Sziasztok,
Edina: kitartás, mást nem tudok javasolni. Tudom, hogy nehéz lehet, és iszonyat eleged van. Én is biztos totál kilennék ha Kolos nem aludna rendesen. és mit csinál mikor felébred - azon kívül, hogy sír? ha megnyugodott, játszik? vagy a karodban van csak el?
nem gondoltál már rá, hogy vlkitől segítséget kérsz? a védőnő biztos tud vlmi javasolni, nem?
remélem előbb-utóbb rendeződik a helyzet és Lili is átalussza az éjszakát.
Kolos meg megint felsírt éjjel vlmivel éjfél után. szerintem én még ilyen gyorsan nem pattantam ki az ágyból. nagyon keservesen sírt, de ahogy felvettem rögtön elhallgatott, megnyugtattam és aludt is tovább.
amit leírtál Momoska én inkább boriszra szavaznék. néha kolosnak is van olyan időszaka amikor csak kézben jó neki én meg attól vagyok ki. semmi nem tudok csinálni tőle, még wc-re is csak úgy tudok kimenni, hogy közben üvölt a járókában. csak anya jó neki, de ha kézben van, akkor meg feszíti ki magát és menne, rágna... én ezzel nem tudok mit kezdeni - amikor sehogy sem jó neki.
volt olyan, hogy sírva hívtam fel Szabit mikor ér már haza, mert totál kivagyok nem bírom tovább. aztán elmúlt ez is, és mikor este ránézek ahogy alszik... olyan kis tündér és nem lehet rá haragudni. (ahogy Kora te is írod )
hát Kora nem lehettet egyszerű nektek sem!
nekünk az első pár hét azért volt talán nyugisabb, mert Kolos besárgult, állandóan aludt és nekem kellett kelteni, hogy egyen. azt hittük ez a normális, aztán mikor kezdett "kisárgulni" ezzel párhuzamosan jött a bömbi is.
kolos állandóan állni akar, de még nem tud. az egyik lábán tédel a másikon a talpán áll, közben kapaszkodik, de nem tudta a másikat is utána húzni. ettől olyan mérges lesz...