Sziasztok!
Sorry, hogy ilyen ritkán jövök erre!
Hubcsa, végre, hatalmas gratuláció Panna babához, tényleg kis Pöttyre nőtt, de hálisten már ő is köztünk van
Hasfájás: Nálunk is van sajna, most meg főleg, szegénykém egész nap nem aludt. Már a fáradtságtól remegett. Mi még csak az Espumizan-t próbáltuk, hát, hogy is mondjam, annyira nem megváltás.
Sírást illetően: én mindig odamegyek hozzá, ha sír, ha nem is veszem fel, simogatom a hátacskáját, hogy megnyugizzon, mégiscsak fura neki, hogy eddig 9 hónapig össze volt zárva velem, most meg azért csillapodott a szimbiózis.
EDA: Nekem utána egy hétig szörnyű fejfájásom volt, amikor meg a hatása megy kifelé, hát számomra pokol volt.
Én is császáros voltam, de ott a kórházban rittyentettek nekem egy pikk pakk császit. Rendszeres hétpercesek után (4 cm-re voltam kitágulva) onnantól gyors volt minden. Kicsit ijesztő feje volt az anesztes dokinak
A legrosszabb az volt, hogy egy hétig nem tudtam a fiamhoz sem felkelni. :S
Krisztiánnál meg sajna laza csípőt állapítottak meg, és a jobb lábán tartási rendellenességet. Hát igen, kicsi volt a hasam... Jól elfeküdte magát. Úgyhogy sűrgősen ortopédiára kell mennünk Persze ez csak 26-án esedékes, mivel még TAJ kártya holnap lesz (meggyorsítva.)
Tapi szép nagy babó
Ugye Te Tarcsán szültél???? Vagy rosszul emlékszem???
Kukac: Nálunk is mondta a védőnő, hogy ne húzogassuk. Hát szót fogadunk
Csajok, nagyon szép babóink vannak! és íme, mostmár anyu-babu topická avanzsáltunk
Na mára elhallgatok!
Sok puszi a mamáknak, és a babáknak!