Új privát üzeneted érkezett!

Szió!

Szia Niki! :P

Szép a hőd! sima hónap vagy van vmi? a kezelést akkor kapod ha babás vagy egyből, vagy már előtte?
Szerény véleményem szerint jó a fertis piros kereszt,esetleg egy nappal később :wink: ..... szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Férjednek gyors gyógyulást!!!!!
segíteni nem tudok fejfájásilag :(

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Üdvözletem a Balatonról!!

33 fok van! :shock:

Bogi napközben nem alszik! :shock: Éjjel 11kor fekszik, addig Siófok belvárosában rázza az ökleit a mindenféle diszkózenére, és úgy néz ki, mint aki speedet nyomott be....

Köszöni a névnapi köszöntéseket! Gondoltuk, hogy végre kap babát normálisabbat, erre az itteni Brendonban kiválasztott magának egy kilós nagy képeskönyvet. :shock: Ahhoz ragaszkodott mindenáron...

Folyamatosan hizom és vizesedem, de közben kaptam az sms-t Tüütől, hogy PM alulmüködésem van!! Tiroxint kezdek a jövőhéttől. Jó, mi?? :roll:

Görcsök szerencsére nincsenek, pedig lenyomok napi 5-6 km-t. ááá, pszichés az egész!!

Na, ez egy ilyen képeslap szerü üdvözlet volt, innen a szállodából amúgy is drága a Net, nem tudok visszaolvasni!

Nikikém, még éppen látom a te görbédet, szerintem 11-12 dpo!

Holnap már megyünk is haza, de ez most nagyon jót tett a lelkemnek...
Vendég

Norka :lol: :lol: :lol:
Bogi csúcs lehet !

Na, akkor nem is reménykedek, ha már 11-12 dpo a 10-es érzékenységű teszt már + kéne legyen. Nem baj, majd köv. hónapban :wink:

7kincs, jövő héten tudom meg, hogy mikor kapom az első kezelést !

Pusszancs Lányok, mindenkinek jó pihenést.
Megyek takarítok, aztán jönnek a barátnőmék gyerekestől, itt lesznek egész hétvégén, fürdünk nagyokat !

Niki
mniki

Norka!
Bogi haláli lehet! :lol:
Sajnálom az alulműködést!Enyimet 8-10.hét között csekkoljuk újra, akkor lehet én is kapok gyógyit... :?

Niki!
Jó pihizést és fürdést nektek!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

Niki, ez egy nagyon szép görbe, akárhogy is csináltátok.... :wink: Ha nincs is ott senki, a pé egészen 100%-ban garantált....! Ha ez a hónap nem is, de egészen biztos vagyok benne, hogy ez az év a tiéd (is) lesz......uff, én megint beszéltem.... :lol: 8)

Norka, tök jó lehet ott a Balcsin...... legalább tudtok fürdeni ! És az is tök jó hír, hogy nem görcsölgetsz, basszus, ha ez tényleg csak a lelkieken múlik..... :roll:
Én Eszterrel ma a belvárost jártam :shock: :roll: egy olasz baráti házaspár a vendégünk a hétvégén, a férj vadászni volt a Mátrában a párommal, a feleség és 4 éves kisfiúk pedig velünk volt. Állati meleg volt a Váci utcában, és ember tömegek, a Forma 1 miatt tele az egész belváros...... de kaptunk Eszterrel 1-1 Swarowski láncot, gyönyörű szépek.... :shock: :lol: ..... már megérte sétálni a belvárosban...... :wink:
zsizsik

Sziasztok!

Boginak Boldog Névnapot!!
Nagyon ari lehet diszkózás közben :lol:

Bocsi, hogy most nem reagálok, lépek, holnap keresztelő. (Hát lehettünk volna ügyesebbek, és megtarthattük volna szülinappal egyben is, de hát evvan....)
ezoterike

Szió!

Norka Boginak boldog névnapot!
diszkólédiről szívesen néznék képeket, ennivaló lehet, kösz a topik képeslapot!
Pm -re nem gondoltam,hogy bogyót kell szedned :(

Ezoterike szép napot!!

Fürcsihez vendégeskedéshez jó szórakozást!
Itt esett.

mi van a babanettel? privik eltüntek :shock:
Vendég

privi úgy működik hogy amely email cím jelzi hogy kaptál privit, arra a linkre kell rámenni és akkor kidobja a priviket, amúgy privit lehet írni simán ha név alatt a püre kattintasz.
Vendég

Sziasztok drágák!

Megjöttünk!

Gyerekem elromlott................:( Kb. ott tartunk, ahol Koriágiék.
Semmit nem tudok csinálni, azt hiszem innentől berendezkedek valamilyen túlélő techikára. Totál kimerültem a nyaralás alatt.

Nem olvastam még vissza......

Majd!

Pár fotó, aztán megyek mosni tovább!
Mindenkit ölelek!

Kép Pillanat kép.............................

Kép A picilányka a tesóm kislánya!

Kép És ezt a nézést akáér hajnali 1-kor, 2-kor és bármikor is tudom hozni............... A szüleim meg................. :roll: :wink:

Kép Ekkora kádunk volt! Sokkal biztosabban érezte megát benne Nóri, kifejezetten élvezte a helyzetet!

Kép Napközben is fürödtünk, olyan meleg volt, hogy felrobbant a fejünk! A kis "szakadt".......................... :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Monácska!
Nem lehet, hogy pont a nyaralás volt a bibi, hátha mostmár itthon megint jó lesz!Drukkolok!
Az a fantasztikusan nézős kép isteni!Gyönyörű!
És azok a hurkák!Hmmmmmmmmmmmmmmmm :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Mona!

Hát igen, nagyon szakadt a lány... :lol: :lol: Az a mosoly meg.... :D
Megmondom őszintén, nekem annyira csalókák a fotók. Nóri is tök nagynak tűnik a képek alapján. Apa kezében viszont egyértelműen látszik, hogy milyen pöttömke még. :)
Mit csinál Nóri éjjel, illetve mit nem csinál amit kéne neki?

Zsizsik!

Egészen pontosan ezek a RLS tünetei. Annyira fáj a lábam, hogy legszívesebben futnék egy kört az udvaron. :lol: :lol:
Néhány külföldi oldalt néztem meg a magyarokon kívül és ott gyógymódnak egyrészt az volt írva, hogy így jártunk, mert mivel ez nem egy rendszeres dolog, rendszeresen gyógyszerezni sem lehet. Illetve nem annyira súlyos, hogy alvajárás, inszomnia, rángatózás előforduljon rendszeresen, mert azokra már van gyógyi. A másik, értelmesebb válasz, hogy plusz kálcium, magnézium, folsav ? bevitellel, illetve vérvétel után, igény szerint vas szedésével csökkenthetők a tünetek. Jah és családilag öröklődik, én anyumtól kaptam valszeg. :D
A MaCi (magnézium citrát) közepes dózisban szokott segíteni, de nem mindig és lövésem sincs, hogy a magnézium tiltott időszakban mit fogok magammal kezdeni. Valszeg futkározok éjjel a ház körül. :lol: :lol:

Norka!

Örülök, hogy jól vagy! Meg annak is, hogy ilyen vígan bírod a meleget. Asszem nem tudnának nekem most olyan nyaralást felajánlani, amire szívesen elmennék. :roll: Itthon, zárt ablakok mögött bugyiban a király! :oops:
Bogiról nincs kép?! Höhö... tök viccesen nézhet ki a kiscsaj. :D

Niki!

Nagyon szép görbusz!
Öhm, egyszer Rambóka kifejtette, hogy mérget azért ne vegyünk arra, hogy a 10-es teszt mikor és mit mutat ki. A piri megmutatja, hogy mi van vagy mi nincs, addig van remény! :wink:
Orbánc: Passz. :(

Tegnap nagylányosan olajra léptem reggel itthonról. :D Vettem egy nagy levegőt, bevágtam a kocsiba a babakocsit és elmentem vásárcsarnokozni mindenféle földi jót a babának. Lett szilva, őszibarack, tök, cukkini, fehér répa nagy mennyiségben. :D Anyu és a mamám még aznap segítettek mindent megpucolni, elrakni, úgyhogy megnyugodhat a lelkem, télen sem fog éhen halni a gyermekem. :D Igaz, volt benne egy kis hazai termése a mamámnak, de majdnem tele lett egy kis fagyasztó szekrény a motyókkal és talán ha 3 ezer forint körül fizettem mindenért. Örülök magamnak. :D
Azt azért remélem el tudjátok képzelni, milyen meglepett képet vágtak az emberek, amikor engem előre engedvén a babakocsival, kedvesen mosolyogva betekintettek a kocsiba, hogy kit hurcolok magammal vásárolni és a gyerek helyén egy nagy kék tecsós táska ült tele zöldségekkel, gyümölcsökkel. :mrgreen:

A zuram is hazatér ma. Remélem hamarosan érkezik. Jippijééé! :D
Aztán a családban a terhességben két héttel előbb levő rokonyomnak csütörtökön megszületett a kislánya, úgyhogy már végérvényesen mi jövünk. :D
A meleg meg mondjon le, kiütéses leszek és elkezdek vakarózni amit kicsit megizzadok. Remélem ez a terhesség után elmúlik, mert nem jóóóóó így. :roll:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hellóka

BOginak utólag is sok boldog Névnapot !!
ill.

color=blue]DOmiknak Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok!![/color]
(Mindkét fiú Domonkos ugye?)

Csajok drukkoljatok mert asszem nagy állatságot csináltunk! :roll: ,,, majd hétvégén elmondom :lol:
:lol:
Ennyi voltam.megyünk sétálni a kánikula előtt!
puszi
Vendég

Domiknak nagyon sOk BOldog Névnapot kívánok!!

Ezt igy akartam :)
Vendég

Domiknak én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
bettica

Bakker, ha tudom, hogy ez a Mei Tai ennyire jónak tűnik, már rég beinvesztáltam volna egybe... :roll: Pedig elég sokat beszéltetek is róla...
Megtetszett, most keresek egy használtat, persze nem nagyon van :(

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Vardd meg! :wink:
Holnap megvarrom a kendőket. Végre. :)

Monee

monee85

Csajok,

légyszi mondjatok véleményt. Elnézést, most önzőzés van.
Ma voltam Ferenczi doktornál 12 hetes UH-n. Hát, mondhatni elég lazán vette, bár megmutattam neki a múlt hét hétfőn készült Istenhegyi Géndiagnosztikai UH leletet, - valszeg ezért nem is mért meg mindent pontosan, mert már le lett mérve csemete - ahol mindent rendben találtak, 11hét 4 naposnak írták, CRL 51,6 mm, a pontos kora szerint is ekkora kell legyen. Tehát ma 12 hét 4 naposnak kellett volna lennie. Ehelyett Ferenczi 12 hetesnek mérte, CRL 55 mm. Egy a neten talált táblázat szerint már 63 mm-esnek kéne lennie. Megkérdeztem tőle, mennyire parázzak azon, hogy most kisebb 4 nappal mint egy héttel ezelőtt, azt mondta, hogy ne görcsöljek rajta, sok függ a poziciójától, hogyan tudja megmérni őt. Egyébként mindent rendben talált, szervek rendben, magzatvíz átlagos.
Most ilyenkor szerintetek mi van ? Hihetetlenül be vagyok tojva. Tényleg lehet attól kisebbnek mérni hogy másképp fekszik ? Az előző baba mindig kisebb volt, mint kellett volna, és eddig olyan nyugodt voltam, hogy ezzel most minden ok lesz. De most nagyon aggódom. Van valaki közöttünk, akinek kisebbre mérték a babát és egyébként rendben volt ? Jaj lányok, annyira de annyira le vagyok szinte bénulva a félelemtől..... :cry: :?
zsizsik

Zsizsik! :)

Tudom az én szavam nem sokat ér, hiszen még nem szültem gyereket, de amennyire látom nincs okod izgulni.
Bizony nem mindegy milyen szögbôl mérik!! Gondolj egy szívószálra, ha az asztallapra teszed merôlegesen és aztán elkezded elfektetni úgy, hogy még mindig függôlegesnek látod, egyre rövidebnek fog tünni pedig a valódi hossza nem változott, igaz? Ugyanez történt veletek is. Az Istenhegyin teljesen profilból mérték, most meg kicsit rövidülésben.
Semmi baj nincs! Nyugodj meg!

Ölellek
Lona
lona1

Zsizsik, megválaszoltad te magad az általad feltett kérdésre a választ:
Hát, mondhatni elég lazán vette

Ez mindent elárul. Nyugi!

(ha mégsem vagy nyugodt, kérj egy időpontot istenhegyire megint, hogy ez történt veled, és sztnéd ha Hajdu drnő vagy nem tom kinél voltál megint megnézzen, de Hajdu drnőt ajánlom mindenképp...szóval tuti soron kívül megnézik, mert ez nekik sem mindegy. CSakegynél is így volt...)
Vendég

Zsizsik!

Nekem még ilyen picike volt, sosem írták rá a leletre, hogy a méretei alapján mennyi idősnek felel meg. Most van már egy ideje hét és nap írva, viszont nincs súly, pedig azt is sok helyen rá szokták írni a leletekre.
Ezek nagy tévedésekre adnak lehetőséget és asszem jobb is így, nekünk kismamáknak. Egy pöttynyit arrébb böki le a keresztet és egészen más eredmény jön ki, mint ami kéne, utána meg csak az aggódás van.

Menj vissza az Istenhegyire, lehet hogy grátisz megnézik és azt hidd el amit Hajdú doktornő mond!!!

(((((((((Zsizsik)))))))))

Mennem kell be a városba. Ahh.... halál. :roll:

Monee

monee85

Sziasztok!

Domiknak én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Zsizsik, Nyugi!!!!! Nincs semmi baj, hidd el!
Én múlt kedden voltam uh-n, doki bácsi kb. 5x mérte meg a kisfiam combcsontját, mert mindig rövidebb volt mint kellett volna. meg is beszéltük, hogy nem lesz egy hosszú combú valaki. És mikor már arra mentünk rá, hogy a lába közé kukkantsunk, akkor teljesen más szögből néztük és akkor már megfelelő volt a combi hossza!

Nálam is minden uh-n teljesen mást mondanak, pár nap ide-oda mindig van a tényleges korához képest! De ha megnyugtat Téged, akkor én is azt javaslom mint Hunci! Hajdu drnő mellett és még Bátorfi doktort is ajánlani tudom Neked az istenhegyiről! :wink:

Monácska, annyira édes Nóri baba! Az a nézés! Elolvadok tőle! Gondolom Ti is... :) Alvás-gond remélem megoldódik ahogy visszaszokik az otthoni környezetbe, a rég inapirendje visszaáll!

Monee, elképzellek, ahogy tolod a babakocsit nagy hassal és meglepett tekintetek követnek :lol: :lol: :lol:

Niki, nagyon szép ez a görbe!!! Kíváncsian várom a folytatást! :wink:

Pocikép 33 hetesen!
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Zsizsik : NYUGI !

Barátnőm pontosan így járt, ahogy TE !!! A kh-ban kisebbnek mérték, mint előtte 1 héttel az Istenhegyin... Nyugi, az Istenhegyin mindent jól mértek, a Ferenczi meg ezt tényleg ellazáskodta :twisted:
Ha megnyugatat, én is csak azt javasolhatom, hogy menj vissza az Istenhegyire. Puszillak !!

Anyoo, nagyon csini a pocid :)

A MÁV kh-ban is rendel a Bátorfi és a Hajdú drnő, lehet időpontot kérni hozzájuk.
mniki

Zsizsik: A felesleges para elkerülése végett nézesd meg újra. Ennyit megér a lelkibékéd, nem? ;) Biztosan nem lesz gond, tényleg néha csak azon múlik, hogy hova teszik a célkeresztet :evil: Nagyon sok múlhat ezen... De ezt Te is tudod :)

Monee: Én varrni ilyesmit? :D Nálam a max az egy nadrág felhajtása, a cipzár-cserét is mindig Húgommal csináltatom meg ;) Van szabásmintád? Asszem te varrtál a múltkor egy ilyet... Hol lehet hozzá szivacsbetétet meg ilyesmiket kapni? Ja, Te nem vagy pesti, hogy tudd :( Akkor a többieknek szegezném a kérdést. Meg az is érdekelne, hogy milyen típusú anyagot érdemes hozzá venni... Köszi előre is...

Ki vagyunk tikkadva, nincs türelmem, kedvem semmihez... Legyen már elviselhetőbb idő... :roll:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntést!
Tegnap jöttünk meg Hévízről. 4 napot töltöttünk ott. Végre eljutottam kozmetikushoz, meg a férjemmel moziba. :) Nagyon tartalmasan telt a pihenésünk. Szép időnk volt végig, Domi is jól lebarnult.

Dimet!

Boldog szülinapot kívánok Zsuzsinak! Nagyon szép volt a keresztelőn! Jók a képek!

Norka!

Boginak boldog névnapot kívánok utólag is!

Monácska!

Nagyon nagyon jó fotók egytől-egyig! Nóra egy tündér! Attól a mosolytól nem csodálom, hogy elolvadtok! :wink:

Anyooka!

Szép nagy, formás pocid van!

Ella!

Mit műveltetek? Csak nem tesó lesz?? :oops:

Mniki!

Ígéretes ez a görbe! Kivi leszek mit rejteget. :lol:

Pár kép Hévízről:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
babancs

Anyooo: Mekkora poci és milyen csini... ;) Nem sokára itt a ti időtök is :D Babaeső lesz megint ;)

Monácska: Neked is akartam írni az előbb, de mentségemre legyen mondva, megsülök itt a panelban :evil:
Szóval: a lánykád egyszerűen zsebre tudja majd tenni a körülötte lévőket :D Nagyon ott van az a nézés :)

Monee: Én is elképzeltelek a piacon a babakocsival és a nagy pocakkal :) Szívesen megnéztem volna :lol:

Norka: Pihenjetek jól! Használd ki, mert ki tudja mikor lesz rá megint lehetőségetek ;)

Többi kismama is tehetne pocakfotót ;) Olyan jó nézni, akár csak a babás képeket :D

Kép

Kép
bettica

Monácska, a képektől én is olvadoztam. Ha éjjel 1-kor vagy 2-kor ilyet mosolyog a lány, képtelenség haragudni rá :wink:
Ja, a tesódnak is szép a lánykája !

Babancs, wow, Domi milyen jóképű kispasi ! Látszik, hogy élvezte a pancsit !! Pajzsmirigyeddel minden OK a műtét óta ?
mniki

Babancs, tényleg nagyon helyes kissrácod van :D

Mniki: Mikor is kell neked nem drukkolni? ;) Végülis Zsizsiknél bejött :)

Kép

Kép
bettica

Hali!

Zsizsik nekem is azt mondták a dokik,hogy könnyen elmérhetőek a babócák főleg ha kicsik és esetleg az uh sem profi...Istenhegyin minden rendben volt!!!! De a nyugalmatok egy új uh-t megér, puszi!

Bababncs gyönyörűséges fiatok van, olyan szép pofija van csak lesek!

Mona Nóri kis hurkás mosolygós csirkefogó! Mi is terveztünk pár nap pihit de lehet megfontolom :roll: jogg már az alvókátok?

Moneee :lol: :lol: :lol:

Anyooka kerekedsz szépen! és máshová nem is rakódott ügyes vagy!!!

Mi van a többiekkel???? Rambóka, Rejo, Csakegy Kavics és még sokan

Ella gyere mert kilukadunk!!! (nekem is a kistesó jutott eszembe egyből)

Legyetek jók!
Vendég

Bence-sonka :)
Kép

+ a ráadás. Végre nekem is sikerült :)
Kép

Kép

Kép
bettica

Sziasztok Lányok,
van itt most vki??

ma bementük a szt isván ügyeletére, mert de óta fájt az alhasam. ráadásul de voltak az alhasamban rángások is 4 alkalommal kb 3-4 kis rángás (olyan mint ami a szemben szokott lenni, ha ideges és fáradt az ember). rámraktak egy ketyerét 20 percet néztek, nem volt méhösszehúzódásom, megnézték a méhszájat (kézzel ) az zárt.
kaptam egy vérnyomáscsökkentőt amit állítólag méhszáj zárására szoktak adni. szedjem ha tovább fáj a hasam.
mitől lehet ez, mert az ügyeletes doki nem tudta. sajna az enyém 1 hétig szabin van.
úgy fáj a hasam mint amikor meg akar jönni, enyhe izomláz érzésem van az alhasamban, nem erős görcsök.

volt már ilyen vkinek??

köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinki, nyugi!!!!!! A "rángások" a babád rúgásai voltak! :lol: :wink: Dorkával én sem éreztem a finom buborékszerű mozgásokat, első élményem nekem is az volt, hogy jó nagyot belém rúgott. és én ugyanígy írtam le azt az érzést, mint most Te!
A meg akar jönni, nyomásszerű érzést pedig mindkét terhességemnél elég sokáig éreztem akkor, amikor mensi-idő lett volna, 4 hetente.
Simán lehet a fronttól is! Mennyi magnéziumot eszel?
ne idegeskedj, attól csak rosszabb lesz! nem lesz emmi baj, ne félj!!!!!

Kép

Kép
anyoooka

Bettica, Bence tüneményes! És azok a sonkák! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Babancs, Domi hihetetlenül jóképű kis fickó! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
Nincs erőm(és emlékezőtehetségem :oops: ), hogy mindenkire reagáljak.

Zsizsik!
Egyetértek a többiekkel! :wink:

Babancs!
Domi nagyon helyes kissrác!Pont úgy leveszi majd a lábáról az ellenkező nemet, mint Nóri! :D

Bettica!
Bence(még mindig)hatalmas, és nagyon helyes, formás baba! :D

Anyoooka!
Micsoda gyönyörű pocak!Én is, én is, én is! :lol:

Ma voltam uhun.9mm petezsák, szikhólyag, terhesség 6 hetesnek felel meg.2 hét múlva megint megyek.Utro továbbra is megy.
Lányok!Arnold mondta, hogy 8.hét után kell majd teljes vérkép.Ez mit takar???Azt mondta, jópárat megtudok majd nálunk is csináltatni.Ezeket a háziorvos kiírhatja???
Jó lenne, mert őszintén szólva ingünk-gatyánk rámegy a MM-re.A legtöbb esetben sajnos nincs mit tenni, de valamelyik nap összesítettem, hogy dec.óta mennyit hagytunk ott :shock: hát izé nagyon sokat.Tudom, itt az eredménye, és hálás is vagyok nagyon, de ettől még nagyon sok.Ma pl.nem történt más, mint egy sima uh-os kontrollon(ami 7500), de ezt már koraterhességinek hívják, és 9000, kicsit meglepődtem...

Azzal is gondban vagyok, hogy mikor keressem fel az itteni nőgyógyászomat?Arnold ugye 12.hétig látni akar, de mégiscsak ehhez a dokihoz akarok járni, a 12.héten menjek először??? :shock:
Na szóval minden bajom van!
:lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy,MM-ügyileg, teljesen megértelek, nekünk is rámegy...bár én néha a biovitalban vetetek le dolgokat, mert ott olcsóbb és van amit állambácsival, amiről tudomhogy képesek megoldani...
pl.
8 hetes teljes vérkép állambácsi, mert ott olyan dolgok kellenek, amit kicsit sok lenne kifizetni, és onnantól mindent állambácsival kivéve a 12 hetes terheléses cukor és inzulin és a tsh, ft3 és ft4 kontrollok, mert állambácsi elfelejti megnézni az ft3 éft4et ha tshval minden oké, pedig mint tudjuk néha a jó tsh nem elég.

szóval én ezeket így oldottam meg...

doki-ügy: menj el a saját dokodhoz, persze, mert ő írja ki neked a 8 hetes vérvételt és attól még hogy Arnold ennyire precíz meg minden, simán mehetsz saját nődokihoz, 10.hét környékén meg védőnénihez :lol:

babák szépek!!!!!!!!!!!!Domi még mindig levesz a lábamról :lol:

Anyókám te meg..........áááááááááá mekkora poci!
Vendég

Hunci!
Köszi a felhomályosítást! :lol: Azért kérdeztem, mert eddig csak olyasmit csináltattam ott, amit nem tudtam kikerülni :evil:
De most érted, két hét múlva MM-ben megint 9000+saját dokinál 5000 :shock: oké, még így is jobban járok, mintha MM-ben csináltatnám ezt a sokat(vérkép)de akkor is egyre jobban szívom a fogam... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, a teljes vérkép nem az, ami olyasmit néz, hogy hemoglobin, meg trombocita, stb. stb?

Mert az nem drága, nem olyan mint a hormonok.

Úgy emlékszem ezervalamennyi.

Bár, ha elmész háziorvoshoz, az is simán kiírja és meg tudod oldani! A cukorterhelést is. A pajzsmirigy tényleg gázosabb...
Vendég

Norka!
:lol: Te kérdezed tőlem??????Fogalmam sincs!

Kép
Kép
zazzy

Csak azért gondoltam, mert Arnold is eleve mondta, hogy jópárat közülük itthon is meg tudok csinálni pénztárca kímélés végett! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Boldog szülinapot Zsuzsinak!

Boldog névnapot Boginak és a Domiknak is!

Nóri is tündér, Domira meg a párom jegyezte meg éppen most a háttérben elmenve, h. de helyes kissrác!

Zsizsik!

Írtam privit!

Czinkeb!

Nyugi!
Azok a pici rángások bizony a ded első mozgásai lehettek!
Lesznek még nagyobbak is!
Rám is a frászt hozza néha, amikor a szokásos bukóforduló és alienezés helyett úgy csinál, mint az agyoncsapott bogarak lába! Néha egészen olyan érzésem van oldalfekvésnél, mintha ráfeküdtem volna a praclijára és próbálná alólam kirángatni (pedig ez kizárt, hiszen egy vízzel telt lufira sem lehet "ráfeküdni", ez a rendszer ráadásul az emberen belül van!)

Viszont az tény, h. ma én is keményedtem ezerrel, két NoSpa kellett a túléléshez. Jön a hidegfront!
Ha Magne B6-ot szedsz, abban csak 48 mg Mg van. a Béres Magnézium 250mg+ B6-ban, jóval több. A Magnesii citrici 500 mg-ban pedig még több. (Az első recept nélkül kapható, az utóbbi viszont vényköteles, de sokkal olcsóbb).
Lehet, h. váltanod kellene.
De a NoSpa Forte is nagyon jó görcsoldó, én az elején azzal éltem túl a keményedéseket, amikor levízszinteztek. Nyugodtan szedheted, nem károsítja a babát! Vény nélküli.

Monee!

Basszus, ma olyan gyönyörű rugalmas pamutokat láttam, h. kezdek meginogni!

Anyóó!

Én zongorán kísérlek! :shock: Majd nemsokára felteszem a pocis képemet! :twisted:

Rólunk:
Iszonyat fáradt vagyok. Benn megy a dorbézolás ezerrel. Néha szinte kifúrja az oldalamat! Érzi a szelet nagyon! Ideért a vihar!

Ma voltam cukorterhelésen.
Hát basszus!
Azért az hihetetlen, h. van ember, aki képes pofátlanul, amint belibben a váró ajtaján, laza mozdulattal a kilépő vérvételes csaj kezébe nyomni a papírját a nyolc másik, már jó ideje ott várakozó nő szeme láttára, és így soron kívül bemenni!
Mi a fenét gondolt? Mi minek vagyunk ott, kórusnak???? :evil: :evil: :evil:
De jobb is volt talán, mert annyira büdös volt az illető, h. meghaltunk volna a szagtól, ha leül közénk. :evil:
Ez is mutatja, h. minden rosszban van valami jó! :twisted:

Eléggé parázok az eredmény miatt, mert eddig sosem voltam ennyire ramatyul a két vérvétel közt. Nem tudom, h. leesett v. felment a cukrom, de nem voltam igazán fitt!
Már hajnalban farkaséhesen ébredtem, mert én hülye elfelejtettem rendesen vacsizni, csak főtt kukoricát ettem, így meg Kistesó felvert, h. ami jár az jár! Hát most nem járt!
Az hiányzott volna, h. 8-as "éhomi" cukrom legyen! :shock:
Így viszont hajnal négytől nem aludtam. És csak 3/4 9-kor vették le a 0'-t!!!!
Szóval az éhomim, nem éhomi, hanem éhkoppi, de rendesen!
A többit meg majd meglátjuk.

rambóka

Rambóka!
Szerintem akkor attól is lehetett a rosszullét, hogy este is keveset ettél, hamar keltél, sokáig kellett várni éhesen.Én is valahogy így voltam legutóbb.Ugyanis ahhoz, hogy a MM-be 6-7 között odaérjek 2.20-as vonattal kellett mennem.(Tudom, nem vagyok normális :lol: )Na gondolhatod.1-kor keltem, és kb fél tízkor ettem.Kész voltam!De az eredmény nem lett rossz! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

köszi a nyugtatásokat, közben utána olvastam a neten, több helyen is írták, hogy a mérési hibát okozhat a gép elavultsága, a baba pillanatnyi helyzete, na, szóval próbálok nem begörcsölni. CSak nagyon nehéz, de dolgozom rajta.
Ha holnapig nem alszom ki a nyugtalanságomat, lehet, hogy felhívom Hajdú doktornőt, ő vizsgált a múlt héten is.

Anyoo, szuper pocid van ! Tök sokat nőtt a legutóbbi fotó óta ! Én fel sem merem tenni az enyém pocak fotót, basszus, eldobnátok magatokat.... :shock: :? Van rajtam kivül valaki, aki harmadszorra terhes közülünk ?

Monácska, a kiscsaj tündéri, de az a nézés, hallod, eszméletlen..... hol tanulják ezek a kis csibészek ezt vajon ? :lol:

Babancs, Domi is hihetetlen kiskrapek lett, nagyon szép kisfiú !

Bettica, én továbbra is csak simán le vagyok nyűgözve Bencét nézve...... akkora ez a legény, simán 3-4 hónaposnak néz ki...!

Rami, köszi és válaszoltam. Kiváncsi leszek a cukor eredményeidre.... remélem, minden rendben lesz. Én most megyek a MM-be, mert Ferenczi nem adott beutalót, legközelebb csak aug. 20-a után fogom látni, akkor meg már azért túlkoros leszek a 12. heti terheléses cukorhoz. :twisted: Basszus, ezek a nőgyogyik nekem valahogy nem jönnek be.
zsizsik

Zsizsik!

Nekem nem volt 12. heti terheléses cukor. Most van az első. Normálisan meg még később talán, nem tudom.
Mindenesetre ma valahogy nem hiányzott, cefet meleg volt, szülészet a dombtetőn, hócipőm meg tele! :evil:
Agresszív kismalac bújkált bennem egész nap. :twisted:
Érzem a frontokat nagyon!
És még mindig nem esik, csak fúj! :evil:
Kistesó viszont időlegesen bealudt végre (pedig már láttam lelki szemeimmel, amint kifúrja az oldalamat), úgyhogy lépek aludni, mielőtt késhegyig menő (könyökkel bordát lyukasztó) vitát nyituk vele arról, h. melyik oldalamon is aludjunk. Hiába no, a terror az terror! :twisted:

rambóka

Zazzy :shock: basszus, honnan jársz, hogy 2,20-kor kell elindulnod, hogy felérj Pestre ? Remélhetőleg nem sokszor kell magadat kitenni ilyen tortúrának !!!!

Zsizsik, normál esetben nem csinálnak a 12. héten terheléses vérvételt !! Remélem kialudtad a parádat :lol:
mniki

Mniki!
Nem mindig akkor indulok, eddig egyszer volt.Most júniusban.Decemberben még elég volt a terhelésesre is 8ra odaérni, most azt mondták, 7ig jó lenne.
3 óra az út.Most hogy pályafelújítás van, kicsit több :evil:

Kép
Kép
zazzy

Sehol senki???Úgy eltűntetek.
Eddig siránkoztam, hogy nincsenek tüneteim, na tessék, megkaptam!Reggel óta úgy émelygek, a reggelivel még nem volt gond, de tízóraizni már nem tudtam, ebédre egy kis rakott karfiolt ettem, de folyamatossá vált ez az érzés :roll: És a cicijeim is fájnak.Majdcsak ráeszmél a szervezetem is, hogy terhes vagyok! :lol:
És lusta is vagyok, meg nyűgös...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kép
Kép
zazzy

Hali,

azért ma már kicsit derüsebben látom a világot....és remélem, hogy Ferenczinek jó szar az UH-ja és ezért mért kisebbet..... :wink:

Zazzy, Isten hozott a klubban.... :lol: :wink: Hányinger majd a 12 hét után elmúlik, cicik szerintem nem, mármint az érzékenység nem fog elmúlni, pihenj minél többet és ÖRÜLJ !!!! :lol:

A 12. heti terheléses cukrot Tűű kérte tőlem, addig nem fogom abbahagyni a metet, amig nem látjuk, mi a helyzet. Egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, hogy abba kellene teljesen hagynom, de Ferenczi nagyon győzködött tegnap is..... :roll: Meglátjuk, holnap milyen eredmények lesznek.

Niki, mi a helyzet veled ???? Férjed állapota javul már ?
zsizsik

Sziasztok!

Eüs lányok: a szája és az orra között és a szája alatt kékes Bence bőre. Lehet már én képzelem oda, de szerintem egyértelműen kékes. Ez az elkékülés nagyon feltűnő szokott lenni, tehát egyből kiszúrják? Ma voltunk dokinál, ő nem említett semmit, én meg csak 1-2 óra múlva vettem észre. Először azt hittem, a cumi nyomta meg neki, mert elég erősen szokta szívni... Utalhat valamire ez a kékség? Nem merek még utána olvasni :oops:
Egyébként heresérv miatt megyünk konzíliumra hamarosan a Madarász utcába a sebészetre... Lehet ott megkérdem a dokit, hogy ő is látja-e vagy csak én vagyok paramami...

Köszi a választ előre is...

Kép

Kép
bettica

Zsizsik!
:D Köszi!
Örülök, hogy derűsebb vagy!
Tőlem is kért Valicskó doktornő 12.heti cukrot(csak cukrot, inzulint nem), de azt is hozzátette, hogy 12.héttől leállunka mettel... :roll: Nem akarok.

Már amúltkor akartam kérdezni, Csakegy! Te szeded???

Bettica!
Sajna én nem tudok erre semmit mondani, de elképzelni sem tudom, mi lehet... :roll:

Az előbb bevágtam egy fél dinnyét :oops: Iszonyat csokiéhségem lett, sima tejcsoki, valami jó kis Boci pl. Nyami.De itthon ugye nincs :wink: így maradt a dinnye.Mondjátok, hogy egy fokkal jobb! :P
Ja!És ha ez a kívánósság, akkor nagyon gáz!Gyűjtenem kell az erőt, mert már ott tartottam, hogy elmegyek a boltba! :shock: Pedig tényleg lusta és nyűgös vagyok!

Kép
Kép
zazzy

Zsizsik, mettel kapcsolatban, én ugye met-párti vagyok, F doki nőgyógyász, én alapból erről a témáról nődokit nem kérdeztem...bár nekem magától mondta a nődokim, hogy szedjem végig, de ha nem mondta volna, nem kérdeztem volna...ezt ÉN akartam eldönteni...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?