Sziasztok!
Na először is szépen sorjában, remélem nem hagyok ki senkit!!!!!
Zsu, Fenci!
Annyira örülök Nektek!!!!!!! El sem hiszem!!!!!
Zapáné
Bibis lábujjadra vigyázz!!!!!
A lakás meg csudaszép lesz!
Mofly
Nagyon remélem hogy ez már piri nénje végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krisz
Gratula a jogsihoz, balesetmentes közlekedést kívánok!!!!!
És jó pihenést!!!
Gröni, Susy, Vicky, Mami, Ticsi!
Remélem mindenki jól van és szépen növesztgetitek a pocikat!!!!!!
Vicuska
Sajnálom a rosszulléteket, de remélem hamarosan a babás rosszullétednek fogunk örülni!!!!!
Zsófi
Neked is mindjárt itt az idő!
Kb. mikorra várható a lombik?
Luca
Hogy vagy??????????????????????????
Szomorúan olvastam hogy mi történt veletek!!!!!!
Nati
Hogy bírsz a fiúkkal??????
Mindjárt itt a suli!!!!!
Gizi
Nagyon hiányoltalak! Úgy eltűntél!
Na éppen én mondom ezt!!!!!
Kolibri
Örülök hogy a Pároddal rendeződni kezdenek a dolgok, talán a baba is megérkezik hozzátok mihamarabb!!!!!
Cherry
Szia! Jó régen nem írtál nekem!!!!!
Katiee
Rád viszont haragszom!
Azt hiszem tudod miért??????????????????????????????????
Rólam: cisztuska még lehet megvan, de nem is kontroláltattam magam, de össze-vissza kutyulta a menzim, tegnaptól kezdet inni megint a cicok"farkat"!
Csodát nem várok tőle egyenlőre, de hátha pár hónapon belül visszaállna a ciklusom! A dokim 15-éig szabin van, júl. 31-én megjött, megvárom a köv. menzit és folytatom ott ahol abbahagytam!
Azért nem voltam mostanában mert lagzira készülünk mostanság.
Először az esküvőre való ruhát kajtattam, nagy nehezen lett, aztán természetesen kell új cipő, aztán egy depis hangulatomban kitaláltam hogy a nappaliba új függöny kell, és onnantól kezdve nem volt megállás, már a konyhába-étkezőbe is vettem új függönyöket, sötétítőt, azokat én varrtam meg (persze új karnist is vettem), de a nappalit nem vállaltam, mert elég különleges technikás függönyt képzeltem, aztán szatén szalagot nem kaptam, azután lótottam-futottam, aztán a varrónőm kitalálta hogy ferdepánt is jó, persze azt sem tudtam venni abban a színben, a nagykeresek persze szabin voltak!!!!!!!!!!
De a múlt héten sikerült vennem, és talán holnapra készen is van! Holnap megyünk nászajándékot venni, pénteken ajándék hordás, szombaton lagzi!
És egy nőhöz illően, persze a vacsihoz is vettem egy új ruhát, de azt 5 bolt után megtaláltam!!!!!
Ja! És még Tesókám is felhívott hogy mégiscsak elköltöznének onnan, nézzek már nekik lakást!!!!! Szegényt addig piszkáltam!
Hát egy csomó időmet elvette az is, de szívesen tettem! A keresztlányom meg tiszta kerianyja!!!!
Nagyon remélem nem hagytam ki senkit!!!!!