Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Látom mindenkinél zajlik az élet... :roll:
Nálunk is...nemrégen jöttünk meg a madarász sebészetéről,kiugrott a könyöke vissza kellett tenni!Tegnap apával volt itthon,szerencsétlenül dőlt oldalra...apa észre se vette,hogy fáj neki,mert csak kicsit nyöszörgött,de egy idő múlva azt vette észre,hogy nem használja a jobb kezét!Lógott a teste mellett!Elvittem házidokihoz,egyből a sebészetre küldött minket! Ott egy kicsit lecseszett a doki,hogy miért csak ma hoztuk,hiába mondtam,hogy nem esett akkorát,amekkorákat esni szokott,nem is gondoltuk volna... :oops: Azt mondta,úgy látszik hajlamosabb rá,hogy kiugorjon!Egy mp alatt helyrerakta neki,picit sírt csak!Mostmár kezdi használgatni,nem fáj neki! Szóval mindig van valami!

Jövő héten szabin vagyok,hipp-hipp hurrá!!

A lányomnak kiskorában mindig mindig rövid haja volt,mert nagyon gyenge,vékonyszálú! De aztán fokozatosan megerősödött!Igaz most se olyan sűrű,mint az enyém,de már elfogadható!

Pisti minden nyári gyümölcsöt imád,kiemelten a szilvát,barackot,falja őket!!

Mostanában megy az éjszakai alvás is,de ameddigre elalszik este,megőszülünk! :roll: Nemsokára mi is ágyat cserélünk,neki is,és nekünk is!Majd dobok képet,ha meglesz! fatiak íróasztalt kell venni,mjet bútorcseréje volt,és abban nincs!

Na megyek csajok,mert nekem meg ínhüvelygyuszim van,és hiába van befáslizva a csuklóm,nagyon fáj! :cry:
PuszikA Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Jubi:
Én a balcsin jártam igy a fiammal.Nem engedte hogy fogjam a kezét.Egyre bátrabban szaladgált a vizben pedig a combjáig ért max.Aztán zsuppsz elbotlott.1 másodperc nem volt és kikaptam a vizböl de nagyot nyelt ..Ott voltam mellette alig fél méterre..Nem vett levegöt pár másodpercig aztán nagynehezen sirni kezdett öklendezett egyet és mint aki jol végezte dolgát ment vissza a vizbe..Hiába,nincs neki félelem érzete.

Melodia:
Jó hogy jöttél.Pistikének jobbulást,ne aggodj a keze miatt te jobban megsirattad szerintem mint ö..
Vendég
 


Linda!
Császárosokat befektetik nálunk a kórházba 1-2 héttel szülés előtt, doki válogatja, enyém a 39. héten fektetne be...
Anesztes vizsgálaton nem tudom mi történik, majd beszámolok, csak jussak el odáig. Asszem kikérdeznek az előző császárral kapcsolatban ...
A bébi koponyavégű fekvésű, bizti nincs rögzülve, mert nagyon mozog. Ki tudja mi lesz. 2 éven belüli császárnál erre van nagy esély. Ha leállnak a fájások vagy nincsenek, akkor nem várhatnak, oxitocint sem kaphatok, rögtön műtét. Nem kockáztatnak a dokik, fosnak. Meg ott az előző heg, ezért sem várnak, de ha megy akkor hagyják a dolgokat.
E.

Kép
Kép
edi78
 
 

 
 

Na sziasztok

De jó, hogy jöttök vissza, tök jó, ha sokat írtok!!! Zsuzsi te merre vagy elveszve? Mindig az a takarítás... Hát nekem meg az nem megy. Soha nincs időm úgy, hogy normálisan nekifogjak, részletekben meg utálom. Pedig egy nagytaki már ráférne a házra, lehet, szombaton elküldöm a srácokat apával, hadd legyek egyedül.

Szóval a lényeg: van medi!!! Nem volt egyszerű szülés, szinte a mai napom ráment az ügyintézésre, meg az utánajárásra, de sikerült. Apa olyan szívhezszóló e-mailt írt nekik, hogy felhívták, és felajánlották, mivel az a méret nem volt nekik készleten, hogy kapunk 5 méterest :shock: :shock: Szerencsére az nem fér el nálunk, nem is akarnék olyan nagyot, azzal már sok a gond. Felhívtam őket, hogy nekünk nem megfelelő az a méret, és hogy az itteni Brico-ban van 3,66-os, nem lehetne mégis, hogy itt kicseréljék?? Erre a nő nagyon rendi volt (pedig ma már összevesztem vele párszor :oops: :oops: ) és írtak egy faxot, amelyben engedélyezték, hogy cseredarab híján itt rendezzék a reklamációt. Úgyhogy HURRÁ.

DE: apa egész este parázik nekem, szóval innentől kezdve zárva tartjuk az ajtót, nincs egyedül kimászkálás. És már most mondjuk a kicsiknek, hogy úszógumi, karúszó nélkül nuku pancsi. Nem is engedjük fel teljesen, szerintem kb. 50 cm-ig. Tényleg nagyon kell vigyázni. Este, mikor engedtük fel, a jéghideg vízben ugrándoztak :x Alig bírtam kiimádkozni őket, és gyorsan bedugtam őket a melegbe a kádban.

Melódia, sajnálom Pistikét, basszus, Levit is mindig éri valami. Ma fogócskáztam vele, és szegénykém a betonon jó nagyot esett :cry: Szerencsére már ügyin le tudja tenni a kezét, de átbillent rajta, és bekoppant a homloka. Jó nagy púpja lett. Örülj neki, hogy eszi a gyümit! Mi most kaptunk almát, azt eszik hálistennek.

Linda 300 ft a rizs??? Nem is tudtam, bár én teszkósat szoktam venni, az nincs annyi szerintem. Na és az étolaj? 500 fölött, meg a negyedkilós kávé (edusho dupla) majdnem 500??? Durva nagyon. Akkor meg vagyok nyugodva, hogy Laura is ennyit eszik, de ő legalább eszi a zöldséget. Levi csak spenót, ubisali és paradicsomos gombóc, ezeken kívül más zöldséget nem eszik meg. Azt mondják, a gyerek mindig azt eszi,amire a szervezetének szüksége van.

Edi: a feje van már 90 mm? Az az érett újszülött jellemzője. Mikor Hannával befektettek 34 hetesen, az volt a cél, hogy azt elérjük. 36. hétre meg is volt, haza is engedtek. Aztán még 4 hetet dekkoltam úgy, hogy minden nap vártam, hogy ma szülök.... :x Végül a kiírt időben jött a Hanna.

Na megyek, mert elzavarnak a géptől, még ki kell mennem az udvarra, mert kell még víz a medencébe.

pusszantás

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
92mm-t mért a doki tegnap... :shock:

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Dobom a dinnyés képet,aztán megyek,nem is leszek hétvégén ,mert egy nagy esküvőre készülünk,mármint a virágboltban.Vasárnap meg délig melózok,közben meg Balcsizunk,ha jó az idő!


Jó hétvégét mindenkinek :wink:

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Igazi trópusi hangulatot varázsoltál azzal a pálmával!! :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Timi
Bővebben annyi hogy most megint változott a helyzet, tegnapelőtt ott aludt a nőnél, de reggel 5 kor már hazajött. kérdeztem mi van? miért jött ilyen hamar? erre azt mondja elbúcsúzott tőle. :shock: Én meg csak lestem. kérdeztem miért nem mondta, erre ő hát nem kérdeztem. :evil: Huu de utálom az ilyet, akkor ennyi erővel azt is megkérdezhetném hogy veszel holnap egy ferrárit? Vagy mi???
Azt mondta a gyerek miatt marad, de akkor most velem mi van??
Akkor igy ugyanugy lehet nője, na mind1 ezt majd még megkérdezem.

Tina
Ok irok priviben, meg az volt amit Timinek is irtam. A képeket meg elküldöm, de ma nem tudom, mert a freemail szarakszik.

Na lassan megyek mert este megyek experidance előadásra a multkor is nagyon jo volt.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Timi!
28-ra vagyok kiírva te kérdezted. Kata 2 héttel született hamarabb. Meglátjuk mi lesz. :wink:
Pisi néha mondja, kaki utólag mondja, pedig volt idő amikor Kata kaki előtt szólt. Egyszer kakilt bilibe, mostanra rá sem ül. Wc-szűkítőn gondolkodunk. Akaratos és nem akar a wc-re sem ülni. Ha a kezébe adnék újságot sem. Majd lesz ez is vhogy, most nem érdekel. Igazából ha van kaki sem mindig engedi rögtön, hogy kiszedjem, mára elértük azt, hogy kérem, hozza a pelust, mondom neki vegyük ki a kakit, dobjuk a wc-be, büdös stb. Tegnap együttműködő volt :lol:
Fejvégű a gyerek, nem tudom milyen a faros elhelyezkedés, de máshogyan van, mint Kata, jobb oldalamat szokta kibökni :D

Tina!

Jővőre mképpen megyünk Lellére, tetszik a hely nagyon. Cartoon network sztem is nagyon szar, soha nem is nézzük csak kiviből szoktam odanyomni, sajnos minimaxunk nincs azon van egy pár mese ami tetszenek.
Merci sokat változott, sztem kifejezettem jól áll neki ez a frizura.

Egyébként Kata 86-os ruhát hord nagyrészt, cipő: 22-es szandi kicsi. Sztem ősztől, késő ősztől 23-as cipi kell. Amit vettünk Siesta tavasszal lehet nem bírja ki az őszt…

Nekünk UPC van, net is. Tavaly akartuk lemondani, mert idénre már min. 6e Ft lett volna csak a tv. Fel is hívtam őket, hogy lemondjam, aztán a csaj benyögte, hogy hűséges régi előfizetők vagyunk, mit szólnék ha 2 évig garantált fix. 2xxxFt lenne a díj. Elfogadtuk. De tényleg gáz, hogy az új előfizetőket ezzel az alacsony árral megfogják és te alapból fizeted a magasat…felháborító. Akciókról meg nem értesítenek, meg kis apró betűvel odaírják CSAK ÚJ ELŐFIZETÉS esetén.

Ribizli!
Te is kérdezted aug. 28-ra vagyok kiírva. Egyelőre semmi bajom, se derékfájás, se semmi. Hajolgatni is tudok, meg feküdni háton (nem szoktam mondjuk) Szeméremcsontom fáj, meg egyik oldalról másikra fordulás néha kellemetlen, de ettől eltekintve semmi. Remélem te is jól vagy és bírod ezt a hülye időváltozást. Meleget bírom, utálom ha jön a hidegfront…
2 nacim van Kata után, meg pár felsőm. Eldöntöttem olyan 1 hónapja nem veszek semmit ezekkel kihúzom, majd inkább utána veszek nacit, kabátot :)

True!
Levi megharapott nyelve hogy van? Ez a nem evés mizéria gáz lehet. Kata sem eszik mindig értékelhető mennyiséget, de legalább 2 kanál gyümit megeszik, akkor már örülök, mint ma is. Őszibarack turmixból 2-3 szívószál szívást ivott…ez van. Reggeli 2 szelet sonka, tápszer nem sok.
Viszont ebédet evett, meg este bepótolja, hogy alig iszik a nagy melegben is. Anyukámnál jobban eszik, ott ki tud simán menni a teraszra, jó a levegő, szabadabban mozog. (kölesgolyó, ropi stb. az jöhetne mindig, de nem kap, ha nem eszik sem…sajnos sokszor megkönyörülök na)
Kata is egyedül eszi a joghurtot stb. én nem etethetem.
Hanna gyönyörű és te is jól nézel ki. Tök jó a fürcsis kép a kettő kicsiről.
Hanna milyen magas?

Linda!
Teszel fel Laura új sérójáról képet? Mi lépcsős WC-szűkítőn gondolkozunk. Szupik a képek. Apa is ilyen crock vagy mi a neve szandált akar, mint Laurán van. :lol:

Jubi!
Szépek a gyerekek. Megvettétek a teszen az ágyat végül?

Na hirtelen ennyire telt. Megyek, mert mindjárt éjfél és korán kell kelnem. Kata fél 10-kor elaludt, apa után gyorsan elfoglaltam a gépet. A héten még szabin van, de örülök is neki, mert Katával ekkora hassal nem tudnék babakocsival minden nap a kórházba járni. Mert ugye mindig mennem kell, védőnő, Uh, nst, laborok stb.
Holnap reggel nst-re megyek megint.

2 napja megcsípett egy darázs vagy méh, nem tudom, ma ügyeletre is elmentem, mert mondogatta a család, nehogy gond legyen…borogatnom kell meg napi 3*1 calcimuscot kell innom. Baromire viszket, sajnos kaparom, mert jólesik, szép piros, jól be van dagadva, kicsit allergiás vagyok, kiderült. Fenistil gép sz@rt sem ért.

Puszi, Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi: pont Veronikát vártam így mint most te, mikor megcsípett engem is egy darázs.... nekem is kálciumot ajánlottak. Meg doki megkönyörült valami rázós borogatóssal. Az nagyon jól hűsítette...olyan krétaporszerű nedves valami volt :) De fenistil vagy mi nekem sem jott be akkor. Kérdezz rá körzetidokinál, hátha ad rá valami, és NE VAKARD!!!! :)

KépKép
rizibizi
 
 


Edi: megnéztem, még megvan, pedig már lejárt :D
Suspensio zinci aquosa a neve
Itt utána is nézhetsz:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... arma/15945

http://www.pirulapatika.hu/210211906/be ... vii._parma

ennyi
sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


Edi!

Az ágy folyamatban van - ma reggelre sikerült lealkudnom :wink: A Santos féle királylány ágy és a fenyő között vaciláltam, aztán a fenyő lett...Majd ha hazahoztuk, megmutatom.

Örülök, hogy jól bírod magad! :D A tesóm szept.1-re van kiírva, de már nagyon nehezen viseli, főleg a meleg miatt, 40 fok körül van náluk nyáron (Texas). Az unokatesóm pedig szept.18-án fog szülni, de hamarabb szeretne :D Ja, a barátnőm pedig két hete szült meg, pedig aug.5-re volt kiírva. Szóval körbe vagyok véve pocakosokkal...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


True!

Kimászhatnál néha a medencéből írni egy kicsit :D


Képzeljétek, vége a cumis korszaknak!! Négy nappal ezelőtt este kivette a szájából és letette a párnája mellé. Azóta sem keresi :shock:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Bírjátok a mai napot? Rólam folyik a víz :x :x :x


Jubi, True!

Ma nagyon gondoltam Rátok, mert bizti a vízben vagytok, ha tehetitek. True azért látod, h tudjátok használni? Örülök, h sikerült kicserélni. Azért nem lett volna mindegy, h várni kell rá, vagy egyből sikerül az újat elhozni. Úgyhogy lányok, csak pancsizzatok, és élvezzétek a meleget.

Edit!

Picikém, neked valóban mindjárt finis. Hogy bírod ezt a meleget? Nem dagad a lábad? Nekem olyan volt, mint az elefántnak a lábszára. És az volt a durva, h tökre feszített. Mi van a darázs csípéssel? Jobb már? Vagy viszket még? Azért ezt a darázs kihagyhatta volna, h megcsíp

:wink:

Képzeljétek!

Ez a 2. nap, h Dóri szedi le magáról a pelenkát. Lehet már zavarja? Ráül a wc-re, könyvet kell neki adnom, és kéri, h csukjam be az ajtót. Majd kitörli a puniját, leszáll a wc-ről, mint aki jól végezte dolgát. De a wc üres :shock: . Volt már olyan, h nyög a wc-n, majd a pelusba kakil. Szóval haláli. Sőt! Van még egy jó hírem! 4.nap nincs babakocsiban altatás. Most is 13-kor szóltam neki, h menjen aludni, és 13:30ra elaludt a kiságyában. 15:27 MÉG MINIDG ALSZIK! Most kelt fel :lol:

Hettie!

OTT ALUDT A NŐNÉL ÉS EZT CSAK ÍGY ÍROD?????? Ne haragudjál, de már réges régen elhajtottam volna a fenébe. Azért a megalázásnak is van határa. Mégis te mire számítasz? Mit szeretnél vele, úgy jövőt illetően?????

Melódia!

Az éjszakai alvát illetően, én megértelek. Hiába teszem be 20-kor az ágyba, ott kell feküdni mellette és ide-oda forgolódik, és volt már olyan, h 1 órán át voltam bent és nem akart aludni. Majd kijöttem és ordított. Mondtam is apának, h ezt nem fogjuk csinálni, mert idegőrlő. Az sem jobb megoldás, h beviszem és kijövök, mert ordít, és képes kibukfencezni a kiságyból. Úgyhogy most maradt az, h ráparancsolva bevonul a szobájába (kiságyon 2 rács kiszedve), és megpróbál elaludni. Így is felébred 1*szer éjjel, akkor meg hiába adom be az innivalót, nem fekszik vissza. Ott kell akkor is feküdnöm a földön. Megvárva, h elalszik és mehetek vissza az ágyacskámba. Ha meg átviszem magunkhoz, akkor meg megvárom, h jó mélyen visszaaludjon, és akkor viszem át a helyére. Szóval én megértelek amikor az éjszakai alvás nehéz dolog :shock:


Mentem, mert estére készülődöm. Bettussal megyünk megnézni a Szex és New Yorkot.


Sziasztok
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi
Igen ezt csak igy irom, mert nemigen érdekel. De lassan én leszek az aki elmegy, mert én sem tétlenkedtem eddig, de nem bosszúból, hanem csak ugy jött, én meg nem tudtam ellenállni. Persze csak msn-en szoktunk beszélni, meg most telefonon, mert dubaiban van, ugyanis ott lakik. Jol kifogtam én is, mármint a távolságot illetően.
Meg közben van egy másik is de ő meg angliában él. Ugyhogy eddig csak msn, de ha jol megy találkozok mind2vel és akkor el lehet dönteni melyik kell nekem. De nehéz lesz, mert mind2 nagyon jo pasi. :P

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok,

egy órája értem haza a turibol :lol: Képzeljétek, pocaklakónak 2,5 kg ruha (sok-sok body (általatok emlegetett márkákkal), rugdalózó, kispulcsi, kisnadrág), és Veronikának 1,9 kg :lol: :lol: :lol: ez utóbbit nem tudtam kihagyni ;) :roll:
Szóval tök jó vásárlás volt, mert újszülöttes cuccaim nem voltak, mert azokat anno, mind-mind kölcsön kaptam... és most onnan nem tudok... De 1000 volt kilója, szerintem nagyon megérte.

Apa és a kiscsaj pedig most mentek le a strandra pancsizni. Én most inkább itthon hűsölök. Nekem is elég melegem van a napokban, főként délután... :o

Hetti: kívánok minden jót... de követni már nem bírom(agyilag) mi történik ott nálatok... férjed abszolút nem értem....

Timi: suttogó könyv? Nektek nem jött be? Az sem hagyja sírni a csemetét, de jól le lehet szoktatni erről-arról vele....

Jubi: cumi 8) 8)

na, megyek, hátha valamit még ügyködök itthon. Bár bibis az ujjam, valahogy a mosógép elvágta reggel :shock: :o Ki érti ezt? :lol:
zi

KépKép
rizibizi
 
 


Timi!
Hát igen, a fűnyírás után a medencében kötöttem ki :D
Az éjszakákhoz kitartást kívánok...én nagyon nem bírom, ha kialvatlan vagyok...olyankor az ingerküszöböm a béka sejhaja alatt van :( De jó nektek Bettussal!!!!

Riz!
De jó, de jó!! Én is annnnnyira szeretik turizni!!! Most nyílt egy újabb itt nálunk, lehet, hogy holnap bekukkantok... A mosógép elvágta???? Bocsi, de ez olyan vicces :D :oops:

Hettie!
Hát, ezt már én sem tudom követni, megérteni meg mégúgyse :shock: Te legalább tudod, hogy mit akarsz :?:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi,
az úgy volt... :lol: :lol: :lol: hogy reggel veronika nem akart pelust húzni, ezert bugyit kapott... amibe nemsoká bele is ment a pisi (meg mindenhova körülötte) és a textilpelenkát (amivel megtöröltem-feltöröltem) meg a bugyogót be akartam tenni a kb 10 perce forgó mosógépbe. Azt szépen leállítottam ahogy kell, és ahogy a dobot az ajtónyílás megközelítése érdekében meg akartam mozdítani, azok a kis pöttyök-lyukak valahogy elvágták a mutatóujjam, egy sima hosszú (mély) késvágásnak néz ki. Szóval így jártam én a sikamlós, csúszós mosógép dobbal :D :lol: :lol: :lol: Aztán a vízzel való érintkezés nagyon rossz, meg a gépelés is (ma csak a nagyon fontosat mosogattam el, gumikesztyűben). Életemben először használtam efféle kéziszerszámot, de nem is rossz ;)
Kedves háziasszony sorstársak: csak óvatosan!!! :P :twisted:

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok

Jubi :lol: :lol: Hát való igaz, sokat fürdünk, hálistennek jó idő lett. De ugyanúgy csak délután megyünk ki, mint eddig, délelőtt melegítjük a vizet. Még nem az igazi, de szerintem Balcsinál melegebb. HOlnap veszek hőmérőt, szerintem saccra kb. 24 fok lehet. Sajnos, eléggé leárnyékolja az almafa, így nem tud olyan gyorsan melegedni.
Most apa is itthon van szabin, úgyhogy van mindig elfoglaltság. Ráadásul egy nagyon rohatt fogfájással is küszködök, úgyhogy zajlik az élet. Írattam rá gyulladáscsökkentőt, mert nem vagyok most felkészülve egy fogászatra sem lelkileg, sem anyagilag.
Úgyhogy most a napokban is keveset leszek szerintem, holnap megyünk Marcival szemészetre ellenőrzésre, a hét vége felé mamához pár napra, lesz egy fesztivál, amit régen a férjem szervezett, de már kiszállt belőle, csak zenélni fognak. Akarunk valamikor Pécsre menni az állatkertbe is. Teljesen fel van borulva amúgy itthon minden, most pl. este 9-kor sültkrumpliznak a nappaliban :shock: Vacsiidőben nem voltak éhesek, el van csúszva minden, nem baj. Apa 3 hétig lesz szabin.

Levi szobatisztaság terén szerintem nagyon sokat fejlődne, ha levenném róla a pelust, de így, hogy a szobában pelusban van, nem az igazi. Sokszor szól, hogy pisisi, pisisi, ráültetem, de csak ha van türelme maradni, akkor sikerül. Bár a kaki jópár napja csak a bilibe megy. Meg olyanokat csinál, hogy hisztizik a medencében, ki akar szállni, és akkor kiveszem, és már pisil is.

Edi, fogalmam sincs, Hanna hány centis lehet, hirtelen a 104-es ruhákat kezdi kinőni, de 11-esek meg nagyok, mert vékony. Képzeld, a nyelve aznap fájt egy kicsit, és utána semmi több. Most egy nagy búbja van a homlokán. Meg sajna, úgy néz ki, köldöksérve, ma vittem dokihoz megnézetni, mert nem úgy áll a köldöke, mint eddig, de 3 éves koráig nem csinálnak vele semmit. Utána meglátjuk, lehet, hogy műtik, de állítólag nem nagy dolog, még aznap haza lehet menni.

Pocakosoknak sok kitartást, Edi te már akkor tényleg a finisben vagy!!!

Rakok még pár képet, és megyek önéletrajzot írni, egy álláshirdetésre, ámbár most inkább meg kellene várnom, a régi melóhelyemen mi lesz, de jó többlábon állni. Ma levágtuk Levi haját, nem így akartuk, de ennyire hagyta.

sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Kép Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló!

Ildi,nagyon frankó a medence,ez ám a élet :wink: amúgy a Balcsi egyáltalán nem hideg,mi már z utolsó esős nap után egyből lementünk és tök kellemes volt.Laura imádja,simán lebeg és kalimpál a karúszóval.
Ma nálunk is sült krumplesz lesz,meg rántott husi.
Mikor derül ki egyáltalán hogy viszamehetsz?
Lesz költözés is?
Mostmár nem is fogtok lejárni Siófokra?
Ari lett Levi sérója. :wink:

Riz,helló,rég voltál,mosógép :lol:
Ma én is voltam turiba,kilóra nem tudom mennyit sikeredett ,de darabra 13 lett,mindez 1300ért :lol: sőt délután visszamengyünk anyukámmal,mert a textilek is le vannak felezve,takarók,függönyök...
Ja,és tegnap 3 cípőt is vettem Launak,az egyik boltban fél áron volt minden,találtam egy csizmát :!: :lol: is,egy szandit jővőre,meg egy sport cípőt őszre.

Timi,mikor mentek nyaralni?Én pont lecsúsztama filmről,akkor voltunk Orfűn,mikor itthon ment a kertmoziban :roll:
Ügyi Dóri a wc,nálunk mostanában nem akar ráülni Laura.

Edi,Lauról ott van a dinnyés kép,akkora a kis haja :cry: majd ha lesz valami frankó akkor teszek fel.
Kitratást :wink: Remélem már javult a csípés!

Hetti,Dubai-ban még nem voltam,én oda mennék :wink:

Santos,mi van már?Világgá mentél vagy még mindig a fürdőt sikálod??Mikor kezdesz a suliban?Mikor lesz az első tanári értekezlet?Mi van a kis Rékacsajszival?

Jubi,azóta sem kérte/kereste Jázmin a cumit? tök jó....

teszek pár képet a big esküvöről amin szorgoskodtunka hétvégén: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Helló Mindenki!

Gyorsan,keveset,mert már megint itt ragadtam a gépnél...

Bölcsi ügyben nyomulok a héten,összevesztem az urammal (elfelejtettem Ildit felhívni - ezúton bocsi, anyukám kibillentett a megszokott kerékvágásomból- ) kibékültünk,de még nem érzem 100 asnak a dolgokat a kis lelkemben...

18- tól bölcsi beszoktatás én 25 - től dolgozom,most csütörtökön mini szülői (még két anyuka lesz ott a csemetével a bölcsiben az 1.es csoportba kerültünk,ott lesz Réka kis haverja Milán,illetve Momón ahogy nevezi..majd lehet bőgni egymás vállán )(ezt írtam Lindának is...) azt sem tudom hol áll a fejem,anyósom hülye lett,remélem megjavul már...

Réka megint nőtt és hízott,most tök magas 91 cm az én kosaras babám... :lol: a bili nem menő errefelé, a klotyóra ül és mint Timinél Dórika nyom ,nyög, punit töröl és nincs semmi a vécében,diadalittas vigyorral felmászik a vécére és lehúzza...

szóval szerintem majd jövőre lesz itt eredménye a dolgoknak, ha nincs rajta pelu összevissza pisil szól ugyan,de utólag,vagy akkor amikor már gugol és jön a műsor...én nem tudom de itt mindig fúrnak valaki ablakot cseréltet,reng a ház...alvásidőben kell mindezt ugyebár....

Ildi!
Majd dumáljunk már,de nem tudom mikor érsz rá...

na szeva csajok,majd jövök,de nem tudom mikor

Edi HAJRÁ!!!!!!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Turi bolttal kapcsolatban. Képzeljétek van a Nagyvárad Téren a Háda Kft, és ott 1990 ft a kiló ruha. Van ott cipő, táska, meg minden ami szem szájnak ingere. Most itt nyílt Kispesten szinte a szánkban Hádának boltja, de db áras. Azért ez már így nem pálya. Felsők: 990-2000ig, gyerekcuccok sem olcsók: 650-1000ig. Úgyhogy Linda, Vera és akik szeretnek túrni az az igazi amikor kilósra vehetitek

:lol: :lol:

True!

Úgy látom zajlik akkor az élet. Sezgénykém! :cry: Ez a fog nem egy jó dolog. És annyira fáj, h fájdalomcsillapítokat kell bevenned? Kivan lyukadva? Szegény Hannus :cry: Fáj is neki? Mióta van ez neki? Mikor kell megműteni? Milyen jellegű munkát néztél? Én még soha nem írtam önéletrajzot. :shock:

Linda!

Te kis botanikusom :lol: :lol: Aug 16-23ig. Már várom ám! Dórira nem is nagyon szeretnék ott pelust adni. Ma is 2*szer levette a pelenkát. Ez már valami, szerintem. Nem erőltetem a dolgot,majd kialakul, mint a beszéd. Te is kilóra veszed, vagy db árra a ruhákat? Gyönyörű amiket csináltatok.


Santos!

Akkor most soraidat olvasva, nem nagyon van időd. Remélem otthon minden okés :lol: Én is úgy gondolom, h Dóri majd jövőre lesz szobatiszta. Nálunk szept 22-től van a beszoktatás. Majd írjál mindent le, h milyen volt. Bizti lesz sírás........


Riz!

Megvan Suttógó néni könyve, de ezt a felveszem-leteszem azt hiszem nem nekem találták ki. Ma is az volt, h délben betettem a kiságyba és ott voltam bent én is a szobában, és mondtam alvás van, csukb be a szemed! Kb 30 perc kellett neki, és elaludt. De legalább hála nincs a babakocsiban tologatás :lol:

Most mentem, mert este vár egy kis kertiparty :lol:

Timi

Kép
bettus79
 
 


Mos látom, h Betti nevével írtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Timi

Kép
bettus79
 
 


Na sziasztok

Gyorsan beugrottam csak... Timi: én meg már örültem, mikor megláttam Bettus nevét :lol: :lol: Persze az is jó, ha te írsz, de ő is olyan rég volt már...

Szóval rosszul írtam az egészet, csak a magasság vonatkozott Hannára, köldöksérve Levinek van... Nem fáj neki, csak kicsit ki van dudorodva a köldöke.

Nagyon irigy vagyok a turisokra, itt nálunk minden darabáras, hasonló árakon, mint amit Timi írt, szóval olyan 600-2000-ig, sőt, van ami drágább. Hát annyiért egyék meg, elmegyek inkább a cundába, aztán veszek olcsóbban újat.

Melóhellyel az a helyzet, hogy nincs hely, viszont kötelező visszavenniük, elküldtem a levelet, továbbították a pesti központba. Akkor járnék a legjobban, ha állásidőt fizetnének, munka nélkül kapnék pénzt. Költözés akkor lesz, ha eladjuk ezt, vannak jelentkezők, de semmi komoly.

Most a polgármesteri hivatal titkárságán volt egy állás, de sajnos, későn vettem észre, úgyhogy be sem adtam a pályázatom, ma lejárt a határidő. Az ilyen helyeket csak protekcióval lehet megszerezni, amit lehet, tudtunk volna is intézni, de hamarabb kellett volna. De a szabijaim kitartanak ebben az évben, úgyhogy szerintem nem is viszem Levit a bölcsibe, fel kell hívjam még őket is. Linda szépeket alkottál!

Santos, valamikor rád csörgök, apa megy csütörtökön Killswitch Engige-re, ez a tisztavató ajándéka :lol: :lol: :lol: urad nem megy??

Bocs, csapongtam össze-vissza, nehari, ha kihagytam valakit. Marcival voltunk ma szemészeten, szerencsére nem romlott a szeme.

na pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Eddig csak ti nem értettétek mi van, most már én sem tudom. :roll: Ma voltam a pokerarc castingon, férjem elvitt, szerencsét kívánt és adott egy szájrapuszit. Én meg csak lestem, meg mosolyogtam, erre ő : mi van? Na azt jo lenne tudni. Nekem is. Pedig nem tudom mi van vele, mert mostanában meg msn-ezik egy 19 éves csajjal aki ott van gyakorlaton a munkahelyén. Ugyhogy totál kész vagyok. De hát csak eljön az idő mikor kiderül hogy most mi a fene is van. Nekem ugy tünik hogy rendbe akarja hozni a dolgot, mosogat meg minden, megváltozott. Azt mondja az idő majd megold mindent. Na mindegy addig is jo ha van más is a tarsolyban, aki tartja bennem azt az érzést hogy én is nő vagyok, akire lehet vágyni is még, nem csak takarít meg hasonlók. De ez mind csak msn-en, a távolság miatt. :(
Bocs hogy leirtam, csak néhányan kérdeztétek mi van. De ebben a fejetlenségben már én sem tudom mi van. Mindegy, ahogy egy barátom mondani szokta ugy még sosem volt hogy sehogy.:)

Manó jol van, miota hazajöttünk a tengertől nem köhög, tényleg jót tett neki aza levgő, ahogy a doki mondta. Remélem már nem jön vissza, mert egész április ota egyfolytában köhögött.

Mi is vettünk egy medencét, mint True-ék. Még mindig megy bele a víz, de lassan most elzárom, majd folytatom holnap, pedig 8 ota megy bele a víz. :roll: Vettünk bele algaölőt meg olyan klóros fertőtlenítőt is, meg akartunk még egy csomo mindent bele, de mondtam lacinak sztem azok nem kellenek, mert nincs rá szükség meg drága is. Ilyen pelyhesítő, meg mifenék. De ph mérőt nem vettünk bele. AZ kellene hozzá? Akinek van ilyen medence mi kell hozzá? Szolártakaro az van.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Timi
Ezt hogy csináltad?

Melinda
Szépek a virágok, ügyes vagy:)

Jubi
Már én is totál kész vagyok a férjem csapongásaitol, de én is azt mondom idővel minden megoldódik, de hogy milyen irányban, nem tudom.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hettie!

Szerintem a medencébe elég az algaölő és a klór. Mi mást nem használunk hozzá, és szép a vize. Csak vigyázz rá, hogy ne essen bele az esővíz, mert akkor nagyon bealgásodik.

Tudom, hogy azt szokták mondanik, hogy az idő mindent megold, de én ebben nem hiszek :roll: Én úgy gondolom, hogy a problémákat, konfliktusokat át kell beszélni, bocsánatot kell kérni/meg kell bocsátani, és csak úgy lehet továbblépni. Az az "idő majd mindent megold" nekem inkább a szőnyeg alá sepréshez hasonlít.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló,
az én kicsi Édivirágom,lázas.Tegnap délután kezdődött,nyifi nyafi volt,nem nagyon akart enni,fura volt a tekintete,s mindig csak velem akarta lenni(mintha máskor nem, :lol: de most még jobban)37.5 volt akkor.Vacsira is csak kakaót ivott,ma reggel fél 7 kor már nyöszörgöt,kapott nurofent meg 2 dl tejet ,s egyből vissza is aludt.Ma 38 volt reggel a láza,úgy gondolom nem vészes,csak na,mégis olyan kis bágyadtka.De legalább ivott.Nem köhög,nem fosizik,nem folyik az orra.Talán egy fog bújdokol kifelé?, nem engedte hogy turkáljak a szájában.
Remélem ha felébred már nem lesz lázas,ha mégis megyek vele a dokihoz.

Most tök furi hogy alszik délelőtt is,pedig annyi tervem volt a városban,sebaj,helyette kitakiztam.

Timi,a turiban most darabárasan voltak a cuccok,100ft ért,ilyenkor szoktam venni egy adagot,(13-at :lol: )nagyobbakat is,mert amúgy ezen a helyen 4000 ft kilója,s olyankor csak vészhelyzetben túrok(extra angol cumók)egy másik helyen is szoktam,ott 2700 ft kilója,azért lehet ott is találni egy két jót.
Igen,kicsi koromban mindig botanukis,vagy tengerbiológus akartam lenni,de most virágkötő vagyok :lol:

Ildi,de jó lenne ha még idén nem kéne melóznod,vagy nagyon akarsz már?Elég volt otthon?

Santos,de jó hogy írtál :lol: Remélem rendeződnek a családi dolgaid :? :wink: Kiváncsi leszek erre e bölcsis dologra,mindenképpen írj majd.

Hetti,szerintem is meg kéne beszélnetek a dolgokat,s tiszta lappal indulni ha komolyan gondoljátok az újrakezdést,s nem kellenne irogatni akkor másokkal.Bocsi...

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Jubi
Igen igazad van, én nem irtam egyértelműen le. AZ hogy az idő megold mindent ugy értettem hogy persze megbeszélünk mindent, csak majd idővel kialakul hogy mi lesz, igy értettem.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hi csajok!

Ildi!

ÉÉÉN akarok Killswitch-re menni,remélem összejön,bár kaki van a palacsintában,merthogy hiába igényeltem,gyedet,még nem kaptam meg a június 18-tól a fél havit és a júliusit sem, azt mondta a nőci,hogy bocs,de két hónap ja és csp.t sem kaptam két havit,akárhogyis nézzük állam bácsi lóg nekem közel 70 ezer pénzzel,ami igazán kéne tekintettel arra,hogy nincs egy vasam sem
remélem lesz a koncertre pénzem...szóval most Petinek kell vigyáznia Rékára punktum.(Hja persze őt meg sajnálni kell,mert sokat túlórázik szegényke,mindezt annak érdekében,hogy kimehessen a szigetre :lol: :lol: :lol: )

Hettie!
Fűű azért elég bonyodalmas a te urad,az enyém amolyan "szőnyeg alá söprős" én meg ordibálok mert nem bírom ki,ha nem tudom kibeszélni magam...nem is tudom hogy bírod ezt ép ésszel,de azért mégiscsak jó,ha van ami tartja benned a lelket.

Timi!
Annyi borzalmat hallottam a bölcsiről,hogy már nem is hallgatok senkire,a netet sem nézem meg,mert akkor csak feleslegesen parázok..majd lesz valami,a gyermek majd valahogy be fog szokni remélem...majd megírom a részleteket. (ja amúgy bolcsode.lap.hu ha valaki önsanyargatásra adná fejét.. :lol: )

Linda,
Lau meg gyors gyógyuljon meg (jó a kis dinnyés kép...)

léptem,nem mostam fel 3 napja ragad minden a kubutól meg miegymás....na puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Santos:
Mi 6 hónapig nem kaptunk gyest.Az ügyintézö annyit mondott jol jön az egyben is nem?Persze és addig??

Mi holnap elutazunk 2 hétig nem is leszünk.Probálok még este jönni.
Vendég
 


Tina!
Jó pihenést! Látod milyen jó, hogy állambácsi összegyűjtötte neked a gyest? Most van mit elnyaralni :D

Hettie!
Értem én, amit mondasz, csak én úgy vagyok vele, hogy ahhoz, hogy elérjem a célom, tudnom kell, hogy mi a célom..

Tegnap este végre megérkezett a Jazi tesz-vesz-es ágya, 15 ezerre sikerült lealkudnom. Azt hiszem, egy pindurkát nagy lett
:shock: :oops: :D

Kép

...és az éjszakai verzió, házi készítésű leesésgátlóval :D
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok

Voltunk délelőtt Pécsen az állatkertben, tök jó volt, bár Levit az ilyen elbújós messze lévő kis állatkák nem nagyon hatották meg :lol: :lol: Az oroszlánra azt mondta, aranyos :roll: Majd rakok képeket, de még apa telefonján vannak azok.

Santos: pedig volt egy olyan kósza gondolatom, hogy én is felmegyek Pestre, és addig kotkodálunk, amíg az emberek koncerten vannak, de elvetve az ötlet, mert 5-en mennek a mi kocsinkkal, szóval be se férek. Ha meg amúgy is menni akarsz, akkor meg pláne. Én oda tuti nem megyek :lol:

Jubi: szép az ágy, a könyvek nem jók oda, először én is azzal próbálkoztam :lol: Azt kinyomja, ha erősen odadől. Mi laminált padlót raktunk oda, és a plédjét vastagon ráhajtottam, ez elég stabil. Hanna is kb. így néz ki a saját ágyán :lol: :lol:

Linda, hát igazából nem annyira hiányzik a meló... NÉha igen, néha meg kiver a verejték, mikor arról hallok másoktól, hogy jövő héten ráérek, mert szabin leszek... Nehéz elképzelni, hogy nemsokára én is így leszek...

Mi a medencébe multitabit vettünk, amiben van algaölő, klór és pelyhesítő is. Az a helyzet, hogy muszáj lenne valami vízelemzőt venni, mert állítólag az algaölő csak akkor hat, ha a ph érték rendben van, de még mi se vettünk hozzá. Sajnos, így pár nap elteltével opálos a vize, fogalmam sincs, mi kellene bele... :shock: Valahogy jobban bele kellene magam rágni, a férjem nem igazán törődik vele.... Meg szerintem ez a gyári vízforgató elég gagyi, szerintem azért jó a vizetek Jubi, mert a férjed felturbózta.

Linda, még azt akartam, tök irigy vagyok, hogy Lau úgy szeret fürdeni, Levi az istenért nem hajlandó a karúszót felvenni, sem úszógumit, csak járkál a vízben. Pedig sokkal nyugodtabb lennék, de nem és nem. Múltkor erőszakkal ráhúztam azt az üvöltést..... Sapkát meg egyáltalán nem tűr meg a fején egyetlen másodpercig sem.

Na mentem, muszáj kimenni velük fürödni, mi jobban elfáradtunk az állatkertben, mint ők....
sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Jubi:

Klassz az ágy.Nagyon jó áron vetted.majd belenö Jazi.Hát a nyaralást már februárban befizettük,igy ez marad az öszi iskolakezdésre meg a gyerekeket is fel kell öltöztetni.Merci 2 számmal hord nagyobb ruhát mint tavaly. :shock: De hát pont neked irom 3 gyerekes anyukának? :)

True:
Nagyon klassz a medencétek.Levi egy igazi szivtipró.


Hettie:
Megkaptam a leveled.probálok irni.Pokerarchoz nagy drukk.

Linda:
laurának sok-sok gyógypuszi.Klassz nektek hogy ott a balcsi.Vasárnap lellén voltunk 3/4 7-kor indultunk vissza a pályán és fél10-re értünk haza.3 baleset volt.. :shock:

Mennem kell vacsi van.
Vendég
 


Helló

Laura jobban van,bár még mindig 38 a láza.De a kedélye már sokat javult a tegnapihoz képest.Tegnap szinte semmit nem evett,ma is csak fél adag tejcit reggel.Délután elvittem orvshoz,(odított)piros a torka és erősen fogzik,ez a diagnózis.Kapott valami hülye nevű pink szinű szuszpenzíót,amit 7 napig kell adnom ,s kapja mellette a nurofent is.Mi nem látjuk a fogait mert nem hajlandó kitátani a száját,a doki is csak úgy tudta megnézni hogy én lefogtam :cry: Nagyon kis bágyadtka volt,de ma ezerszer jobb,nemsokára elmegyünk pelust venni.

Tina,jó nyaralást,2 hét ,nem semmi. :wink: Várjuk a képeket majd.

Ildi,ez nem igazság hogy téged kitúrnak a kocsoból :o :lol:
Lau sem akarta először a karúszót,de látta hogy sok gyereken az van, s akkor már önként hozta oda nekem ,adjam rá :wink:
Próbálgasd,csak!

Mennem kell,gyorsan lemegyünk pelusért míg nincs olyan meleg,aztán Lau alszik,mert nyomja ez a gyógyó úgy látom.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Santos
Igen az nagyon fontos hogy valami vagy valaki tartsa bennem a lelket és hogy érezzem van aki megőrül értem. Mert különben már megőrültem volna, és a gyerekkel is csak rosszul bánnék, azt meg nem akarom, hogy ő lássa a kárát és rajta vezessem le, mert csak az lenne különben.

Melinda
Csak azért irogatok másokkal amiért irtam Santosnak is. AMugy komolyabb kapcsolat nem hiszem hogy lehet ilyen irogatos emberekkel. Amugy nem haragszom :wink: Nem vagyok haragvós ember. :)

Jubi
Hát igen az a cél.... majd még kialakul bennem, de ebben a helyzetben nem egyszerű. Hogy meg tudnék e bízni benne meg ilyenek, de 1 esély kell mindenkinek.
Jo a leesésgátló, nekem is van, a régi kiságy rácsai.

Tina
OK Köszi :wink:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


bocs mindenkitől ez most OFF

Jubi, azt olvastam, nem a vízforgató a lényeg, hanem a ph érték, ha rossz a víz ph-ja, akkor nem hatnak a vegyszerek, ti használtok valamiféle ph mérő szerkentyűt??? Vagy lehet, hogy jó a vizetek, azért van ilyen szerencsétek a medivel. Rengeteget olvastam már utána, és most gondolkodom, hogy beruházzak-e ilyesmire, főleg, hogy éjjelente már elég hidegek vannak, nem tudom, fel tud-e melegedni még jól napközben a víz....

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Egy masik topikbol..OFF

Nekunk van egy Cristal nevezetu tablettas vizelemzo ami a viz ph-jat es a klort is nezi. Megeri,mert igy tudod hogy mi kell bele.
momo35
 
 


True!

A barátnőmék vettek egy homokszűrőnek nevezett szerkezetet, és kristálytiszta a vizük úgy, hogy nyár elején tettek bele 1 db klórtablettát :shock:
A medencénk viszont sajnos felmondta a szolgálatot. Egyre jobban ereszt egy helyen, már nem elég neki a foltozás sem :( Még szerencse, hogy nyár vége van és nem az eleje. Így két nyarat bírt ki, de mint megtudtam ezeknek csak 2-3 nyár az élettartamuk :shock:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi! Egy olyan szerkentyű 50 rugó legkevesebb, sokallnám a mi 10 ezres medinkhez... Én ezt tudtam, hogy 2-3 évet bír ki, de szerintem így is megéri! :wink: Vegyetek most szezonvégi akcióban, jövőre 2x ennyi lesz!

Amúgy mizu, mi van veletek? Mi most mamánál dekkolunk 3 napot, elvagyunk. Bár itt van nem messze tőlünk egy rockfesztivál, és elég nagy a hangzavar, a kicsik fent alszanak az emeleten, nem tudom, fel fognak-e kelni éjjel... Holnap mi is megyünk, mert a férjemék zenélni fognak.

Na pusz, írjatok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Nem tudtam, hogy olyan drága :shock: De ha hosszú éveken át bírja, és tényleg alig kell vegyszer mellé, és nem kell annyiszor cserélni a vizet, akkor lehet, hogy megéri.... Mi mostanában biztos nem fogunk ilyenbe beruházni. Ma készülünk leereszteni és kidobni a medencénket. Holnap meg jönnek hozzánk a sógórnőmék három gyerekkel "nyaralni" négy napra. Mivel ők bérházban élnek Miskolcon, ezért nekik nagy szám a kert. És pont most ment tönkre a medence, ráadásul a macskánk is elkóborolt (pedig az egyik vendég kislány odavan a cicákért, eddig csak fényképről látta a miénket, és alig várja, hogy megsimogathassa). Lehet, hogy az éjszakai vihar zavarta meg, remélem visszajön, bár még soha nem csinált olyat, hogy nem jelentkezik a reggeliért :cry:
Viszont a jó hír az, hogy a sógórnőm felajánlotta, hogy elhozzák a saját 3,6 - os medencéjüket, mert csak a pincében áll bedobozolva, nem is használták még. Azt holnap feltöltjük, és nyár végéig nálunk lehet. Ennek most nagyon örülök, főleg a gyerkőcök miatt. Jövőre meg majd merevfalut szeretnénk venni, bár nem tudom az árakat :roll: Igen, biztos olcsóbb lenne most szezon végén, csak hát iskolakezdés előtt állunk, gondolom érted...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!
Beugrottam egy kis életjelet adni magunkról :oops: :D
Megvagyok, de várom a végét. Múlt szerda, csütörtök, pénteken egyfolytában leszakadt a derekam és szinte egész nap görcsöltem, péntekre a jobb lábszáram is fájni kezdett, rájöttem valszeg a fronttól...Nálunk nem volt csihi-puhi, csak esett az eső, most is szomorú őszi idő van.
Egész héten orvoshoz jártam, túlvagyok labor, EKG, anesztes minden vizsgálaton. Hétfőn kell mennem nst-re. Apa már dolgozik, így Katát elviszem anyához és egyedül indulok útra, még jó, hogy 5 perc a kórház. Dokim is elérhető, tegnap mentem volna hozzá, de vírust kapott és nem rendelt. Hétfőn kell kérnem időpontot, pedig már pénteken megmondtam volna neki, csináljunk egy UH-ot, súlybecslést, flowmetriát meg a méhlepény érettségét is jó lenne tudni, mert ugye a másik doki elintézett pill. alatt.
Kata anyánál aludt, amíg pakolgatunk a lakásban.
Na majd jövök vmikor :)
Jók a fürdős képek, irigylésre méltóak.
Jubi! akkor jővőre új medencét kell vennetek?
True! ezek szerint jó a medencétek, nem selejtes?
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


hoztam képeket:

vettünk wc szűkítőt, pelenkával ráül Kata néha, de anélkül mondja, hogy nem jó...
Kép
35+2.hét:
Kép
36+6.hét:
Kép

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi
Ugyanolyan a poci mint nekem volt annakidején. Nekem is mindenki mondta ikrek lesznek? hehehe Mondtam hogy nem :lol:
Szorítok hogy minden rendben legyen.

Nekünk is ereszt a medencénk egy picit, nem tudom ilyenkor kicserélik vagy mi? Azt mondja a férjem, hogy nem... na ezt inkább csak jobban a gyárto tudja megmondani.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Sziasztok, na hazaérkeztünk 3 nap mamázás után. Jó volt, de itthon is jó. Sokat pihentem, mert mama mindent megcsinált, még segíteni se engedett, és még a gyerekekre is sokat vigyázott. Most itthon meg a rengeteg szennyes, meg kupi, még mindent ki sem pakoltam :roll:

Jubi, az tök jó, ha lesz meditek, állítólag jövő héten 38 fok lesz!!! Hozzánk is jönnek a sógornőmék gyerekei, 2 fő :lol: olyan aranyosak, ők már nagyok, 7 és 8 évesek.

Hettie, a gyártó céghez kell visszaküldeni azokat a dolgokat, amik a garanciajegyben le vannak írva, és akkor majd futárral küldik ki a medencét, de mostmár várjátok meg a szezon végét, és jövőre új medivel kezditek a nyarat.

Edi: nekünk kicserélték, mert a férjem szívhezszóló e-mailt írt nekik az órákig síró gyerekekről, és így kivételesen eltekintettek attól, hogy vissza kelljen küldeni, mert nem is volt nekik ilyen raktáron épp. Nagyon jól nézel ki szerintem, tök csini kismami vagy. Bizti nekem is ilyen brutális hasam volt, emlékszem rá, bár nem fotóztuk le :lol:

Tök jó volt a férjemék koncertje, de elkövettem azt a hibát, hogy Levit odavittem, ezért egészen végig fogócskát játszottunk, kb. 5x körbefutottuk a focipályát :roll: Az összes rocker be volt halva tőle, mindenkire öszehúzott szemmel és felhúzott orral dühösen bámult. Egyébként a férjem csomó haverja ott volt, és röhögve mondták, hogy teljesen olyan, mint az apja kicsinyített mása, csak a zsíroskenyér hiányzik a kezéből :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert mostanában Hanna az istenért nem akar elaludni, órákig kell vele szenvedni... persze, mióta nincs cumi :evil:

Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Edi!

Azta szép nagy a pocid. Nos! Az enyém sem volt kisebb és 16 kg +-al mentem be. De megérte. Szorítok érted, mert már nem hiszem, h mikor visszajövök Horvátországból, akkor még egyben lennétek. De mindenképpen adjál majd magadról életjelet.

Jubi!

Nem semmi ágya lett Jazinak. Milyenek az éjszakák rajta? Szép és szerintem nem is volt drága.

True!

Hogy állsz munka ügyben?

Hettie!

Mire írtad, h hogy csináltam? Arra, h Bettus nevével írtam? Mizu van otthon?

Linda!

Meggyógyultatok már? Mizu van veled mostanában?


Egy picit magunkról: Jól vagyunk, Dóri napról napra többet mond. Tegnap azt mondta, h : pisil a baba, és kitörölte popsitörlővel a popsiját. Azt hittem dobok egy hátast. És szépen érthetően mondta. Szobatisztaság nuku, bár leveszi magáról a pelenkát. Egyedül alszik el napközben is, és este is. Bár jó pár percig küzd, h elaludjon, de nem jön ki a kiságyból. Pedig az első két rácsot kivettük neki. Reggel amikor felébred kiált: ANYA, én meg átkiáltok hozzá: GYERE ÁT,és akkor átjön az ágyamba. Azért annak örülök, h már nincs babakocsiban tologatás. Kissé idegőrlő volt. Bár ma kb 1 és 1/2 órán keresztül küzdött, h elaludjon, és nagyon gondolkodtam, h beteszem babakocsiba. De akkor mondtam magamban, h dehogyis rontom el az egészet. Aztán 2-től aludt 4:30ig.

Már megint késő van.
SZIASZTOK: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi
Igen arra értettem, hogy Bettus nevével irtad.
Itthon az a helyzet, hogy otthagyta a nőt. De mondtam is anyosnak ezekután már ugysem tudok neki hinni, meg ugy komolyan venni a kapcsolatunkat mint előtte. Erre azt mondta hogy nem is kell már hinni neki mint régen. Meg jo hogy másokkal is irkálok, azt mondta hagy lássa csak megérdemli. Jofej az anyos. Csak az apja meg a nagyanyja egy.......az agyamra mennek. Hát idővel eldől ugyis hogy mi lesz.

Arti is sokmindent mond, utánozza amit mondunk, már tudja a nevét is mondani, meg az enyém.

Tegnap sikerült megtörni az autót. Erre megkaptam miért nem mentem az Unoval. Mondom azzal a szarral nem akarok menni, mert senkinek nem kell, csak rám akarják sózni, csak akkor megyek vele ha muszály. Mert sógoré volt, de vett ő is másikat, mert mindig lerobbant vele. Amugy meg én fizetem a törlesztőjét az autónak oszt akkor én nem mehetek vele.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?