Sziasztok!
Nem alszik.............. Már hetekkel ezelőtt panaszkodtam, hogy fel-felébred a lányka, de mostanra már nagyon eldurvult a helyzet!
Tegnapelőtt este totálisan kiborultam.
T-t átküldtem aludni az új, de még nem elkészült szobába, és nem voltam halójlandó Nórit kivenni a kiságyból.................
Ugyanis az eddig menetrendszerint 8-9 közt elalvó és reggel 4-5 közt ébredő gyerekem eljutott oda, hogy 11-kor kaját követel............... Aztán 1-kor, aztán kettőkor elkezd magyarázni, egészen 3-ig, amikor is megint enni akarna, és nagy kegyesen esetleg el is alszik........ Elfáradtam, ez megy kb. 2-3 hete.
Szóval tegnapelőtt este bekeményítettem. Cumika be (anya), cumika ki (Nóri), üvöltés fejhangon, söttörö......
11-kor, éjfélkor, és óránként, háromnyegyed óránként eljátszottunk egy 10 perces üvöltős meccset. Mondhatom, hogy nem is aludtam semmit, mert így igaz. Aztán 4-kor megettem, és 6-kor fel is keltünk végleg, merthogy ugye akkor már amúgy is felkelés van, Nóri korán kelős fajta. Nem hagytam magára, nem is szóltam egy szót sem, csupán a cumit tettem vissza a szájába.
Tegnap este éjfélkor nyöszörgés.......... Várok. Kicsit hangosabb nyöszizés, amolyan "Te, figyi, anya, szóval, esetleg netán, ehetnék vagy mi??? Naaaaaaaaaaa" Cumit be. Egy nyekkenés, kb. "na jó, akkor mégsem.....", és alvás tovább. Ezt megint óránként eljátszottuk, de legalább nem volt ordítás, tudomásul vette, hogy nem kap enni, szóval neki is jobb, ha tovább alszik. Reggel 4-kor evett, 7-ig aludt.......................
Nem tudom ma mi lesz még!
Mondhatjátok, hogy szívtelen vagyok, de nem érzem szükségét annak, hogy éjjel is egyen............. Inkább elrontottam, hogy az első nyekkenésére kikaptam az ágyból, nem akartam, hogy T. felébredjen. Persze ezzel elhet élni és "visszaélni" is, no persze nem a szó szoros értelmében.
Szegénykém, tudom, hogy rajta toroltam meg egy hibámat, de nem tudtam másként rövidre zárni a dolgot.
Nyah.....
Erőm nulla, de olvastam pár kismamis hírt!
Zsizsik!
Teljesen megértelek, hogy parázol. Remélem jobban vagy, és azt is, hogy nem sokára elérkezik majd az az idő is, hogy nem fog ennyire ráfeszülni erre a kismamiságodra is az elmúlt történés...... A seb sajnos örök!!!! Veled vagyunk!
Zazzy!
Gratu a jó hírekhez!!!! Vigyázz magadra!
Monee!
Nem semmi vagy.... Babakocsival piacra menni, gyereket meg bent hordani. Elképzeltem azért a jelenetet!
Anyóm!
Pocid irigye vagyok! Séééééééééééééééééééééééééééép! Dorka???
Bettica!
Sonkák nyamiiiiiii! Alakul rendesen Bencusod! El is hiszem, hogy robbansz fel a panelban.................. Mi padlástérben lakunk, van elképzelésem................
Rejóka!
Hát fotók???? Hát egy kis útleírás, történet mesélés?????? No...........
Rami!
A mazsola miatt nagyon "haragszom"! Holnap mennem kell venni, megkívántam nagyon!
Csakegy!
Fánkot reggelizni?????? Nyah, hát nekem is sikerült minap valami hasonló! Csak én forró kakaóval nyeltem be!
A mai ebéd rántott leves (Norka! Tényleg jó tejszaporító a leves) és grízes tészta.............. Hö..... IStenem, néha úgy szégyellem a pofázmányom a kajálás miatt!
Norka!
Felolvastam T-nek az öklét rázós hsz-t! Hülyére röhögtük magunkat................... Pihenj, pihenj, pihenj!!!!
Apple!
Nanááááá, hogy nem sokára már alig várod, hogy kismamis holmikat hordhass!!!!
Mennyi is vagy most? 8-9 hét??? No, kb. itt mondtam azt, hogy a fencba az összes babonával, én nem szoringatom a kicsimet....... Büszkén vettem fel az első kismami nacimat...... Bezzeg, abban meg nem látszott a pocakom.................
Kincsem!
Fotót nem kapunk már végre rólatok?????? Millió éve nem láttam a kiskukist!
Babancs!
Domi annyira szép! Emlékszem az első fotókra róla!!!!! Csodálatos gyerek lett!!! Annyira édes, ahogy a nap kiszívta a haját!
Gina??????
Jajjjjjj, nem tom kit hagyok ki.............
Pocifotót követelek minden kismamiról/tól!
Nincs kibúvó!!!!!
Köszönöm Nóra dícséreteket, sok puszival karöltve holnap reggel megkapja őket tolmácsoltamban!
Csóközön lányok, jó éjt!!! (Ujjam csuriban, remélem tényleg alszunk ma..............)