Sziasztok!
Boldog szülinapot Zsuzsinak!
Boldog névnapot Boginak és a Domiknak is!
Nóri is tündér, Domira meg a párom jegyezte meg éppen most a háttérben elmenve, h. de helyes kissrác!
Zsizsik!
Írtam privit!
Czinkeb!
Nyugi!
Azok a pici rángások bizony a ded első mozgásai lehettek!
Lesznek még nagyobbak is!
Rám is a frászt hozza néha, amikor a szokásos bukóforduló és alienezés helyett úgy csinál, mint az agyoncsapott bogarak lába! Néha egészen olyan érzésem van oldalfekvésnél, mintha ráfeküdtem volna a praclijára és próbálná alólam kirángatni (pedig ez kizárt, hiszen egy vízzel telt lufira sem lehet "ráfeküdni", ez a rendszer ráadásul az emberen belül van!)
Viszont az tény, h. ma én is keményedtem ezerrel, két NoSpa kellett a túléléshez. Jön a hidegfront!
Ha Magne B6-ot szedsz, abban csak 48 mg Mg van. a Béres Magnézium 250mg+ B6-ban, jóval több. A Magnesii citrici 500 mg-ban pedig még több. (Az első recept nélkül kapható, az utóbbi viszont vényköteles, de sokkal olcsóbb).
Lehet, h. váltanod kellene.
De a NoSpa Forte is nagyon jó görcsoldó, én az elején azzal éltem túl a keményedéseket, amikor levízszinteztek. Nyugodtan szedheted, nem károsítja a babát! Vény nélküli.
Monee!
Basszus, ma olyan gyönyörű rugalmas pamutokat láttam, h. kezdek meginogni!
Anyóó!
Én zongorán kísérlek!
Majd nemsokára felteszem a pocis képemet!
Rólunk:
Iszonyat fáradt vagyok. Benn megy a dorbézolás ezerrel. Néha szinte kifúrja az oldalamat! Érzi a szelet nagyon! Ideért a vihar!
Ma voltam cukorterhelésen.
Hát basszus!
Azért az hihetetlen, h. van ember, aki képes pofátlanul, amint belibben a váró ajtaján, laza mozdulattal a kilépő vérvételes csaj kezébe nyomni a papírját a nyolc másik, már jó ideje ott várakozó nő szeme láttára, és így soron kívül bemenni!
Mi a fenét gondolt? Mi minek vagyunk ott, kórusnak????
De jobb is volt talán, mert annyira büdös volt az illető, h. meghaltunk volna a szagtól, ha leül közénk.
Ez is mutatja, h. minden rosszban van valami jó!
Eléggé parázok az eredmény miatt, mert eddig sosem voltam ennyire ramatyul a két vérvétel közt. Nem tudom, h. leesett v. felment a cukrom, de nem voltam igazán fitt!
Már hajnalban farkaséhesen ébredtem, mert én hülye elfelejtettem rendesen vacsizni, csak főtt kukoricát ettem, így meg Kistesó felvert, h. ami jár az jár! Hát most nem járt!
Az hiányzott volna, h. 8-as "éhomi" cukrom legyen!
Így viszont hajnal négytől nem aludtam. És csak 3/4 9-kor vették le a 0'-t!!!!
Szóval az éhomim, nem éhomi, hanem éhkoppi, de rendesen!
A többit meg majd meglátjuk.