Megjöttünk a hétvégi kiruccanásból. Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat. Eszike, köszönöm kérdésed. Jó volt nagyon egy kicsit lazítani. Azért egyik éjszaka csak sikerült még jobban megfázni, mert a másik kismaminak (hárman voltunk kismamik) folyton melege volt a szálláson, és kereszthuzatot kellett csinálni. Én meg szépen félig kitakarózva még jobban megfáztam. Így most még csúnyábban köhögök, bár a torkom már kevésbé fáj a Semicilintől. De mára már beszereztem köptetőt. Ezeket leszámítva viszont nagyon jól éreztük magunkat, még a megfázós éjszaka előtt bele is merészkedtem egy úszás erejére a Balcsiba. Nem semmi, végig árnyékban feküdtem, ennek ellenére lett színem. Nem gondoltam volna.
Blúmi!
Nálunk már csak NST lesz a 36. héttől.
Sziszi!
Mint írtad, mostanában húzósabb hét áll mögötted, így valószínű amiatt volt a görcsölés. Próbálj meg kevesebbet idegeskedni ha tudsz, és akkor nem lesz baj.
Monee!
Én is biztos jót mosolyogtam volna, ha a kocsiba nézve nem babát látok, hanem zöldséggel teli zacskót.
És minden rendben van babával, mamával a rokonságban?
Humanka!
Nagyon klassz a szoba a szopi sarokkal együtt. Biztos nagyon kényelmes lehet a fotel. Most ne foglalkozz a melóval, ti vagytok a legfontosabbak!
Röné!
Nem semmi. Te még koncertre meg túrákra jársz? Én is jövök – megyek mint nagy túrázós, de azért rájöttem, hogy már nehéz, így kevesebbet megyek.
Minyu!
Szépen gyarapszik a kis lurkó. És II. érettségű a lepény? Igaz, te már betöltött 35 hetes vagy, lehet, hogy augusztusi lesz a babó?
Petra!
Véleményem szerint felesleges olyan kád, amibe ki van alakítva az ülés lehetősége, mert mikor már meg tudja tartani a fejét, akkor el kezd mozgolódni, és úgyse marad meg egy helyben. Így mi „sima” kádat vettünk. Anyu mikor meglátta, mondja, hogy milyen pici kád. Mondom, a baba is pici lesz.
Starlak!
Hogyhogy nem tudja a házi doki? Gondolom még dolgozol, és ezek szerint mióta babás vagy, nem fordultál meg nála? Meddig dolgozol, mikor mész táppénzre?
Anyooka!
Nagyon aranyosak a babaruhák, nem csodálom, hogy lenyúlta Dorka. Jól néz ki a babán a hálózsák.
Neked is fiús a pocakod, viszont nem olyan hatalmas.
a.m.!
Jó sokat nőtt a pocakod az elmúlt 8 hétben!
Csajok!
Most, hogy kezd eldurvulni a vizesedés, mi lenne, ha mi is tennénk fel képeket a lábunkról, mint a júniusiak anno? Hm?
Ma voltunk a szülésfelkészítő 1. „felvonásán”. Basszus, annyian voltak, és olyan dög meleg volt, hogy az már elviselhetetlen. Az jó volt, mikor mondta az előadó csaj, hogy amikor a szülőszobát nézzük meg az utsó alkalommal, mindenki nagyon lenge ruhában menjen + fél liter víz legyen nálunk, mert igaz hogy most is meleg van itt, de ott még + 15 fokkal melegebb van. Na, ezen kicsit kiakadtunk. És ekkor gondoltam bele, hogy így is vagy 35 fok lehetett a teremben, ehhez hozzáadjuk a + 15 – öt, és így nem lehet szülés előtt már enni, inni. Az evést kibirom, de ivás nélkül hogy lehet? Így is a másfél óra előadás alatt benyomtam fél liter vizet a melegtől. Belegondolni is rossz, mi lehet az 50 (!) fokban. Remélem szeptemberben már „csak” 35 lesz ott. Szóval durva.
Csajok! Ott mondták, hogy ha utazunk, fél – ¾ óránként 5-10 percre meg kell állni pihenni, sétálni, mert nem jó a sok ülés. Ezt én is észrevettem már, de most a párom is oda fog figyelni, ezt mondta is, meg hogy be fogjuk tartani.