh a biztosabb, de mindenhol a 28 napos ciklus szerinti számítást veszik alapul. Így az a hivatalos kiírt időpont. Nekem legalábbis ezt mondta a dokim. Ez a végén érdekes igazából, amikor esetleg emiatt már túlhordás van, holott még igazából nem töltötted be a 40. hetet, és mehetsz magzatvízvizsgálatra. Nálam is ez a helyzet, mármint, hogy hosszabb ciklusom volt, és ezért ha nem szülök előbb, akkor lehet, hogy felesleges vizsgálatok lesznek. :( De Kriszti erről biztosan többet tud mondani.

Anita, Zsuzsi! Remélem, hogy a rossz idő ellenére azért feltöltődve, kipihenve jöttetek haza!
Anita, Dorka tényleg kész hölgy! Meg is lepődtem, mert az eddigi képeken még olyan babás volt, most meg már kisasszony. :)

Andi!
Peti is nagyon helyes szunyóka közben. Csenge is aludt így néha apán. De csak és kizárólag rajta. Rajtam nem szeretett...

Detti!
A bölcsikereséshez kitartást! Bár nincs tapasztalatom benne, de gondolom, nem egyszerű meló, hogy jó is legyen, meg hely is legyen. Majdcsak akad valami.
Azért ez szerintem gáz, hogy hónapokkal előre lehet csak helyet találni...

Kíraanya! Mekkora csajod van már neked is!
Mi is voltunk hétvégén az állatparkban. Nekem is elég volt, mire végigjártuk, a végén már csak azt néztem, hogy hol van egy pad, ahová le tudok ülni, amíg a gyerkőcök megnézik a közelben lévő állatokat. Szerencsére nővérem, szüleim, keresztfiam is voltak velünk, így 3 apróságra (tesóm 2 fia+Csenge) volt elég felnőtt.

Nyaralónk hazament, jó volt, hogy itt volt, mert azért már nagyfiú (14 éves, de saját bevallása szerint csak 8 :lol: , annyira szeret játszani), és sokat játszott Csengével, úgyhogy egy csomó dolgot meg tudtam csinálni, amit egyébként nem nagyon (pl. szőnyeget súroltam).

Ezt a meleget egyre rosszabbul viselem. Pedig igyekszem, hogy napközben ne menjünk ki, csak estefelé, de még 6-kor is folyik rólam a víz, ha kinn vagyunk.

Képekkel adós vagyok, megpróbálok most néhányat feltölteni. A kertről még nincs, majd hétvégén fotózok, mert többen is követelik már. De hát a lustaság nagy úr. :oops:

Akkor a képek:
Kép Szülinapi torta
Kép nyaralás
Kép unokatesókkal
Vendég
 


Sziasztok,

tegnap voltunk ultrahangon és láttuk a mi kicsikénket aki olyan boldog volt, hogy keze lába egyszerre kalimpált.Már 11 hetes komoly magzat a mi kicsi babánk nagyon szépen fejlődik minden a legnagyobb rendben a nyaki redőnk is normális de majd a genetika többet és pontosabbat mutat egy hét múlva.Egy szóval csupa és öröm mámorba úszunk a párommal mint leendő büszke szülök.

puszi mindenkinek
bejcsi28
 
 


Sziasztok!

Bejcsi, nagyon klassz, hogy minden OK! Mostmár az uh-k is egyre élvezetesebbek lesznek, ahogy látjátok, hogy hogyan fejlődik a babó.

Többiek merre jártok?
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk beütött a délutáni üvöltés... semmit sem tudok csinálni, mert Peti állandóan ordít, fogalmam sincs miért... csak tippelni tudok, hogy a hasa fájhat...Most apa ringatja, mert máshol nem marad meg csak az ölünkben, feküdni egyáltalán nem akar... Nincs valami ötletetek hogyan lehet ezt az időszakot túlélni? :shock: :shock: :shock: :shock:
csipisz
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:08-kor.
Vendég
 


.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:09-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:43-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bekukk csak, egyszer talán reagálok majd mindenkinek rendesen :oops: :oops:
Mi mióta hazajöttünk a nyaralásból megy Dorkának a hasa, végigment a családon is, mi már OK, lassanként Dorka is javulgat, de még nem 100as :cry:

Lányok! Aki megteheti és nem bukós a picije adassa be a rota ellenit!!! Én Petibabának mindenképp be fogom (márha nem olyan lesz mint Dorka, hogy kaja után 2 órásval is képes volt bukni) mert egy ilyen hányós hasmenős sztori mint amilyen most a miénk egy picibabával tuti kórház...

Csipisz! Hasfájást sajnálom! Tanácsot adni nem tudok, Dorka "csak" bukós volt.

Bejcsi! Örülök, hogy minden rendben a kisemberkétekkel!

Viki! Tegnap éppen kérdezte doktornéni, hogy mit tudok rólatok hogy vagytok :wink: Nagyon tündéri a kisfiatok, az első képen nagyon okos kis arcot vág, mintha máris az érdekelné hogy működik a világ! :D Aludni is nagy odaadással tud úgy látom! A pótlás miatt ne aggódj, az is lehet, hogy később jobban belejön a szopiba, de amíg picike addig az se baj ha óránként teszed mellre ha bealszik közben.
Sétálni voltatok már?

Betti, Detti! Nagyon jók a képek, Kíra különösen sokat nőtt!

Betti már Te is 30 hetesen! Nekem onnan kezdett repülni az idő, nem is tudom az a 6 hét hová lett azóta :wink: Eddig totál nyugodtan volta, most viszont őrült pakolásba és takarításban lennék egész nap, ha bírnám, meg ha nem kapnék minden este a férjemtől érte lecseszést... Úgyhogy minden nap csak egy kicsit... A pici tuhák már mosva vasalva a szekrényben, a jövőhéten ágyacska is lesz, a szőnyegek holnap mennek a patyolatba a függönyökkel együtt, talán akkor majd kicsit lenyugszok :lol:

További szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Először is boldog névnapot kívánok!

Ezt a cseresznyemag párnát már én is hallottam, de Csengénél mi sem próbáltuk ki. Viszont ha esetleg sor kerülne majd rá, Zselykénél mi is beszerzünk egyet. Csenge is infacolt kapott, néha jobb volt, néha ez sem használt. Aztán ki tudja, lehet, hogy csak azért sírt, mert ölben akart lenni. :lol:

Viki, milyen komoly fickó már Lackó. Olyan nagyfiúsan néz!
Csenge is szeretett elaludni a cicin, de én nem ébresztettem fel sosem. Igaz, hogy nem kellett emiatt neki pótlást adnom, meg nem is fejtem, csak akkor, ha nagyon sok volt már benne, és majd kidurrant. Ez főleg éjszaka volt néhányszor. Viszont én tök béna voltam, kézzel nem tudtam fejni. :oops: De ilyen anyukáknak találták ki a mellszívókat... Belőlünk élnek. :)

Szerintetek nem gáz, hogy a 30. héten már nagyon sűrűn keményedik a pocakom? Igaz, van olyan napom, amikor meg egyáltalán nem. Erre hathat az időjárás, vagy csak bemagyarázom magamnak? Csengével alig volt ilyenkor még, mondjuk az igaz, hogy többet is pihentem.

Akik mostanában szereztetek be gyerekcuccokat, akartam kérdezni, hogy nem tudjátok, hol lehet a legolcsóbban venni merev aljú pelenkázólapot, amit a kiságyra lehet keresztbe tenni? Brendonban 4500 Ft kötül van, mi 2 éve 3000-ért vettük Csengének. Vagy ennyit drágult volna?

Ja, meg még valamit szeretnék kérni. Ha majd hallotok esetleg valakit ősszel, télen, hogy eladna fa járókát (használt, jó állapotú érdekelne), akkor légyszi gondoljatok rám. Szeretnék majd venni egyet, ha kiheverjük a szülés/kórház anyagi sokkját, viszont olyan horror áron láttam a Brendonban, hogy dobtam egy hátast...

Köszi
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:43-kor.
20150601134430
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:43-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Végre kicsit enyhült az idő.
Betti!Hát nem csodálom hogy nehezen birod ezt a meleget,mindenkit megvisel azt csak képzelni tudom pocakkal milyen rossz lehet.Én Kírával téli kismama voltam de 20fok felett már ugy dagadtam mint egy óriásléggömb! :lol: De már nincs sok hátra! :wink: Csenge várja már? :lol:
Bejcsi!Tényleg szuper érzés amikor először látod ultrahangon a törpét! :lol:
Csipisz!A hasfájásból nekünk is bőven kijutott anno. :cry: A szokásos bömbi nekünk délután 5-től hajnal kettőig tartott eleinte,nagyon kemény volt.Nálunk a pocak masszás vált be ami kifejezetten hasfájásra volt kitalálva.Egy könyvben találtam a modszerre amiben azt irták két hét után elég ha ráteszem a kezem a pocakra.Nem hittem, de kipróbáltam és tényleg igy volt. :lol: Nálunk a kaka se akart jönni azon is a masszirozás segitett.Egy idő után ahogy massziroztam ugy kakált,amit annyira megszokott hogy később is mindig jött az ölembe kakálni,sokat nevettünk is rajta. :lol:
Viki!Látszik is Lackón hogy sokat nőtt már igazi nagyfiu! :wink:
A szopin ne idegesitsd magad majd összeszoktok idővel.
Mi jól vagyunk,jövőhéten megint belevetem magam a bölcsikeresésbe. :? Kírával mostanában rajzolunk,legozunk,néha olyan furcsa még csak most született és már kész nagylány. :roll:
Na ennyit belőlem,mindenkinek szép napot!
Sziasztok!

Kép
kíraanya
 
 


Sziasztok,

Boldog névnapot a Krisztáknak!!!!!!!!!!
A babás témákban még nincs tapasztalatom és sajna nem is tudok hozzá szólni így nagyon. igaz a közvetlen rokon és baráti körbe nincs ilyen probléma reménykedni tudok, hogy nálunk se lesz.(én 9 hónapos koromig hasfájós voltam és vagyok most is)
Szerdán megyek a kórházba genetikára meg vérvételre.

röviden ennyi!
bejcsi28
 
 


Sziasztok!

Viki!
Lackó gyönyörűséges baba! Olyan fura, hogy az enyémek is voltak ekkorák :) úgy szalad az idő :)
Köszi kérdésed, fiúk jól vannak. Kristóf időnként bepörög, akkor ovival fenyegetem... bár kicsit "unalmasabbak" lesznek majd az ovis napok :) Tomi változatlanul eleven.
Rajtam kezdenek kijönni a parlagfüves szezon jegyei, de nem jutottam még el a szakrendelésig, így maradnak a vény nélküli szerek. (valaki tud valamit róruk esetleg?)

Dorkamama!
Hogy vagytok? Sajnálom, hogy így kiütötte Dorkát az a hányásos, neked meg főleg nem hiányzik :(

Betti!
Nagyon cuki Csenge a képeken :) Tényleg repül az idő, nemsokára itt a kistesó nálatok is. Hogy halad a kertrendezésetek?

Kriszti!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk! Használd ki, hogy apa szabadságon van :)

Detti!
Kíra édes kiscsaj :)

Bejcsi!
Örülök, hogy minden rendben a picivel :)

Hasfájáshoz nem tudok mit szólni, nálunk szerencsére nem volt...

Még egy kép, bocsi, de lépek, Tomi rendezkedik...

Kép Nyaralunk
Kép Így nézték a műsort...
Kép Az ideális gyerekmegőrző

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:44-kor.
20150601134430
 
 


Betti!
Boldog névnapot! Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:09-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:09-kor.
Vendég
 


Ja, még azt akartam kérdezni, hogy szerintetek melyik az a babakocsi ami jó lenne nekünk (a meglevő három mellé)?
ami legyen: bolygókerekes, lehetőleg átfordatható karos, vízszintesre dönthető (de nem mózes, az már van!) és lehetőleg kiszolgálja Orseszt mint sportkocsi ha ülni fog.
A kengurus hordozás sajna csak apával megoldható, egyedül nem vállalom hogy cipelem a kicsit, meg rohanok a nagy után, így meg nem tudunk játszóterezni rendesen. A mózeses PP kocsinknak van sportrésze, de nem bolygós a kereke és marha nehéz navigálni vele.
Javaslatok???
Vendég
 


Kriszta, Betti boldog névnapot nektek!!!

Kép

Nem gondoltam volna, hogy az anyatej okozza a hasfájást... ezért tegnap megvontam azt a kevéske tejcsit tőle, most már csak a tápszer marad. És csodák csodája semmi nyűg nincs (kopp-kopp-kopp) és a doki néni ajánlotta a simplexet. Így normalizálódott a helyzet.

Kriszta, a mecsek baby tea nem ért semmit, ráadásul pöttöm utálta... :lol: És már 150ml-t simán benyel... a dokinő azt mondta tanácsadáson hogy egy kis dücskő és ne csodálkozzak hogy fáj a hasa, ha ilyen sokat eszik... de mit csináljak, ha kiköveteli magának...
a babakocsink ilyen, mint amiket leírtál csak ez sem bolygókerekes... bár nekem nincs gondom vele.

Betti, én is a kállói úton szoktam vásárolni, mert jóval olcsóbbak a dolgok, mint máshol. Esetleg még a Pelikánban is meg lehet nézni, bár ott is változóak az árak.

Viki, mini Laci igazán édes! :D

Jóéjt mindenkinek.
csipisz
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:44-kor.
20150601134430
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:44-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok,

már néztem egy két kismama boltban rövid nadrágot de még nem találtam meg az igazit.Szerintetek, hol nézzem még meg, mert nem nagyon tudom, hogy hol érdemes vásárolni ilyen dolgokat.

védőnő????? meg van, hogy ki lesz de azért érdekel a ti véleményetek is.

Sziasztok szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!
bejcsi28
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:45-kor.
20150601134430
 
 


Viki! Egyáltalán nem szoptattam, mert a kislegény úgy döntött, hogy ő nem erőlködik. Így fejnem kellett a tejet, de nagyon keveset tudtam adni neki, a kórházban eléggé leapadt a sok idegeskedés miatt és már nem is sikerült visszahozni fejéssel sem. Csak mindig egy bizonyos mennyiséget sikerült kierőltetnem. Jól tetted hogy nem kézi szívót vettél, mert én megőszültem tőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Bejcsi, nézz szét a Skálában, én ott vettem kismama rucit, na meg a kínai üzletekben is. Nagyobb választék volt mint a kismamaboltokban. :?
csipisz
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:45-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Viki!
Nem beleszólni akarok, de az 1-1,5 órás szopik teljesen normálisak. A 80 ml is átlagos sztem. De ha adhatok egy tanácsot hajítsd el a mérleget, vagy max hetente egyszer tedd rá Minilacit. Ha éhes kínáld neki a cicit, nem fog éhen maradni, ne félj. Ha két óránkénnt akkor két óránként. Főleg hogy azt mondod mostmár ráérzett a technikára is!

Csipisz!
Sajnálom, hogy nem ment a szopi, de lagalább mostmár nem fáj a hasa Petinek!

Bejcsi!
Ki a védőnőd? Kismamrövidnacit én egyet turiztam magamnak, de a többi rövidnacim sima gumis derekú.
Térdnadrág van az Emberkében is, a Gézengúzban (mindkettő a Kossuth utcán) a Brendonban is láttam akciósan.

Kriszti!
Én is éppen ilyen babakocsit kerestem amiket felsoroltál. Rossz hír: nem kaptam. Illetve talán a PP Venezia lenne ilyen, mi végül egy PP Atlanticoval egyeztünk ki, viszont az nem átforítható karos, csak a kupoláját tudom teljesen előre hajtani és nincs testvérfellépője... Árban viszont ez volt amit megengedhettünk magunknak. Vmit vmiért.

Mi ma (is) megyünk dokihoz, picifiam biztos megint jót alszik majd az nst alatt, mit a múlt héten :lol: Előtte még megyünk Db-ben a Nyugati utcára a babaoltba :wink:
Dorka hasmenése lassan alakul, mostmár visszajött az étvégya, gyakorlatilag egész nap enne, mindent amit meglát. Szegényem jól ki van éhezve, gyakorlatilag 2 hete nem evett rendesen.

Megyek én is ebédelni!
Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok,

A védőnőm Deák Andi szimpatikus nő, csak egy vmi zavar, hogy nincs gyereke. de a munkáját jól végzi mások elmondása szerint.

Dorkamama,

Néztem már ott de mindenhol a halász nadrágok vannak, amit nem nagyon szeretek.Megnéztem a Brendon honlapján és van álmaim nadrágja meg is nézzük hétvégén. Turiba még nem jutottam el és nagyon úgy tűnik egy darabig nem is fogok.

Hétfőtől megyek dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Végre!

Jó hétvégét mindenkinek!
bejcsi28
 
 


Még egy kérdés!!!!!!!!!!!!!!!

azt mondta a védőnő, hogy először a 12. hetes genetika ultrahang és utána csak a vérvétel!Szerdán megyünk a kórházba 11ó45-re.

Hogy is van ez akkor????????????????
bejcsi28
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:45-kor.
20150601134430
 
 


sziasztok,

igen van időpontom szerdán megyek genetikára. a vérvétel az az általános lesz, vércsoport meghatározó és a down kór megvizsgálására vesznek le vért.
bejcsi28
 
 


sziasztok!

Bejcsi!
Itt is csinálnak 12 hetesen Down kór szűrést vérből? Nem csak Pesten és az keményen fizetős vizsgálat? A 16 hetes vérvételnél nézik a velőcső záródási rendellenesség és a down kór esélyét, meg még vmelyik genetikai defektet.

Viki!
Tegnap minden szuper volt NST-n Minimanó éppen fent volt, igaz előtte sétáltunk egy kicsit. A jövő héten lesz uhu is :wink:

Ma esküvőn voltunk, a lagzi sajna elmaradt, mert a vőlegény apukája nemrégen meghalt :cry:
Tiszta ziznek nézhettek, hogy végigbőgtem a két szertartést :oops: hiába no a hormonok...
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:46-kor.
20150601134430
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:46-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Igen csinálnak a 12 hetes kombinált vérvétel lesz még kis fehér könyvet is kaptam, ami több oldalas tájékoztató. ez most van Nyíregyházán először, mert nyertek erre egy pályázatot ami amúgy 15000ft lett volna így meg ingyenes és kötelező és Bp-re küldik a vért.
Tehát levetettem uh előtt mert kicsúszok az időpontból ami a 12. hét betöltésétől+6napig lehet.Remélem mindenkinek kielégítő választ adtam.
Elmentem a Brendonba nadrág ügybe csak 38 volt és 44-es az egyik kicsi a másik óriási.De a párom megnézni hétfőn a debrecenibe és vesz nekem egyet a drága.

Jó hétvégét és pihenést Mindenkinek!
bejcsi28
 
 


Bejcsi!
Ez nagyon jó, hogy itt is csinálják a 12 hetes kombinált tesztet. Ez akkor egyedüli az országban sztem, h ingyen van kötelezően :wink:
A nacit a Brendonban a neten is meg tudod nézni, ha hozza hogy van az adott áruházban, akkor ált-ban van is.

Viki!
Hajrá, szopi, így tovább!!! Anno én csak fekve tudtam szoptatni, mivel a szülés után a gátmetszés és z aranyér miatt nem is tudtam ülni, később meg rájöttem, h kényelmesebb mint ülve :lol: De mindenkinek más jön be.

Dorka köszönöm mostmár teljesen jól van, még mindig eszik mint a gép :lol:

Megyek filmet nézni :)
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:46-kor.
20150601134430
 
 


Viki!
Én az ülve szopinál voltam bána a mellem nagysága miatt - főleg egy újszülött pici szájához képest :lol:
Lehet Lackónak is rá kellett találni a helyes techinkára, és mostmár ügyik lesztek. Örülök neki!

Dorkára addig fog anya vigyázni amíg szülni vagyunk, aztán az apukájával lesz itthon, illetve jönnek majd be hozzánk.

Ma összeraktuk a kiságyat Petinek, kicsit átrendeztük a kisszobát, remélem jól meglesznek majd Dorkával együtt :)
Leszedtük a függönyöket, meg a szőnyegeket is felszedtük holnap megy mindegyik a patyolatba. ha ismét a helyén lesznek akkor dobok majd fényképet.
Dorkát most délben a Peti kiságyába akart aludni, nagy nehezen sikerült csak lebeszélni róla. Lehet mégiscsak neki kellett volna gyerekágyat venni??? Mostmár mindegy, ez már így marad egy darabig :shock:

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Ja az pityorgáshoz akartam még írni, hogy a férjem szerint képes vagyok mostanában egy átlagos joghurtreklámon is bőgni :D Ez kis túlzás, de nem jár messze az igazságtól :oops: :oops:

Voltatok már Lackóval hosszabb úton? Nagyiknál, városban? Igazán jó idő van most a kiszokatáshoz :wink:

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?