Sziasztok!
Vasárnap este megjöttünk a Velencei-tóról,de egyszerűen nem értem ide előbb!!BNagyon jól éreztük magunkat,lehet,hogy még ebben a hónapban megint lemegyünk.
Nati!Gyönyörű Bencusod,örülök,hogy jól vagytok,majd gyere,ha lesz időd!!
Andesz és Gabi,részvétem a nagymamátok miatt!!
Andesz!Sajnálom Patrikot,nagyon ügyes nagyfiú!!Most hogy van?Még fáj neki?Csíp?Jajj de félek,hogy ránk is ez vár majd!
Gabi!Hihetetlen,hogy Te milyen ügyes vagy!!Annyira szép lett Noel szobája,hogy csak lesek!
Olyan sokáig nézegettem a képeket,hogy majdnem leégett közben a tarhonya!
Ani!Remélem jó napod lesz ma,és nem idegesít fel senki!Tényleg nagyon fiatal a dédi!
Az én nagyim 75 éves.
Kriszti!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Jó hír,hogy jobban van Martinka popsija!Akkor nem kellett bőrgyógyászhoz menni?
Judy!Majd kérünk képet a fülbevalós Barbikáról,biztos nagyon édes lesz vele!Gratulálok a kúszáshoz!
Vicuska!Gondolok rád pénteken,meg hétfőn is!Hétvégén gyere és mesélj,ha lesz rá lehetőséged!!
Tündi!Sajnálom ami veletek történt a kórházban,ilyenkor még én is rosszul érzem magam,hiszen ott dolgozom.Nem tudom miért kell így bánni az emberekkel?!Oké,hogy baromira le vannak terhelve,kevés az orvos és a nővér,de azért normálisan is lehet válaszolni!Nekünk is kilóg a belünk a nap végére,de ránk még nem tett panaszt senki.Sőt,olyan is volt,hogy az egyik néni a Fejér megyeibe írt egy cikket az osztályunkról (szemészet) ,dícsért minket,az azóta is ki van tűzve a faliújságunkra!Olyan jólesett!Sokszor még akkor is mosolygok,amikor már minden porcikám fáj.
A válaszlevél pedig nem kamu,sztem foglalkozni fognak vele.
Szofika!Érdekes ez a pocak dolog,nekem meg mindíg lent volt.
Ildi!Osztom Anna véleményét,ne akarj még szűlni,36 hetes vagy,még 1 hónap hátravan,ami nagyon fontos a babádnak!Nem is értem Schwarczit,miért örül annyira!