Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Jucának, mórahalmi JUDITNAK boldog névnapot!!!!!

Juca!
Csodaszépek a csajok!! Elgondolkodtam, h nálam is indított szülés kéne és akkor nem agyalnék, mi van, ha Bence vidéken és szülhetnékem van, ki marad Ábival??? Ha délelőtt szülnék egy kolléganő 1-2 órára elválalná és akkor jöhetne apa szülni megint. Szóval irigykedem és agyalok :-)

Luca!
nagy ölelés!!

Erika!
Lehet, h megyünk felétek a közeljövőben, majd jelzem sms ben!!

A szentesi ügyhöz annyit, h egyszer lehet tévedni, de ........ez a doki volt annak a családnak a dokija, ahol a kislány hiányos végtagokkal született és a nyitottgerincű kisfiunak is......és még kitudja mennyit hibázott..........

Napsugi!
Nem hinném, h belelőznélek!!!!! Ábel a 42. hétben bújt ki, Konstantin sem hinném, h elkapkodná.......bár, amennyire idegroncs vagyok, még minden lehet...

Köszi a hiányolást, olvasni szoktam, írni nincs erőm. Imádom a fiam, de egyre kevesebbet birok és nagyon nehéz. Segítségem nincs és nem igazán sikerül kielégítenem a hatalmas mozgásigényét. Kéne neki a társaság, de a magánbölcsi anyagilag nem megy.Azt mondják a hozzáértők, h veszélyezetett terhesként fel kell vegyék bölcsibe, de a férjem hallani sem akar róla. Igaz én sem vagyok még felkészülve, h idegenre bízzam a Kincsemet. Így viszont nagyon nehéz. Rengeteget bőgök, ami keményedést okoz, szóval gáz......
Nem rossz a fiam, csak unatkozik. Kértem a férjem, h vegyen ki egy nap szabit, elmennék fodrászhoz, kozmetiika, csavargás...., , de ki sem látszik a munkából, 7végén is dolgozik.......

Tegnap aztán becsapott a mennykő, megtörtént az eslő komolyabb balesetünk. Indultunk du.sétálni és Ábel nekimotorozott a lépcső sarkának...... :evil: :evil: ömlött a vér.....hívtam a férjem, rohant haza, de persze addigra elállt. A homloka szakadt fel, 0,5cm X1mm mély seb, de nagyon vérzett. Irány az ügyelet, fertőtlenítették, majd tapasszal összehúzták a sebet. Örülök, h nem lett komolyabb baj, de senkinek nem kívánom, h átélje......
Szerencsére rosszalkodik, de próbálom óvni, h meggyógyuljon.
Hát ez a helyzet nálunk.......

pussz Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: felénk jöttök?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Juca, Judit, boldog névnapot kívánok én is!

Juca, öröm volt olvasni a szülés-sztorit. Örülök, hogy minden ilyen jól ment - minden tekintetben! És gratulálok, hogy mindenki ennyire ügyes volt!!!!

Zsozsoo, Bubusmumus, szorítok, hogy hétvégén pozitívat teszteljetek! Amint van hír, írjatok!!!!

Zsozsoo, nem igazán mondhatom, hogy küszködnék a hányingerrel. Pedig vártam, de hiába. Persze így is jó, csak minden rendben legyen!!!

Nita, nagyon irigyellek, hogy ennyit bírsz tornázni. És egyébként mindenkit, aki fitt és nem lustálkodik. Mert én jó ideje már kimondottan lomha vagyok. :evil:

Encike, lassan Neked is szülinapod lesz??? Nagyjából addira egy pozitív teszt?
Ismerősöd kisbabája?

Luca, innen már annyian segítenek a "billentésben", én is e csapat tagja vagyok. Ha ennyien támogatjuk, akkor biztosan egy-kettőre helyrebillen a lelki egyensúlyod.
Sok erőt Neked továbbra is!!!

Napsugár, gondolok Rád! Lehet, hogy épp most van az UH? Milyen "nagyműtét"-re vizsgálnak? A császár miatt?

Zsuzsu, mindig is csodáltalak, amiért egyedül is ilyen szuperül elvégzel minden teendőt: non-stop szórakoztatod Ábelt, rendet tartasz stb. Nem csodálom, hogy elkeseredsz néha, főleg, hogy a férjed is sokat dolgozik, de meríts erőt abból, hogy ilyen szuper ügyes vagy!!!! És legyél büszke magadra. Én az vagyok Rád, még ha csak alig is ismerlek. Nagyon sokszor eszembe jutsz, amikor úgy érzem, hogy kész vagyok, mert az én kiborulásaimnak semmi alapja nincs, tudom, mióta olvaslak Téged. Sok puszit küldök Neked!!!
Ábel akkor átesett a tűzkeresztségen, jó, hogy nem lett nagy baj!
Tirzust mióta hívjátok Konstantinnak????? :oops:

Rólunk majd kicsit később, most mennem kell.

Kép
Kép
ggica

Túl vagyok már a vizsgálaton, amint bedtam a papírt a doki be is hívott, a saját doki csinálta most az uh-t.
Nincs semmi gond minden rendben.
A csaszi miatt kell a vizsgálat, mivel tervezett csaszi így előre felkészülnek.
azért ha minden rendben Gica,nagyon ne bánd hogy nincs hányinger

Kép

Kép
napsugár035

Itt vagyok újra.

Napsugár, igazad van, csak...:oops: Nem tudom, hogy minden rendben van-e, csak remélem.
Annak viszont szívből örülök, hogy Nálad igen!!! :D Csak így tovább még 8 hétig, aztán persze azután is legyetek egészségesek.

Na, hát egy-két dolog:
Kedden borzasztóan összevesztem apukámmal, apró dolog volt, ami miatt vitázni keztünk, végül szörnyű dolgokat vágtunk egymás fejéhez. :cry: Ma bocsánatot kértem. Pocsékul érzem magam.
Mi itt lakunk a szüleimnél, nem túl ideális ez a helyzet, de még nem tudunk a saját lábunkra állni.
Én elég ostoba módon ismét egyetemre járok, a szerződésem Laura születésekor lejárt, tehát most még úgymond munkanélküli is vagyok, szóval segítség (erkölcsi és anyagi is) nélkül úgy érzem, nem bírnám. Merthogy engem teljesen megkíméltek mindentől eddig a szüleim, nagyszüleim (egyetlen gyerek és egyetlen unoka vagyok). Ám galád és jelen helyzetben teljesen érthetetlen módon önállóságra vágyom, saját döntésekre, saját tévedéskre, felelősségre is...

Na jó, ezt most abbahagyom, mert olyan érzésem van, hogy elkényeztetettke kínjában már nem tudja, hogy mit csináljon... :roll:
Bocsánat, hogy erről írtam, nem akartam magam leleplezni, csak nagyon nyomasztott a dolog.

Másik újságom már kicsit derűsebb. A múltkori terhességnél ennyi idősen már nem voltam terhes :cry: , de most nincs semmi vérzés!!!
Boldog vagyok. :P

Na, megyek, összerendezem a vonásaimat.
Addig is szép napot Nektek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!!

Csucsu!
Bocsi, dreikának irtam! Óbudára megyünk, ott tárgyal a férjem és olyankor szoktunk játszóterezni dreikáékkal.

Gica!
Tündér vagy, h ilyet írsz! Én alkalmatlannak érzem magam, aztán a férjem megölel és lépek tovább. Nem lehet feladni,. bár néha nagyon nehéz. Nálunk a gyerek a fontosabb a lakás szaladhat. Tegnap óta sokkal jobban féltem.....

Már Én sem tudom ki is lakik a pocakban. Minden Uh-n más derül ki, most épp Konstantin...amiatt is lepadlóztam, de ez van.

Sajnálom a családi konfliktust, kívánom, h mielőbb megoldodjon!!

JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!!!!

napsugi!
Örülök, h minden OK Veled és Balázzsal!

ÍMe imádott "balesetesem: "
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
Lilinek pont ilyen bicója van, csak a katicás. Ábel tudja rendesen hajtani? Lili inkább csak pumpálja, előre, hátra.
Nincs egy UH képed? Majd mi eldöntjük, hogy Konstantin, vagy Tirza :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Holnap este megyünk a Balatonra 10 napra, majd jelentkezem, ha megjöttünk.
Addig is Mindenkinek minden jót, vigyázzatok Magatokra, a pici és nagyobb gyerekekre, születendő babákra!!!

Névnaposoknak sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi az együttérzést, igyekszem újra magamra találni!

Puszi!
Vendég

Zsuzsu!

Csak pár szó. Remélem nem értesz félre.
Ideje lenne egy kicsit leülnötök, és átbeszélnetek a gyereknevelési dolgokat, különben lehet rámegy később az egészséged.

Szóval a 7 napból 7-et egyedül vagy Ábellel, meg a pocakkal, ami egyre nehezebb és még ki is bújik majd a lakója. Én tökéletesen értem, amit írsz. Egyszerűen felőrli az embert, és ha ilyen starttal kezdesz neki a kétgyerekes létnek, akkor nem nagyon fogod bírni.

Miért nem akar a férjed közösségről hallani? Ha úgy érzed Ábelnek jó lenne, az biztosan úgy van, és ráadásul Neked is lenne egy szussznyi időd magadra.

Kinga nagyon hasonlít Ábelre, legalábbis ebben. Annyit arról, hogy be kellett mennünk az Osantosba velünk Kata, Kinga. Kingát megkérdeztük, hogy van-e kedve bemenni játszani a gyerekekkel, mire ő, hát persze, és már ment is. Aztán én a gyógyszertárból visszakanyarodtam a játszóházba, de ő nem nagyon vett észre, úgy játszott a nagyobbakkal, hogy öröm volt nézni, különféle szerepjátékokat. Az egyik gyerek kiabált, hogy segítség, jönnek a cápák, mire az én életmentőm vissza, hogy segítek, és már tringolt is a bénifrédi mentőautóval. :lol: Ezek olyan játékok, meg alkalmak, amit én itthon nem tudok pótolni. Új szavakat, szófordulatokat szed fel, megtanulja, hogy ha olyat csinál, az bizony fáj stb. Szóval én mindenképpen azt mondom, ha van lehetőségetek egy vagy fél napot közösségbe vinni, vigyétek, nem bánjátok meg.

A finisben lesz segítséged?
Igen én is paráztam a bejutáson, mint kiderült nem véletlenül. :lol: Kingát vállalta egyik barátnőm, na meg a nagy barátja Marci, de végül itt volt anyu is az utolsó napokban, így a felügyelettel nem volt gond. Még nem késő, ha van barátnőd, vagy keressetek egy megbízható bébiszittert, ne akkor legyen először távol tőled, mikor szülni mész, mert az nagyon nagy csapás lesz neki, + még egy nyafogó magatehetetlen csöppöt is kap. Mi eléggé rágyúrtunk a témára, kezdve attól, hogy sírni fog, hogy a ciciből fog enni, hogy nem tud vele játszani sokmindent átbeszéltünk, és így könnyebb volt, + sokat volt már előtte is a nagyiknál vagy éppen barátoknál. Amúgy sokkal nehezebben vette volna az akadályokat.

tjuca

Luca: nagyon jó pihenést és nyaralást. És nagyon jó időt kivánok. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Juca! Nagyon szép a szüléstörténeted! Én is ilyet szerettem volna. :cry: Remélem jól telnek a napjaitok otthon. Kérünk képeket! Sokat! :lol:

Luca! Ez egy hullámvasút. Most éppen lent. :cry: De lesz majd fent is! :wink:

Zsuzsu! Én is kérdezni akartam, hogy mi nőtt ki Tirza nunijából, de látom már megválaszoltad. Azért én még szorítok, hogy az első meglátás legyen a helyes. :wink: Remélem találtok valami megoldást a problémára. Én még egy gyerek mellett is elúszok néha, pedig Marcim még csak fekszik az ágyban, rohangálni sem kell utána. :oops: Minden elismerésem a két- és több gyerekeseké.

Ggica! Meglátod, minden rendben lesz az elkövetkező 30 hétben is! :lol:

Lina! Akkor most már indulhat a babaprojekt? Nem kell várnotok, ugye?

Sugi! De jó, mindjárt szülsz! A császártól ne félj, nem vészes. Engem lelkileg sokkal jobban megviselt, mint testileg, de te fel tudsz rá készülni lelkiekben is.

Mindenkinek jó nyaralást, peteérést, babásodást!

Bemutatom nektek a legújabb szuperhőst, aki majd megmenti a világot :lol: :lol: :lol: :
Kép Kép

A szuperhősöknek is kell egy kis pihenés:
Kép

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

sziasztok!

Ma reggel nagylány lettem! Ezért én már biztos, hogy nem tesztelek +-at a hétvégén! De a többieknek nagyon szurkolok!

Nyaralóknak szép időt!!!
bubusmumus

Monti:Nagyon szép kisbaba Marci!A képeket nézve az jutott eszembe hogy bárcsak megfoghatnám :lol:

napsugi:sajna még mindig vannak napok hogy beköszönt vuk.neked meddig tartott a rosszullétes időszak?és egyik napról a másikra szűnt meg?

zsuzsu:sajnálom a kis balesetet ami Ábellal történt,remélem hamarosan meggyógyul a kis homolka :cry:

KépKép
lyndee

Lyndee! Már csak pár hét és lesz mit babusgatnod neked is! :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

sziasztok!
ggica sokkal jobban érzem magam mióta tornázok! :lol:

luca nagyon jó pihenést!!!!!

montana gyönyörű szuperhősötök van!!!!!!!!!!! :lol:
vera sajna ezt én már régebben tudom ,zolival is jol kicsesztek hogy ezek a buszoklesznek az idejéről nem is beszélve!undorítóóó! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok ma nem is írtatok? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!

Én a másik topikban írtam egy szösszenetnyit..
Igazából velem most nem történik semmi. Holnap akarok bejelentkezni egy állítólag jó orvoshoz, hogy csináljon legalább egy hormonlabort az éles hónap előtt....
Egyébként sokat dolgozok (munkahely meg itthon is), és nem sok erőm van írni... pedig sokszor hiányoztok!

Veletek mi a helyzet? Piri még nem jelentkezett?

Jó éjt..
szilvia80

szia.mindíg várlak téged mikor jössz! :lol:
gondolom hogy a sok munkátol elfáradsz! :( :roll:
piri még nincs! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Én régen jártam erre, mert szervizbe volt a gépünk, vinyo hiba miatt.
Egyébként csavargunk, ismerösök nyaralnak nálunk.
Épp aludni van időnk, csodálkoznék, ha ebbe a honapba fogant volna ababa.

Szép álmokat!
encike 2

Sziasztok!

Sajnos Tőletek tudok csak tanácsot kérni :(
júli. 23-án a 12 hetes Uh-n missed ab.-t állapítottak meg ( 11 hetes és 4 napos terhes voltam akkor) , előtte 4 héttel még volt szív hang, minden rendbe volt.Első baba, lassan 35 leszek. 24-én műtét, és csak 4 nappal műtét után kezdtem el vérezgetni, azóta meg még mindig pecsételgetek, barnázok...
Szerintetek ez normális?
Köszönöm a segítségeteket.
Szép napot: Panka
panka73

Sziasztok!

Panka!

Sajnálom, hogy kell találkoznunk..:(
Ha csak minimális vérzés van szerintem normális dolog, ezek a vérzések is úgy veszem észre egyén függőek, nálam a menses is nagyon kevés, igy a mutét után sem véreztem szinte semmit 2 napig össz-vissz, ha valaki mediterránabb tipus ,nála nyilván jobban erősebben jelentkeznek ezek az utó dolgok is, persze bizonyos határokon belül.
Saját orvos csinálta? Dolgoztál meleltte? Nem éreztél valamit?
Ha van kedved írj róla.

Lányok!

Én mindig ledöbbenek, ha ilyen "nagyobb" terhességnél fordul elő ilyesmi, akkor azér tmár sokminden megtörténik a feljődési szakaszban és mégis...:(
Valahogy feldolgozhatóbb, hogy az én 5-6 hetes terhességem befejeződött, mintha ilyen 10-12 het körüli állapot fejeződne így be:( hogy a nagyobb terhességekről ne is beszéljek....

Szilvi!

Mit dolgozol? A vérvétel mindenképp jó 5let, szerintem ha már egyszer előfordult a baj nem árt mögé nézni, hogy az esetleges további kellemetlenségektől megóvjuk magunkat, lehet vki kivülről egészséges, ezek a fránya hormonok meg bacik csak alattomosan tevékenykednek a legtöbb esetben:(

Heni

Kép
hencsi

Köszönöm Heni a válaszod.
Sajna az én orvosom nem értük el telefonon, de egy nagyok kedves, emberséges doki műtött, jól esett, hogy ember számba vett, nem úgy mint az ambulancián a főorvos....
Műtét után este hazakönyörögtem magam, másnap nem bírtam magammal porszívóztam, takarítgattam, csak utána hétvégén pihiztem.És ezért furi, hogy csak 4-5 nappal a műtét után kezdtem el vérezni.
Amúgy nekem se volt soha erős a mensesem, most se sokat véreztem, de nem értem még miért barnázgatok ma is :(

További szép napot Neked!

Panka
panka73

Sziasztok!

Sajnálom Panka, ami történt.
Szerintem is normális még a pecsételgetés, nekem anno spontán volt és 1 hétig véreztem, de darabosan.

Szombaton bulizunk. Valakinek gyors készitésü süti recptje nincs? Megköszönném. Ebbe a nagy melegbe nincs kedvem egész nap a sütö mellett állni.
encike 2

Encike!

Bögrés kókuszos.

1 csomag kókuszreszelék. (1 nagy bögre)
Ugyanakkora bögrével mérj!

1 bögre tej
1 bögre (púpos) liszt (rétes)
1 bögre (kicsit karima alatt, lehet kevesebb) cukor
1 sütőpor

Ezeket egy nagy tálban összekutyulod, folyós tésztát kivajazott lisztezett tepsibe, és megsütöd, mint egy piskótát. Ha gondolod megtöltheted nutellával, de akár így is jó.

Képek a csajokról:

Kép
Kép

és a nagy szieszta a maminál. :wink:
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csalad/2008/08/

tjuca

Panka!

A dokid miért nem mondta el mi fér bele? Ez még belefér, de a jobb békesség kedvéért meg lehetne nézni uh-n, hogy nem maradt-e benn szövet darab. Ami nem fér bele: darabos vérzés, egyre erősebb vérzés, bűzös vagy elszíneződött vérzés...

tjuca

Juca: Szépek a csajok:) És te hogy vissza fogytál:)

Kép
csucsu05

Juca!

Nagyon szép ez a hármas csajszi csapat!!! Tényleg, nem is látszik rajtad hogy nemrég szültél...
Jól hangzik ez a süti recept...
szilvia80

Encike,
én épp kakaóscsigát sütök, nem hiszem, hogy ez az a kategória, amire te gondolsz....

Juca,
szépek vagytok!!! A 2. képen Kinga csikizi Katát, vagy csak a bodyját nézi?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Linácska!
Ábel március óta bicajozik. Kb. 10 nap alat megtanulta, most már száguldozik... Ez az új bicó, anyóstól kapta húsvétra. Volt egy használt bicaj -Bence kollégájáól kaptuk-azzal tanult meg, de mostanra azt már leamortizálta :lol:

Egy 4D-s UH kép van, mutatom a végén....Várom a tippeket!!!!

Juca!
Ne értem félre, nagy igazságokat irsz. Már az elején megbeszéltük a férjemmel mit szeretnénk, de az ÉLET átírja a terveket. Főleg a meleg miatt nehéz... Írtam érveket-ellenérveket bölcsi kontra nem bölcsi, de nagyon egálban a mérleg. Bence megígérte, h most már nyugisabb napok lesznek....
A bölcsitől amiatt félek, h hazahoz valami bacit a kicsinek, na meg nem tudnám elvinni egy ujszülöttel.... Még képlékeny a dolog....

Segítségem nincs. csak a férjem. Ha nagyon kell 25 perc és itthon van.... Én is sokat beszélgetek Ábival, kérdés, h mit ért a tesótémából.... A kicsiket szereti, tolgogatja őket, de a nagyobbakkal kicsit durva....

Tündérek a csajaid, az az óvó szeretet......irigykedem!!!!

Monti!
Szuperhős :lol: :lol: :lol: Az alvós csúúúúúúúcs!!!!! :lol: :lol:

Lyndee!
Hogy vagy??????? Ábel jól van, már levehetnénk a tapaszt, de félek, h feltépem a sebet, így várunk.....

MI:
vasárnap voltam a szülésznőmnél, nagyon jót beszélgettünk. Ábeltől olvadozott :D :D :D Annyira jó érzés, annyira öröm, amikor dícsérik...hüp-hüp :) :)
Keményedget a pocim, így csináltunk egy CTG-t, de persze akkor nem keményedett....
Ma az utólsó vérvétel... :D :D :D utánna megyünk barátnőzni, kíváncsi leszek.....

Na akkor az UH kép, 25+3... tippeket várok!

Pussz!!!!!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Nagyon ügyes ábel, hogy már bicózik. Szabina mégnem illetve gy igen ha mitoljuk ő a pedáéra rá teszi a lábát és tekeri. De egyedül mág nem. Lehet rossz helyen vana pedál?az első kereken van. Nektek hol? Mert azon filózók lehet nehéz tekerni.
Azért , hogy szalad az idő 31.hétben vagy? mégcsakmost lettél babás:)
Nem látták még mindig a nemét?

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Köszönöm az együtt érzést és a tanácsokat!

Jucus bevallom én nem kérdeztem semmit a dokitól csak menekültem a kórházból :? arra emlékszem, mintha azt mondta volna hogy 7-10 napig változó intenzitással is eltarthat a vérzés.
Így most tanácstalan vok, mert ha csak a vérzéstől(kedd) számolom, akkor csak 1 hete tart, ha a műtéttől, akkor lassan 2 hete :?
most igyexem kinyomozni a doki számát és próbálok infóhoz jutni tőle, eddig nem sok sikerrel.

szép napot nektek!
Panka
panka73

Jucus = Juca ne hari, hogy átkereszteltelek :oops:

Panka
panka73

Panka,

Sajnálom ami történt!!! :cry:

Juca,

elkészítettem a süteményt. NAGYON FINOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juca:Csodaszépek vagytok! Kinga is sötét hajjal született?

Zsuzsu:Köszi most már kezdek jobban lenni és végre tudok normálisan enni és létezni is.Néha még egy-két kóbor vuk meglátogat,de ez az elejéhez képest semmiség.
Elhiszem hogy olvadoznak Ábeltől,én is ezt szoktam ha teszel róla képet. :lol:
Ami a tesót illeti,nekem fiúnak tűnik :roll:

Nálunk viszont kislány az esélyesebb :wink:

KépKép
lyndee

Én még nem csináltam meg a sütit, de ha te is azt mondod, hogy fini, akkor tuti az.
Közben a szomszéd is adott receptet:
Majomkenyér
25 dkg Rama
30 dkg porcukor
3 evőkanál liszt
1 tojás
2 púpozott evők. kakaó
15 dkg dió
15 dkg babapiskóta
csokoládé

Habüstben vagy jénai tálban gőz felett kb. 5 perc alatt összefőzünk, margarint porcukort lisztet a felvert tojást és a kakaót.
Közben állandóan kevergetjük. Durvára vágott diót, majd az összemorzsolt piskótát tesszük bele. Őzgerincformába öntjük és lehűtjük.

Jó étvágyat!
encike 2

Zsuzsu,
4D képet ígértél :lol: Amúgy nekem nem tűnik egyértelműen lánynak. Azt tudom, hogy a lányoknak jellegzetesen 4 fehér vonalacska látszik a lába között. Lili rögtön felismerhető volt, mármint nem ügyileg. Itt csak két fehér vonal van, nekem gyanúsan fiú. Viszont az is igaz, hogy nagyon oldalról van a kép, és két vonal viszont megvan... Na majd 10 hét múlva...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca,

NAGYON SZÉPEK A LÁNYOK!!!
Vendég

juca nagyon szépek a lányok!!!!!!!!!!!!! :lol:
nem látszik hogy nemrég szűltél! :roll: :lol:

panka nagyon sajnálom hogy ez történt veled is!mihamarabbi felépülést kívánok!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!

Juca, csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon helyesek a csajok!
Én mindig imádtam, hogy 2 lányom van, biztos Te is így leszel ezzel!!!

Hazajöttünk a Balatonról, mert Apánknak dolga volt.Holnap megyünk vissza, ha minden jól megy.
Vendég

Akkor jo idő volt rátok.
encike 2

Encike, igen, jó idő volt. :lol:
Holnap megyünk vissza.
Bár én szívem szerint egyedül lennék egy lakatlan szigeten.
Vendég

Mi is voltunk a Balcsin, de nem volt akkor ilyen jo idő.

Na megyek csucsukálni.
Szép álmokat!
encike 2

luca de jo hallani rolad!További jo nyaralást!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,

örülök, hogy jöttél! :lol: :lol: :lol: Hogy vagy?
Vendég

ppetike ti hogy vagytok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Aliz, kösz, megvagyok.Úgy, ahogy eddig.
Vendég

luca az jo ha megvagy!kapcsolodj ki! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

köszönjük jól vagyunk. Petrácska szépen növöget. Kezdi most már majd lassan az akrobata mutatványait. Csupa mosoly (olyan mint Petike). :lol: :lol: :lol: Petike megy vissza nyaralni a másik mamájához. Nem nagyon akar szeptembertől oviban menni, de muszáj menni, mert most már az iskolához készítik fel a csoportjukat. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Petike és Petra:

Kép

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?