Sziasztok!
Hála túlvagyok a depin, kellett, hogy hazajöjjünk ezek szerint, mert bár tegnap csak fekvés volt itthon, már nem bőgtem.
Köszi lányok a jó szavakat, a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok! Úgy néz ki, hogy aug. 28-tól lemehetünk Balatonfüredre és letölthetjük ott ezt a kimaradt 6 napot, szóval most itthoni pihi és egy-egy nap elmászkálás.
Zsuzsu - kitartást, biztos lehül ott is a levegő kicsit, nálunk már egész jó szél van, amúgy éjjel alig bírtam aludni, ömlött rólam a víz, kétszer kimentem vizezni magam, de alig bírtam visszaaludni, nagyon nem tesz jót ez a meleg
Jó csavargást, Ábi biztos jól ellesz a kislánnyal
Anhel - lehet, hogy hamarabb és kevesebb macerával megvan a gyors esküvő, mint az apasági, de azért az ember lánya nem arról ábrándozott anno, hogy két tanúval begurul a terembe és kimondja az igent
Szóval mi szerettünk volna tavaly is akár összeházasodni, de mani nem volt rá, aztán 4 hónap alatt össze is jött a bébi és utána már nem akartunk kapkodni, nem is voltam jól, hányinger, vérömleny, aztán meló. Majd összeházasodunk jövőre, amikor már meglesz a baba, szerény esküvő is jobb, mint a sima kéttanús, az apasági nyilatkozatot meg csak egyszer kell elintézni, ki fogja bírni mindenki, annyit rohangálunk úgyis hivatalból hivatalba és kórházból orvoshoz, megszoktuk már
Szoptatós fotel ügyében csak annyit, hogy aki megengedheti magának, vegyen, mert talán kényelmes lehet, de szerintem meg lehet oldani ágyban, párnával vagy széken is, annyi mindenre kell költeni, hogy ez pl. eszembe se jutna
Clau - úgy gondolom, macianyu jól írta, a mi kókuszmatracunk 6 cm magas és lesz légzésfigyelőnk majd, asszem a szélesebbeknél nem érzékeli rendesen a baba levegővételét.
Egyetértek szöszkével a csíkokat illetően, én pl. szinte sosem kenem magam, mert a legelején nem bírtam semmilyen pipere illatát, aztán vettem olajat, ami szagtalan, azzal kenegetem néha a hasamat és a cicimet, de nekem sehol sem repedt be, terhességi csíkom meg már volt, mert anno sokat fogyóztam, és nem látom, hogy több kijött volna, szóval ez alkati kérdés, bőrtípustól függ. Nekem mindig is azt mondta anyukám, hogy jól vagyok trágyázva
Dalma - sajnálom, hogy dolgoznod kell még, de figyelj, muszáj? Nem mehetsz el táppénzre? Vagy arra nem akarsz? Vagy a házi doki nem ír ki? Nálunk a háziorvos simán kiír már és úgy tud táppénzen tartani, hogy a nőgyógyász ír neki egy véleményezést. Mert én most 3 hétig szabin vagyok és aug. végétől leszek táppénzen a szülés napjáig, onnan pedig tgyás. Tarts ki, nekem is iszonyat volt már egész nap ülni bent, úgy fájt a hátam du. és a fenekem is minden nap
És ne dolgozd túl magad! Nem éri meg, rólam az ucsó bőrt is lehúzták az ügyfelek
A hízáshoz nem tudok mit hozzáfűzni, mert sajna én is most tartok kb. 10 kilónál, 68 kiló vagyok és néha totál kivagyok tőle, és úgy érzem, mostanság jön rám kajálhatnék, tegnap is csomót ettem
Most is benyomtam egy kakaós csigát