Zsuzsu!
Csak pár szó. Remélem nem értesz félre.
Ideje lenne egy kicsit leülnötök, és átbeszélnetek a gyereknevelési dolgokat, különben lehet rámegy később az egészséged.
Szóval a 7 napból 7-et egyedül vagy Ábellel, meg a pocakkal, ami egyre nehezebb és még ki is bújik majd a lakója. Én tökéletesen értem, amit írsz. Egyszerűen felőrli az embert, és ha ilyen starttal kezdesz neki a kétgyerekes létnek, akkor nem nagyon fogod bírni.
Miért nem akar a férjed közösségről hallani? Ha úgy érzed Ábelnek jó lenne, az biztosan úgy van, és ráadásul Neked is lenne egy szussznyi időd magadra.
Kinga nagyon hasonlít Ábelre, legalábbis ebben. Annyit arról, hogy be kellett mennünk az Osantosba velünk Kata, Kinga. Kingát megkérdeztük, hogy van-e kedve bemenni játszani a gyerekekkel, mire ő, hát persze, és már ment is. Aztán én a gyógyszertárból visszakanyarodtam a játszóházba, de ő nem nagyon vett észre, úgy játszott a nagyobbakkal, hogy öröm volt nézni, különféle szerepjátékokat. Az egyik gyerek kiabált, hogy segítség, jönnek a cápák, mire az én életmentőm vissza, hogy segítek, és már tringolt is a bénifrédi mentőautóval.
Ezek olyan játékok, meg alkalmak, amit én itthon nem tudok pótolni. Új szavakat, szófordulatokat szed fel, megtanulja, hogy ha olyat csinál, az bizony fáj stb. Szóval én mindenképpen azt mondom, ha van lehetőségetek egy vagy fél napot közösségbe vinni, vigyétek, nem bánjátok meg.
A finisben lesz segítséged?
Igen én is paráztam a bejutáson, mint kiderült nem véletlenül.
Kingát vállalta egyik barátnőm, na meg a nagy barátja Marci, de végül itt volt anyu is az utolsó napokban, így a felügyelettel nem volt gond. Még nem késő, ha van barátnőd, vagy keressetek egy megbízható bébiszittert, ne akkor legyen először távol tőled, mikor szülni mész, mert az nagyon nagy csapás lesz neki, + még egy nyafogó magatehetetlen csöppöt is kap. Mi eléggé rágyúrtunk a témára, kezdve attól, hogy sírni fog, hogy a ciciből fog enni, hogy nem tud vele játszani sokmindent átbeszéltünk, és így könnyebb volt, + sokat volt már előtte is a nagyiknál vagy éppen barátoknál. Amúgy sokkal nehezebben vette volna az akadályokat.