Sziasztok csajok!
Jaimee, Arikon, Mirci, Hanna, Gyabi, Babszi, Sirki, Bíbi:nagyon köszönöm Nektek!
Most csak pár sor, majd aztán mennek a képek is a héten valamikor.
Szóval a múlt hetem nagyon sűrű volt...a lánybúcsúm szupi lett, fél 4ig voltam, a csajok kitettek magukért, egy fekete limuzin jött értem...(
)aztán egy jó kis helyen voltunk, nagyon jól éreztem magam, csináltak nekem egy jó kis tesztet.
Másnap költözés első felvonása következett tequilától remegő gyomorral, majd hétfőn a költözés második felvonása és már az új házban alvás!Ez a ház egy álom...olyan, mintha nem is a városban lenne...a nyugalom szigete.(képek festés után)
Egész héten pakolásztunk, rohangáltunk...stb ééés elékezett a péntek, a MI napunk...jócskán 30 fok felett, (kit érdekelt) és az hiszem mostmár tudom, hogy miért is mondják ezt "életünk legszebb napjának"....
A fotózásunk (bár féltem tőle nagyon) tök jól sikerült, készült 180 kép a kastélynál, majd ma kiválsztok egy albumra valót, amit megkapunk, a többi nyersképpel együtt.
A polgári esküvőmmel kapcsolatban azt gondoltam az utolsó percig, hogy hipp hopp, formaság és fülig fog érni a szám, miközben jókat nevetünk...ezzel ellentétben miután elkezdte az anyakönyvvezető a szövegét és feltette a kérdést, én elkezdtem sírni és nem bírtam abbahagyni még aláíráskor sem, (imádom a vízálló festékeket) a gyertyagyújtáskor annyira remegett a kezem, hogy tiszta viasz lett a ruhám.
A drágám is hasonló "állapotban" volt...szóval édes pofák voltunk.De azt hiszem valóban életem legszebb napja volt és abban biztos vagyok, hogy ez így, ilyen kis létszámban legalább annyira gyönyörű és meghitt volt, mint a nagy esküvők.Szerintem a nagy esküvőt én ki sem bírtam volna, már a belépéskor potyogtak volna a könnyeim...Ez így volt tökéletes.
Utána családi vacsi 5 en majd következett az új ház küszöbén az átvitel...hehe, majdnem úgy, mint a Babszi képén...
Hát röviden ennyi, bocsi, hogy nem írok külön mindnekinek...ja de, Bíbi tegnap előtt este CsiriApátok volt a tv-ben, integettem neki!