Na itt vagyok én is, sziasztok!
Jelenleg az egyik kezemben körülbelül a felmosórongy, másikkal írok, közben főzöm és fürdőt takarítok. Ja és mindeközben virágot is locsolók. Nah?
Be kell hoznom a lemaradást házimunkából, mert 3 napig csak csavarogtunk(tam).
Ugye volt Samu szülinapi zsúrja. Ja, Zsófi, a torta isteni lett! (a sajtosból ettünk) A receptet légyszíves majd a receptesbe beírod vagy elküldöd mailben, ha lesz időd?
Vasárnap Szegeden voltunk anyósomnál, talán már írtam is. Nagyon jó volt, csaviztunk, jó kis képek készültek.
TündérEmma azt mondta a mamának, h. néni
Hát olyan ritkán látja őt.
Tegnap meg kimenős napom volt. Dolgoztam délelőtt.
Ilyenkor Ferivel van Emma. Általában úgy szoktuk, h. előbb hazajön és én akkor megyek be, de tegnap kivett egy nap szabit, h. a délutánt meg a barátnőmmel töltsem.
Szal vele meg Árkádoztunk. Időhöz voltunk kötve, mert neki meg a 8 hetes babáját kell ugye szoptatni. De nagyon jó volt.
Shoppingoltunk, fagyiztunk, meg csak úgy nézelődtünk, jólesett.
Őszintén szólva már hiányzott ez a kimenősdi, csak úgy Emma nélkül és annak is nagyon örültem, h. apájával ilyen jól elvolt. Még a cicit sem hiányolta a délutáni lefekvésnél, úgyhogy már ma sem kapott, ezt is elhagyjuk. (marad az esti, reggeli)
Fatima, hogy-hogy 4 doki nézte meg Zsömit? A saját orvosotok, meg az ügyeleten, és a többi?
Azért ez megnyugtató, h. már gyógyultok, jól van.
Zsófi, csak ügyesen a nagyfiúnak, remélhetőleg nyár végére szobatiszta lesz.
Jól vagytok?
Jónás tényleg így forog? Azt már láttom, h. oldalra elfordul, beszarás! Én már nem is emlékszem Emma mikor csinálta ezt.
Azt tudom, h. hátról hasra elég későn.
Na megyek ebédelni, majd még jövök.