Chrissy, nagyon jók a képek! Jó nagy már a kisfiad! Hú, és 6 hónappal a szülés után te már ilyen vékony vagy?? Mázlista vagy, örülhetsz az alkatodnak! Gratulálok hozzá.
Igen aktív gyerkőc lehet Martinka hallod! Gyere amikor tudsz, örülünk nektek!
Megnyugtattatok, hogy "normálisan" működök. Úgy tűnik, egyenlőre túl vagyok ezen a pár szar napon, most megint jól érzem magam. Persze a héten megint több volt a tennivalóm is, ez lekötött valamennyire.
Tök vicces, hogy a házunkon se ablakok, se ajtó, csak a nyílások, de csempézés, járólapozás már megvan
Elvileg a nyílászárók is megjönnek a jövő héten..
Ja, meg nem tudom írtam e, de a jövő héten megérkezik hozzánk az új, szőrös családtag is.. Ő Kajla, egy 5 hetes (épp most a héten) németjuhász kiskölyök. Egyenlőre idejön hozzánk, aztán ha végre beköltözhetünk a házba, akkor majd kinti kuty lesz. Szerintem ő is nagyon jót fog tenni nekem, nem leszek egyedül, vele ki is kell mozdulnom, még egészségesebb is lesz az életmódom!
Alziza, a titi-t szerintem nekem ajánlottad! Egy ismerősnek is ilyen van, és nagyon szeretik! És az ára tényleg jó!
Panny, tudod, soha nem mond hogy soha
Egy kislány azért szépen kiegészíteni a fiaidat
Hú, a meleget nagyon bírom, de ezt a fülledt levegőt kevésbé. Sokszor csak pihegek itthon egy szál semmiben a nagy pocakommal.
A babáitok hogy bírják? Nekik ez nem rossz? Vagy ők még könnyebben veszik a fülledt időt?