Új privát üzeneted érkezett!

Na, eltünt minden amit írtam! :twisted: Marek..tényleg hülyül ez a babanet! És lassú is! :(
Babe...örülök hogy megnyugodtál, téged ez a toxémia valóban nem fenyeget! :D
A vérnyomás ha kicsit felljebb is megy az lehet a terheléstől és attól hogy a szíved 50%-al több vért forgat! :shock:

A baba mozgása most nekem is más, sokkal lustább! :roll: Remélem csak a meleg miatt van! De az tuti hogy már kicsi neki a hely ahhoz hogy olyan nagyon rugdosson. A 34.héttől kell majd írni a magzatmozgásokat! Benne is van a kiskönyvbe!

Sensi...köszi, szerintem se nagyon látszik a gyerekülésen hogy használt és hogy úgy varrták a huzatot, elég jó lett!
Te is szép cuccokat vettél! :D

Mi tök nem eszünk sósan, sőt én a paradicsomot, paprikát se sózom meg! :roll: Mégis vizes vagyok! :(

Csajok nagyon meleg van, vigyázzatok a napon! :D

Lábgörcsöm nekem is volt már, utánna alig tudtam menni! Egész nap fájt! :(
Remélem most amit szedek Schüssler sót, az segít ebben is!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Hááát csajok, most nincsenek jó híreim.
Ma reggel a kórházban kötöttem ki, mert egész éjjel nem aludtam, csak szenvedtem ettől a viszketéstől, ami egyre jobban terjed, mára már az elviselhetetlenség határát súrolja.HORROR!!!!!!!!!!!kint ültem a fürdőben és tsoltam magam hideg vizzel, aztán reggel elhatároztam, hogy ezzel én bemegyek a kórházba.Pont a dokim volt az ügyeletes.Mondta hogy csúnya hormonallergiám van, ami reméljük csak kellemetlen(ja, persze kellemetlen...nem ő érzi, én inkább elviselhetetlennek mondanám, ölni tudnék), vagy máj okozta súlyosabb dolog.A toxémiát azt kizárta, mert ahhoz magas vérnyomás is kell, nekem meg híresen alacsony, sok súlyfölösleg, aminek nagy része víz, rajtam meg össz-vissz 4,5 kiló van.szóval, holnap labor és bőrgyógyászat.Marhár örülök.az összes energiámat az köti le, hogy kibirjam ezt valahogy, Ábival szinte képtelen vagyok foglalkozni.Szédelgek.Ha ez igy marad még 9 hétig és be fogok kattanni!!!!!!!!!!!!! :cry:
emmalena
 
 


Emmaléna!
Nagyon sajnálom!!! Hormonallergia??? Ilyet még nem is hallottam? És ez mit tud még okozni? Ugye mást nem??? Miért csak most jött ki? Eddig is tomboltak benned a hormonok...vagy nem?
Majd jelentkezz, ha végeztél a bőrgyógyásznál! Addig is....kitartás az éjszakához! Nem lehet egyszerű!

marek
 
 

 
 

lovaszkata: Mennyibe kerülnek ezek a Schüssler sók? Most költözünk albiba, szal elég sok a kiadás, most és a következő hónapban is csak a legszükségesebbet vesszük.

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!!

Emma!
Sajnálom a viszketést, de remélem kiderül az ok és javulsz! maximálisan megértelek, Én is sokat bőgök, mert egyre nehezebb. Alig alszom a meleg miatt, nappal viszont talpon kell lennem Ábi miatt. Sajna nem játszik egyedül, oda kell ülnöm mellé pld. a homokba is, ami kényelmetlen és fáraztó. Bence végigdolgozta a 7végét is, én meg bosszankodtam....
Ha közelebb laknánk, mondanám, h talizzunk, hátha lekötik egymást Ábijaink :D
Nyugisabb napot Neked és KITARTÁS mindkettőnknek!

Sensi!
Várjuk a képeket! Az jó, ha sok holmid van, lehet válogatni, de hogy birod szekrénnyel? :lol: :lol:

Tegnap Én is a Klinikán voltam este. megbeszéltünk egy randit a szülésznőmmel és tegnap este nyugi volt a szülőszobán így elmentünk hozzá. A fiamtól lehidalt :lol: :lol: :lol: Ő tudja -milyen volt amikor megszületett- és olvadozott mennyire Szép :oops: :oops: Ábel az első percben bújt az apjához, aztán felbátorodott és adta önmagát. Pár perc után elköszöntünk, mentünk fel Csillával a szülőszobába, Ábiék pedig sétálni a Tiszapartra. Adtam puszit nekik, mire Ábel hajolt Csillához és adott neki két cuppanós puszit! :D :D :D Ez nagyon meglepett, mert kizárólag a szüleinek adott eddig, idegeneknek csak a levegőbe cuppantott. Arra gondoltunk, megérezte, h "valamiféle kapcsolat" van közte és Csilla között :)

Említettem, h keményedgetek, így csináltunk egy CTG-t. Szerencsére minden rendben!!!!! Jöttek az ismerős hangok, élmények, de összességében jó volt. Nagyon jót beszélgettem a szülésznőmmel, így kicsit feldobódtam.... Kellene az élmények, mert itthon nagyon befordulok....

MINDENKINEK KÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok

Bocsi mindenkitől,visszaolvastalak benneteket,de regálni már nem tudok,megyek a védőnőmhöz reggel,remélem ott találom,mert már 4 alkalommal nem találtam ott :(

Gyors helyzetjelentés:
Picurkám az elmúlt napokban nagyon aktív volt,sokkal többet mocorgott,mint szokott,viszont tegnap egész nap semmit,este is éppenhogy csak 1-2 percig adott életjelet magáról :( remélem ma aktívabb lessz :roll:
Ma vagy holnap megyek dokihoz is,remélem majd méhszájat is néz :wink: aggódom,hogy nem-e nyílt ki jobban :(
Aztán egész augusztusban nem lessz, :wink: remélem nem lessz semmi baj közben amíg távol lessz.........
Remélem mindenki jól van!
Aki nincs,annak jobbulást kívánok mihamarabb!
Apa a héten már dolgozik,így lassabb lessz az átalakítás üteme is a lakáson,így több időm lessz jönni is

Jó pocaknövesztést mindenkinek!Vigyázzatok magatokra

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ha valakit érdekel,a családtámogatás összes formanyomtatványát innen tölthetitek le :arrow: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/csaladtamogatas/csaladtegyeb/nyomtatvanyok

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Jól eltűntem a hétvégére. Nem, nem nyaralni voltunk, hanem a lakéson ügyködtünk. Kész a kisszoba is!!!! CSaládi kalákában ment a festés, takarítás szombaton, vasárnap meg ami még maradt azzal szöszöltem. Persze még nem tökéltes, de alakul. A héten megyünk az IKEA-ba bútorokért, így hamarosan téynleg rend lesz nálunk!

APASÁGI - Én is felhívtam a kerületi ph. aktuális osztályát, ahol a hölgy nagyon készségesen elmondott mindent. Valamint felhívta a figyelemem, hogy fölösleges aug-ban mennünk, mert a hajadonsági csak 30 napig érvényes!!!!

Nyugtonmalac - Abszolút elgondolkodtatóak a gyereküléssel kapcsolatos kérdéseid! Gyanítom, hogy ez megint a szivatásos kategória. Mint amikor direkt kiraknak 30-as táblát oda, ahol totálisan indokolatlan, de legalább meg tudnak büntetni. Az az érzésem támad megint, hogy ezzel az EU-s dologgal ismét átestünk a ló túloldalára! Éretlmetlen korlátozásokat, büntetéseket lehet bevezetni az EU "zászlaja alatt", de ha elmész egy egy nálunk évtizedekkel régebb óta EU-s államba, kiröhögnek!

Sensi - Nem igaz, hogy nem hiányoltunk,c sak tudtuk, hol vagy! 8) Örülök, hogy megszabadultál a kőtől és most már minden ok! A cuccok is nagyon klasszak!!! :lol: Amúgy én sem hiányoztam senkinek. :wink:

Zsuzsu - Szegény Ábi! Akkor most van egy kis "jóság jel" a buksiján?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Én is jól eltűntem, de mi is lakásfelújítunk. Már nagyon kész vagyok tőle, de hál istennek, már csak pakolnom és takarítanom kell, de már az is elég nehezemre esik.

Szerintetek az normális vagy volt már valamelyikötöknek ilyen: akár hányszor lefekszem persze ált. éjszaka zsibbadni kezd mind a két karom aztán a lábam. Tudom mindenki azt mondja, hogy a gyerek nyomja az idegeket, de én ettől totál ki vagyok, van olyan éjszaka, hogy másfél órát tudok csak aludni. Napközben pedig nem tudom bepótolni, mert a kis drága kislányommal kell töltenem az időt.

Apás szülés: Nálunk az előzőnél bennt volt és biztos most is be fog jönni. Persze ezt úgy ahogy már írtátok mindenkinek magának és a párjának kell eldöntenie, bár én azt mondom, hogy ha már bement a vajúdásra akkor úgy sem fog kimenni. Ha nem akar nem lát semmit, mert ott marad a fejednél és akkor tuti csak a babát látja mikor már kibújt erre a világra.

Gyerekülés: SZerintem csak a nagyon-nagyon régi ülések nem felelnek meg a szabványnak, arról meg már nem is beszélve, hogy engem eddig akár mikor megállítottak, soha nem nézték meg, hogy mi van az ülésre írva. Nem hiszem, hogy ezzel fognak szarakodni, hogy vegye ki a gyereket, csatolja ki az ülést, hogy ellenőrzni tudjam. Ami nagyon gagyi vagy réginek néz ki arról el tudom képzelni, de ezekről a pár éves darabokról nem.

Mellszívó: Szerintem, is jó ha van otthon. Nekem pl. begyúlladt a mellem éjszaka a gyerek nem akart enni mert nem volt éhes és bizony nagyon jól jött, hogy volt mivel kiszívni. Én kézzel soha nem tudnám csinálni. Nekem AVENT volt nagyon-nagyon szerettem csak már kicsit régi és kopott.

Nyugtonmalac: Szerinted milyen amit te most vettél???? Lehet inkább olyat veszek, mint a régihez vegyek alkatrészt.

Megy valaki valahova nyaralni????

Most mennem kell mert a drágám szomjas.

SZép napot nektek vigyázzatok magatokra

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Babe...Olyan 1200 ft, és 80db-osak általában!

Emmalena....Hú, de sajnálom. :( Erről még nem is hallottam. Illetve azt tudtam hogy rossz májfunkció okoz ilyet, de nem tudtam hogy ennek köze van a hormonokhoz! :shock:
Remélem kezelhető! :(

Olyan rosszul aludtam! Hajnali fél 3 tól fennt voltam, görcsölt a hasam. Vettem be még Panangint. Néztem az órát, 10 percenként voltak görcseim! :shock: :( Nagyon féltem, felébresztettem a férjem, mondta ha nem múlik el 5 óráig akkor bemegyünk a kórházba! :cry:
Szerencsére elmúlt. De most reggel is volt egy-két görcsöm! :cry: Olyan feszes is a pocim! Fekszem.
Ha nem lesz jobb estig akkor felhívom a dokit! Abban bizok, hogy multkor is hideg front elött voltam rosszul! Bizom benne hogy ez is olyan! :roll:
Fáj a hátam, a szeméremcsontom, meg a csípőm! :cry: Megyek visszafekszem! :roll:

Ugye-ugye...ez a front miatt van csak??? :cry:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, hazajöttünk Visegrádról :? Úgy alakult, hogy pénteken de. leértünk és vasárnap reggel 10-kor elhúztunk. Kiderült, hogy mellettünk 2006. óta építkeznek és egész nap ment a fúrás-faragás, két hatalmas daru zúgott közvetlenül mellettünk. Gondoltuk, szombaton talán nem lesz ez, de reggel 7-kor kezdték és vasárnap szintén. Annyira kivoltam, hogy pénteken amikor odaértünk, bőgtem-bőgtem és bőgtem és nem bírtam abbahagyni. Majd elment a nap olvasással, de a másik baj az volt, hogy a ház annyira koszos volt, főleg a fürdőszoba, hogy hányinger és az emeleten volt a háló, de éjjelente min. 2X le kellett jönnöm pisilni és a falépcső recsegett és ááááááááá, gáz volt az egész, de nem bírtam megnyugodni, hogy miattam elromlik a "nyaralás", sajnáltam páromat is, szegény nem tudott mit kezdeni velem. Szombaton annyira kiakadtam, hogy rámjött egy olyan sírógörcs, hogy kb. fél órán át nem bírtam abbahagyni. :shock: Mondtam is neki, hogy tuti nem jó ez a gyereknek, szegényke össze-vissza rúgdosott, biztos nem tudta, hogy mi a fene baja van a bolond anyjának :roll: Szóval hazajöttünk és most itthon poshadunk a lakásban és bűntudat nyomaszt miatta, hogy nem bírtam ott maradni.............. nagyon kész vagyok :cry:

Elolvastam, hogy mi volt veletek, látom mindenki aránylag jól van, Emmalena viszketését sajnálom, Sensinek gratula a szép és szuper cuccok miatt, Ábinak puszi a bibis fejecskéjére, most hirtelen ennyire emlékszem, bocsi, de annyira magam alatt vagyok és nem tudom, hogy ezt a hetet mivel töltsük, azt akartam, hogy párom pihenjen, nekem már úgyis mindegy, mert nem melózok, de ő jövő héttől megy újra. Jaj csajok, ez a mélypont mélypontja, annyival jobb talán, hogy nem bőgök :roll:

Bocsi, nem akartam rátok zúdítani, megyek hajat mosni.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


na, most jöttem meg a bőrgyógyászatról.hihetetlen volt.a nőnek fogalma sem volt, mi van velem, a dokim szerint a méhlepény által termelt ösztrogénra vagyok allergiás, a bőrgyógyász meg azt mondta, hogy ez egyáltalán nem tuti.ezt biztosra nem lehet kimutatni, akármi másra is lehetek allergiás.de ez nagyon gáz.gyógyszert nem adhat, mert minden gyógyszerre az van irva, hogy kismamáknak nem ajánlott, homeopátiához meg nem ért.illetve szerintem semmihez sem nagyon értett.adott valami kenőcsöt, kiváncsi vagyok...a gyógyszertárban mutattam a gyógyszerésznek, hogy mi van velem, kértem adjon tanácsot, van-e erre valami homeopátiás szer.meg is nézte, és volt is, rá is volt irva, hogy kismamáknak is adható.remélem ez enyhíteni fog a tüneteken, mert már lassan úgy nézek ki, mint akit agyonvertek...
emmalena
 
 


Emmaléna
Éljen-éljen! Magyar egészségügy!!! :shock: :shock: :shock:
Remélem azért használ valamit, amit kaptál, mert el tudom képzelni, hogy mennyire durva lehet ez az egész....

Ildi
Üdv itt.... :cry: Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul sikerült az egész! Legalább kifizettétek az egész hetet a házért? :roll: Nem tudtok valahova máshova elmenni, ahol nyugi van?

LKata
A görcs az keményedést jelent? Azóta jobban vagy? Egyébként simán lehet a front, én is akkor szoktam ilyen sz@rul érezni magam.

Betty
Képek a szobáról? :roll: Ok...jó lesz akkor is, ha már berendeztétek! :lol:

marek
 
 


Igen, kifizettük, de azt lehet, hogy visszakapjuk, mert ez egy céges üdülő 4 házzal, párom apukája révén, csak ugye azért szólhattak volna előre, hogy 2 éve megy az építkezés, mert egy kismamának pihenésre van szüksége, ha nem ez lenne, akkor ugye nem lettünk volna ott egész nap, mert elmegyünk reggel, visszaérünk este és csak alszunk, de ugye most nem ez a helyzet.
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem megyünk máshová, max. egy napos utakra, de talán még lehet Balcsin szerezni helyet, ez is a céges üdülő, de majd meglátjuk, mindenesetre elment a kedvem mindentől :shock: Fura, hogy ennyire kihatnak a hormonok mindenre, mert amúgy ált. felfújom magam és túllendülök a dolgokon, erős vagyok nagyon, kivéve most :roll: Annyira szerencsétlennek érzem magam...

Emmalena - sajnálom, hogy a doki nem tudott segíteni, de a homeopátiás bogyók talán enyhítenek a tüneteken, nagyon pocsék lehet ez a viszketés :?

LKata - sajnálom a görcsöket, mitől jöhetett? Bár tényleg lehet, hogy a mai front lehet az oka, mert du. és este nagy vihar lesz állítólag! Feküdj, pihenj amennyit csak tudsz ma!

Babe - nálunk a bébi mostanság kezd durván rúgdalni engem, szóval nincs nyugi, főleg a mostani idegállapotom tett még pluszban be neki szerintem, mert talán ma már nem rúg olyan vészesen, mint Visegrádon, szegényke tuti érezte, hogy nagyon kivagyok :?

Na megyek lemosom a hajpakolásomat, feltettem, hátha jobb lesz a közérzetem tőle, de adtam a szarnak egy pofont (bocsi) :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

BOCSIKA, hogy ennnnyire eltuntem, tudjátok szabin voltunk, és valósággal kikapcsoltam...el is voltunk utazva, a hegyekbe...ahol meg telefonjel sem volt :lol:
de jól kipihentem magam...igaz képzeljétek három kisgyerek is volt velünk, igyhát egyuttal edzés is volt :lol: ...mivel sirtak, meg hisztiztek is, szegénykék igaz végig esett majdnem az eső, bennt a kabannába...én is zsimbeltem volna.
Most az mh-rol irok már,és most kezdek álmos lenni...mert megszoktam hogy minden nap alukáltam délre :wink:

nekifogok visszaolvasgatni...addig is megkérhetlek valamire...

Ha valaki patika közelébe jár vagy ilyensmi, megnézitek ha ott nállatok lehet kapni SUDO CREM-et??
Babapopsikra, nagyon jo, de itt nállunk nem lehet kapni, es elhozatattnam, csak nem tudom hogy ott van-e es mennyi az ára?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Dalma, itt találod,meg is rendelheted azonnal a krémet :arrow: http://www.hazipatika.com/store/product?pid=542

ildi
Remélem hamarosan jobb lessz a hangulatod :lol: fel a fejjel :lol:

emmaléna
nagyon sajnálom ami veled történnt :( remélem használni fog valamilyen homeopátiás bogyó neked :roll: Jobbulást kívánok!

Kata
Már írtam neked a másik topicba!
Remélem pihensz és már jobban érzed magad!

tücsök
olvasom ti is lakásátalakításban vagytok,mi is :roll: kitartást hozzá,biztosan szép lessz :lol:

bettyna
ti is jól belehúztatok,ha nemsokára készen lesztek már :lol:

zsuzsi
Ha valaki keményedik,akkor lehet kérni hogy csináljanak CTG-ét?
Csak mert mifelénk a 37. héttől csinálnak csak, :shock: állítólag :roll: Viszont engem is kezd idegesíteni hogy minden nap keményedik a pocim :(

Bocsi ha valakit kihagytam, a feledékenységem miatt van, :oops: nézzétek el nekem :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa: de a hazipatika is csak magyarba illetve szlovakiaba szallit csak...en Marosvasarhelkyen lakok...ezert hozatnek valakivel...csak nem tudom ha van.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ildi: szia :lol: vissztatértem
nagyon sajnálom...tényleg szar...lelkiismeretfurdalásod ne legyen, mert eljötettek...abban a zajba a párod sem tudott volna pihenni...de gondolj arra, h nem számit most már fő hogy szabadok vagytok midketten...és együtt lehettek sokat...nekünk is elrontotta a kirándulást az hogy foléyton esett az eső...én is olvastam egy csomot és aludtunk :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Dalma,bocsi nem tudtam :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa: semmi gond :wink:

Ildi: láttam egyszer kérdezted ha visszajövök még dolgozni, igen ugy volt hogy visszajövök meg 2 hétre...aztan a kisokos családiorvos és azt mondta csak mikor 32 hetes leszek...az azt jelenti h szept 1ig kell jöjjek...most nem tudom mi tévő legyek...ugy néz ki még egy hónapot itt kell lehuzzak....
nagyon irigyellek, hogy te már nem mész többet....nekem máris ugy fáj a hátsómmm...

Rossz hir..nem is irtam meg elsőre..én már 72 kg lettem...elneveztem magam rozmárnak... :lol: annyi a külömbség hogy már nem emésztem magam emiatt...azt sem tudom mitől nővők ennyire...sőt mondhatnám mintha gumiból lennék olyan a karom...ja és meg valami
nektek hogy áll a bőrötök..nekem szétszakladt a fenekem...és most kezd a combom is...pedig végig kentem magam...
láttam a tvben...teleshopping :lol: Ne kacagjatok...valami Rejene krém...és nagyon jó (a reklám :lol: )...pont terheségi csikok..meg ilyensmire való...azt hiszem valahogy azt is be kell szerezzem...csak az is persze csak Magyarorsz-on belül szállitsák... na mindegy valamit kitalálok

sokáig nem irtam aztan most beindulok :roll:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok,

Emma:
kitartást! Semmi nem segít enyhíteni? :( Már olvasom, hogy találtál valamit. Drukkolok, hogy hasson!

MTücsök: hát mikor megvettem a mellszívót (az tommee tippee) akkor ki is próbáltam, hogy hogy fekszik a mellemre, hogy illeszkedik, és hogy milyen a szívó ereje, szerintem nem nyúltam mellé. Olyasmi, mint az avent, csak nincs szilikon betétje a mellednél, hanem egy réteg puha gumiszerű anyaga van. Szerintem jó lesz :D

LK: remélem jobban vagy!

Nusildi: nyugi, csak a hormonok játszanak veled. Én is lépten nyomon elbőgöm magam csip-csup butaságokon. Sajnálom, hogy a pihenésetek nem sikerült túl jól. Borzalmas, amikor várod, hogy jó legyen, de csak szenvedés az egész.

Biceboca: nálunk lehet kapni patikában, Brendonban is, lehet, h DM-ben is :) És az tényleg nagyon jó popsikrém, filmréteget képez a babapopsin, így nem csípi ki a folyós kaki sem. De szárító hatása van, ezért kell majd néha mást is használni hozzá. És tök drága természetesen. Egészen pici, és tök nagy kiszerelésben is lehet venni. Árat majd nézek, ha akarod postára is dobhatok neked utánvéttel…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szerintem a bőr repedése egyedül alkati kérdés, semmi más. Kenegethetjük bármivel, ha valaki hajlamos rá, akkor úgy is ki fog repedni, valaki meg semmivel sem keni, és nem reped a bőre. Én sima testápolóval kenem, és a régi csíkjaimon kívül nem lett új csík.

Ildi, a nászutunkon is építkezés volt a szálloda mellett...valamikor este 10-kor is. :( Megértelek, teljesen.

Apasági: csak félve jegyzem meg, hogy egy állami házasságkötés kisebb utánajárással jár, mint az apasági nyilatkozat. Akkor vajon a férfiak miért nem ajánlják fel, hogy elvesznek titeket feleségül? :shock: :?

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!
A profilomat hol tudom megváltoztatni? Próbálok vonalzót betenni, de nem tudom, hogy tegyem.
Előre is köszi,
M

macianyu
 
 


Macianyu: felül az oldalon, a Társalgó sorában, ahol a PÜ-jeidet is olvashatod, a segédletek legördülő menü alatt találod a profilom-at :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


macianyu: felül, abba a rózsaszínes csíkba, ahová ki van írva, h társalgó, van egy olyan, h segédletek. Katt a nyílra, és ott kattints a profilra.Aztán bejön a profilod szerkesztési nézete. Sztem onnan már menni fog.

biceboca: Nekem semmi csikom nincs eddig, a derekamon volt egy kicsi eddig is, de azon kívül hál'istennek semmi. Én babaolajjal kenem magam.Remélem a hasamon nem lesz, mert akkor tuti sírva fakadok. Anyunak se volt az első 2 szülése után, hátha nekem se lesz. Ez hajlam kérdése is. Valaki hiába keni magát, előjön...:(

Na, utánna kérdeztem, h itt , h működik az apasági. És hát nagy szerencsém van. Itt még orvosi igazolás se kell hozzá, csak be kell mennünk az önkormányzathoz személyivel.

Kép
babe.
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Mi ma bementünk az anyakönyvi hivatalba, és kértünk házassági AK-ot. 20 perc alatt megvolt :D

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ebben a nagy melegben Bori nagyon keveset mozog. Azt sem érzem annyira, énkább csak a kezemmel, vagy látom... Sokszor elkap az aggódás e miatt.

Valaki nem vett/ vagy tervezi, hogy vesz szoptatós széket? Most arra vagyok nagyon rákattanva. Eddig az Kikában láttam a legolcsóbbat, és annak van a legnagyobb oldal zsebe is. Tegnap nézegettem, nagyon ki voltam merülve, beleültem, és isteni volt. Szeretnék egy olyat....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac, Babe: köszi a segítséget! :)
És köszi a táblicskut is Nym!
Nusildi: Velencei tónál viszonylag olcsón (6eFT/szoba) jó kis szobákat lehet bérelni. Ajánlom a www.travelport.hu -t. Még ha csak 3 napra mentek le, az is szép lehet, nem is beszélve az esti romantikus sétákról a vízparton, vagy a kis települések utcáin. Ha itthon maradtok, akkor pedig ajánlom az állatkertet, szerintem nagyon jól megcsinálták. :wink:
A csíkok pedig valószínűleg valóban alkatilag függők. Nekem a pocimon semmi nincs, ellenben a cickók alja piros eres. A popsimon régen is volt, de nem készülök manökennek, és ráadásul ott a férjecskémnek is vannak csíkjai, pedig neki híresen jó lába és feneke van! Persze azt nem tudom, hogy mennyit segít egy krém. És a mostani melegben úgyis gyorsan kiizzadnám, úgyhogy technikailag sem látom értelmét. 8)
Babamozgás: a nagy melegben mintha nekem is lassulna, ritkulna, de lehet, hogy csak épp nem figyelek rá a meleg miatt. Este szerencsére rákapcsol, pláne ha Apa duruzsol a pocimba. :)
Kitartás csajcik, már csak pár hét!
M.

macianyu
 
 


Sziasztok!

Hát előkerültem én is, bár a nyaralásból már egy hete megérkeztünk. De a múlt héten mentem ide-oda, így csak most tudtam befejezni a visszaolvasást, jó sokat termeltetek :D

Megvolt az apás szülés téma. Mi párommal szerencsére ezt gyorsan megbeszéltük. Én szeretném, hogy bennt legyen és ő mondta, hogy akkor bennt lesz, egyáltalán nem kellett rábeszélnem és hál istennek nem is ódzkodik a vértől, ill. attól amit majd látni fog. Nekem szerintem óriási lelki támasz lesz, ha bennt lesz, más valakit nem tudnék magam mellett kibírni (mármint itt most barátnőre vagy családtagra gondolok).

Kiságyra lepedő téma. Megkérdeztem nővéremet (neki már van egy édes 2 éves kisfia), hogy mit javasol. Azt mondta, hogy a sima gumis lepedőre majd tegyek összehajtva a gyerek alá egy sima egyszemélyes lepedőt.( mondta, hogy neki nem gyűrődött meg ez a gyerek alatt) Mert pl ha napközben ugye a napi ruhájában befekteted a gyereket az ágyba, lehet, hogy az már kicsit koszos, maszatos és így nem az ágyra húzott lepedő lesz koszos akkor. Neki ez így jól bevált. Plusz a feje alatt a textilpelenka.

Itt jut eszembe, nézegettem a neten a kókuszmatracokat. Találtam 6, 7 ill 8 cm vastagságút is. Szerintetek melyik jobb, ill. miért vannak ezek a cm-es különbségek. Az egyik helyen ahol néztem, pl az az érdekes, hogy a 7 cm-es még olcsóbb is mint a 6 cm-es :?

Múlt héten voltam a most esedékes kötelező uh-on. A 29. héten voltam akkor ,de a méretek alapján már 30 hetesnek felel meg :D , és már másfél kiló :shock: . Annyira hihetetlen, hogy mintha most lett volna az az uh, amikor megállapították a terhességet és akkor volt 6mm a kis édes 8)
Viszont a placenta érettsége 1-es fok, szerintetek ez a 30. héten már gáz? Ilyenkor még 0-ásnak kellene lennie?

Emmalena: jaj , nagyon sajnállak a viszketés miatt :( . Nem semmi azért, hogy egy bőrgyógyász egyből ránézésre nem tud mit mondani erre. Bár gyerekkoromban nekem is volt egy rossz élményem a bőrgyógyásszal. Az arcomon közvetlenűl a fülem "előtt" elég csúnya seb keletkezett, ami még be is gennyesedett és a felülete napról napra nagyobb lett. Na irány a bőrgyógyász. A nőci az újságból amit épp olvasott felnézett rám kb 2 mp-re és felírt valami kenőcsöt, amitől még rosszabb és nagyobb lett seb :evil: Ennyit a bőrgyógyászokról....

Egyébként nekem csak a hasam és a mellem szélénél a hónaljam közelében szokott kicsit viszketni.

Jaj, ami még rossz, az az alvás, ill nem is az, hanem amikor ébredek,áááááááááá, mert akkor érzem, hogy mennyire szétnyomtam az oldalamat a fekvéstől, borzasztó. Ilyenkor csigatempóban (mert másképp nem megy) átfordulok a másik oldalamra, hogy egy kicsit azt is szétnyomhassam.......

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Babamozgás: nekem mostanában néha úgy belelendűl a rúgásokba, hogy csak nézek :shock: :shock: :shock: , igen, kb így. És most olvastam, hogy pár hét múlva mivel már ugye egyre kevesebb e helye, még jobban lehet érezni majd ahogy mocorog. Még ennél is jobban?!?! :shock: :shock: :shock:

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Legutóbbi uh. szerint egy héttel nagyobb a lányom, mint eddig láttuk, viszont baromira nincs kedve a kisasszonynak befordulni. Na szóval azért érzem, hogy mint egy polip minden irányban rugkapál, mert keresztben beállt. Ismer valaki valamilyen trükköt a kíméletes "kimozdításra"? Félek, hogy ha nagyobb lesz és addig nem moccan, már nem lesz helye később...

Ildi, megértelek, velem is ez van - azzal a különbséggel, hogy én még csak nyaralni se mentem el, itthon gubbasztok vagy bejárok a munkahelyemre és úgy küzdök a hormonális viharok okozta hisztijeimmel. Egyébként meg jól tettétek, hogy eljöttetek, majd elmentek pár hét múlva ha úgy alakul, lehet, hogy sokkal jobb passzban leszel és kánikula sem lesz.

Szöszke, szerintem a férfinépek házasulási hajlandósága nem napjainkban veri a csúcsokat, bár fene se érti, de tényleg egyszerűbb egy sima anyakönyvezetős eskembeskem 2 tanúval, mint a nyilatkozatos hercehurca. Amúgy nem tudom, ki hogy' van vele, de úgyis minden adminisztráció asszonyi intéznivaló - nálunk legalábbis és a legtöbb ismerősnél is - így aztán mindegy nagyjából, hogy anyu ilyen papírokért vagy másmilyenekért mászkál a hivatalokba.

Szoptatósszék/fotel: én tervezem és marhára nem tudom, mitévő legyek. Friss kisbabás barátnőm azt mondja, neki a kanapé jött be, ahol egyenes a háttámla és nem mély az ülés (kvázi derékszögben képzelhető el), a direkt szoptatásra vett csodafotelt utálja...
Gondoltam én is Kikás vagy ikeás ilyen-olyan jópofa fotelekre, de azok is mind mélyek, ill. hátradőlösek, és ha jobban meggondolom, már most sem valami kényelmes abból felállni - hát még egy olyanban gyereket tartva ülni, kissé kitekeredett nyakkal. Szóval, akinek van tapasztalat, kérem, ossza meg velem, mert kéne valamit vennem, csak nem tudom, mit válasszak!

Kép
anhel
 
 


hali!
Clau: kókuszmatrac vastagsága légzésfigyelő esetén lehet érdekes- azt hiszem, ha túl magas, nem érzékeli a babamozgást rendesen.
Anhel: jógás tipp a babamozgatásra:
"Feküdj hanyatt, talpak magasan a falon, a derekad, hátad polcold fel párnákkal, úgy, hogy csak a lapockád érjen le a talajra, karokat nyújtsd ki a fülek mellett a talajon. Maradj így hosszan. Majd ereszkedj térdre, csípő magasan, karokkal messzire nyújtózz előre. Így is időzz egy jó darabig. Ezt a két pózt naponta 3-4x ismételd, 15-20 percig. Ez kimozdítja a babát ”szorult” helyzetéből és megint lesz elég helye, hogy beforduljon."
De ennyi idősen még tudoásom szerint magtól is befordulhat, és elvileg a 36-37-ik ten a kórházban/dokinál is be lehet fordítani kívülről.
Mindenkinek szép estét, Marcsi

macianyu
 
 


Sziasztok!!

Bettyna!
Örülök h szépen haldtok a lakással, várjuk a képeket!!
Igen, van egy ragtapasz a buksin, de állítólag nem marad nyoma. Már le lehetne venni, de félek, h feltépném, így várunk, majd lejön magától.

M.Tücsök!
Normális a zsibbadás, próbálj oldaladon pihenni.... Én is alig alszom, megfordulni is nehézkes, de főleg a meleg készít ki.....
KITARÁS!

L.Kata!
Lehet a fronttól!!! Remélem azóta már jobban vagy és tudsz pihenni!!

Ildi!
Iszonyat sajnálom, h ilyen vacak lett a pihenés!!!!! Más szállást nem próbáltatok keresni???? Mi a Patakfogadóba jártunk sokat. Ott van a Fellegvár felé vezető út mentén. 2007. febr. voltunk, első pihenés Ábival, de jó volt. Egyszerű szállás, de nyugis, saját vizesblokkal a szoba. Alul étterem, de nem zajos. Közel az erő, vízesés, kicsi tó......én nagyon szeretem. Állítólag ott is bővítenek, nem tudom hol tartanak....
Próbálj megnyugodni és pár napra elmenni valahová!! Kell az erő!!!!!!

Ancsa!
Nem akarok hülyeséget írni, de a keményedés méhtevékenység, a CTG pedig ennek kimutatására van.... Butaságnak tartom, h harmadik babánál csak 37. héttől van CTG..... bocsi, de akár szülhetsz is a 37. héten.....
Én épp hogy elkezdem majd a 36. hetet amikor CTG, de ha keményednék, akkor a szülésznőm csinál soron kívül... (a dokim szabin)

Mi:
Itt még mindig iszonyat meleg van, a front nem hozott változást...... Reggel megyek az utolsó vérvételre!!! ÉLJEN!!!! :D Utánna csavargok kicsit, ügyintézek, majd egy barátnőmnél töltjük a napot a fiammal. 5 nappal idősebb a barátnőm lánya, kíváncsi vagyok mi lesz....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Hála túlvagyok a depin, kellett, hogy hazajöjjünk ezek szerint, mert bár tegnap csak fekvés volt itthon, már nem bőgtem.
Köszi lányok a jó szavakat, a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok! Úgy néz ki, hogy aug. 28-tól lemehetünk Balatonfüredre és letölthetjük ott ezt a kimaradt 6 napot, szóval most itthoni pihi és egy-egy nap elmászkálás.

Zsuzsu - kitartást, biztos lehül ott is a levegő kicsit, nálunk már egész jó szél van, amúgy éjjel alig bírtam aludni, ömlött rólam a víz, kétszer kimentem vizezni magam, de alig bírtam visszaaludni, nagyon nem tesz jót ez a meleg :?
Jó csavargást, Ábi biztos jól ellesz a kislánnyal :wink:

Anhel - lehet, hogy hamarabb és kevesebb macerával megvan a gyors esküvő, mint az apasági, de azért az ember lánya nem arról ábrándozott anno, hogy két tanúval begurul a terembe és kimondja az igent :D Szóval mi szerettünk volna tavaly is akár összeházasodni, de mani nem volt rá, aztán 4 hónap alatt össze is jött a bébi és utána már nem akartunk kapkodni, nem is voltam jól, hányinger, vérömleny, aztán meló. Majd összeházasodunk jövőre, amikor már meglesz a baba, szerény esküvő is jobb, mint a sima kéttanús, az apasági nyilatkozatot meg csak egyszer kell elintézni, ki fogja bírni mindenki, annyit rohangálunk úgyis hivatalból hivatalba és kórházból orvoshoz, megszoktuk már :wink:
Szoptatós fotel ügyében csak annyit, hogy aki megengedheti magának, vegyen, mert talán kényelmes lehet, de szerintem meg lehet oldani ágyban, párnával vagy széken is, annyi mindenre kell költeni, hogy ez pl. eszembe se jutna :roll:

Clau - úgy gondolom, macianyu jól írta, a mi kókuszmatracunk 6 cm magas és lesz légzésfigyelőnk majd, asszem a szélesebbeknél nem érzékeli rendesen a baba levegővételét.

Egyetértek szöszkével a csíkokat illetően, én pl. szinte sosem kenem magam, mert a legelején nem bírtam semmilyen pipere illatát, aztán vettem olajat, ami szagtalan, azzal kenegetem néha a hasamat és a cicimet, de nekem sehol sem repedt be, terhességi csíkom meg már volt, mert anno sokat fogyóztam, és nem látom, hogy több kijött volna, szóval ez alkati kérdés, bőrtípustól függ. Nekem mindig is azt mondta anyukám, hogy jól vagyok trágyázva :wink: :lol:

Dalma - sajnálom, hogy dolgoznod kell még, de figyelj, muszáj? Nem mehetsz el táppénzre? Vagy arra nem akarsz? Vagy a házi doki nem ír ki? Nálunk a háziorvos simán kiír már és úgy tud táppénzen tartani, hogy a nőgyógyász ír neki egy véleményezést. Mert én most 3 hétig szabin vagyok és aug. végétől leszek táppénzen a szülés napjáig, onnan pedig tgyás. Tarts ki, nekem is iszonyat volt már egész nap ülni bent, úgy fájt a hátam du. és a fenekem is minden nap :? És ne dolgozd túl magad! Nem éri meg, rólam az ucsó bőrt is lehúzták az ügyfelek :evil:
A hízáshoz nem tudok mit hozzáfűzni, mert sajna én is most tartok kb. 10 kilónál, 68 kiló vagyok és néha totál kivagyok tőle, és úgy érzem, mostanság jön rám kajálhatnék, tegnap is csomót ettem :roll:
Most is benyomtam egy kakaós csigát :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Amúgy nekünk van két darab ilyen Ikeás fotelunk, bár kicsit nehéz belőle kikelni, de talán párnával kényelmes lehet benne a szoptatás, bár fene se tudja, sosem szoptattam még :lol:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S59840156

Árban is jó, ugyanilyen fekete van nekünk is :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


zsuzsi
Igazad van,teljesen,de itt Tatabányán állítólag csak a betöltött 37. hét után néznek Nst-ét :? :? :?

Ez ugye azért is érdekes nálam,mert a 15. héttől van nyitva a méhszájam és meg is van rövidülve a méhnyakam :shock: .
A 24. hétig görcsölgetett a hasam, a 25. héttől pedig kemyényedéseim vannak már :?
Ennek ellenére sem néznek Nst-ét :? Kapom a gyógyszereket a keményedések ellen és feküdjek sokat, ez a doki tanácsa :wink:
Azért szerintem is nézhetnének Nst-ét ilyen helyzetben ,nem?
Szeptemberben jön vissza a dokim a szabiról, akkor majd megbeszélem vele,hogy azért csináljon valamit és nézzük meg legalább 2 hetente Nst-én,hogy is van ez a méhtevékenység,addigra már 31 hetes leszek.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit ismét el voltam tűnve, mert nyaralni voltunk a Balcsinál! Átfutottam amiket írtatok, és bár nem hiszem, hogy név szerint, de a fontosabb dolgokra írok.


"Szoptatós fotel"

Tegnap ilyet vettünk és 7.000 volt, mert még le is akciózták 9.900-ről a hirdetés ellenére. Marha kényelmes, tegnap egész nap benne ültem, nem tűnt nehéznek kiszállni belőle így pocakkal sem, nagyon strapabíró, nem gagyi és a lábtartó rész is bírja a súlyt, rá lehet ülni, tehát még esetleg vendéget is rá lehet ültetni, ahol szűkös a hely. A huzat levehető, mosható, de tegnap turiban találtam anyagot és abból még egy huzatot varratok, így sem lesz 10.000-nél több a végösszeg.

http://www.plus.hu/cmspublic/system/mod ... 23792.html

"Szoptatós párna"

Nem hiszitek el, de a turiban 800 Ft-ért találtunk tegnap, azt is levehető huzattal, mosható. És arra is anyagból lesz még egy huzat. Tiszta mázlis napom volt.

"Házassági anyakönyvi kivonat"

Mindenki kérdezze meg szerintem, tegnap én is kinyomoztam, hogy nálunk, aki abban a városban szül, ahol esküdött ott elég az eredeti, mert a számítógépen meg tudják nézni, csak annak kell vinni, aki nem ott szül, ahol volt az esküvő.

Mi a hétvégén festünk és a jövő héttől rendezgetem a picurlakot, majd dobok képeket, hogy lehessen látni a turizás eredményeit, meg a varratott dolgokat.

Gyerekorvost már választottatok? Vagy ki hol tart?

Kép
bettike
Eger
 
 


Macianyu, köszi! Ki fogom próbálni!

Ildi, Ikeás fotelt én is néztem (bár azt túlzás lenne állítani, hogy megengedhetem magamnak :) ), egyedül a karfája tart vissza, mert normál üzemmódban is felhúzom min. az egyik lábamat fotelban ülve, hát még napi x-szeri szoptatásnál. Persze én sem tudom még, hogy fog menni, mennyire lesz kényelmes vagy kényelmetlen, de egy biztos, a rendszeresen "akárhol" az nem igazán megoldás - szoptatós anyukák tapasztalából kiindulva.
Remélem, a szoptatós párnának legalább akkor hasznát fogom venni, egyelőre max. háttámasztó, mert aludni nekem túl nagy.
Esküvő megoldás ebben az esetben tényleg így a legideálisabb.

Bettike, gyerekorvos? :) Atyaég, én erre még egyátalán nem gondoltam.

Kép
anhel
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom mindenki szenved a melegtől!Borzasztó!Pedig én imádom a meleget,de most úgy érzem nem bírom elviselni!Folyton izzadok,ragadok,fújtatok...
Zsuzsu,igazad van ez a front nem hozott változást, pedig már úgy vártam... :lol: Jó szórakozást nektek a mai napra!:D

Sensi, nagyon klassz az a babakocsi!Nagyon tetszik!Mennyi volt? Mi még mindig nem tudtunk dönteni!....Örülök,h jobban vagy és kitartás a városnézéshez! :wink:

Emmalena, nagyon durva,h mik vannak!Teljesen kiakadtam,h iilyenek előfordulhatnak!....Kitartás neked is!!!

Ildi, elhiszem,h kiakatdál! Én sem bírtam volna!De örülök,h be tudjátok pótolni!Remélem a balcsival már minden rendben lesz! :wink:

Mi: tegnap voltam dokinál!1 órát vártam és 5perc alatt lerendeztek!
Az uh,szerint a korának megfelelő,szépen fejlődik!
aztán,...méhszáj zárt, méhnyak megrövidült!Azt mondta,h ez nem vészes csak az előző havihoz képest mondja!Szedjem továbbra is a napi 4-6 magnéziumot és ne ugráljak annyit!Na ebből kb csak a magnéziumot tudom tartani! :?
Jah,és kanesten kombi kúra....hurrá.....
Vendég
 


Sziasztok!
Juj de jó napom van!!! Reggel felkeltem, mert be kellett mennem a védőnőhöz egy beutalóért. Negyed nyolckor már ott álltam, fél kilencig bírtam. Az még ok, hogy nem jön a doki, akinek minden második kedden itt kéne lennie, de hogy a három védőnőből egyik se jelenik meg fél kilencig, amikor nyolckor kezdődik a munkaidő.... :roll: :shock: Milyen lenne, ha én is így tartanám az óráimat???
Egyébként meg volt beszélve a saját védőnőmmel, hogy ma megyek, mondta, ha véletlen mégse lesz doki, akkor felhív. Hát rohadtul felhívott!!! Kapja be! Én asszem többet nem megyek hozzájuk, mert szerintem ez durva, hogy ott áll az utcán 10 kismama több mint egy órán keresztül...Legalább írták volna ki, hogy bocs, de ma nincs kedvünk dolgozni....mert ugye megértem én ezt, kinek van kedve dolgozni ilyen melegben, de mégis.... :roll: :roll: :roll:

Amúgy egyedül vagyok itthon egész héten, férjem táborban van. Remek! Én ugyanis rohadtul félek egyedül. Ráadásul tegnap vihar is volt, attól is félek. De azért túléltem, és már csak ötöt kell aludni, hogy ismét ne tudjak aludni a férjem horkolásától.... :lol: :lol: :lol:

Szoptatós fotel
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=173
Nyugtonmalac
Ilyenre gondoltál? Ezek baromi kényelmesek, viszont rohadt drágák. Nálunk a szülőszobán volt egy ilyen, és amikor már semmi nem volt jó, akkor még mindig ez volt a legkényelmesebb. Mondjuk az biztos, hogy nem veszek, mert baromi drága, és ugyanilyen jó egy rendes fotel is gondolom, legfeljebb nem hintázok szoptatás közben. Meg amúgy is lehet, hogy fekve fogok szoptatni. Vagy fejen állva...vagy ahogy sikerül...márha lesz tejem....

Csíkok
Szerintem is alkati kérdés...mondjuk az, hogy ki mennyire reped, az gondolom függ attól is, hogy mennyire rugalmas az ember hasa. Én az első terhesség előtt sportoltam, tök jó hasizmom volt (de rég is volt.... :roll: ), nem is repedt szét a hasam. Most ugye a három hónap nem volt elég, hogy visszaszerezzem a hasizmom (pedig tényleg próbálkoztam), úgyhogy számítok rá, hogy esetleg lesznek csíkjaim, vagy szépen elkezd repedni a bőr...

Ancsa
Tök fura ez az nst dolog. Nálam a cukor miatt 34. héten kezdik. Hogy lehet, hogy nálatok csak 37. héten??? :roll: Érdekes ez a rendszer!

Emmaléna
Hogy vagy? Javult valamit az állapotod?

marek
 
 


Nah,...tegnap sikerült elmenni az esküvői képekért....végre... :roll:
remélem felrakni is sikerül... :lol:

Kép


Kép
Vendég
 


itt a tesóimmal vagyok:D

Kép

ez meg a ruhám egészben...
Kép


na jól van nem fárasztlak benneteket a képeimmal... :D

amúgy ahogy nézegettem rájöttem,h olyanok vagyunk Rajmival mint 2kis majmóca:D:D:D
Vendég
 


Adri
De szép menyasszony voltál!!! És nem is látszik a képeken, hogy kismama vagy! Hova raktad a hasad arra az egy napra??? :roll:
Egyébként épp most akartam írni, hogy nagyon várjuk a képeket! :lol:

marek
 
 


Adriiiii, de szép vagy!!! Gyönyörű volt a ruhád és nagyon kis csinik vagytok így együtt!!! Na, ezért mondom én, hogy nem jó megoldás csak berobogni két tanúval! GRATULAAAAAA!!!
A meleg tényleg elviselhetetlen, nálunk az a baj, hogy a lakásban rekedt a hőség, kint már jó a levegő nagyon, viszont kereszthúzattal lehetne csak kivinni a meleget, de mindent bevág a szél, kilobog a függöny, ajtók csapódnak. :x

Marek - elmehetnek ezek a picsbe, de tényleg, hogy képzelik, hogy ennyit váratnak kismamákat a melegben???? :shock: Komolyan nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy megint egyedül leszel, emlékszem anno is írtad, hogy félsz egyedül aludni, de gondolj arra, hogy akkor is kibírtad, most is eltelik valahogy ez a pár nap!!!

Bettike - gyerekorvos? Már most kéne gondolni rá? :shock: Gondolom, ahová tartozunk, nem?

Anhel - igen, lehet, hogy nem lesz mindegy, hogy hol szoptatok, én egyelőre még nem tudom elképzelni azt sem, hogy szoptatok :roll: Néha úgy érzem, még nem nőttem fel eléggé a feladathoz :oops:
Szoptatós párnát nem akartam venni, de ha már lehetne választani, akkor inkább azt, mint a fotelt.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Marek
Látod,ez az,amit nem értek én sem :?
Tatán például ha nincs gond,akkor is nézik az Nst-ét már a 36. héten is.Gondolom ha gond van,előbb is.........nem tudom.
Csak tudod jó lenne tudni,kell e aggódnom ez miatt,vagy emelni a gyógyszert, vagy én nem is tudom már :?
Tanácstalan vagyok,mert ilyen gondjaim nem voltak az első 2 terhességemnél :roll:

Adri
Gratulálok,nagyon szép menyasszony voltál! :lol:
Tényleg,hova dugtad el a hasad arra az 1 napra? :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok,

Anhel:
nekem a kanapé nem jött be. Nagyon puha, és kényelmes is volt anno, de Lilivel a terhesség alatt sokat kellett feküdnöm, és főleg abban feküdtem. A szivacsok elmozdultak a nagy terhelés miatt (gondolom), és most nem lehet egyenesen ülni rajta, mert a feneked egyik fele feljebb van, mint a másik. :( Gondolom egy jó kárpitos meg tudná csinálni… De nincs kedvem ezzel foglalkozni. Feküdni azért még jó benne :D
Én ilyen széket néztem ki:
Kép Kép
Ezt ismeri valaki?

Zsuzsu: jó csavargást, és barátnőzést!

Marek: igen olyanra :) Ez „csak” 40 eFt a kikában!!!!
Megint jó kedved van :) Ilyenkor olyan jókat tudsz írni, hogy leesek a székről ha olvasom. :)

Szoptatós szék: köszi csajok a sok szék infót!

Bettike: milyen jó áron vásárolgatsz! Le a kalappal. Tuti büszke rád a férjed :D

Adri: gratulálok mégegyszer a nagy eseményhez! Csuda szép menyasszony voltál, szép pár vagytok!

Házassági: nekünk is ez a helyzet, csak én máshol szülök, mint házasodtam, így ki kellett kérni. Elég egy szülő is hozzá, és a személyi+ lakcímkártya. Nálunk 10 perc, ha nem nyitásra megy az ember.

Gyerekorvos: alapból tartozik mindenki valahova. Mikor hazajössz a kórházból, ez az orvos a védőnővel meg fog látogatni aznap, vagy másnap. Ha nem tetszik, vagy ütközik az elvetek (nekem ez volt, akkor később csak meg kell találni az igazit (pl. éppen ő helyettesít) és felkérni, hogy vegye át a gyerekedet. Velünk ez volt. Gondolom, most Lili dokinénije automatikusan fogadja Borit is. :D
Szempontok: homeos gyógymódok ismerete, alkalmazása, szoptatás, hozzátáplálás kérdése (mi ezért váltottunk), antibiotikumok alkalmazása. Nekem pl. fontos volt a spoke doki által javasolt ha teheted 6 hónapig csak szoptassál dolog. A doki meg 4-5 hónaposan erőltette a hozzátáplálás megkezdését. Próbáltam engedni neki, de Lili utálta az almát. Így csírájában elfolytottam. Pont volt egy helyettesítés, mikor mentünk, és annyira más volt a választott dokim, hogy egy 10 perces beszélgetés után, és ahogy szeretgette Lilit, azonnal felkértem, hogy vegyen át minket. Félt, hogy mi lesz ebből, mert az első doki húzni fogja a száját, de mondtam, hogy fogja rám nyugodtan. Rám fogta, ott vagyunk. :D És azóta egyszer sem kellett depizzek a gyerekem mérete miatt, vagy bármi miatt. Kompatibilisek vagyunk egymással.

Itt a jó idő! Bori egész éjjel tombolt a pocimban. Megjavult a lányom: ÉLJEN!

Nálunk: apa hajnalban 2:30 körül azzal ébresztett, hogy a „szomszédok” felgyújtották maguk alatt a putrit. Nyögtem neki, hogy minek ébreszt fel, még válaszolt is valamit… Végül teljesen elszállt az álom a szememből. Ott leskelődtünk az erkélyen/ ablakon. Frankon kiéghetett az a lakás. Csak tippelni tudok, hogy miféle emberek lakhattak ott… Mindenesetre úgy ordibáltak mint a fába szorult féreg. Amíg apa nem ébresztett fel, azt képzeltem a kisebbség lopott, vagy betört valahova, és itt ordibálnak a sarkon a rendőrökkel :D De ezek szerint nem ez történt. Ahhoz képest, hogy 1,5-2 sarokra történt mindez, tisztán lehetett hallani amiket kiáltanak: pl.: „elaludt a szájában a cigivel…” no comment.
Tűzoltók csendben jöttek, pikk-pakk eloltották a tüzet. Elcsendesedett a zajos nép is, Még itt ott egy kis sziréna foszlány, aztán mintha misem történt volna.
Persze én reggel 6-ig nem tudtam vissza aludni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Lányok köszönöm!Nagyon aranyosak vagytok!!!Nagyon jól estek ezek a kedves szavak! :oops:

Marek, ez tényleg nagyon durva!Annyira le tudják sz@rni az embert!Elhiszem,h kiakadtál!Én is voltam tegnap tanácsadóba és ott meg hatalmas üvegfelület,semmi ablaknyitás,semmi huzat...fülledt fullasztó meleg és egy rohadt ventillátort nem raknának be!Én végig az ájulás határán álltam!De itt legalább eljöttek(persze a doki 8helyettfél10re ért be)....De hogy titeket várakoztattak és el sem mentek?! :evil:
az egyedüllétes félelmed meg tudom érteni!Én is úgy utálom!Én csak egy estét leszek egyedül a héten,de már tiszta stresszes vagyok előre! :?

Ildi,nálunk is nagyon bent ragad a meleg,mert egész nap nemvagunk és minden zárva van és mivel kertes ház éjjel nem merem nyitva hagyni az ablakot,így horror az alvás mostanában (persze nem mintha vmi rossz környék lenne,de sose lehet tudni!) :roll: ...Bár itt az irodában klíma van amit eddig ugyan utáltam,de most áldom! :lol:

Ancsa, nálunk is csak 37.hét után van nst!egyébként nem értem,h miért nem csinálnak,ha ez megnyugtatja az anyukát!sztem ez semmibe nem kerülne nekik!
Vendég
 


Védőnők a rendelési időben mennek családlátogatni is az újszülöttekhez. Lehet, hogy ott van mind. Bár nem értem, miért kell ezt egyszerre csinálni, legalább egy valaki maradhatna, és segíthetné a kismamikat, meg az ellátogató kisbabákat ügye. Mert nekik is kell néha menni... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok:

Adri: tényleg nagyon szép mennyasszony voltál!!! és tényleg hol a pocid?

Marek: nem semmi, ennyit várattatni...amugyis is alig élünk ebbe a melegbe...és sajnálom hogy egyedül leszel...habár én is sokat vagyok egyedül, de csak minden hétvégén.

Ildi: hát két hetet mindenképp muszály...ugyebár most jött a csaj, aki átveszi a helyem...és be kell tanitani...és a csaladi orvos azt mondta, hogy kiirhat betegszabadsagra...csakhogy itt már a főnökömmel lene gond emiatt....hát valahogy kibirom az tutti :?
annyi a jobb benne h nem kell mindent már én csináljak...de annyit magyarázni is nagyon elfáraszt...

mikor jön egy kis hideg front??

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


sziasztok. visza olvastam, de nem sok marad meg, nem fog az agyam :oops: :oops: . bocsi!!! ezekre emlékszem:
sensi: nagyon jó cuccokat vettél, nekem a hömérös tojás tetszik! én is akarok ilyet!!!!! :roll:
l.kata: szép az ülés huzat
nusildi: sajnállak a rosszul elsült kirándulás miatt
inez: gyönyörü menyaszony voltál
csikok: hál istennek nekem még nincs, pedig nem kenem magam semmivel se.
vizesedés: nálam még ez sem jelentkezett
baba mozgás: az én kis Törpém föleg a nagy melegben aktiv!
hizás: én most +13kg-nál tartok :evil: :evil: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?