Sziasztok!
Timi!
28-ra vagyok kiírva te kérdezted. Kata 2 héttel született hamarabb. Meglátjuk mi lesz.
Pisi néha mondja, kaki utólag mondja, pedig volt idő amikor Kata kaki előtt szólt. Egyszer kakilt bilibe, mostanra rá sem ül. Wc-szűkítőn gondolkodunk. Akaratos és nem akar a wc-re sem ülni. Ha a kezébe adnék újságot sem. Majd lesz ez is vhogy, most nem érdekel. Igazából ha van kaki sem mindig engedi rögtön, hogy kiszedjem, mára elértük azt, hogy kérem, hozza a pelust, mondom neki vegyük ki a kakit, dobjuk a wc-be, büdös stb. Tegnap együttműködő volt
Fejvégű a gyerek, nem tudom milyen a faros elhelyezkedés, de máshogyan van, mint Kata, jobb oldalamat szokta kibökni
Tina!
Jővőre mképpen megyünk Lellére, tetszik a hely nagyon. Cartoon network sztem is nagyon szar, soha nem is nézzük csak kiviből szoktam odanyomni, sajnos minimaxunk nincs azon van egy pár mese ami tetszenek.
Merci sokat változott, sztem kifejezettem jól áll neki ez a frizura.
Egyébként Kata 86-os ruhát hord nagyrészt, cipő: 22-es szandi kicsi. Sztem ősztől, késő ősztől 23-as cipi kell. Amit vettünk Siesta tavasszal lehet nem bírja ki az őszt…
Nekünk UPC van, net is. Tavaly akartuk lemondani, mert idénre már min. 6e Ft lett volna csak a tv. Fel is hívtam őket, hogy lemondjam, aztán a csaj benyögte, hogy hűséges régi előfizetők vagyunk, mit szólnék ha 2 évig garantált fix. 2xxxFt lenne a díj. Elfogadtuk. De tényleg gáz, hogy az új előfizetőket ezzel az alacsony árral megfogják és te alapból fizeted a magasat…felháborító. Akciókról meg nem értesítenek, meg kis apró betűvel odaírják CSAK ÚJ ELŐFIZETÉS esetén.
Ribizli!
Te is kérdezted aug. 28-ra vagyok kiírva. Egyelőre semmi bajom, se derékfájás, se semmi. Hajolgatni is tudok, meg feküdni háton (nem szoktam mondjuk) Szeméremcsontom fáj, meg egyik oldalról másikra fordulás néha kellemetlen, de ettől eltekintve semmi. Remélem te is jól vagy és bírod ezt a hülye időváltozást. Meleget bírom, utálom ha jön a hidegfront…
2 nacim van Kata után, meg pár felsőm. Eldöntöttem olyan 1 hónapja nem veszek semmit ezekkel kihúzom, majd inkább utána veszek nacit, kabátot
True!
Levi megharapott nyelve hogy van? Ez a nem evés mizéria gáz lehet. Kata sem eszik mindig értékelhető mennyiséget, de legalább 2 kanál gyümit megeszik, akkor már örülök, mint ma is. Őszibarack turmixból 2-3 szívószál szívást ivott…ez van. Reggeli 2 szelet sonka, tápszer nem sok.
Viszont ebédet evett, meg este bepótolja, hogy alig iszik a nagy melegben is. Anyukámnál jobban eszik, ott ki tud simán menni a teraszra, jó a levegő, szabadabban mozog. (kölesgolyó, ropi stb. az jöhetne mindig, de nem kap, ha nem eszik sem…sajnos sokszor megkönyörülök na)
Kata is egyedül eszi a joghurtot stb. én nem etethetem.
Hanna gyönyörű és te is jól nézel ki. Tök jó a fürcsis kép a kettő kicsiről.
Hanna milyen magas?
Linda!
Teszel fel Laura új sérójáról képet? Mi lépcsős WC-szűkítőn gondolkozunk. Szupik a képek. Apa is ilyen crock vagy mi a neve szandált akar, mint Laurán van.
Jubi!
Szépek a gyerekek. Megvettétek a teszen az ágyat végül?
Na hirtelen ennyire telt. Megyek, mert mindjárt éjfél és korán kell kelnem. Kata fél 10-kor elaludt, apa után gyorsan elfoglaltam a gépet. A héten még szabin van, de örülök is neki, mert Katával ekkora hassal nem tudnék babakocsival minden nap a kórházba járni. Mert ugye mindig mennem kell, védőnő, Uh, nst, laborok stb.
Holnap reggel nst-re megyek megint.
2 napja megcsípett egy darázs vagy méh, nem tudom, ma ügyeletre is elmentem, mert mondogatta a család, nehogy gond legyen…borogatnom kell meg napi 3*1 calcimuscot kell innom. Baromire viszket, sajnos kaparom, mert jólesik, szép piros, jól be van dagadva, kicsit allergiás vagyok, kiderült. Fenistil gép sz@rt sem ért.
Puszi, Edit